hayır diyelim hayır olsun canım. İçinde büyüttüğün bir sorun yok demi?
yok yok canım at bu düşünceleri kafandan..Havada güzel, bugün güzel şeyler olacak..
kızlar izmirde deprem oldu. Tırstım
Bu arada herkese iyi haftalar,
bende hafta sonu hiç temizlik yapmadım. Cumartesi günü kayınvalidemlerle endoskopi çekilmeye gittim. Allaha şükür bişi çıkmadı. Reflü dedi, doktor. İlaç verdi. Kayınvalidemlerde kaldım tüm gün. Sersem gibiydim zati. Kayınvalidem saolsun akşam annemleri çağırdı yemeke.Annemler beni merak ederler diye.Cumartesi Akşamı baya güzel geçti.
Pazar günüde geç kalktık,dışarı çıktık. Bana çizme baktık ama bulamadım istediğim gibi. Dedemin insanları filmine gittik.Akşam eve gelip yemek yiyip,biraz oturunca saat 11:30 oldu.
HAfta sonu saat ne çabuk ilerliyo ya...
ewet bende hissettim merkezi izmir mi acaba ?? ben manisanın ilçesindeyim biliyosun burda hissettik.
Cumartesi bende hiç bişey yapmadım, annemle gezdim, eve geldim eşimle yemek yedik,tv seyrektik, çay içtik tembellik yaptık.. pazar günü eşim ders çalışıyordu, ben evi süpürdüm,sildim toz aldım,çamaşırları topladım,tekrar yıkadım onları astım,küçük odam çok dağınıktı,evlendiğimizden beri herşeyi oraya atmıştık,orayı toparladım,yemek yaptım, sigara böreği sarıp buzluğa attım ama yinede eksikliklerim kaldı, zaman yetmedi :44:
verimli bi h.sonu olmuş canım senin için hem dinlenmişsin iyi vakit geçirmişsin hemde çoğu işini halletmişsin ne güzel.. Benim küçük odayı bi görsenin oww kapısını açmıyorum :)
Benim küçük odada kabus gibiydi, hala elden geçmesi gerekenler var ama şimcik birazcık bişeye benzedi.. Ama yinede birileri gelirse o odanın kapısının kapalı olması lazım
çıkalı nerdeyse 1yıl olcak ama biz daha dün izledik aşk tesadüfleri sever filmini süpermiş ya hep güzel diyolardı hakkında ama çok güzelmiş içim acıdı resmen ya,ağladım tutamadım gözyaşlarımı baktım eşimden de bikaç damla var çaktırmadan siliyo..
meraba kızlar yorucu ama güzel bi hafta sonu geçirdim misafirlerim yatılıydı dün akşam üstü gittiler akşam biz de görümceme gittik bugün izmire taşınıyo çünkü geç saatte döndük gece o yüzden çok yorgun ve uykusuzum siz neler yapıyosunuz ben bi geçmişe göz atayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?