2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Acıbademin fiyatları yüksektir her daim birkaç kez gitmiştim iyi bir hastane fakat doğum için bu kadar para almaları çok gereksiz,ben sağlık sigortası düşünmüyorum aylık primleri ödemek çok zor gerçekten diğer özel hastanelerde doğum fiyatları daha makul neyse doğurucak olursak düşünür araştırırız Şampanyamı patladı görünmez kaza biraz sorunlu geçmiş ama inşallah iyisinizdir şimdi

jelooo ne kadar zamandır görüşemiyoruz

beni yanlış anlamayın ama bence doğum için acıbadem fazla abartı fiyat olarak çok gereksiz die düşünüyorum millet evde bile doğurabilirken tabi ki yine iyi bir yere gitmek araştırmak lazım temiz bir yer olmalı ama sonuçta hastane isminden dolayı o kadar para veremem amansız hastalığa düşersin hayati tehliken olur riske atmazsın tamam ama doğum yani zeynep kamile giderim daha iyi asıl doğum hastanesi orası

anneler süper ya..arar bazen giderken uğra diye iş yerim yakın anneme giderim iki günlük yemek yapmış olur ...ekmeğim falan hazırlanmış olur..güzel oluyo...temizlik zor ama burda sizleri okudukça maşallah diyorum.. elif falan ne güzel yetiştiriyo ben pek bişey yapamıyorum.. haftada bi gün temizlik oda süpür sil toz al oluyo...erken çıktığım bi işim olmasını isterdim ama eve geç gidince anca bu kadar oluyo

Oh ne güzel annen maşallah seni çok düşünüyor çalışıyosun sonuçta ama çokta alışma,annem bişeyler getirir ütümü yaptı iki kere çokda fazla karışamam işine ufak tefek geldikçe yaparım diyor,ki annem çalışırken gece falan geldiği olurdu hiç unutmam bir keresinde pasta istemiştim sabah uyandığımda mutfakta pasta vardı gece yapmış bırakmış,ben bunu yapamam annem kadar olamam kesin,temizlik zor evet ama derli toplu olunca temizlikte kolay yapılıyor,elif çok hamarat biz ona yetişemeyizbende akşam 7 gibi ancak evde oluyorum yemek yap ye sekiz bazen geçiyor birgün önceden yemek yapmadıysam zor oluyor ama ne yapalım alışmak zorundayız

Elbette fazla abartı Acıbadem fiyatları çok yüksek normal doğum bile ne kadar pahalı hastane adı doktor adı bu fiyatları artıran,çok gereksiz daha uygun özel hastaneler var çokda iyi olanlar.

Yok kızlar ya hamaratlığım filan yok bende haftada 1 temizlik yapıyorum ki camlarımı filan silmiyorum. aman silsem nolcak hemen yine aynı oluyo hele kışın. perdeler zaten dewamlı çekili ne gerek var. Yazın bol bol silerim artık hava geç kararıyo ya gözüme batar kirler birde size göre şanslıyım 5te çıkıyorum ewim 5 dk yol derdim yok ve h.sonu tatilim. sizin işiniz gerçekten zor güzeller. 7-8 ewe gelip o saatten sonra yemek yapmak çok zordur. sizin ewe geldiğiniz saatte biz yemeğimizi yiyoruz. Maşallah süper götürüyosunuz valla.

Hamaratsın elifcim biz senin kadar detaylı yapmıyoruz daha doğrusu vakit olmuyor,hafta sonu iki gün izinliyim ancak haftasonu tatlı kek börek yapıyorum,hafta içi zor oluyor gerçekten yemek yapmak dün yemeğim vardı haftasonundan ama bugün yok bakalım yapıcam bişeyler bazende yorgun oluyoruz haftaiçi ertesi günün yemeğini yapmak zor geliyor bir yemekle iş bitmiyor,evlede ilgileniyosun bugün ütü yapıcam mesela,camları en son 1 ay önce silmiştim soğuktu banamısın demedim sildimama şimdi hiç silesim yok cam önlerini bi siliyorum yetiyor,havalar düzelince artık camlara girişiriz

