2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Çok güzel bir şehir daha öncede bir çok kez gitmiştim ama bu sefer daha uzun kaldım açıkçası oraya yerleşmeyi düşünüyoruz.İstanbulda yaşanmıyor artık.

Çok güzel bir şehir daha öncede bir çok kez gitmiştim ama bu sefer daha uzun kaldım açıkçası oraya yerleşmeyi düşünüyoruz.İstanbulda yaşanmıyor artık.

BENİM EŞİMDE istanbuldan buraya yanıma geldi biliyosunuz. Dediğin gibi istanbulda yaşanmıyo. KURBAN BAYRAMINDA istanbuldaydık. yarım saat dolmuş bekledik ya gelen dolmuş da tıklım tıklım. Gezmesi filan çok güzel ama karmaşası beni çok yoruyo. Ve çok gözümü korkutuyodu benim. Sağolsun canım benim iyiki oraya gitmedik.

JELOCUM GERÇEKTEN ÇOK FAZLA market gideriniz. bikaç market dolaşıp nerde ne ucuzsa tespit etseniz iyi olmaz mı ??

Biz migros'cu olduğumuz sürece harcamalarımız böyle devam eder,cidden fazla bir gider benim pek market tecrübem yok bekarkende bir iki parça annem isterdi alırdım gelirken fiyatına bakmadan şimdi bakıyorum alıyorum hopp eşim ben görmeden dondurmaları çerezleri yüklemiş arabaya ama aşkım bu araba benim sen başka bi araca binsen iyi olur diyip gülerek reyonlar arası gözden kayboluyor Allahım gülme krizine giriyorum bende tabii ama en son kasada kendisine gülüyorum kasiyere ne kadar demiştiniz diye cüzdanı çıkarırken

Evet liste yapıp öyle gitmek gerek yoksa haddinden fazlasını alıp geliyosun,bime gittim ben bir iki kere eşimi cezbetmedi yok reyonlar gösterişsiz özensizmiş neden çikolata reyonu yokmuş niye kolilerle koyuyolarmış ay delirti beni en iyisi kendi başıma gidiyim bim'de bir çok şey uygun oluyor aynı ürünü başka markette daha pahalı oluyor,bende büyük boy alırım mutlaka alıcağımı daha bereketli oluyor

bimin pirincini çok sewiyorum. birde geçen yumuşatıcısını almıştım bakalım ansıl diye küçük boyunu, hoşuma gitti kokusu. Bulut diye bi marka. 10'lu halley, kraker, süt, yoğurt hep ordan alırım ben çok memnunum.

Pirincini hiç denemedim annem almıştı pirinci ve bakliyatları,prinç stoğum bitmek üzere bende alıyım bi deniyim bakalım,evet bulut marka yumuşatıcıyı karşı komşumuz çok tavsiye ederdi anneme yumuşatıcım bitsin alırım aslında böyle böyle masrafları biraz olsun kısabilirim,ama eşimle çıkınca alışverişe zor oluyor çok şey canı istiyor markette,mesela cumartesi markete gittik mısır almıştım patlatırız diye aşkım bu akşam mısır patlatalım film izlerken iyi olur ama ben nasıl patlatıcağını buldum dedi neymiş dedim hani eski usül mısr patlatmak için kapalı tencere gibi bişey var bunu aldım bunla yapalım dedi,dedimki buna gerej yok teflon tencerede gayet güzel olur dinlemedi,akşam patlatmak için mısırı koydu ocağı açtı mısırlar patlıyor fakat yandı hepsii tabağa dökdük aşkım süper patlatmış dedim ama niye böyle oldu ki diyo dedim sen o salak şeye 8.5tl verdin bu paraya mısır alırdım sana bir dolu dedim,ve geçtim teflon tencereyle bir dolu mısır patlattım böyle süper oluyomuş diyoo ah ah birde lafımı dinlesen dedim

Ah jelocum zaten o erkeklerin herşeyi bilme huyları yokmu ya deli ediyo beni. Hani derlerya elinin hamuruyla erkek işine karışma diye kadınlara Onlara da bi laf bulmak lazım.

