jelo bende kış ayında olduğumuz iiçin erken çıkıyorum. bide müdür falan yok, ahava kararınca çıkıyorum o yüzden. ama haftada bir gün geliyolar o günler geç çıkıyoruz işte.
ilk zamanlar bende iki günde bir değiştiriyordum, hatta hergün bile oluyordu yazın, nevresim ser, çıkardığını yıka as topla katla çok yoruyordu ya. şimdi o kadar sık değiştirmiyorum haftada bire düştü. ne giyeceğime sabah bakıyorum, bide akşam düşünmüyorum :)
benim eşimde de göbek çıktı soruyorum bazen kaç aylık diye :) ben hiç kilo almadım evlendiğimden beri aynıyım gibi, gerçi tatrılmadımda ama belli. eşim aldı bide o o kadar dikkat ediyor az yemeye çalışıyor falan ama yinede aldı :))
valla kızlar bi aksilik olmazsa ben de normal istiyorum sezeryan daha zor geliyor bir de benim eşimin tarafında ikizi olanlar var mesela görümcemin ya bizim de olursa diye çok korkuyorum eşim çok istiyor öyle olacağına inanıyo ama ben İNANAMIYORUMMM!!!
bir poz iki sayfada ortalı kocaman durunca güzel oluyor bak. ne kadar ayalayabilir ki o kadar fotoyu. sen toplamda kaç sayfa olacağını sordun mu pekii? bizimkinde 10 yaprak vardı 27 poz vardı. her iki sayfada ortalama 3 foto oldu. sen bide kaç sayfa(kaç yaprak) onu sor bence.. 10 yaprağa sığdırmaya kalkarsa her sayfada 6 foto olur en az. düşü bie albümün boyutunu o boyuta 6 foto koy, illaki küçük olur.. ama 20 yaprak falan yapacaksa süper olur haaaa. inşallah çok yapraklı olur
bide kristalse albümünüz o 20 yaprağıda taşıyamazsınız bide o var, çok ağır oluyor, bizim albüm baya ağır.
bende senin kafanı iyice bulandırdım, ama olsun baştan bil sonradan yanma
nevresimleri ütülüyormusunuz siz ..çok zor oluyo ütülemesiiki saat çevir dur..ütülemeyincede ben huzursuz oluyorum ...
nevresimleri ütülüyormusunuz siz ..çok zor oluyo ütülemesiiki saat çevir dur..ütülemeyincede ben huzursuz oluyorum ...
Bende ütülerim hatta hiç bişi ütülemesem bile alır nevresimleri ütüler öyle kaldırırım yerine.ütüsüz nevresimde yatakta yatamam anem öyle alıştırdı bizii oo mis gibii tertemiz[/QUOTbende ütülüyorum da ütülemek çok zor oluyo ya 2_3 günde bir değiştiriyorum zor gelmeye başladı nevresim sayımı arttırmam lazım galiba ... boş zamanımda ütülemem kolay olur
Eki Görüntüle 294688
MUZLU ÇİKOLATALI WAFFLE
MALZEMELER:
•2 tane yumurta
•1 çay bardağı süt
•1/2 çay bardağı sıvıyağ
•1 çay bardağı tozşeker
•1/2 paket kabartma tozu
•1 paket vanilya
•Alırı kadar un
•2 tane muz
•Çikolata kaplı fıstık
•Frambuaz sos
•Çikolata sos
•File fındık
YAPILIŞI:Yumurtayı şekerle çırpıp içine süt,yağ,vanilya ,kabartma tozu ve unu ekleyip kek hamuru kıvamında bir hamur hazırlıyalım.Waffle makinamızı yağlayalıp ısıtalım.Isınınca 1 kepçe hamurdan koyup pişirelim.Pişen waffelın arasına muz dilimleri koyup üstüne çikolata ve frambuaz sos döküp fındık fıstıkla süsleyelim.
NOT:Bu hamur malzemesiyle 4 tane waffle çıkıyor..
evli arkadaşlarım 8 eylül geliniyim bende...
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-odasi-takimi/486369-bayildim.html#post21907798 fikirlerinizi verirseniz çok sevinirim
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-odasi-takimi/486369-bayildim.html#post21907798 fikirlerinizi verirseniz çok sevinirim
April, hoşgeldin,arada bir muhabbete katıl,insanın can sıkıntısı azalıyor.
Hamarat arkadaşımız Jelo, geçenlerde şöle bi tarif yazmıştı.Benim waffle makinem yok ben denemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?