Ya ben hapa cesaret edemiyorum. Kilo yapar diye çok korkuyorum ya. Peki kızlar hamilelik için en risksiz olan dönemler ne zamn, yani adet tarihinden filan hesaplarsak en düşük risk ne zamandır ?
Ben hapı bıraktım ilk ay eşim istemedi,kendi korunuyor yani prv.benimde işime geldi hergün hap saatini takip etmekten kurtuldum,senin nasıl
Ben hapı bıraktım ilk ay eşim istemedi,kendi korunuyor yani prv.benimde işime geldi hergün hap saatini takip etmekten kurtuldum,senin nasıl
Aylık 600 TL market alışverişi çok fazla, üstelik fazla fazla aldığınıza rağmen, ayy gerçekten çok fazla hadi kilo kilo deterjanlar falan alsan rahat büyük boy deterjan bile 3 ay yeter, düğün öncesi aldığım deterjanlarımın tümü hala yarıda bitmedi bile, cola zaten ben içmiyorum, bi akşam yemeği bide haftasonu evde yemek yeniyo ekmek bile çok tüketilmiyo şimdi sen 600 tl diyince ay ben eşime hiç bakmıyomuyum dedim:) evlendim evleneli sadece çay, yağ, kahvaltılık birde meyve sebzeye toplasan 600 TL vermemişimdir ben, ve liste yaparak çık alışverişe, ekstra olarakta mesala 3 parça almayı hak tanı kendine gibi gibi planlarla hem gereksiz masrafları önlersin,
benim eşim ona alışamadı gitti ya..kullanamıyo kullansa süper olurdu bende rahatlardım...
Canım benim deterjan falan yok bu rakamda detrjanlarım kağıt havlularım stoklu hep annem almıştı daha almadım,dediğim gibi cola bilumum çerez ıvır zıvır eşim bunlarla dolduruyor arabayı kasaya gidince en az 150 kağıt ben şoksen eşine daha sağlıklı bakıyosun merak etme,ben şu abur cubur işini kesiyim eşime yasaklıyım ama nasıl diyorum bırak diye bu kadar abur cubur yemek iyi değil,sende sigarayı bırak diyor of of
Bizde geri çekilmeyle korunuyoruz. Bigün kaza kurşunu olmaz işallah. :18::18:
Eğer bebek sahibi olmaya hazır değilseniz geri çekilme yönteminden vazgeçinkaza kurşunu olabilir çünkü azıcık bile sana gelse eşin farketmiyebilir ve o yaramaz şey yerine ulaşabilir
eşin sigara kullanmıyorsa işin zor:) ya sen sigarayı bırakıcaksın ya da eşin abur cuburlarla sende sigaranla devam,
benim eşim günde 1- 2 dal içiyo ben biraz daha fazla ama o içtiği halde bana çok kızıyo neymiş ben içmesem o zaten içmezmiş,
o zamanda farkedersek hemen ertesi gün hapı kullanıcaz mecburen
bimin pirincini çok sewiyorum. birde geçen yumuşatıcısını almıştım bakalım ansıl diye küçük boyunu, hoşuma gitti kokusu. Bulut diye bi marka. 10'lu halley, kraker, süt, yoğurt hep ordan alırım ben çok memnunum.
kızlar walla tehlikeli işler yapıyosunuz bu geri çekilme olayı oldukça riskli yani çünkü yapmış olduğum araştırmalara göre ilişki sırasında erkekten gelen sıvılar yani meni değil diğerleri de sprem içerebilirmiiiişşşş.... yani şu an bi nevi korunmasız ilişkiye giriyosunuz... sonra 2-3 aya ayy hamileyim diye gelirseniz şaşırmam size :)
O zaman Lemlem listelri yeniler ilk başada çünkü ilk kendi evlendi ismini yazar birinci kaza kurşunu hamilemiz diyeen sona benim adımı yaz Lemlem bu gidişle en son ben anne olurum
aaa benimde deterjanım ve yumuşatıcım bitmişti, bu söylediğin iyi oldu, bakayım bime. ben öncekinide bimden almıştım yumoşun beyazını, onun kokusuda çok güzel. deteerjanıda bimden alıyorum omoydu oda güzel.yine omo alırım sanırım.
korunma yöntemi konusunu bizde bakalım ne yapacaz.. prz eşim hiç sevmiyor ara sıra kullanıyor, oda benim söylememle. geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz. bana güven diyor, zaten oda çocuk istemediği için ona güveniyorum ama yinede korkuyorum 2-3 yıl bizde düşünmüyoruz çünkü. hap kullanmak istemiyorum, aslında kistimde var onada iyi gelebilir ama işte hormonları bozuyormuş ya nede olsa vucuduna hamile kalmanı engelleyen bi madde alıyosun vardır mutlaka yan etkisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?