2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

sofistike kızz sinirlenme, cd ortamında al fotolarını istediğin gibi bakar yaptırısın bize onu da vermiyolar, o kadar tanıdık soktuk araya yok prensipleri buymuş, diyorum takvim baskı vs. yaptırıcam belki niye vermiyosunuz fotolarımı e burda yaptırın diyolar albüm için 40 resim seçtim ayriyetten 400 tl istediler, ki 470 pozumuz vardı canım bunlar böyle malesef onun için ki canım cd olsun elinde bak alıcakmışsınız da zaten stres yapma boşuna

o kadar güzel fotolarımız vardı ki orda 30 tane foto seçicektik albüm için biz 68 tane seçtik düşün. ordan eleme yaparsın demiştim artık kafana göre ama hiç seçmediğimiz fotolardan 2 tane koymuş ne alakaysa... bide 500 küsür fotomuz vardı umarım cd olarak verir. cd ye koymadığına göre kasıtlı olarak vermedi diye düşünüyorum artık.. 800 liralık hiç bişey geçmedi elime resmen umarım o büyük resmide yollar insansa zaten azcık utanmıştır...

Fotograf işi bizdede kabusa dönmüştü, 500 kadar foto çekmişti ama albüme koymaya 15 fotoyu zor seçtik, o kadar arka arka çekti ki doğru dürüst foto yoktu, tamam poz vermeyelim ama elimiz,kolumuz düzgün çıksın dimi? Albümdeki fotoların jpegleri istedik vermedi, istersek orda bastıralımmış,tanesine 7 lira istedi.. Cd kendi kafasına 40 tane foto koymuş, biz birde tanıdığın tavsiyesiyle gittik 100ün altına düşürün istediğiniz fotoları vericem diye söz vermişti.Eşim o kadar sinirlendiki siz böyle söylemiştiniz diyince, adam yok filan dedi, sonra dediği aklına geldi sanırım 117 foto koyup bir cd verdi ama ne cd kendi seçtiği, yan düzelmemiş, arka arkaya çekilmiş, gözlerimizin kapalı olduğu fotolar..Büyük fotomuzu bastığında leke vardı gelinliğimde, sonra tekrar bastı onu bile yırttı vermedi bana

Geçtiğimiz haftasonu yatmaya eve geçme haricinde tamamen annemde geçti bundan memnunmuyum evet ama kendimi buna mecbur hissederek değil,
eşim dışarı çıktı arkadaşlarıyla gezdi maçına gitti ama ben ananesine ayıp olur diye kahvaltı yapar yapmaz hemen anneme geçtim. Sebep eşimin ağbisi il dışına çıkacaktı cuma bahsetmiştim, börülcelerde eşimi arayıp ya sen ananeye geç ya da o size gelsin demişlerdi,
annem bende kalsın ev sıcak hem de benim ananemde bizdeydi sıkılmaz diye aradı, meğer kadın bizde kalıcanı biliyomuş hazırlanmış zaten,börülcecikler Ergine git evde kalma demişler,
şimdi sorarım size kızlarrr, görümcelerimin nezaketen beni arayıp anane hafta sonu sende kalsın demeleri gerekmezmiydi?
anneme de ayıp olmasın yorulmasın diye ki annemde çalışıyo, sürekli ayaktaydım ve hiç ama hiç dinlenemedim.
en azından eşimin de yanımızda olması gerekmezmiyiz bi hafta sonum var diyerek evden kaçma yolları araması sinir bozucu değilmi?

sinirlenmekte haklısın cnm ..gerçekten kötürmüş..bu börülcecikler farklı şehirdemi..

valla çok sinir bozucu bi durum hayatım. belki başkalarına göre böyle şeyler kafaya tıkılmayacak kadar küçük meseleler ama bana göre değil. eğer benim hoşlanmadığım bi durum varsa ve bu da eşimle alakalıysa ondanda bi takım fedakarlıklar beklerim. senin eşinin yaptığı gibi bi hafta sonum var diyip maçlara gidip annanesiyle vakit geçirme onurunu sadece bana bırakırsa hoş olmaz ama maalesef erkekler böyle tatlım...
bende bi derdimi paylaşayım sizle. cuma akşamı bayağı kötü hissettim kendimi tv izliyoduk kalktım çıktım odadan mutfağı biraz düzeltiyim dedim ordan yatakodasına gittim çamaşırları dolaba koydum felan baktım çok halsizim yatağı açtım girdim yattım ama bayağı kötüydüm yani içeri gidip haber veremedim bile. sonra bayağı geçti eşim geldi aa yattın mı bende seni bekliyorum gelcende hadi yatalım dicem diye bozuk attı bana. bende hastayım keyfimden yatmadım dedim. öylece yattı hiç neyin var şu bu demedi bile...
neyse gece uyandım başım çatlıyo resmen iki kez uyandım kalktım ışığı yaktım ilaç içtim felan ilkinde uyanmadı bile ikincisinde araladı gözünü noldu dedi. bende hastayım çok kötü başım çatlıyo ilaç içtim dedim ha içtin mi ilaç tamam dedi 2 sn olmadan rüyalara daldı. hey Allahım dedim ölsem, fenalaşsam haberi olmıcak. biliyorum uykusu çok ağırdır ve çok yoruluyo ama sonuçta hastayım uyku zamanı değil!! sabah da işe gitti erkenden. gün boyu hastaydım yattım durdum. hafta sonu hiç bişey yapmadım ne yemek, ne yatak topladım ne çamaşır yıkadım inanın battaniyenin altında yattım. ha dün daha iyiydim yapsam yapardım ama dedim ki hiç bişey benden önemli değil hastalansam yine kendi kendime iyileşiyorum çünkü tek başımayım evde. eşimede bu düşündüklerimi, bozulduğum durumu düzgün biçimde anlattım kendimi iyi hissedene kadar hiç bişey yapmıcam haberin olsun dedim. mırın kırın etti biraz. gerçi saolsun bayağı baktı bana ama azcık gözüm açılsa oley aşkım iyileştin diyip salıyo. ah eski bencilliğimi geri istiyorumm bu evlilik benii değiştirdi sanırımmm

