2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Lemancım 3. kişiler yüzünden tartışmak çok sinir bozucu. Zaten araya alışweriş girmemesi gerek yakı kişilerle. ya zaten şu tupper satanlar bi acaip. zorlaa satmaya çalışıyolar insana. Banada hiç ihtiyaç gibi gelmiyor. çok ucuzken 3 tene büyük saklama kaplarından aldım. Ama bi görseniz benim çewremden su bardağını bile aldılar ya hayret ediyorum valla. Satanlara almıycam deyince ama öle güzzel böle iyi bak indirimde..

herşeye koşturuyorsun canım ya tabi yorulursun ben pek çağırmadım kimseyi bi eşimin arkadaşları var onlar gelecek...onları bi ka. hafta sonra çağırıcam vestiyer yaptırıyordu ev sahibimiz takılsın ..giriş daha iyi durur şimdi çok bi boş kaldı..

bi benim ihtiyarcım var galiba..kavanoz falan almam lazımo kadar herşeyi aldım zannetmiştim..şimi mercimeği falan koymaya kavanozum yok.. ama ısrar edilmesi saçma bi demişsin işte almıycam diye ne diye uzatıp sorun çıkarıyo ki..

ya aslında eşimde bana hak verdi teyzesine kızdı ama belli etmemeye çalışıyor, şimdi arayıp teyzemi senin dediklerini söylesem iyi mi olur diyor. beni gaza getirme falan diyor. ben o gaza gelsin diye değil eşime neden istemediğimi anlatmaya çalışıyordum. sadece ihtiyacımız olmadığını söylese yeter. açıklama yapmasına gerek yok onun.
bide zaten böyle bişeyi evlendikten sonra söylemesine çok fena kızdım, sıkıyorsa keşke beni arayıp söylese ben söyleyeceğim lafları biliyorum. madem böyle ürünler satıyosunda biz bir buçuk sene nişanlıydık çeyiz alışverişi yapıyordum, niye bir kere olsun arayıp ta bişeye ihtiyacın var mı diye sormadın derim. 1.5yılda eminim bir sürü ürün indirime girmiştir neden bitane hediye alıpta gelmemiş. şimdi satmaya çalışıyor. alacağım varsa bile ondan almam başka satan mı yok sanki?

kendini çok yoruyorsun elif sen. bu kadar koşturmaca hem iş hem ev işi hemde cafeye koşarken birde evde yemekli misafirler ağırlıyorsun. nasıl yetişiyorsun zaten bu kadar şeye. bünye kaldırmamıştır tabii. kendine dikkat et. bırak dağınık kalsın diye bi yazı vardı burda birileri paylamşmıştı çok hoşuma gitmişti o yazıyı bulup okutmak lazım sana tekrar.

yok be lemancım ben ewde sık temizlik yapmam. h.sonu yaparım sadece. misafirlerde lisaden arkadaşlarım ewime ilk gelicekler. kek kurabiye sigara böreği çikolata topları yaptım. ama c.tesi ewde olamadımya nöbet yüzünden o bozdu düzenimi.
size dün yaptım etli patatesli yemeğimin tarifini vereyimmi. gerçi hepiniz biliyosunuzdur maşalah hamarat gelinleriz hepimiz ama yinede bilmeyen 1-2 kişi vardır belki yardım olsun.

kuşbaşı etleri kısık ateşte ocağa koydum. yağ filan eklemeden. suyunu saldı sonra çekmeye başladı. ayrı biyerde soğanları ve salçayı kavurdum. yemeklik doğradığım patatesleri ekledim.biraz karıştırdım. sonra rendelediğim domatesleri ekledim biraz karıştırıp altını kapadım. etler suyunu çekince biraz daha sıcak su ekledim. onuda çektiler. tadına baktım pişmeye yakın gibi olunca tereyağ ekleyip kavurdum.ayrı yerde yaptığım patatesleri ekledim.baharatlarını (kekik,karabiber,krmızı biber,tuz,kimyon) ekleyip az daha sıcak su ekledim.(çok sulu olmıycak.) ohh mis gibi oldu. yanınada şehriyeli pilav süper gidiyo.

geçmiş olsun canm

zor da olsa bir yerden başlamak lazım elifcim benim bu 3. girişim ve son girişim olur inş kpssye benm memur olmaktan başka seçeneğim yok ne yazık ki eşim memur olduğu için onun tayini çıktığında dımdızlak ortada kalmak istemiyorum.Bugün itibariyle çalışmaya başladım hatta kursa kayıt oldum haftaya kurs da başlıycak hakkımda hayırlısı inşallah

