kızlar nerdesiniz, akşam oldu yine zaman geçmiyoor...
Merhaba,
bugün öylece yazdıklarınızı okudum canım çok sıkkın.İçime sanki yumruk gibi bişi oturdu.Ne ağlaya bliyom,ne gülebiliyom.
Neyse hepinize iyi akşamlar kızlar...
Merhaba,
bugün öylece yazdıklarınızı okudum canım çok sıkkın.İçime sanki yumruk gibi bişi oturdu.Ne ağlaya bliyom,ne gülebiliyom.
Bazen o kadar yorgun oluyorum ki sabah kalkarken, akşam eve gelince direk yatıcam hiçbirşey yapmıycam diyorum, eşim gülüyor..Gerçektende yapamıyorum, yok mutfağı topliyim, ortalıktakileri kaldırim derken ben gene kendimi iş yaparken buluyorum.. Bekarken ben yapmasamda arkamdan annemin yapacağını biliyordum, ama şimdi o an yapmasamda sonra yine ben yapacağım. Offf bu evlilik beni de değiştirdi sanırım
valla çok sinir bozucu bi durum hayatım. belki başkalarına göre böyle şeyler kafaya tıkılmayacak kadar küçük meseleler ama bana göre değil. eğer benim hoşlanmadığım bi durum varsa ve bu da eşimle alakalıysa ondanda bi takım fedakarlıklar beklerim. senin eşinin yaptığı gibi bi hafta sonum var diyip maçlara gidip annanesiyle vakit geçirme onurunu sadece bana bırakırsa hoş olmazama maalesef erkekler böyle tatlım...
bende bi derdimi paylaşayım sizle. cuma akşamı bayağı kötü hissettim kendimi tv izliyoduk kalktım çıktım odadan mutfağı biraz düzeltiyim dedim ordan yatakodasına gittim çamaşırları dolaba koydum felan baktım çok halsizim yatağı açtım girdim yattım ama bayağı kötüydüm yani içeri gidip haber veremedim bile. sonra bayağı geçti eşim geldi aa yattın mı bende seni bekliyorum gelcende hadi yatalım dicem diye bozuk attı bana. bende hastayım keyfimden yatmadım dedim. öylece yattı hiç neyin var şu bu demedi bile...
neyse gece uyandım başım çatlıyo resmen iki kez uyandım kalktım ışığı yaktım ilaç içtim felan ilkinde uyanmadı bile ikincisinde araladı gözünü noldu dedi. bende hastayım çok kötü başım çatlıyo ilaç içtim dedim ha içtin mi ilaç tamam dedi 2 sn olmadan rüyalara daldı. hey Allahım dedim ölsem, fenalaşsam haberi olmıcak. biliyorum uykusu çok ağırdır ve çok yoruluyo ama sonuçta hastayım uyku zamanı değil!! sabah da işe gitti erkenden. gün boyu hastaydım yattım durdum. hafta sonu hiç bişey yapmadım ne yemek, ne yatak topladım ne çamaşır yıkadım inanın battaniyenin altında yattım. ha dün daha iyiydim yapsam yapardım ama dedim ki hiç bişey benden önemli değil hastalansam yine kendi kendime iyileşiyorum çünkü tek başımayım evde. eşimede bu düşündüklerimi, bozulduğum durumu düzgün biçimde anlattım kendimi iyi hissedene kadar hiç bişey yapmıcam haberin olsun dedim. mırın kırın etti biraz. gerçi saolsun bayağı baktı bana ama azcık gözüm açılsa oley aşkım iyileştin diyip salıyo. ah eski bencilliğimi geri istiyorumm bu evlilik benii değiştirdi sanırımmm
günaydın hanımlaaar. herkes işle ve işsizlikle ilgili dert yanmış. öğretmen olup atamayanlara Allah yardım etsin. bizimde devlet işi için kpssye girmemiz gerekiyor ama özeldede çok fazla alanımız var hadi girmesekde oluyor. ama bu öğretmenleri o kadar yıl okuduktan sonra birde böyle saçma sapan bir sınava sokmaları resmen saçmalık. resmen ezberci sisteme zorluyorlar, inek gibi ezberleyin ancak öyle iş veririz diyorlar, hiç anlamıyorum. işiniz gerçekten zor. yine biraz sözel kökenli olanlara daha kolay geliyordur ama özellikle sayısalcılara Allah dahada çok yardım etsin. bende sayısalcı olduğum için sınava girmedim bile, hayatta anlamam tarih vatandaşlık vs.
benim işim hala belirsiz, iş bakıyorum sürekli, güzel bir iş bulursam çıkacam burdan. ama kendimi de kötü hissediyorum, suçlu suçlu iş ilanlarına bakıyorum, başvuru bile yapamıyorum duyulur diye, dışarı falan çıktığımda tlfla arıyorum işin detaylarını öğrenmek için. çalışırken başka yerde iş aramak ihanet gibi geliyor. aslında benim niyetim önce işten çıkıp sonra aramaktı ama bu seferde bulamazsam çıktığıma pişman olursam diye korktum.
kızlar cumartesi çalışmayı falan sorun etmeyin bence. ben cumartesi tatilim hafta içi erken çıkıyorum ama huzurum yok burda. önemli olan sevdiğiniz işi yapmanız ve huzurlu olmanız. yoksa her cumartesi-pazar stresten sıkıntıdan benim gibi hastalıkla geçer tatiliniz. ben yine hastaydım cumartesi akşama kadar yattım çok üşütmüşüm. şimdi iyiyim çok şükür.
günaydın hanımlar hepmiz için çok güzel bir gün olur inşallah....
ben dün eve gittim mantı yaptım yedik sonra eşimde bende sızmışız 10 da uyuduk sabaha kadar deliksiz uyumuşum çok mutluyum uyudum ya:)
günaydın canm mantının üzerine de uyku süper olmuş
:)eşim yedirdin mantıyı ağırlık verdi dedi durdu ama olsun uyudum:)
Mantıne güzel yanına fazla bişeyde istemez pratik,olsun uykunuzu almışsınız
Merhaba,
gerçekten pratik...annem buzluğuma koymuş direk sıcak su kaynattım bide sos tamam 10 dk da hazırdı masa..annem benim ya:)
gerçekten pratik...annem buzluğuma koymuş direk sıcak su kaynattım bide sos tamam 10 dk da hazırdı masa..annem benim ya:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?