2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Günaydın bayanlar. chitlenbik iyi hadi kırmadan halletmişsin. Benim kayınvalidem uzakta hiç böyle dertlerim yok Annem yakınımda dün ona gittim yemeğe. Kıyamam canım annem hasta grip olmuş yatıyo yinede 3 çeşit yemeğini yapmış. Ordan cafeye geçtim yardım ettim eşime biraz. bugünde eşimin tahlilleriyle uğraşıcaz. İşyeri açmak ne sorunmuş bisürü tahlil istediler.

günaydınlar herkese;
evet elifcim kırmadan hallettim çok şükür.dün yine hiç oturmadım alılşveriş yaptık biraz işten çıkınca sonra yemek ye bulaşık yıka derken saat oldu 9sonra poğaça hamuru tuttum sabaha kahvaltıya yemek için,hamur beklerken biz çay içtik tabi buarada 2 makine çamaşır yıkadım astım.saat 11e doğru poğaçalara şeil verip fırına attım pişene kadar 12 oldu yatana kadar da 12buçuk gel de dinlen o saatten sonra bitmiyo bu evin işleri vallahiii
elif eşinden ne tahlili istediler ki iş yeri için merak ettim ?

günaydın kızlaaaaar. bizde bu akşam kayınvalideme gidecez yemeğe, ben seviyorum ya, zaten iki haftada bir falan ancak gidiyoruz.

çarşaf ütüleme işinden konuşmuşsunuz, ben ütülemiyorum, yıkarken devir sayısını yüksek ayarlamıyorum, yıkama biter bitmez çıkarıp katlayarak seriyorum ve katlarkende eşimle karşılıklı gerdire gerdire katlıyoruz. zaten yatağa serincede uçlarını aralara sıkıştırıyorum dümdüz oluyor. kışın hep pamuk satenleri kullanıyorum zaten. ütülüden farklı durmuyor yani, bence ona harcanan zamana güce enerjiye yazık kızlar delimisiniz ne ütülüyorsunuz Allah aşkınaaa..

Son düzenleme:
ben de nevresimleri yıkarken kırışık azaltma seçeneğini kullanıyorum hemen çıkarıyorum makinadan sirkeleyip asıyorum çok kırışmıyo 1-2 kez biraz kırışıktı öyle bi ütüledim ama kıyafet ütüler gibi çok uğraşmadım tabi...

günaydın kızlar ... sabah kafama işsizlik maaş çeyiz parası bide doğum parası bunlar takılda bu konuda bilgisi olan var mı...

günaydın kızlar,

dün uğrayamadım sohbet muhabbet almış yüürmüş gene ne güzel...

doğumdan konuşmuşsunuz ben bu konuda Allaha çok şükür şanslıyım sanırım. büyük kurumda çalıştığım için grup sağlık sigortasından faydalanıyorum çok uygun fiyata... Doğumda da çok faydası oluyor hep burda doğum yapan arkadaşlarım 5 kuruş ödemeden en güzel hastanelerde yaptılar doğumlarını. İnşallah hepimiz için en güzeli olur hamiş zamanlarımız doğumlarımız :) ay çok heyecanlı... ya ikiz bebek olmasından korkuyorum diyenler olmuş ikiz harika bence ben de eşim de çok seviyoruz inşallah bizim ikizlerimiz olur. ayrıca da korkuyorum demeyin korkularınızla yüzleşmek zorunda kalmayın. Allahtan hayırlısını dileyelim hepimiz.

