2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

dükkanı 9 30 kapatıyor biraz zor erken gelmesi

bilmiyorum o acıya dayanamıcam gibime geliyor. sezeryanın doğum sonrasında çok sıkıntısı oluyo haklısın ama doğum anından korkuyorum bende.. benim adetlerimde feci ağrılı geçer hatta eskiden hastanelik olurdum şimdi biraz azalıyo gibi. bi de ben bi kaç yıl önce böbrek taşı düşürdüm öyle bi sancı ben hayatımda görmedim bilmiyorum. doktorumda bana doğum sancısına yakın bi sancı çektin sen dediydi

Evet dayanamıycaksın gibi geliyormuş ama dayanıyomuşsun,arkadaşımın biri normal diğeri epidural doğum yaptı,normal olan 2 güne çıktı epidural 4 gün hastanede kaldı karnındaki şiş daha fazla kaldı ve sancısı ağrısı doğumdan sonra çok oldu habire ağrı kesiciler verdiler,normal doğum yapan hastaneden çıkınca evine gidip yemek bile yaptı düşünböbrek taşı düşürmeye dayandıysan sen normal doğum yapabilirsin Allah kısmet etsin inşallah..

valla kızlar bi aksilik olmazsa ben de normal istiyorum sezeryan daha zor geliyor bir de benim eşimin tarafında ikizi olanlar var mesela görümcemin ya bizim de olursa diye çok korkuyorum eşim çok istiyor öyle olacağına inanıyo ama ben İNANAMIYORUMMM!!!

Ne ikizmiBiz bitane doğurmaya korkuyoruz nasıl bakarız diye ay ikizleri hiç düşünemiyorum,ama olursada yapıcak bişey yok bakması zor olur,kısmet bunu ancak hamile kaldığında öğrenebilirsin,ki ikiz olabilir ailelerde ikiz gebelik varsa ikiz olma ihtimali oluyormuş Allah gönlüne göre versin.

bende hayatta normal yapamam gibi geliyo ve ikizler benim korkulu rüyam olmaya başladı benim teyzeminde eşimin teyzesinde ikizleri var ayrıca kuzeniminde ikizleri oldu eşim çok istiyo ama ben daha bi taneden korkarken iki tane olursa hiç yetişemem galiba...rabbim hayırlısını versin tabi olursa da bakarz napalım:)

senin ihtimal daha çokmuş yandık biz valla bu korku bile yeter doğurana kadar...

normal doğumda belki saçmalık düşüncem ama yapamam gibi geliyo bana...çoçuk ya çıkmazsa diye korkuyorum bendogum yarım kalanlar falan duymuştum küçükken ordan kaldı bu korkum galiba ...en azından sezeryanda doktorlar alacaklar

merhaba kızlar, ben geldiim, ya benimde regl günüm geçti baya o kadar korkmuştum ki dün eşime hamilelik testi aldırdım. ama daha yapmadan çok kötü oldum korktum gittim geldim yapmadım testi. sonucuna dayanamam diye cesaret edemedim yapmaya. en son artık uyuyamayacağımdan yapıp öyle yatayım dedim, ohh neyseki negatif çıktı, içim rahatladı.

albüm konuşmuşsunuz, bende dertliyim biliyosunuz o konuda bizim fotocuda vermedi diğer pozlar, tanesini 10tl den veririmiş, fazladan 25 foto daha seçmiştik 250tl istedi almadık bizde. albümde de ne kadar fazla foto seçerseniz o kadar küçük olacak resimler haberiniz olsun, aynı pozlardan birsürü olamsına gerek yok albümde fotolar büyük byük olunca güzel oluyo, demet 59 foto olunca fazladan sayfa eklemicek resimlerinizi minik minik sayfaların sağına soluna eklicek haberiniz olsun, bence iyice konuşun sayıyı biraz daha düşürün.