çorba yap bence hem hastaymışsın için ısınır güzel olur tarhana çorbası mesela

ya kızlar albüm için fotoğraf seçicez de kaç tane fotograf seçmek lazım acaba. fotoğraflarımızı arkadaşımız çekti istediğimiz kadarını photoshop yapıcak gerçi de... albüme kaç tane sığar... zaten 500 e yakın fıtığraf çekilmiş ama ben çok azını beğendim (( o gün hava çok sıcaktı çok da yoruldum gezemedik fazla.... inşallah güzel bi albüm çıkar ya ....

günaydın bende çok zor geldim işe 7:30 evden cıkıyorum eşim 9 da cıkıyor o uyurken o kadar kıskanıyorumki çekmeceleri kapıları carpıyorum uyansın diye .. heraaa:) bizim albümde 15 fotograf var

Merhaba güzel hatunlarrrrr,
sabahtan yoğundum anca geçmişi okudum bitti, yemekten sonra sohbete katılırım,
öcükkk dedikodu yaparız

sıkıldım ben ya akşam olsun ede yatıyım uyuyum nolur ki..

Yiğenlerimle konuştum çok özlemişler beni onları görmeye bile vaktim oluyo

özdnnn sen nerelerdesinnn kısssssss hiç uğramıyorsun... zaten sana taaa balayından kırgınımmmm hiç oturup 5 dk bile konuşamadık

günaydın hanımlar..
sabah 10 buçuk gibi kapının ziliyle uyandım açtım kargo gelmiş... düğün albümümüzü sonunda fotocu yollamış. sevinç içinde aldım açtım paketi ki albüm kapağı benim istediğim renk değil ben kahve krem istemiştim gri krem yapmış yollamış... fotolara baktım bi hevesle bizim seçip ayırdığımız fotoların haricinde başka alakasız fotolarıda eklemiş....bi de büyük boy resmimiz çıkmadı paketin içinden... ayrıcaa son olarak tüm fotolarımızın cdsini istemiştik hatta üstüne basa basa sakın unutmayın demiştim yüzlerce çekilen fotolardan cd de sadece 40 tane vardı sabah sabah tüm sinirlerim tepeme çıktı, o sinirle eşimi aradım sırasıyla saydım bak şunlar şunlar yok, şunlar istediğimiz gibi yapılmamış o da arayıp söylemiş. büyük fotomuz için ben onu rulo yapıp koydum demiş... koymuşta sıkı sıkıya koli bandı ile bantlanan kutunun içinden uçmuş gitmişmii ben bunu duydum aradım bi güzel adamı zaten palavracı adamın tekiydi 1 aydır bizi oyalıyo sanki çocuğuz yok 2 gün sonra yok baskıdan çıkmadı yok şu yok bu. ki biz başka bi fotocu ile anlaşmıştık kaporamızıda yaktık bunun için bi de eşimin tanıdığı güvya.. dost kazığı bu olsa gerek.. sabah sabah verdim veriştirdim adama. adam bana diyoki büyük fotoyu rulo yapıp koydum kutunun içine. fotonun ebatlarıda 70*100 yapmayın Allah aşkına 70 lik fotoyu nasıl 50 cm lık kutunun içine koyabilirsiniz ki dedim gittim bi güzelde ölçtüm kutuyu. ayıp yaptığınız iyiki eşimin arkadaşısınız yoksa dicek çok lafım vardı dedim kapadım... sonra eşimi aramış beni yalnış anladı öyle insan değiliz ben sizin için baştan albüm yapıyım felan demiş. eşimde yok kalsın sen bizim tüm fotolarımızı bi cd yapıver akşam arkadaşım gelip alıcak senden demiş. ay sinir tepemde bide parayı peşin verdik bu adama biz. ama hatayı orda yaptık biz dedim o kadar verelim yarısını aldığımızdada kalanını veririrz ama benim eşim tiptir a o benim tanıdığım yapmaz öyle yamuk bize dedi aldı yamuğun babasını... of kızlar valla karmankarışık yazdım galiba ama çatlıcam sinirden bide içimide boşaltamadım içimde kaldı kabus bi gün beni bekliyo..

ay çok korktum şimdi bizim fotocuda bugün eşimi aramış bitti fotolarınız gelin alın die biz alamıycaz malesef 12 saat yol. annem alcak bizimkileri ya bizim fotocuda öle bişi yaptıysa:18::18::18::18::18:

Sofistikecim sen yerden göğe kadar haklısın sonuçta bi defa olacak şeyler bunlar ...kimseye peşim para vermeyeceksin ya..sonra adamı deli ediyolar hep eksik iş ..

sinir ediolar insanı ya o kadar para veriyoruz bi de en önemli şey foto sonuçta düğünden kalan o da istediğin gibi olmayınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…