Ütü meselesine gelince de ben de asla ütülemeden koymam nevresimleri hatta ben de iç çamaşırlarına da basarım ütü yani... benim pazar günleri kafadan 1-2 saatim ütü ile geçiyor eşim de işi gereği sürekli takım giyindiği için her hafta en az 5 gömlek ütüleniyor yıkanıyor... bir de seyahate gittiği haftaya denk gelince daha fena :) ama alıştım artık pratik olmaya... bazen makineden çıkar çıkmaz basıyorum ütüyü ıslak ıslak daha güzel ütüleniyor... sonra asıyorum kuruyunca hoop dolaba :)

kayınvalide ziyaretleri mevzusunda da fikrimi ve tecrübelerimi söylemeden geçemiycem. biliyosunuz sürekli soylüyorum biz kayınvalidemle aynı apt. da oturuyoruz ama çok şükür mesafeyi güzel ayarladık bazı günler hiç görmediğimiz bile oluyor. sadece akşamları ben eve girerken hava kararmış olduğundan beni balkonda bekliyor :) sonra ben evime giriyorum eşim seyahatte değilken biz hep evimizde oluyoruz. bazn pazar kahvaltısına çıkıyoruz oraya. ya da eşim yokken ben yemeğimi yiyorum çıkıp sonra da evime gidiyorum. ısrardan hiç hoşlanmadığımı da biliyor kendisi ve ısrar etmiyor... şimdilik sorun yok yani inşallah hep de böyle gider.

Kızlar bir hesap yaptım aylık market alışverişimiz 600 Tl'nin altına düşmemiş bunun içinde deterjan falan yok önceden stok yapmıştım,tuvalet kağıdı,peçete,kağıt havlu yok bunlarda stokta sadece mutfak için harcadığımız rakam bu çok gereksiz harcama yaptığımızın farkına vardım

bende çok harcama yapıyorum azaltmam lazım ya .. aslında baklagilleri falan toptan alıp adını unutmak en iyisi galiba

bende çok harcama yapıyorum azaltmam lazım ya .. aslında baklagilleri falan toptan alıp adını unutmak en iyisi galiba

İki kişi bu kadara ne yiyor hiçbişiy,bir dolu poşetle eve geliyoruz dolaba yerleştiriyorum dolap dolmuyo yinede,nedeni çok cola,meşrubat,içki ve çerez bunlar baya bi tutuyor,birde market seçimi aslında diğer marketlere göre pahalı bi çare bulmam lazım

bizim de onlar çok tutyo aslında düzenimizi oturtsak süper olacak ta yavaşça olur inşallah...ıvır zıvırları azaltmak lazım

bizim de onlar çok tutyo aslında düzenimizi oturtsak süper olacak ta yavaşça olur inşallah...ıvır zıvırları azaltmak lazım

Evet bir düzen oturtmak lazım,yavaş yavaş olucak inşallah işte ıvır zıvırlar çok tutuyor,ah ah benim koca tutumsuz market alışverişinde en iyisi kendim gidiyim

Evet bir düzen oturtmak lazım,yavaş yavaş olucak inşallah işte ıvır zıvırlar çok tutuyor,ah ah benim koca tutumsuz market alışverişinde en iyisi kendim gidiyim

kocama bişey diyemem ben biraz abartıyorum galiba aslında bide markete listeyle gitmek lazım bence yoksa gördüğünü alıyo insan bide tokken gitmeliyiz gözümüz herşeye düşmesin:)..elif haklı marketlere bakmak lazım mesala bazı ürünler bimde çok uygun bi kısmını ordan almak uygun oluyo diğerleri için de indirimlere falan bakmalıyız bazen çok indirim yapıyolar..bide ben genelde alacaklarımı büyük boy alıyorum öyle daha bi hesaplı oluyo ve öabuk bitmemiş oluyo..

ben de toplu alışveriş yapıyorum ve uygun olan kampanyalı olan ürünleri takip etmeye çalışıyorum deterjan ve bakliyat grubunu toplu alıyorum mesela çeyizim giderken annem çay şeker bulgur un mercimek... bol miktarda almıştı sadece prinç aldım sonradan çok tükettiğimiz için bitti o kdar diğerleri hala biraz daha var hatta annem kendine aldığı 5 kglık salçadan bile aldı yaza kadar salça almam

selam kızlar geçen hafta eşimin memleketinde manisanadaydık 1 hafta tatil yaptık cumartesi akşamı yeniden istanbula ve çekilmez trafiğine yeniden döndük. Geçmişi tamamen okuyamadım umarım keyifler iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…