sinirlenmekte haklısın cnm ..gerçekten kötürmüş..bu börülcecikler farklı şehirdemi..

evet, börülcenin biri mardinde öğretmen diğer büyük börülce ve kayınvalide ona göz kulak oluyorlar mışşşşş

Sofistikecim hastayken nazımız geçmicekse ne zaman geçicek dime, valla benim ki çok rahatladı bi tuhaf oldu, pazar günü yorgunum zaten gözüm yarı açık, aşkım uyandın madem nolur annemlere geçicez ayıp oluyo geç kaldık, çay suyunu koy hemen kalkıyorum dedim banamısın demedi yine kahvaltıyı ben hazırladım

Bu erkekler dengemizi bozuyo galiba bizim. Çok sewiyorum kocacım bitane ama bazen çok yıprandığımı hissediyorum. Ben aşırı duygusalım, çok kafama takarım herşeyi. Eşim inatçı, o bişey söylediğinde hayır demiceksin. o an tamam diceksin. Düşüncelerini onaylıcaksın değişik bi huyu var. sinirlendiği an başlıyo artık sen zaten benim dediklerimi hiç onaylamazsın,bana kep karşısın bıdı bıdı. Ben tutamıyorum kendimi başlıyorum ağlamaya. boşwer diyemiyorum yani kendime. hemen başım ağrımaya,beynim yanmaya başlıyo sanki. sonra siniri geçince biliyosun beni aşkım sinirlenince tamam deyiwer sonra ben hatamı anlıyorum ama sinirliyken konuşuyorum işte diyo. bende tamam tamam diyemiyorumki. bağırmadan kendimi sawunuyorum. Gelip geçici küsmüyoruz asla ama çok üzülüyorum. çok iyi anlaşıyoruz, sevgisi aşkı sadakati asla şüphem yok, çok düşünceli ama galiba hiçbişey 4*4 lük değil.

aynen canım artık geçtim normal zamanları bari hastayken naz yapıyım amaa yoookk. bi de ben alışık değilim soğuk eve biz oda oda yakıyoruz kaloriferi şuanda hayatım boyunca merkezi sistemli evde yaşamışım sıcak odadan soğuğa çıkınca hemen hasta oluyorum. bi kış boyunca belki bi kez hasta olurdum ben ki evlendim evleneli bu 3. ağır hasta oluşum... kocalarımız biraz akıllansaaa ah ahh:))

Bazen o kadar yorgun oluyorum ki sabah kalkarken, akşam eve gelince direk yatıcam hiçbirşey yapmıycam diyorum, eşim gülüyor..Gerçektende yapamıyorum, yok mutfağı topliyim, ortalıktakileri kaldırim derken ben gene kendimi iş yaparken buluyorum.. Bekarken ben yapmasamda arkamdan annemin yapacağını biliyordum, ama şimdi o an yapmasamda sonra yine ben yapacağım. Offf bu evlilik beni de değiştirdi sanırım

Evlilik nasıl diye soranlara "daha başım göğe ermedi" diyorum, erecekmi merak ediyorum
Dün annemin evinde kına gecemden kalma kınalarımı, nikah şekerlerimi gördüm bi tuhaf oldum zaman ne çabuk geçiyo 2 ayı geçti evleneli 2 gün gibi kırılmaya alınmaya başladık bile

valla moralim bozuk benim biraz dışarı çıkıyım sağa sola bakıyım belki moralim düzelir. görüşürüz hanımlar

aynen hergün işe gelirken aynı şeyi söylürum 11 den önce yatağa girdiğimi görmedim, bi yazı vardı anne çocukları yatırır ben yatıyorum iyi geceler der eşine, ama hala yapacak bir sürü işi vardır farkına varmadan muftağı toplar çoçukların beslenmesi vs hazırlar yatağa girdiğinde zaten herkez çoktan derin uykulara dalmıştır, o hesap benim eşimde de bi cins uykusuzluktan kıvransamda tek başıma yatmaya gidemiyorum, illa birlikte gircez yatağa

Ay evet o yazıyı bende okumuştum, hatırladıkça sinirim bozuluyor.. Ben öyle klasik ev kadını modunda olmak istemiyoruum :84:

börülcelerde pek nezaket olmuyo canım boşver

11 de yattığında şükret ben gece 1 den önce yatamıyorum dün gece 3 te yattım sabah 7 de kalktım dün sözde arkadaşa misafirliğe gidecektik evde bşy yapmam diyodum ama erteledik o yüzden misafir aldım evim inanılmaz kalabalıktı çok yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…