- 18 Ekim 2009
- 1.678
- 13
- 158
bende çalışmak istiyorum hemde çok şöle işten geliim eve yorgun argın sonra akşamları yarının yemeklerini falan yapiim çok şey mi istiyorum allahım duy benmde sesimi artık noluuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrpoff bizimde borcumuz var ve ben çalışmıyorum şuanda. biraz evliliğin keyfini çıkarıyım dedim ama sıkıldım çokk. çalışmak istiyorum artıkk
bende çalışmak istiyorum hemde çok şöle işten geliim eve yorgun argın sonra akşamları yarının yemeklerini falan yapiim çok şey mi istiyorum allahım duy benmde sesimi artık noluuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrr
off yaramı deşmebigün tatil bana da yetmiyo yoksa alıştım çalışmaya.. en iyisi memurluk ocak gibi yada şubat gibi bırakıp kpss çalışıcam inşallah atanırım .. borçlar var ama eger ben şimdi ertelersem bunu çoçuk falan olur daha da zorlanırım ders çalışamam bu iş yerindede uzun süreli zaten çalışamam ...o yüzden biraz sıkıntı çeksekte en doğrusu bu şimdilik eşim de ben de öyle düşündük bakalım hakkımızda hayırlısı olsun ya
evet canım herşeyi bir güne sığdırmak çok zor,eşimde kpss hazırlanmayı düşünüyor..Allah hepimizin gönlüne göre versin..
Allah gönlüne göre versin canım ama " işten geliim eve yorgun argın " kısmını bi daha düşün bence
evet canım herşeyi bir güne sığdırmak çok zor,eşimde kpss hazırlanmayı düşünüyor..Allah hepimizin gönlüne göre versin..
Günaydın demiyim öğlen oldu artıkselam vafi nasılsın
İyi canım, kaçacağım birazdan, annemle buluşup gezeceğim.. Sen nasılsın?
Oh en güzeli anne ile gezmek benim yerimede gez,evdeyim birazdan temizlik olayına başlıycam bu hafta kendimi fazla yormayı düşünmüyorum her hafta derin temizlik yapıyodum temizlik hastası olucam yakında
bende çalışmak istiyorum hemde çok şöle işten geliim eve yorgun argın sonra akşamları yarının yemeklerini falan yapiim çok şey mi istiyorum allahım duy benmde sesimi artık noluuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrr
kpss benim kabusum artık. nefret ediyorum o sınava girmekten gına geldi . çalış çalış aynı şeyler. ilk seneler yüksek almıştım sonra git gide düşürdüm sonra yine bi yükselişe geçtim bakalım bu sene nolacak.... ama inat ettim şu devlete bi kapak atıcam öğretmen olamasamda memurluk istiyorum. özelde çalışmanın sonu yok dersanede 2 sene çalıştım. dersaneler sömürü yerleri resmen. zor paçayı kurtardım. dün tekrar kitaplarımı çıkardım. yine çalışacam bu sene. bi iş durumum var o olursa bırakırım ancak yoksa hazırlanacam yine. kpss hazırlıklarımızıda paylaşırız artık burda :126:
Canım ben seni çok iyi anlıyorum,tarih öğretmeni olarak 7 senedir dershanede çalışıyorum,7 senedir de yılmadan kpss ye giriyorum,temmuz atamalarında virgüllerle kaybettim,ama artık bittim tükendim sınava yeniden çalışıcak mecalim yok,zaten her sene girip 75 ile 79 arası bi puan alıyorum ama yetmiyor 80'i geçemiyorum(( moralim bozuldu gene yaaaa (((
aa sen de mi öğretmensin.. allah kolaylık versin hemde dersanede öğretmenlik yapıyomuşsun canım çok zor. inşallah bi gün atanırız... bende hazırlanıcam yine yine yine...
bende dün derhaneye kayıt oldum hayırlısı bakalım inşallah bu sefer muvaffakolcam bu sınavda hemde doğum günümde ya sınav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?