Aynen bende önlerini siliyorum yeter =) ya bende bi balkon var o kadar büyükkihem salondan hem mutfaktan girişi var iki taraflı balkon onu filan yıkayamaıyorum. bi tarafını yıkıyorum diğer tarafı kalıyo,soğukta yapamıyorum hasta olucam yoksa. camlarıda zaten sil sil aynı. bizim burda termik santral var. kül yağıyo sanki geceleri. soba yakanda çok. e ertesi gün yine mavoluyo emeğime yazık.mufak dolaplarımı silmem lazım derin temizliğe girişmedim hiç. Ama nasıl zor geliyo ya. bigün hiçbi iş yapmadan tüm gün oturmak istiyorum. Ama bi bardak bile götürmek istemiyorum o derece.

Evet cam önlerini silmk yeterli,off balkonun çok büyükmüş soğuk havalarda hiç kalkışma temizlemeye bırak öyle kalsın,benim mutfakta var balkonum ve komple cam korkuluğu delirtiyor beni silerken sil kurula çok zor oluyor,bizde e-5 üstünde oturuyoruz ve felaket toz oluyor bugün cam siliyim ertesi güne kalmadan toz oluyormutfak için bir gün seç ogün sadece mutfakla uğraş baya zaman alır çok yorulursun,benimde hiç çalışma hevesim yok bugün kar yağsa yollar kapansa işe gelmesek

bizimkilerle konuştum ablamın üniveristeden arkadaşı vardı hep görüşürdük bekarken falan annesi vefat etmiş.. oğlu yeni vefat etmişti kadıncağız dayanamamış..çok kötü oldumm ya..iki tane bekar kız vardı evde ..llah rahmet eylesin ...bol sabır versin inşallah

Başın saolsun.Allah geride kalanlarına sabır versin,gerçi anne çok zor bir durum kızları için,Allah rahmet eylesin.

yok ben örnek verdim sadece ayın 5 inde regli olmam lazım olmazsam eğer bu kadar erken hamile kaldım diye ceza olarak evde doğucam zaten şaka maka tüm belirtilerim var umarım kışa girdiğimizden dolayıdır bünye değişikliklerim yoksa doğurup ahsene vericem

Evlendikten sonra foruma çok girmiyosun farkındayım,iki ayı geçti umarım bi tatsızlık yoktur,işlerin yoğunluğundan olsa gerek nasıl alıştınmı evine mutfağına

alıştım jelo zor oldu ama alıştım artık mutfağıma falanda alıştım öle pek yemek yapamıyorum ama zamanla öğrenicem insallah eşim çok geç geliyor o yüzden öle masada yemek keyfimiz tv keyfimiz falan olmuyor malesef

günaydın hanımlarr...
özel sağlık sigortası çok pahalı yaa ankarada özel hastaneler ne durumda hiç bi fikrim yok ama olmadı trabzona giderim doğururken ordaki özel hastaneler doğum için çok uçuk paralar istemiyolar hem bebişimizde trabzon doğumlu olur zaten normal doğumdan tırsıyorum sezaryan içinde sağlık sorunun yoksa yapmıyolarmış o yüzden özelde doğum olur diye düşünüyorum bakalım kısmettt daha varrr bebişee

benimde reglim gecikti gecikti die stres yapıorum daha da gecikiyo of of ölcem sıkıntıdan

Evet başta zor oluyor ama alışıyorsun artık yemek yapmalara,eşin geç geliyorsa tabiki sende fazla yemek yapamazsın tek başına yenmiyor çünkü,inşallah eşin yakın zamanda erken gelir evine beraber yemek yersiniz

Niye korkuyosun normal doğumdan,asıl sezeryan daha korkunç şahsen benim için doğumdan sonra zorlukları var,normal doğum adet sancısı çekmiş isen ki ben her adetimde çekerim mutlaka dayanıklıyımdır sesim çıkmaz alıştım artık birkaç katı imiş,ben normal doğum taraftarıyım sezeryan olarakta epidural yaptırıyor herkes benim arkadaşım böyle yaptı ama ne kadar sağlıklı bilmiyorum hele bir o günler gelsinde inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…