2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

aa sen de mi öğretmensin.. allah kolaylık versin hemde dersanede öğretmenlik yapıyomuşsun canım çok zor. inşallah bi gün atanırız... bende hazırlanıcam yine yine yine...

Evet canım dershanedeyim özel de olmak elbette zor, Allahtan çalıştığım dershane diğerlerine göre biraz farklı o yüzden daha rahatım sayılır,ben de devleti çok istiyorum ama henüz çalışmaya başlamadım hiç umarım sen başarırsın,doğum günündeymiş sınav belki bu bir işarettir:)) hangi dershane kaydoldun,çalışmaya başlarsam belki bir iki soru sorarım sana:)

can sıkıntısından bi film izliyim dedim; A Walk to Remember, türkçesi; uzakta ki anılar bayağı ağladım. klasik bi aşk filmi ama ben seviyorum klasik aşkları yaaa. izleyin tavsiye ederim

yargı akademi..........

daha kimsecikler gelmedi sanırım... günaydın herkese iyi bir hafta olsun :)

ama size müthiş enerjili bir pzt girişi yapamıycam çooook uykum vaaaarrrrr

günaydınn.. Çok yorrucu bi h.sonu geçirdim kızlar ya. c.tesi nöbetçiydim. sabah 9 akşam 23:30 çalıştım. bugün misafirim gelicek o yüzden pazar günüm temizlik ve hazırlıkla geçti. felaket yorgunum ya.

günaydın ..dün tüm gün pek bişey yapmadım ama yoruldum eşim evi süpürdü silmedim bile kahvaltı hazırla topla akşam yemeği hazırla topla mutfaktaydım sadece cumartesi arkadaşlara gittik gece 3te yattık ...o beni mahvetti hala yorgunum..

akşam olsa da evlerimize gitsek keşke:) kimse neden konuşmuyo..

Son düzenleme:

günaydın hanımlaaar. herkes işle ve işsizlikle ilgili dert yanmış. öğretmen olup atamayanlara Allah yardım etsin. bizimde devlet işi için kpssye girmemiz gerekiyor ama özeldede çok fazla alanımız var hadi girmesekde oluyor. ama bu öğretmenleri o kadar yıl okuduktan sonra birde böyle saçma sapan bir sınava sokmaları resmen saçmalık. resmen ezberci sisteme zorluyorlar, inek gibi ezberleyin ancak öyle iş veririz diyorlar, hiç anlamıyorum. işiniz gerçekten zor. yine biraz sözel kökenli olanlara daha kolay geliyordur ama özellikle sayısalcılara Allah dahada çok yardım etsin. bende sayısalcı olduğum için sınava girmedim bile, hayatta anlamam tarih vatandaşlık vs.

benim işim hala belirsiz, iş bakıyorum sürekli, güzel bir iş bulursam çıkacam burdan. ama kendimi de kötü hissediyorum, suçlu suçlu iş ilanlarına bakıyorum, başvuru bile yapamıyorum duyulur diye, dışarı falan çıktığımda tlfla arıyorum işin detaylarını öğrenmek için. çalışırken başka yerde iş aramak ihanet gibi geliyor. aslında benim niyetim önce işten çıkıp sonra aramaktı ama bu seferde bulamazsam çıktığıma pişman olursam diye korktum.

kızlar cumartesi çalışmayı falan sorun etmeyin bence. ben cumartesi tatilim hafta içi erken çıkıyorum ama huzurum yok burda. önemli olan sevdiğiniz işi yapmanız ve huzurlu olmanız. yoksa her cumartesi-pazar stresten sıkıntıdan benim gibi hastalıkla geçer tatiliniz. ben yine hastaydım cumartesi akşama kadar yattım çok üşütmüşüm. şimdi iyiyim çok şükür.

Lemancım işallah gönlüne göre mutlu olacağın bi iş bulursun canım ya. İşteki huzursuzluk çok kötü. İşallah yeni bulacağın iş bu işini aratmaz. Atanamayan öğretmenlerimiz Rabbim sizinde yardımcınız olsun. bende devlet memuru olmak istiyorum ama şu kpss çalışmak çook zor geliyo bana ya.

Bugun hepimizde iş problemi var inşallah huzurlu olacağımız cumartesi pazar tatil olan bir işimiz olur.. bende kpss ye hazırlanıcam dersaneye yazılsam mı diyorum bi yandan yazılmayım her gün zor olur evde bakıyım diyorum ama evde de atlatırım falan gitmem bu defa kazanamazsam daha çok üzülürüm ...ocak bi gelsin de bakıyım..öğrenim borcum var bide o olmasaydı bari

Kızlar h.sonu yemekler nelerdi bakalım..??

cumartesi günü kıyma çıkarmıştım buzluktan köfte gibi bişiler yapmayı düşünüyordum ama hastalanınca hiç bişey yapamadım, eşim işten geldikten sonra soğan domatesle kavurduk falan yanınada çay demledik öyle yedik.
pazar günü pazara gittik bide market alışverişimizi yaptık. barbun ve karides aldık, yanında roka salatasıyla onları yedik.

bu akşamda ıspanak yapmayı düşünüyorum kavurup yoğutlayacam, hiç yapmamıştım evlendiğimizden beri, vitamin olsun diye yiyelim dedik. çürümeden hemen bu akşam yapmalıyım, ama yanına ne yapacam bilmiyorum yaa. ne gider ıspanağın yanına?

lemlemcim geçmiş olsun,iş konusunda en kısa zamanda senin için doğru kararı verip istediğin gibi bir iş bulursun inşallah, kafanda ki bu huzursuzlukta vücudu dirençsiz bırakıp hasta edebiliyor.. kpssye çalışan eylül gelinlerine Allah zihin açıklığı versin,istediğiniz puanları alırsınız inşallah...

