Ya kızlar şimdi kayınvaldem aradı dün akşam onlara gitmiştik yemeğe buakşamda çağırıyo gelin dün okdar yemek yaptım sizin için hepsi kaldı hala var gelin de buakşam da yiyelim diyo benm de hiç canım istemiyo canım sıkılıo bi eşime sorayım dedim telde gelemeyiz diyemedim bahane etcek bişi bulamadım şimdi eşime söyledim gidelim işte negüzel diyo evde işlerim var diye söylendm ama bukezde yanlış anlıcak beni istemiyon sen dicek.püüfff evet istemiyom ama açıkça da diyemiyorum...
Ya kızlar şimdi kayınvaldem aradı dün akşam onlara gitmiştik yemeğe buakşamda çağırıyo gelin dün okdar yemek yaptım sizin için hepsi kaldı hala var gelin de buakşam da yiyelim diyo benm de hiç canım istemiyo canım sıkılıo bi eşime sorayım dedim telde gelemeyiz diyemedim bahane etcek bişi bulamadım şimdi eşime söyledim gidelim işte negüzel diyo evde işlerim var diye söylendm ama bukezde yanlış anlıcak beni istemiyon sen dicek.püüfff evet istemiyom ama açıkça da diyemiyorum...
anlayışılı da işte sonuçta hoşuna gidiyo oraya gitmek evde de yemek var pazar gününden kaldı.beni aramayıp onu arasa sallardım da şimdi beni aradı direkt benden haber bekliyo benim bahane yaptığım anlaşılcak kesin amannn yaa sıkıldım valla böyle gidip gelmeklerden..
Kayınvaldem aradı geliyomusunuz dedi vallaa anne işim var aslında çamaşır yıkamam lazım ama istiyosan gelelim dedim,benm istememle olmaz kızım siz bakın işinize ozaman tamam dedii
ay şekerim hazır yemek işte ben olsam giderdim valla :) tabi eşin işimiz var erken kalkalım diyebilen biriyse..ama 23e kadar oturuyorsanız gitmeyi istememekte haklısın cnm..evde ütü var yapılacak işler çk de eşine..çk şükür bnm eşim anlar halden bişi dememe gerek yk ..
ama yemeğe çağırsınlar giderim yine giderim yemek yapma konusunda beceriksiz olunca :)
April, hoşgeldin,arada bir muhabbete katıl,insanın can sıkıntısı azalıyor.
Hamarat arkadaşımız Jelo, geçenlerde şöle bi tarif yazmıştı.Benim waffle makinem yok ben denemedim.
yok kızmadı normal bi ses tonuyla söyledi artık kızdıysa da kızsın napayım hergün gidemem ya benmde işim gücüm var bütüngün çalışıyoz bide eve gel çalış oturcak vakit bile olmuyo bugün de erken uyumak istiyorum zaten.herkesin kendine göre planı var iyi hoş bizi düşünüp çağırıyolar da sık sık olması insanı sıkıyo arada bir gidip gelmek en iyisii
en iyisi arada bi gidip gelmek bencede yoksa insan sıkılır ya çalışınca zaten vaktimiz yok umarım bizde az oturururz akşam
Bende ütülüyorum ama asmadan önce bi güzel katlıyorum öylece duruyo bi süre asarkende katlı bi şekilde asıyorum derin kırışıklıklar oluşmuyor onun için ütülemesi öyle çokta zaman almıyo annemden öğrendim, ama evde 2 nevresim takımı duruyo katlanmış vaziyette ütülenecek,
çok hoş mobilyalar canım, güle güle kullan
Ne güzel eşya alma heyecanı yaşıyosun allh güzel günlerde oturmayı nasip etsin
güle güle kullanın canım şık bir takım...
gayet güzel ve iç açıcı bir takım, güle güle kullan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?