Evet başta zor oluyor ama alışıyorsun artık yemek yapmalara,eşin geç geliyorsa tabiki sende fazla yemek yapamazsın tek başına yenmiyor çünkü,inşallah eşin yakın zamanda erken gelir evine beraber yemek yersiniz
bilmiyorum o acıya dayanamıcam gibime geliyor. sezeryanın doğum sonrasında çok sıkıntısı oluyo haklısın ama doğum anından korkuyorum bende.. benim adetlerimde feci ağrılı geçer hatta eskiden hastanelik olurdum şimdi biraz azalıyo gibi. bi de ben bi kaç yıl önce böbrek taşı düşürdüm öyle bi sancı ben hayatımda görmedim bilmiyorum. doktorumda bana doğum sancısına yakın bi sancı çektin sen dediydiNiye korkuyosun normal doğumdan,asıl sezeryan daha korkunç şahsen benim için doğumdan sonra zorlukları var,normal doğum adet sancısı çekmiş isen ki ben her adetimde çekerim mutlaka dayanıklıyımdır sesim çıkmaz alıştım artık birkaç katı imiş,ben normal doğum taraftarıyım sezeryan olarakta epidural yaptırıyor herkes benim arkadaşım böyle yaptı ama ne kadar sağlıklı bilmiyorum hele bir o günler gelsinde inşallah
bilmiyorum o acıya dayanamıcam gibime geliyor. sezeryanın doğum sonrasında çok sıkıntısı oluyo haklısın ama doğum anından korkuyorum bende.. benim adetlerimde feci ağrılı geçer hatta eskiden hastanelik olurdum şimdi biraz azalıyo gibi. bi de ben bi kaç yıl önce böbrek taşı düşürdüm öyle bi sancı ben hayatımda görmedim bilmiyorum. doktorumda bana doğum sancısına yakın bi sancı çektin sen dediydi
dükkanı 9 30 kapatıyor biraz zor erken gelmesi
sağol cnm ya kızlar için çok zor olacak allah yardımcıları olsun inşallah..Başın saolsun.Allah geride kalanlarına sabır versin,gerçi anne çok zor bir durum kızları için,Allah rahmet eylesin.
valla kızlar bi aksilik olmazsa ben de normal istiyorum sezeryan daha zor geliyor bir de benim eşimin tarafında ikizi olanlar var mesela görümcemin ya bizim de olursa diye çok korkuyorum eşim çok istiyor öyle olacağına inanıyo ama ben İNANAMIYORUMMM!!!
valla kızlar bi aksilik olmazsa ben de normal istiyorum sezeryan daha zor geliyor bir de benim eşimin tarafında ikizi olanlar var mesela görümcemin ya bizim de olursa diye çok korkuyorum eşim çok istiyor öyle olacağına inanıyo ama ben İNANAMIYORUMMM!!!
bende hayatta normal yapamam gibi geliyo ve ikizler benim korkulu rüyam olmaya başladı benim teyzeminde eşimin teyzesinde ikizleri var ayrıca kuzeniminde ikizleri oldu eşim çok istiyo ama ben daha bi taneden korkarken iki tane olursa hiç yetişemem galiba...rabbim hayırlısını versin tabi olursa da bakarz napalım:)
Evet dayanamıycaksın gibi geliyormuş ama dayanıyomuşsun,arkadaşımın biri normal diğeri epidural doğum yaptı,normal olan 2 güne çıktı epidural 4 gün hastanede kaldı karnındaki şiş daha fazla kaldı ve sancısı ağrısı doğumdan sonra çok oldu habire ağrı kesiciler verdiler,normal doğum yapan hastaneden çıkınca evine gidip yemek bile yaptı düşünböbrek taşı düşürmeye dayandıysan sen normal doğum yapabilirsin Allah kısmet etsin inşallah..
senin ihtimal daha çokmuş yandık biz valla bu korku bile yeter doğurana kadar...