ıspanağı ben hiç sewmm ama eşim kıymalısını sewermiş. Bigün bende alıp yapayım bari. Gerçi yapmasını bile bilmem sewmediğim için ama internetten bakarım yanına makarna yapardım ben olsam bide çorba.

Ben c.tesi tüm gün nöbetteydim yemek filan yapamadım tabi. dün etli,patatesli bi yemek yaptım eşim bayıldı.pilav yaptım. Bide 2 gün önceden kalan mercimek çorbası vardı. yemeklerim bugüne de kaldı iyi oldu.

Kızlar h.sonu yemekler nelerdi bakalım..??

Cumartesi akşamı annemlerdeydik..Annemden dolma almıştım, evdede biraz patlıcan otutma ve makarna vardı, pazar akşamı onları yedik.. Akşamda yayla çorbası yapmıştım, dolmada var yanına bişey daha yaparım bu akşamda böyle hallederim..

Günaydın kızlar;
bende c.tesi anemdeydim sarma yapmış canım annem lahana ve yaprak sarması hmmm süperdiii
pazar da un çorbası,tavuk sote ve pilav yaptım.he bide çaya elmalı tarçınlı cevizli kek yaptım..

elif bi gün önceki yemekleri eşin yiyorsa çok iyi ya, benimki yemiyor. o yüzden hep azıcık yemek yapıyorum iki tabaklık yemekler yapmaya alıştım. hiç birşeyim artmıyor, yarım bardaktan pilav yapıyorum mesela yetiyor :)

pazar günü akşam yemekten sonra eşim arkadaşlarıyla maç izlemeye gitti bende annemlere gittim, baya oturdum çok güzeldi yaa. sonra eşim beni aramış duymamışım annemi aradı, benim orda bi emanet vardı ne zaman gelecek diyo :)

ya bide sabah sabah eşimle kavga ettik saçma sapan bi sebep yüzünden, eşimin teyzesi tupper satıyor, yıllardır satıyor ama yeni değil.. dün eşimi aramış indirime girmiş lemleme söyle çok güzel ürünler falan filan demiş, tamam söylerim dedi, benimde cam saklama kaplarım var birsürü ve bana yetiyor ayrıca durduk yerde tekrar masraf yapmak istemediğim için ilgilenmedim, daha borçlarımız var birsürü. sonra teyzesi tekrar aramış lemlem bakmayacak mı bak alsın mutlaka şöyle güzel vs,eşimde lemlemin ihtiyacı yokmuş varmış demiş.250tlmişte 100e düşmüş, bende dedim isterse 50ye düşsün masraf yapacak durumda değiliz acil ihtiyacımızda değil dedim. sabahta eşimin annesi aramış lemlem alacak mı indirimdeymiş falan diye. teyzesi kayınvalidemi sıkıştırıyo çünkü. bende eşime almayacam dedim, biz evleneli 3 ay olmuş çeyiz işimiz bitmiş, saklama kaplarımda var birsürü dedim, çok sağlıklı olabilr çok kullanışlı olabilir ona sorarmısın dünmü çıkmış bu ürünler dedim. nişanlıyken çeyiz alışverişi yaparken bak bunlar var indirimdeyken söyleyeyimde al niye dememiş, veya madem çok indirimdeymiş alsın hediye olarak göndersin, niye alın diye ısrar ediyor dedim. düğünmüzde 1gr altın taktı teyzesi, onu takmasaymış da o saklama kaplarından hediye etseymiş madem. söyleseymiş bana alma sen ben alacam deseymiş. şimdi mi çıkmış bu ürünlerde zorla satmak istiyor dedim. eşimde bana kızdı beni niye gaza getiriyorsun iyilik yapmak istemiş kadın indirimde diye söylemiş dedi, bende dedim bikere söyledi anladık neden bu kadar ısrar ediyor almayacam istemiyorum dedim. gerginlik çıktı sabah sabah.

ben misafirlerime yine aynı şeyleri yaptım kızlar. nasılsa gelenler farklı diye geçenki misafirimle aynı menüyü yaptım bitek böreği değiştirip sigara böreği yaptım. dün çok yoruldum ama ya.. hem temzlik hem yemek hem misafir hazırlığı ve nöbet yorgunluğunun üstüne çok zor oldu. nöbette bide rahatsızlandım. başım ağrıdı ensemden gözlerimi açamadım tansiyonumu ölçtürdüm 90/50. düşmüş tuzlu ayran içtim uzandım biraz geçti çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…