2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Kış ayı farklı oluyor hava erken kararıyor kasvet çöküyor,bende 6 da çıkıyorum ama bir saatlik yol var,evet nevresim değiştirmek çok yoruyor bende haftada bir değiştirmek isterdim ama eşim çok terliyor bu yüzden değiştirmek zorunda kalıyorum ee yenisini serdim,çıkardğımıda hemen yıkamam lazım asmam lazım,ertesi güne ütüsünü yapmam lazımkilo almadıysan ne alaa,ben aldım yaklaşık dört kiloeşimin göbeği maaşallah oldu tam oldu valla bizimki doğuma doğru gidicek gibiiyemek çok yapma diyor ama mecburen yapıyorum az yemesini söylüyorum ama abur cubur ve tatlılara dayanamıyor bakalım kilo vermemiz lazım

slm kizlar,
konunun takipcisiyim ama pek yazmiyorum.
Bende eylül geliniyim ama esimle ayri ülkelerdeyiz maalesef..

Size bir sorum olacak, waffle tarifiniz varmi acaba?
Internetten baktim ama güvenemedim..

ikiz bende çok severim inş benmde ikiz olur zamanı geldiğinde tabi

canım normalde 45 poz alacaktık 15 yaprak demişti şimdi 59 pozu heralde küçük olmayacak dediğine göre 20 yaprak albüme yapar inşallah zaten hazırlayacak 2 hafta sonra gidip bakıcaz ondan sonra albüm baskısı yapılacak bize gösterecek yani son halini

Güzeller keyiifler yerinde görülüyor, geçmişi anca okuyabildim malesef şu saate kadar çok yoğundum,
cumadan beri eve sadece uyumaya gidiyorumz, bu akşamda annemdeyiz, babam geliyo şehir dışındaydı bu günde babamı görmek için gidicem bu demektir ki 5 gündür yemek derdim yok, gerçi annemde çalışıyo eve birlikte geçiyoruz ama annemin 5 dk hazır yemekleri olur yaratır bi şekilde birlikte hemen hallediyoruz sonracıma kızlarla oturup çay kahve muhabbetin keyifine diyecek yok

Bende bekar gibi yaşıyorum kaç gündür, dün akşam eve geçmeden aşkımla bizim meşhur bi tepemiz vardır çıktık oraya biraz sohbet ettik, dün gibi geçen zamanı konuştuk durduk,

nevresimleri ütülüyormusunuz siz ..çok zor oluyo ütülemesiiki saat çevir dur..ütülemeyincede ben huzursuz oluyorum ...

nevresimleri ütülüyormusunuz siz ..çok zor oluyo ütülemesiiki saat çevir dur..ütülemeyincede ben huzursuz oluyorum ...

Bende ütülerim ütülemeden sermem asla,çarşafı çok detaylı ütülemem katlıyıp ütülerim ama diğerlerii ütülerim yastık kılıfları muntazam olmalı yatağa serdiğimde dümdüz olucak ben öyle seyredicem şaheserimi

Bende ütülerim hatta hiç bişi ütülemesem bile alır nevresimleri ütüler öyle kaldırırım yerine.ütüsüz nevresimde yatakta yatamam anem öyle alıştırdı bizii oo mis gibii tertemiz

April, hoşgeldin,arada bir muhabbete katıl,insanın can sıkıntısı azalıyor.

Hamarat arkadaşımız Jelo, geçenlerde şöle bi tarif yazmıştı.Benim waffle makinem yok ben denemedim.

Bende ütülüyorum ama asmadan önce bi güzel katlıyorum öylece duruyo bi süre asarkende katlı bi şekilde asıyorum derin kırışıklıklar oluşmuyor onun için ütülemesi öyle çokta zaman almıyo annemden öğrendim, ama evde 2 nevresim takımı duruyo katlanmış vaziyette ütülenecek,
evli arkadaşlarım 8 eylül geliniyim bende...
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-odasi-takimi/486369-bayildim.html#post21907798 fikirlerinizi verirseniz çok sevinirim

çok hoş mobilyalar canım, güle güle kullan

April, hoşgeldin,arada bir muhabbete katıl,insanın can sıkıntısı azalıyor.

Hamarat arkadaşımız Jelo, geçenlerde şöle bi tarif yazmıştı.Benim waffle makinem yok ben denemedim.

Yok be canım ben hamarat değilim daha bu mertebe'ye ulaşamadım eşim yapıyor bu tariften yapıyormuş ben sadece yiyen tarafım

Kızlar merhaba... Giremedım kac gundur, gecmısı bı okuyayım dedım...

Ooo doğumlar falan konusulmus gecıkenler varmıs hadı hayırlısı bakalım

Ah ah evlenirken fazla para veremeyiz mobilyalara diye uygun yerden seçtim standart masa sandalye hiç tarzım olmadığı halde aldım ve pişmanım ev alana kadar idare edicem,evimi alınca salon takımım komple değiştiricem yuvarlak oymalı bişiy alıcam,salona komple gömme tarzı duvardan duvara tv ünitesi ve vitrin yaptırıcam salonda ne kadar lazımmış çekmece dolap bir türlü sığamadım işte buda şimdilik hayal 2 seneyi bulur ev almamız Allah kirada oturanların yardımcısı olsun valla

Ya kızlar şimdi kayınvaldem aradı dün akşam onlara gitmiştik yemeğe buakşamda çağırıyo gelin dün okdar yemek yaptım sizin için hepsi kaldı hala var gelin de buakşam da yiyelim diyo benm de hiç canım istemiyo canım sıkılıo bi eşime sorayım dedim telde gelemeyiz diyemedim bahane etcek bişi bulamadım şimdi eşime söyledim gidelim işte negüzel diyo evde işlerim var diye söylendm ama bukezde yanlış anlıcak beni istemiyon sen dicek.püüfff evet istemiyom ama açıkça da diyemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…