günaydın kızlar ... sabah kafama işsizlik maaş çeyiz parası bide doğum parası bunlar takılda bu konuda bilgisi olan var mı...
günaydın kızlar ... sabah kafama işsizlik maaş çeyiz parası bide doğum parası bunlar takılda bu konuda bilgisi olan var mı...
nasıl yani ben tam anlamadım. işsizlik maaşını duydum da diğerlerini duymadım.[/QUOT
bizim arkadaşlar konuşuyordu da kafama takıldı ...hamileliğin 7. yaını doldurduktan sonra izne çıkınca 2000 lira gibi bi doğum parası alınıyo dedi...işşizlik maaşıda kendi maaşına göre maaş yüksekse 600 ü bulurmuş..
Kızlar bir hesap yaptım aylık market alışverişimiz 600 Tl'nin altına düşmemiş bunun içinde deterjan falan yok önceden stok yapmıştım,tuvalet kağıdı,peçete,kağıt havlu yok bunlarda stokta sadece mutfak için harcadığımız rakam bu çok gereksiz harcama yaptığımızın farkına vardım
bende çok harcama yapıyorum azaltmam lazım ya .. aslında baklagilleri falan toptan alıp adını unutmak en iyisi galiba
İki kişi bu kadara ne yiyor hiçbişiy,bir dolu poşetle eve geliyoruz dolaba yerleştiriyorum dolap dolmuyo yinede,nedeni çok cola,meşrubat,içki ve çerez bunlar baya bi tutuyor,birde market seçimi aslında diğer marketlere göre pahalı bi çare bulmam lazım
bizim de onlar çok tutyo aslında düzenimizi oturtsak süper olacak ta yavaşça olur inşallah...ıvır zıvırları azaltmak lazım
Evet bir düzen oturtmak lazım,yavaş yavaş olucak inşallah işte ıvır zıvırlar çok tutuyor,ah ah benim koca tutumsuz market alışverişinde en iyisi kendim gidiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?