benimde reglim gecikti gecikti die stres yapıorum daha da gecikiyo of of ölcem sıkıntıdan
günaydın kızlar çok mutluyum bugün dün nihayet fotoları seçmeye gittik ama bi türlü seçemedim en sonunda 59 a indirebildim 30 luk ya da 45 lik albüm oluyodu ama daha fazla foto eleyemedim 59 pozluk albüm yapacak fotoğrafçı benim için ayrıca diğerlerini de çok istediğim için zar zor ikna ettik tanıdık diye diğer tüm fotoları(500 e yakın) bize cd de verecek 1 büyük albüm 2 orta boy albüm 2 cep albümü her pozdan birer tane normal fotoğraf kağıdına baskı ve takvim yapacak 1 büyük foto yapıo ama 2 tane büyük isticez biri salona diğeri yatak odasına olsun die 1 buçuğa yakındı fiyatı 1000 tl ye indirdi normalde çok ama hem dış çekim hem de çok poz olduğu için diğer fotoğrafçılara göre çok iyi fiyatı
yok ben örnek verdim sadece ayın 5 inde regli olmam lazım olmazsam eğer bu kadar erken hamile kaldım diye ceza olarak evde doğucam zaten şaka maka tüm belirtilerim var umarım kışa girdiğimizden dolayıdır bünye değişikliklerim yoksa doğurup ahsene vericem
lemlemcim foto çok olunca resimler küçük oluyomuş diye sordum hayır olmaz dedi ona göre ayarlayacakmış
ya kızlar 1 saat otutup yatıyomusunuz akşamları? inşallah düzeninizi kurarsınız en yakın zamanda. ben artık alıştım baya, 6gibi evde oluyorum yemeği yapıyorum hemen, eşim 7de evde oluyor gelir gelmez oda sofrayı hazırlıyor yardım ediyor,artık yemek yaparken bi yandanda toplamayı, büyük parçaları yıkayıp kaldırmayı öğrendim, yemek hazır olduğunda tezgahta toplu temiz oluyor..yemeğimizi yiyoruz hemen makineye atıyorum bulaşıkları,ben onla uğraşırken eşim çay demliyor, çaycıyı bardakları falan odaya götürüyor. . 8de falan odamıza gidiyoruz dizimize başlıyoruz. mısır patlatıyorum, 10 gibi falanda meyve getiriyorum bir yandan tv izlerken bir yandan soyup doğruyorum. 12 gibide yatıyoruz. uykumuzuda almış oluyoruz. temizliği ara ara yapıyorum. mesela wc ye kalkıyorum yarım saat yokum ortalıkta eşim geliyo peşimden nerdesin diye ben wc lavabo temizliğine girişmişim :)) artık daha pratikleşmeye başladım. yorulmuyorumda.
ya kızlar 1 saat otutup yatıyomusunuz akşamları? inşallah düzeninizi kurarsınız en yakın zamanda. ben artık alıştım baya, 6gibi evde oluyorum yemeği yapıyorum hemen, eşim 7de evde oluyor gelir gelmez oda sofrayı hazırlıyor yardım ediyor,artık yemek yaparken bi yandanda toplamayı, büyük parçaları yıkayıp kaldırmayı öğrendim, yemek hazır olduğunda tezgahta toplu temiz oluyor..yemeğimizi yiyoruz hemen makineye atıyorum bulaşıkları,ben onla uğraşırken eşim çay demliyor, çaycıyı bardakları falan odaya götürüyor. . 8de falan odamıza gidiyoruz dizimize başlıyoruz. mısır patlatıyorum, 10 gibi falanda meyve getiriyorum bir yandan tv izlerken bir yandan soyup doğruyorum. 12 gibide yatıyoruz. uykumuzuda almış oluyoruz. temizliği ara ara yapıyorum. mesela wc ye kalkıyorum yarım saat yokum ortalıkta eşim geliyo peşimden nerdesin diye ben wc lavabo temizliğine girişmişim :)) artık daha pratikleşmeye başladım. yorulmuyorumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?