ya kızlar 1 saat otutup yatıyomusunuz akşamları? inşallah düzeninizi kurarsınız en yakın zamanda. ben artık alıştım baya, 6gibi evde oluyorum yemeği yapıyorum hemen, eşim 7de evde oluyor gelir gelmez oda sofrayı hazırlıyor yardım ediyor,artık yemek yaparken bi yandanda toplamayı, büyük parçaları yıkayıp kaldırmayı öğrendim, yemek hazır olduğunda tezgahta toplu temiz oluyor..yemeğimizi yiyoruz hemen makineye atıyorum bulaşıkları,ben onla uğraşırken eşim çay demliyor, çaycıyı bardakları falan odaya götürüyor. . 8de falan odamıza gidiyoruz dizimize başlıyoruz. mısır patlatıyorum, 10 gibi falanda meyve getiriyorum bir yandan tv izlerken bir yandan soyup doğruyorum. 12 gibide yatıyoruz. uykumuzuda almış oluyoruz. temizliği ara ara yapıyorum. mesela wc ye kalkıyorum yarım saat yokum ortalıkta eşim geliyo peşimden nerdesin diye ben wc lavabo temizliğine girişmişim :)) artık daha pratikleşmeye başladım. yorulmuyorumda.

lemlemcim foto çok olunca resimler küçük oluyomuş diye sordum hayır olmaz dedi ona göre ayarlayacakmış

lemlemcim foto çok olunca resimler küçük oluyomuş diye sordum hayır olmaz dedi ona göre ayarlayacakmış

bir poz iki sayfada ortalı kocaman durunca güzel oluyor bak. ne kadar ayalayabilir ki o kadar fotoyu. sen toplamda kaç sayfa olacağını sordun mu pekii? bizimkinde 10 yaprak vardı 27 poz vardı. her iki sayfada ortalama 3 foto oldu. sen bide kaç sayfa(kaç yaprak) onu sor bence.. 10 yaprağa sığdırmaya kalkarsa her sayfada 6 foto olur en az. düşü bie albümün boyutunu o boyuta 6 foto koy, illaki küçük olur.. ama 20 yaprak falan yapacaksa süper olur haaaa. inşallah çok yapraklı olur
bide kristalse albümünüz o 20 yaprağıda taşıyamazsınız bide o var, çok ağır oluyor, bizim albüm baya ağır.

bende senin kafanı iyice bulandırdım, ama olsun baştan bil sonradan yanma

bu düzenler zamanla oturacak inşallah...ama ben daha başlarındayım işin anlaşılan eve 8 de gitmiş olsam ona bile razıyım ben ya..

Ne güzel 6'da evde oluyosun benim 7 yada 7:15 gibi ancak eve giriyorum bir saate ancak yemek yapıyorum masayı hazırla topla bulaşıkları yerleştirmeme eşimde yardım ediyor,çayı koyar servisi ben yaparım biraz dikkatsiz tepsi taşımada bardaktan çay tabağına dökülüyor çay en nefret ettiğim şeydir,tekrar götür mutfağa temizle tekrar getirdense ben götürüyorumçayımı içip yatak odasına bi bakınıyorum ertesi gün giyiceklerime ve yatak kıyafetlerimizi hazırlıyorum yatağın üstüne derken banyoya gir oraya bak buraya bak biz nevresimde iki gün yatabiliyoruz eşim terliyor çünkü iki günde bir nevresim değiştirip yıkıyorum mecburen ulvi görevlerimden ay ben oturmuyomuşum işte bir saat oturabilirsem,meyve tabağı yaptığımda eşime pek iç açıcı gelmiyor hemen gidip bi waffle yapıyor meyvelerle yiyoruz,yoksa arada yer sadece meyveyi,dün gece 1 i geçiyordu baktım yatakta yok kalktım mutfağa gittim bi baktımki kesme dondurma çok sever almış tabağa yiyor napıyosun dedim dedim aşeriyosun galiba bu aralar göbeği çıktı hamile bizimki yakında doğurucak

jelo bende kış ayında olduğumuz iiçin erken çıkıyorum. bide müdür falan yok, ahava kararınca çıkıyorum o yüzden. ama haftada bir gün geliyolar o günler geç çıkıyoruz işte.

ilk zamanlar bende iki günde bir değiştiriyordum, hatta hergün bile oluyordu yazın, nevresim ser, çıkardığını yıka as topla katla çok yoruyordu ya. şimdi o kadar sık değiştirmiyorum haftada bire düştü. ne giyeceğime sabah bakıyorum, bide akşam düşünmüyorum :)
benim eşimde de göbek çıktı soruyorum bazen kaç aylık diye :) ben hiç kilo almadım evlendiğimden beri aynıyım gibi, gerçi tatrılmadımda ama belli. eşim aldı bide o o kadar dikkat ediyor az yemeye çalışıyor falan ama yinede aldı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…