2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Merhaba,
bugün öylece yazdıklarınızı okudum canım çok sıkkın.İçime sanki yumruk gibi bişi oturdu.Ne ağlaya bliyom,ne gülebiliyom.
Neyse hepinize iyi akşamlar kızlar...

Merhaba,
bugün öylece yazdıklarınızı okudum canım çok sıkkın.İçime sanki yumruk gibi bişi oturdu.Ne ağlaya bliyom,ne gülebiliyom.

hayırdır cnm neyin var..

Merhaba,

hayır olsun inşallah ben de bugün öyleydim sonra içimi bir nebze olsun rahatlatacak bi gelişme oldu inşallah sen de en kısa zamanda rahatlarsın

haaa hhaa haaa aynı ben ben de babamın evinde nasıl narin ve rahattım ahh aaahhh!! evlendim evleneli ellerim hep yara bere içnde temizlik yaparken kendimi kaybedip oraya buraya çarpıyorum:)) her şeye yetişebilmek için....

erkekler hep aynı canım sıkma canını sen zaten en doğrusunu yapmışsın hiçbir şey senden kıymetli değil sağlığına dikkat et kafana takma hiç bir şeyi..

saol lemlemcim iyi dileklerin için kpss,adaletsiz bi sınav gerçekten,umarım sen de kendin için en hayırlı olan işte çalışırsın...

kızlar, ben biraz konuyu değiştireyim istedim doğum için özel sağlık sigortalarından haberiniz var mı? aranızda yaptıran var mı yada gerekli olduğunu düşünüyor musunuz? henüz yeni evliyiz biliyorum ama ben önümüzdek yaz hamile kalmak istiyorum Allahın izniyle ama sigorta meselesi planlarımı değiştirebilir, fikirlerinizi bekliyorum yarın akşam okurum inşallah,sevgiler hepinize:)

günaydın hanımlar hepmiz için çok güzel bir gün olur inşallah....
ben dün eve gittim mantı yaptım yedik sonra eşimde bende sızmışız 10 da uyuduk sabaha kadar deliksiz uyumuşum çok mutluyum uyudum ya:)

günaydın canm mantının üzerine de uyku süper olmuş

Günaydoınn. Benimde dün misafirlerim vardı. 17:00 te işten çıkıyorum. 5 dkda ewdeym ya,, 17:15 de geldi misafirlerim. Üsütmü değişiyodum. Neyseki akşamdan ewi derli toplu bırakmıştım. Akşam 22:00 filandı gittiklerinde. Sonra eşimle sohbet muhabbet ortalığı toplama derken 12yi geçiyodu uyuduğumda. Bugünde yemeğe annecime gidicem,ordan caafeye geçicem. zaten çok yakın birbirine.

Mantı ne güzel yanına fazla bişeyde istemez pratik,olsun uykunuzu almışsınız

gerçekten pratik...annem buzluğuma koymuş direk sıcak su kaynattım bide sos tamam 10 dk da hazırdı masa..annem benim ya:)

günaydın kızlar çok mutluyum bugün dün nihayet fotoları seçmeye gittik ama bi türlü seçemedim en sonunda 59 a indirebildim 30 luk ya da 45 lik albüm oluyodu ama daha fazla foto eleyemedim 59 pozluk albüm yapacak fotoğrafçı benim için ayrıca diğerlerini de çok istediğim için zar zor ikna ettik tanıdık diye diğer tüm fotoları(500 e yakın) bize cd de verecek 1 büyük albüm 2 orta boy albüm 2 cep albümü her pozdan birer tane normal fotoğraf kağıdına baskı ve takvim yapacak 1 büyük foto yapıo ama 2 tane büyük isticez biri salona diğeri yatak odasına olsun die 1 buçuğa yakındı fiyatı 1000 tl ye indirdi normalde çok ama hem dış çekim hem de çok poz olduğu için diğer fotoğrafçılara göre çok iyi fiyatı

günaydın kızlar özel sağlık sigortası sorulmuş doğumu özel iyi bir hastanede yapmak istiyorsanız örneğin acıbadem gibi 1 yıl boyunca o sigortayı ödemek gerekiyor primleride 300 tl başlıyor neredeyse... ben yaptırmayı düşündüm ama çok karasız kaldım acıbademde bir doğum normal 4500 sezeryan 7000 bin miş doğurmamak en iyisi gibi şimdilik :)
hera zaten kabus gibi balayıydı seninle buluşacağımız gece eşimin yüzüne sampanya patladı ertesi günde ben esyalarımı toplayıp eve gitmeye kalktım anlayacağın sıkınıtlıydı balayım

gerçekten pratik...annem buzluğuma koymuş direk sıcak su kaynattım bide sos tamam 10 dk da hazırdı masa..annem benim ya:)

Ah şu anneler olmasa ne yapardık pratik kadınlar,bana her gelmesinde buzluğa bişeyler getirir salça getirir,mantı bendede var bu akşam yapsam şöle soslu yoğurt birde tamamdır gerçi mantı yemesi güzel sonrası pişmanlık evlilik kilo aldırdı vermem lazım ama nerde iş ev arası biraz zor kilo vermek,gerçi habire iş yapıyoruz akşam eve gidince yemekti masa topla bulaşıkları yerleştir,sonra evi kontrol et yapılıcak bişey varmı derken ancak bir saat oturup hop yatağa gidiyoruz sabah erken kalkıcaz diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…