2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

poff bizimde borcumuz var ve ben çalışmıyorum şuanda. biraz evliliğin keyfini çıkarıyım dedim ama sıkıldım çokk. çalışmak istiyorum artıkk
bende çalışmak istiyorum hemde çok şöle işten geliim eve yorgun argın sonra akşamları yarının yemeklerini falan yapiim çok şey mi istiyorum allahım duy benmde sesimi artık noluuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrr

Allah gönlüne göre versin canım ama " işten geliim eve yorgun argın " kısmını bi daha düşün bence

evet canım herşeyi bir güne sığdırmak çok zor,eşimde kpss hazırlanmayı düşünüyor..Allah hepimizin gönlüne göre versin..

evet canım herşeyi bir güne sığdırmak çok zor,eşimde kpss hazırlanmayı düşünüyor..Allah hepimizin gönlüne göre versin..

amin cnm ya inşallah olur.. özel sektör çok zorluyo artık çalışma saatlerin ters oluyo.. izin problem oluyo ve en önemlisi garantin olmuyo en azından memur olursam doğum yapmam dert olmaz .. hem belki ev alırız...memur rolunca kredi çekmek falan kolay olur:)
hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için inşallah

Allah gönlüne göre versin canım ama " işten geliim eve yorgun argın " kısmını bi daha düşün bence

Bencede o kısmını iyi düşün bence canım hiç öyle güzel olmuyo yaşayınca
off valla bende çoğu zaman çıksam mı diye düşünüyorum ama sonra sıkılırım kesin diyorum.
çocuk olunca nasipse çıkcam ikisini hatta üçünü birden yürütemem kesin iş+ev+çocuk

kpss benim kabusum artık. nefret ediyorum o sınava girmekten gına geldi . çalış çalış aynı şeyler. ilk seneler yüksek almıştım sonra git gide düşürdüm sonra yine bi yükselişe geçtim bakalım bu sene nolacak.... ama inat ettim şu devlete bi kapak atıcam öğretmen olamasamda memurluk istiyorum. özelde çalışmanın sonu yok dersanede 2 sene çalıştım. dersaneler sömürü yerleri resmen. zor paçayı kurtardım. dün tekrar kitaplarımı çıkardım. yine çalışacam bu sene. bi iş durumum var o olursa bırakırım ancak yoksa hazırlanacam yine. kpss hazırlıklarımızıda paylaşırız artık burda :126:

İyi canım, kaçacağım birazdan, annemle buluşup gezeceğim.. Sen nasılsın?

Oh en güzeli anne ile gezmek benim yerimede gez,evdeyim birazdan temizlik olayına başlıycam bu hafta kendimi fazla yormayı düşünmüyorum her hafta derin temizlik yapıyodum temizlik hastası olucam yakında

slm kızlar bende burdayım bugun vakit geçmiyo ya bide akşam gezmeye gidcez iş çıkışı ama ben evde dinlenmek istiyorum

Elifff'cimmm senin şu meşhur kurabiyeni yaptım,vede bayıldık çok güzel oldu,un kurabiyesiymiş meğer.walla kendim yaptım diye sölemiyorum çok güzel oldu :) 12 parça çıktı,eşim az buldu,nie az yaptın dedi,oda beğendi yani,saol cnm,senden tarif bekliyorum..

Size ne denir? Çılgın kızlar:)) ben de keşke çalışmasam diyorum,çok yoruluyorum çünkü,çalışan kadın olmak zor evde koşuyorum desem inanırmısınız,hep bir plan yapma halindeyim,bence geçim sıkıntısı yoksa çalışmayın kurslara falan gidin ben de onlara özeniyorum:)

Canım ben seni çok iyi anlıyorum,tarih öğretmeni olarak 7 senedir dershanede çalışıyorum,7 senedir de yılmadan kpss ye giriyorum,temmuz atamalarında virgüllerle kaybettim,ama artık bittim tükendim sınava yeniden çalışıcak mecalim yok,zaten her sene girip 75 ile 79 arası bi puan alıyorum ama yetmiyor 80'i geçemiyorum(( moralim bozuldu gene yaaaa(((

aa sen de mi öğretmensin.. allah kolaylık versin hemde dersanede öğretmenlik yapıyomuşsun canım çok zor. inşallah bi gün atanırız... bende hazırlanıcam yine yine yine...

aa sen de mi öğretmensin.. allah kolaylık versin hemde dersanede öğretmenlik yapıyomuşsun canım çok zor. inşallah bi gün atanırız... bende hazırlanıcam yine yine yine...

bende dün derhaneye kayıt oldum hayırlısı bakalım inşallah bu sefer muvaffakolcam bu sınavda hemde doğum günümde ya sınav

bende dün derhaneye kayıt oldum hayırlısı bakalım inşallah bu sefer muvaffakolcam bu sınavda hemde doğum günümde ya sınav

hadi bakalım inşallah canım. hayatının en güzel doğum günü hediyesini alırsın umarım
bende iki gündür grip oldum evde hiç bişey yapmıyorum yatıyorum sürekli bugünde yatıcam tam iyileşmeden kalkıyorum sürekli o yüzden geçmeden tekrarlıyo yeniden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…