2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Ya ben hapa cesaret edemiyorum. Kilo yapar diye çok korkuyorum ya. Peki kızlar hamilelik için en risksiz olan dönemler ne zamn, yani adet tarihinden filan hesaplarsak en düşük risk ne zamandır ?

Yeni haplar kilo yapmıyor aksine rahim ağzı kanserine karşı korur,vücuttan gereksiz kan atılımını engeller,regli ağrısız sancısız çok rahat geçer ve gün sayısı düşer tamamen mutlu mesut bir ay geçirilir

Ben hapı bıraktım ilk ay eşim istemedi,kendi korunuyor yani prv.benimde işime geldi hergün hap saatini takip etmekten kurtuldum,senin nasıl

benim eşim ona alışamadı gitti ya..kullanamıyo kullansa süper olurdu bende rahatlardım...

Canım benim deterjan falan yok bu rakamda detrjanlarım kağıt havlularım stoklu hep annem almıştı daha almadım,dediğim gibi cola bilumum çerez ıvır zıvır eşim bunlarla dolduruyor arabayı kasaya gidince en az 150 kağıt ben şoksen eşine daha sağlıklı bakıyosun merak etme,ben şu abur cubur işini kesiyim eşime yasaklıyım ama nasıl diyorum bırak diye bu kadar abur cubur yemek iyi değil,sende sigarayı bırak diyor of of

Bende hap kullanıyorum kilo falan yapmadı bende yan etkisi olmadı hiç.bende hapı bıraktıktan sonra nezaman hamile kalınabilir onu merak ediyorum aslında hapın etkisi çok sürermi ki acaba??

eşin sigara kullanmıyorsa işin zor:) ya sen sigarayı bırakıcaksın ya da eşin abur cuburlarla sende sigaranla devam,
benim eşim günde 1- 2 dal içiyo ben biraz daha fazla ama o içtiği halde bana çok kızıyo neymiş ben içmesem o zaten içmezmiş,

kızlar mali müşavir gelmişti beyanname gönderdik gitti doğum kontrol yöntemlerinden bahsetmişsiniz ben hiç bşy kullanmadım eşim hap falan kullanmama karşı bana zararı olabileceğini düşünüyo prv.bi kaçkere denedik ama pek hoşlanmadık evlendiğimizden beri geri çekilme yöntemiyle idare ediyoruz 2-3 yıl çocuk düşünmeyen bi çift olarak bakalım bu kadar uzun süre dikkatli olabilecekmiyiz kaza kurşunu bana gelmez inş. böyle gezmek istemiyorum

Eğer bebek sahibi olmaya hazır değilseniz geri çekilme yönteminden vazgeçinkaza kurşunu olabilir çünkü azıcık bile sana gelse eşin farketmiyebilir ve o yaramaz şey yerine ulaşabilir

o zamanda farkedersek hemen ertesi gün hapı kullanıcaz mecburen

Benim eşim içmiyor iyi bişey arada bi fırt ayda yılda bir çeker ne iğrenç derbende fazla içiyorum bıraksam bırakmasam bilemedim,bir iki dal hiçbişey senide bahane etmiş yakında başlar illa bırakıcaksın diye,biz bebek düşünüyoduk bırakmazsan bebek yok diyo en az 4 ay içmiycekmişim ondan sonraymış poff

kızlar walla tehlikeli işler yapıyosunuz bu geri çekilme olayı oldukça riskli yani çünkü yapmış olduğum araştırmalara göre ilişki sırasında erkekten gelen sıvılar yani meni değil diğerleri de sprem içerebilirmiiiişşşş.... yani şu an bi nevi korunmasız ilişkiye giriyosunuz... sonra 2-3 aya ayy hamileyim diye gelirseniz şaşırmam size :)

aaa benimde deterjanım ve yumuşatıcım bitmişti, bu söylediğin iyi oldu, bakayım bime. ben öncekinide bimden almıştım yumoşun beyazını, onun kokusuda çok güzel. deteerjanıda bimden alıyorum omoydu oda güzel.yine omo alırım sanırım.

korunma yöntemi konusunu bizde bakalım ne yapacaz.. prz eşim hiç sevmiyor ara sıra kullanıyor, oda benim söylememle. geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz. bana güven diyor, zaten oda çocuk istemediği için ona güveniyorum ama yinede korkuyorum 2-3 yıl bizde düşünmüyoruz çünkü. hap kullanmak istemiyorum, aslında kistimde var onada iyi gelebilir ama işte hormonları bozuyormuş ya nede olsa vucuduna hamile kalmanı engelleyen bi madde alıyosun vardır mutlaka yan etkisi.

Heracım çok iyi anlatıp açıklamışsın sanırım anlar bu şekilde yapan arkadaşlar kadın doğumcular söylüyor zaten,2-3aya koptum

Ya kızlar çok haklısınız risk yüksek ama ben hap kullanmak istemiyorum. Eşimde prz. sevmiyo. İlk ewlendiğimizde kullandık aslında ama bitince yenisini almadı ve onuda zaten ilişkinin başında takmıyodu. yani dediğiniz gibi önceden gelen sıvılar riskliyse zaten engellemiyodu =)

O zaman Lemlem listelri yeniler ilk başada çünkü ilk kendi evlendi ismini yazar birinci kaza kurşunu hamilemiz diye en sona benim adımı yaz Lemlem bu gidişle en son ben anne olurum

kızlar size geri çekilme yöntemiyle ilgili bi örnek vereyim kendi annem yaşadı.hiç farkında olmadan hamile kaldı hemde 43 yaşında ve o yaşından sonra doğurmak zorunda kaldı.

evet canım bi süre kullanınca tembellik yapıo bırakınca bi süre hamile kalamıyosun bi de bilmiyoruz ki ya çok doğurgan hormonlarımız yoksa ilaçlar iyice tembelleştirmesin eşimde bana diyo güven bana ben de güveniyorum çünkü o da bi süre mecburen çocuk istemiyo ve aslında uzmanların dediğine göre riskli ama en sağlıklı yöntemmiş dikkatli olunduğu sürece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…