2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

MOBİLYALAR ÇK HOŞMUŞ...
güle güle kullan cnm..

nevresim takımlarını ilk 2-3 yıkamada ütüledim çırparak düzgün serince çk da gerek kalmıyordu aslında..eşim ya niye kendini yoruyorsun diye diye vazgeçirdi beni..zaten tembelliğe meyilliydim:26: o da bahanem oldu..hafta sonu düzenli ütü yapmaya alışsak zor gelmezde...

annem duymasın ütüle kızım der..o atlet ve kilotların da ütülenmesi gerektiğini söyler ev hanımı olunca vakti çok tabi

ben çok sık gitmiyorum valla gitmek istemediğimi eşime açıkça söylüyorum ama tatlı dille işlerim var dün ordaydık daha başka gün gideriz yorgunum evime gidip işlerimi halledip dinlenmek istiyorum de

Son düzenleme:

ay şekerim hazır yemek işte ben olsam giderdim valla :) tabi eşin işimiz var erken kalkalım diyebilen biriyse..ama 23e kadar oturuyorsanız gitmeyi istememekte haklısın cnm..evde ütü var yapılacak işler çk de eşine..çk şükür bnm eşim anlar halden bişi dememe gerek yk ..

ama yemeğe çağırsınlar giderim yine giderim yemek yapma konusunda beceriksiz olunca :)

bugün kocam geç gelio gidip duş alırım sonra uzanıp dizi seyrederim nasıl olsa yemeğim var dün annemdeydik o yüzden pazar gününden kuru fasulyem pilavım duruyo sadece salata ayran yaparım ya da salata yerine turşu çıkarırım daha güzel

Canım eşine, bugünde birlikte başbaşa geçirelim muhabbet edelim desen. Annelere gitmeyelim demiyorum ama haftada 1-2 kere gidelim ama ardı ardına olmasın de bence.Herkes birbinirini özler daha iyi olur bence.

anlayışılı da işte sonuçta hoşuna gidiyo oraya gitmek evde de yemek var pazar gününden kaldı.beni aramayıp onu arasa sallardım da şimdi beni aradı direkt benden haber bekliyo benim bahane yaptığım anlaşılcak kesin amannn yaa sıkıldım valla böyle gidip gelmeklerden..

Ara tansiyonum düştü sanırım bugün kendimi iyi hissetmiyorum bi halsizlik var,eve geçip uzanıyım isterseniz siz gelin de bence sen farkında değilsin bugün kendini iyi hissetmiyosun

çk erken sıkmışlar ama yaa..sık gitme gelmeler bunaltır tabi..
bn annemlerle 2saat uzaklıkta yaşıyorum 2 yada 3haftada bi gidiyorum eşim h.sonu full çalışıyor gelemiyor.
eşimin ailesi ile aynı mahallede sayılırız ama görüşmemiz haftada bir ancak..arada uğrayıp geçiyoruz çk şükür hiç bunaltmadılar zaten kimsem yk onlarda olmasa sıkılırdım belki...

Normalde bizde haftada bir gdiyoz da arayıp çağıracağı tuttu normalde beni aramaz oğlunu arar çağırır bende gitmeyelim derim o söyler gelmicez diye neyse artık gitsekte buhafta son olur vallaa bidaha gidemem..

Kayınvaldem aradı geliyomusunuz dedi vallaa anne işim var aslında çamaşır yıkamam lazım ama istiyosan gelelim dedim,benm istememle olmaz kızım siz bakın işinize ozaman tamam dedii

Kayınvaldem aradı geliyomusunuz dedi vallaa anne işim var aslında çamaşır yıkamam lazım ama istiyosan gelelim dedim,benm istememle olmaz kızım siz bakın işinize ozaman tamam dedii

kızmış galiba...bende akşam kayılvaldeme gidicem..

ben kayıldemin yaptığı yemegi yiyemiyorum oda kızıyo bana o yüzden pek gitmeyi sevmiyorum.. en son gittimle şakayla karışık kızdı bi daha yemezsen başına çalıcam dedi:)

Ben gelıp gıtmelerınızı bıle kıskandım
Keske yakın olsaydık da anneme de kayınvaldeme de gıdebılseydım...

yok kızmadı normal bi ses tonuyla söyledi artık kızdıysa da kızsın napayım hergün gidemem ya benmde işim gücüm var bütüngün çalışıyoz bide eve gel çalış oturcak vakit bile olmuyo bugün de erken uyumak istiyorum zaten.herkesin kendine göre planı var iyi hoş bizi düşünüp çağırıyolar da sık sık olması insanı sıkıyo arada bir gidip gelmek en iyisii

neyse chiitlenbik bugünü atlatmışsın canım evde keyif yap valla ben öyle yapıcam kocam yok ama olsun dinlenirim dizimi izlerim

en iyisi arada bi gidip gelmek bencede yoksa insan sıkılır ya çalışınca zaten vaktimiz yok umarım bizde az oturururz akşam

Ne güzel eşya alma heyecanı yaşıyosun allh güzel günlerde oturmayı nasip etsin

güle güle kullanın canım şık bir takım...

gayet güzel ve iç açıcı bir takım, güle güle kullan..

kızlaaar beğenmeniz çok mutlu etti beni
çok heyecan verici hele evimize yerleşince nasıl olcak acaba:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…