Demetcim eşin hemşehrimmişbende manisadayım
Çok güzel bir şehir daha öncede bir çok kez gitmiştim ama bu sefer daha uzun kaldım açıkçası oraya yerleşmeyi düşünüyoruz.İstanbulda yaşanmıyor artık.
JELOCUM GERÇEKTEN ÇOK FAZLA market gideriniz. bikaç market dolaşıp nerde ne ucuzsa tespit etseniz iyi olmaz mı ??
kocama bişey diyemem ben biraz abartıyorum galiba aslında bide markete listeyle gitmek lazım bence yoksa gördüğünü alıyo insan bide tokken gitmeliyiz gözümüz herşeye düşmesin:)..elif haklı marketlere bakmak lazım mesala bazı ürünler bimde çok uygun bi kısmını ordan almak uygun oluyo diğerleri için de indirimlere falan bakmalıyız bazen çok indirim yapıyolar..bide ben genelde alacaklarımı büyük boy alıyorum öyle daha bi hesaplı oluyo ve öabuk bitmemiş oluyo..
bimin pirincini çok sewiyorum. birde geçen yumuşatıcısını almıştım bakalım ansıl diye küçük boyunu, hoşuma gitti kokusu. Bulut diye bi marka. 10'lu halley, kraker, süt, yoğurt hep ordan alırım ben çok memnunum.
BENİM EŞİMDE istanbuldan buraya yanıma geldi biliyosunuz. Dediğin gibi istanbulda yaşanmıyo. KURBAN BAYRAMINDA istanbuldaydık. yarım saat dolmuş bekledik ya gelen dolmuş da tıklım tıklım. Gezmesi filan çok güzel ama karmaşası beni çok yoruyo. Ve çok gözümü korkutuyodu benim. Sağolsun canım benim iyiki oraya gitmedik.
Biliyorum canım bu arada kafe işiniz vardı ne oldu?
Cafe iyi gidiyo şimdilik çok şükür. Resmi işlerini halletmeye çalışıyoruz işte. Resmi olarak izin almadık daha o yüzden reklam filan veremiyoruz. Dışarıda afiş dağıtamıyoruz. Ama çok şükür reklamsızda iyi gidiyo şimdilik. Bu akşam yine yardıma gidicem.
Ah jelocum zaten o erkeklerin herşeyi bilme huyları yokmu ya deli ediyo beni. Hani derlerya elinin hamuruyla erkek işine karışma diye kadınlaraOnlara da bi laf bulmak lazım.
Ya kızlar size bişey sorucam biraz özel ama sizler nasıl korunuyosunuz ?
Canım ben hapa başladım geçen ay.İkinci kutuya yeni başladım.
Ya kızlar size bişey sorucam biraz özel ama sizler nasıl korunuyosunuz ?
Ya ben hapa cesaret edemiyorum. Kilo yapar diye çok korkuyorum ya. Peki kızlar hamilelik için en risksiz olan dönemler ne zamn, yani adet tarihinden filan hesaplarsak en düşük risk ne zamandır ?
Kızlar bir hesap yaptım aylık market alışverişimiz 600 Tl'nin altına düşmemiş bunun içinde deterjan falan yok önceden stok yapmıştım,tuvalet kağıdı,peçete,kağıt havlu yok bunlarda stokta sadece mutfak için harcadığımız rakam bu çok gereksiz harcama yaptığımızın farkına vardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?