ben misafirlerime yine aynı şeyleri yaptım kızlar. nasılsa gelenler farklı diye geçenki misafirimle aynı menüyü yaptım bitek böreği değiştirip sigara böreği yaptım. dün çok yoruldum ama ya.. hem temzlik hem yemek hem misafir hazırlığı ve nöbet yorgunluğunun üstüne çok zor oldu. nöbette bide rahatsızlandım. başım ağrıdı ensemden gözlerimi açamadım tansiyonumu ölçtürdüm 90/50. düşmüş tuzlu ayran içtim uzandım biraz geçti çok şükür.
Lemancım 3. kişiler yüzünden tartışmak çok sinir bozucu. Zaten araya alışweriş girmemesi gerek yakı kişilerle. ya zaten şu tupper satanlar bi acaip. zorlaa satmaya çalışıyolar insana. Banada hiç ihtiyaç gibi gelmiyor. çok ucuzken 3 tene büyük saklama kaplarından aldım. Ama bi görseniz benim çewremden su bardağını bile aldılar ya hayret ediyorum valla. Satanlara almıycam deyince ama öle güzzel böle iyi bak indirimde..
ben misafirlerime yine aynı şeyleri yaptım kızlar. nasılsa gelenler farklı diye geçenki misafirimle aynı menüyü yaptım bitek böreği değiştirip sigara böreği yaptım. dün çok yoruldum ama ya.. hem temzlik hem yemek hem misafir hazırlığı ve nöbet yorgunluğunun üstüne çok zor oldu. nöbette bide rahatsızlandım. başım ağrıdı ensemden gözlerimi açamadım tansiyonumu ölçtürdüm 90/50. düşmüş tuzlu ayran içtim uzandım biraz geçti çok şükür.
günaydın hanımlaaar. herkes işle ve işsizlikle ilgili dert yanmış. öğretmen olup atamayanlara Allah yardım etsin. bizimde devlet işi için kpssye girmemiz gerekiyor ama özeldede çok fazla alanımız var hadi girmesekde oluyor. ama bu öğretmenleri o kadar yıl okuduktan sonra birde böyle saçma sapan bir sınava sokmaları resmen saçmalık. resmen ezberci sisteme zorluyorlar, inek gibi ezberleyin ancak öyle iş veririz diyorlar, hiç anlamıyorum. işiniz gerçekten zor. yine biraz sözel kökenli olanlara daha kolay geliyordur ama özellikle sayısalcılara Allah dahada çok yardım etsin. bende sayısalcı olduğum için sınava girmedim bile, hayatta anlamam tarih vatandaşlık vs.
benim işim hala belirsiz, iş bakıyorum sürekli, güzel bir iş bulursam çıkacam burdan. ama kendimi de kötü hissediyorum, suçlu suçlu iş ilanlarına bakıyorum, başvuru bile yapamıyorum duyulur diye, dışarı falan çıktığımda tlfla arıyorum işin detaylarını öğrenmek için. çalışırken başka yerde iş aramak ihanet gibi geliyor. aslında benim niyetim önce işten çıkıp sonra aramaktı ama bu seferde bulamazsam çıktığıma pişman olursam diye korktum.
kızlar cumartesi çalışmayı falan sorun etmeyin bence. ben cumartesi tatilim hafta içi erken çıkıyorum ama huzurum yok burda. önemli olan sevdiğiniz işi yapmanız ve huzurlu olmanız. yoksa her cumartesi-pazar stresten sıkıntıdan benim gibi hastalıkla geçer tatiliniz. ben yine hastaydım cumartesi akşama kadar yattım çok üşütmüşüm. şimdi iyiyim çok şükür.
Lemancım işallah gönlüne göre mutlu olacağın bi iş bulursun canım ya. İşteki huzursuzluk çok kötü. İşallah yeni bulacağın iş bu işini aratmaz. Atanamayan öğretmenlerimiz Rabbim sizinde yardımcınız olsun. bende devlet memuru olmak istiyorum ama şu kpss çalışmak çook zor geliyo bana ya.
cumartesi günü kıyma çıkarmıştım buzluktan köfte gibi bişiler yapmayı düşünüyordum ama hastalanınca hiç bişey yapamadım, eşim işten geldikten sonra soğan domatesle kavurduk falan yanınada çay demledik öyle yedik.
pazar günü pazara gittik bide market alışverişimizi yaptık. barbun ve karides aldık, yanında roka salatasıyla onları yedik.
bu akşamda ıspanak yapmayı düşünüyorum kavurup yoğutlayacam, hiç yapmamıştım evlendiğimizden beri, vitamin olsun diye yiyelim dedik. çürümeden hemen bu akşam yapmalıyım, ama yanına ne yapacam bilmiyorum yaa. ne gider ıspanağın yanına?
günaydın hanımlar..
sabah 10 buçuk gibi kapının ziliyle uyandım açtım kargo gelmiş... düğün albümümüzü sonunda fotocu yollamış. sevinç içinde aldım açtım paketi ki albüm kapağı benim istediğim renk değilben kahve krem istemiştim gri krem yapmış yollamış... fotolara baktım bi hevesle bizim seçip ayırdığımız fotoların haricinde başka alakasız fotolarıda eklemiş....bi de büyük boy resmimiz çıkmadı paketin içinden... ayrıcaa son olarak tüm fotolarımızın cdsini istemiştik hatta üstüne basa basa sakın unutmayın demiştim yüzlerce çekilen fotolardan cd de sadece 40 tane vardı sabah sabah tüm sinirlerim tepeme çıktı, o sinirle eşimi aradım sırasıyla saydım bak şunlar şunlar yok, şunlar istediğimiz gibi yapılmamış o da arayıp söylemiş. büyük fotomuz için ben onu rulo yapıp koydum demiş... koymuşta sıkı sıkıya koli bandı ile bantlanan kutunun içinden uçmuş gitmişmii ben bunu duydum aradım bi güzel adamı zaten palavracı adamın tekiydi 1 aydır bizi oyalıyo sanki çocuğuz yok 2 gün sonra yok baskıdan çıkmadı yok şu yok bu. ki biz başka bi fotocu ile anlaşmıştık kaporamızıda yaktık bunun için bi de eşimin tanıdığı güvya.. dost kazığı bu olsa gerek.. sabah sabah verdim veriştirdim adama. adam bana diyoki büyük fotoyu rulo yapıp koydum kutunun içine. fotonun ebatlarıda 70*100 yapmayın Allah aşkına 70 lik fotoyu nasıl 50 cm lık kutunun içine koyabilirsiniz ki dedim gittim bi güzelde ölçtüm kutuyu. ayıp yaptığınız iyiki eşimin arkadaşısınız yoksa dicek çok lafım vardı dedim kapadım... sonra eşimi aramış beni yalnış anladı öyle insan değiliz ben sizin için baştan albüm yapıyım felan demiş. eşimde yok kalsın sen bizim tüm fotolarımızı bi cd yapıver akşam arkadaşım gelip alıcak senden demiş. ay sinir tepemde bide parayı peşin verdik bu adama biz. ama hatayı orda yaptık biz dedim o kadar verelim yarısını aldığımızdada kalanını veririrz ama benim eşim tiptir a o benim tanıdığım yapmaz öyle yamuk bize dedi aldı yamuğun babasını... of kızlar valla karmankarışık yazdım galiba ama çatlıcam sinirden bide içimide boşaltamadım içimde kaldı kabus bi gün beni bekliyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?