Biliyorum canım bu arada kafe işiniz vardı ne oldu?

Biliyorum canım bu arada kafe işiniz vardı ne oldu?

Cafe iyi gidiyo şimdilik çok şükür. Resmi işlerini halletmeye çalışıyoruz işte. Resmi olarak izin almadık daha o yüzden reklam filan veremiyoruz. Dışarıda afiş dağıtamıyoruz. Ama çok şükür reklamsızda iyi gidiyo şimdilik. Bu akşam yine yardıma gidicem.

Allah utandırmasın canım.

Ah jelocum zaten o erkeklerin herşeyi bilme huyları yokmu ya deli ediyo beni. Hani derlerya elinin hamuruyla erkek işine karışma diye kadınlara Onlara da bi laf bulmak lazım.

Evet herşeyi kendisi bilir nedense ben bilmiyorum gibi davranır ama sonuç hep aynı ben sana söylemiştim demek yerine cep telefonuma bu lafı kaydedip her seferinde ona dinletsem iyi olurbenimki mutfak işine çok meraklı tamam yapar birçok şey ama alışverişede karışmasa birde bana der gereksiz almışsın onu bunu ama ben kullanım amaçlarına göre aldım herşeyimi,bana en çokta eşimin cola sevdası batıyor coca cola'dan litrelik alıyoruz bir kaç tane birde pepsi ama küçük kutulardan stok yapıyoruz buzdolabının üst rafı sırf bunlarla ve gazozlarıyla doluyoo annem geçen gün şok oldu kızım bu kadar cola gazoz napıyosunuz siz üretimdenmi kalkıcak bunlar diyooeh diyorum sevgili damadın bir haftada bitiriyor onları eşim yemekte asla cola içmeden yemek yiyemez,annemlerin evinde ise cola yasak biz eve ancak 2 ayda bir fakan 1lt cola almamıza müsade ederdi bunun dışında meyve suyu stok yapardı süt stok yapardı,markete habire niye gittiğiniz niye bı kadar harcadığınız çıktı ortaya diyoo eşime colayı yasaklamam lazım çok içiyorr

Ya ben hapa cesaret edemiyorum. Kilo yapar diye çok korkuyorum ya. Peki kızlar hamilelik için en risksiz olan dönemler ne zamn, yani adet tarihinden filan hesaplarsak en düşük risk ne zamandır ?

ilaç bende aldım ama başladım korkuttular .. bişeyde kullanmıyoruz içeri bişey yapmıyo öyle idare ediyoruz ama adet günümü unuttum bu ay hatırlamıyorumbide bebiş olurmuş diyorum korkuyor.. istediğimiz zaman olsun diyo:)

yumaşıtıcıyı bende deniycem kızlar evdeki bitsin merak ettim:)

Aylık 600 TL market alışverişi çok fazla, üstelik fazla fazla aldığınıza rağmen, ayy gerçekten çok fazla hadi kilo kilo deterjanlar falan alsan rahat büyük boy deterjan bile 3 ay yeter, düğün öncesi aldığım deterjanlarımın tümü hala yarıda bitmedi bile, cola zaten ben içmiyorum, bi akşam yemeği bide haftasonu evde yemek yeniyo ekmek bile çok tüketilmiyo şimdi sen 600 tl diyince ay ben eşime hiç bakmıyomuyum dedim:) evlendim evleneli sadece çay, yağ, kahvaltılık birde meyve sebzeye toplasan 600 TL vermemişimdir ben, ve liste yaparak çık alışverişe, ekstra olarakta mesala 3 parça almayı hak tanı kendine gibi gibi planlarla hem gereksiz masrafları önlersin,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…