2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

hayır diyelim hayır olsun canım. İçinde büyüttüğün bir sorun yok demi?

amin cnm hiç bişey yok aslında ama bilmiyorum.. sabah gelirken arabada başladı sanki kaza yapacakmışız gibi tedirgin geldim..iş yerinde de iki müşteri deli etti gelir gelmez...onlardan galiba..

Günaydın kızçeler;
Öncelikle Ahsene tüm kalbimle geçmiş olsun ve lemleme de nice nice mutlu yıllar diliyorumm..
bende bu hafta sonu hiçbi iş yapmadım kızlar eşim yaptırmadı bi pazarda otur keyif yap didi..
cumartesi iş çıkışı kemeraltına gittik alyanslarımızı değiştirdik sonunda içime daha çok sinen bi yüzüğüm oldu
nişanlanırken aldğımızı çok aceleye getirerek almıştık evlilik telaşını atlatalım değiştiririz dedik zaten 1 yıl kullandık parmklarımızı acıttı deriyi falan soydu hadi ben dayanıyorum ama erkek milleti işte kociş zor dayanıyodu şimdi allhtan gönliüne göre oldu da rahat rahat takıcak canım benm.çarşıda baya bi gezdik üstbaş bişiler aldık,akşamda kaynım geldi yemeğe koşarak yemek hazırladım dönüşte artık çok pratikleşmişim öyle diyo ikiside bide artık çok daha lezzetli oluyomuş yemeklerim bu da beni çookk çook mutlu etti bütün yorgunluğumu aldı.
pazar günü de hiç bişi yapmadım bi çamaşır yıkayıp astım film izledik sonra yine yemek hazırlayıp yedik akşamda ıspanakları doğrayıp dolaba kaldırdım bütüngün evdeydik ama hiç sıkılmadım :)

onla geçmiş olsun cnm..umarım bi daha sorun yaşamazsın

ben dün hamur yogurdum .. annem duysa şaşıp kalır valla...hamur kızartması yaptım kocacıma biraz fazla olmuş az yapmayı öğrenmem lazım öyle olunca akşamada yedik ve hala var...bide tatlı yaptm haşhaşı olandan:) pek iş yapmadım ütülerimi hallettim işte.. eşim ev süpürdü akşama kadar dolanıyorum ama pek bişey bitmemiş oluyo sizde de böyle oluyo mu..kahvaltı hazırla bi ssaat masayı topla mutfağı topla...git gel nereye gitsem bi iş çıkıyo..dağınıklık öldürüyo

Son düzenleme:
evet depremi ben de hatta ofiste çoğumuz hissetmedik :/ olmaya da devam ediyor depremler....

Cumartesi bende hiç bişey yapmadım, annemle gezdim, eve geldim eşimle yemek yedik,tv seyrektik, çay içtik tembellik yaptık.. pazar günü eşim ders çalışıyordu, ben evi süpürdüm,sildim toz aldım,çamaşırları topladım,tekrar yıkadım onları astım,küçük odam çok dağınıktı,evlendiğimizden beri herşeyi oraya atmıştık,orayı toparladım,yemek yaptım, sigara böreği sarıp buzluğa attım ama yinede eksikliklerim kaldı, zaman yetmedi :44:

verimli bi h.sonu olmuş canım senin için hem dinlenmişsin iyi vakit geçirmişsin hemde çoğu işini halletmişsin ne güzel.. Benim küçük odayı bi görsenin oww kapısını açmıyorum :)

selam kızlar, cumartesi iş çıkışı alışverişe gittim akşamada biraz ütüm vardı.Temizliğimi hafta içi akşam yaptığım için zaten hafta sonu temizlik yapmıyorum.Borçlarımız vardı biraz bu ay son taksitlerıde yatırdık bitti çok şükür eşim istersen işi bırak dedi ama şimdi ben bırakmak istemiyorum tam rahata ermişim benim maaşı kenara atıp birikim yapalım diyorum bende.Sonuçta çocuk falanda yok ama belki cumartesi çalışmayacağım bir iş bulurum.Allah borçlu olan herkesin yardımcısı olsun inanın kuş gibi hafifledik.

çıkalı nerdeyse 1yıl olcak ama biz daha dün izledik aşk tesadüfleri sever filmini süpermiş ya hep güzel diyolardı hakkında ama çok güzelmiş içim acıdı resmen ya,ağladım tutamadım gözyaşlarımı baktım eşimden de bikaç damla var çaktırmadan siliyo..

verimli bi h.sonu olmuş canım senin için hem dinlenmişsin iyi vakit geçirmişsin hemde çoğu işini halletmişsin ne güzel.. Benim küçük odayı bi görsenin oww kapısını açmıyorum :)

Benim küçük odada kabus gibiydi, hala elden geçmesi gerekenler var ama şimcik birazcık bişeye benzedi.. Ama yinede birileri gelirse o odanın kapısının kapalı olması lazım

Benim küçük odada kabus gibiydi, hala elden geçmesi gerekenler var ama şimcik birazcık bişeye benzedi.. Ama yinede birileri gelirse o odanın kapısının kapalı olması lazım

meraba kızlar yorucu ama güzel bi hafta sonu geçirdim misafirlerim yatılıydı dün akşam üstü gittiler akşam biz de görümceme gittik bugün izmire taşınıyo çünkü geç saatte döndük gece o yüzden çok yorgun ve uykusuzum siz neler yapıyosunuz ben bi geçmişe göz atayım

Bende izlemedim daha, hatta c.tesi film izlemek istediğimizde onumu izlesek demiştim.. hımm ilk izlenecekler listesine ekliyim o zaman..

yorucu da olsa insan kafayı dağıtıp eğlenince yorgunluk fazla problem olmuyor, güzel bir haftasonu geçirmene sevindim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…