2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Senin adına çook sevindim canım umarım ben ve borcu olan herkez biran önce rahatlar, nasıl bi duygu acaba aldığım maaş elime kalsa önce ilk ay bi güzel alışveriş yapar sonraki aylar birikim yapardım herhalde:))

benim hafta sonum cumartesi temizlik yaptım eşim işteydi evin temziliğinin ardından kendimi temizledim:) sonra yürüyüş yaptık ardından sinemaya gittik, ikinci yarı başlamadan da filmi bırakıp anneme geçtim kardeşimde bizdeymiş ne güzel 4 kız kardeş vakit geçirdik, canım benim çeşit çeşit kurabiyeler poğaçalar yapmış annemlere marifetini göstermeye gelmiş zillii:))

pazar günü bol bol uyuduk kendime çizme baktım ama hiç beğenemedim, sonra eşimin ananesine gittik, çiçek ve toptak aldım ondan eve geldiğimde de çiçeklerime bakım yaptım huzur buldum:)

canım senin adına çok sevindim tekrar hoş geldin aramıza en kötü günlerin bu olsun inş.artık hep mutlu ol allah daha büyük sıkıntılar vermesin

Eki Görüntüle 301304

Mutlu yıllar lemancım.. İyiki doğdun... Uzun, sağlıklı, huzurlu mutlu yıllar eşinle ve doğacak bebişlerinle işallah.

günaydın herkese...
ahsencim çok sevindim gözün aydın ...bi kere yaptın ya devamı gelir..korkma yeter..
lemlemcim doğum günün kutlu olsun tatlım...nice mutlusenelere..

lemancım doğumgünün kutlu olsun

çok teşekkür ederim kızlar.. bugün doğum günümüz eşimle :) akşam o beşiktaşın maçına gidecek bende kuaföre :) ikmizde mutlu olduğumuz yerlerde olcaz, aslında planlanmış bişi değil tesadüf.. ben cmt günü saçlarımı boyattım ama berbat bişi oldu bugün tekrar gidecem ya düzeltip istediğim gibi yapacak yada rezil edecem onu.

biz doğum günümüzü dün ailelerimizle kutladık, bikaç arkadaşlarımızda geldi, beklenmeyen kaynvelidemin komşularıda geldi (benimde eşiminde pek sevmediğimiz sürü halinde gezen 8 kişi geldiler.. kayınvalidem ısrarla çağırmış ve doğum günü olduğunu falan söylememiş onlara, onlarda şaşırdı geldiklerinde, madem böyle bişi vardı niye söylemedin bize diye kayınvalideme kızdılar hatta, ama kadının umrunda bile olmadı.) çoğu arkadaşımızda gelemedi zaten. öyle işte o kadar hazırlık yaptım saçma sapan bişi oldu, ailemin olması yeterliydi benim için gerçi.

burcik geçmişi okuyunca gördüm naaptın sildin mi camları? senin yerinde olsam bende çok sinirlenirdim ama yinede tamam geleyim sileyim demezdim. eğer bana karşı samimi kızı gibi gören biri olsa o teklif etmeden bile gider silerim ama dediğin gibi bi kadının evinede kim olsa gitmek istemez yani..

ahsencim çok sevindim canım senin adına, artık herşey daha bi güzel olacak neşeli günlerine dönmüşsindür artık devamlı bekleriz

elifcim bencede ilk fotoda eşinin yüzü görünmüyor ve de biraz flu gibi, ama ikinci foto çok daha güzel. bizde haftasonu iki büyük fotomuzu astık duvarlarımıza. birisini fotoblok yaptırdık, birisinede çerçeve yaptırdık. çok güzel oldular.

lemanım doğum günün kutlu olsun canım sağlık mutluluk huzur dolu koca bir ömür geçirmeniz dileğiyle

senin adına çok sevindim cnm ya darısı başımıza inşallah..bu ay o kadar çok ki

bugun o kadar kalabalık ki iş yerimiz zamanın nasıl geçtiğini anlamadım bile böyle devam eder de akşam çabuk olur inşallah...

demetciim borçlarınzın bitmiş olmasına çok sevindim. bizimde bitse ya, daha 1 sene var nerdeyse bitmesine ( her ay bir sürü ödememiz çıkıyor azaltamadık bile yaa. her ay bu sefer daha az olur diyoruz ama olmuyor maaleseff..

kızlar ben yakaladın dan bigudi aldım değişik bişey, ben pek beceremedim ama videosunu falan izlediğim youtupeda falan var çok güzel ve basit bişey aslında yaa. bu akşam tekrar denemeyi düşünüyorum, tabii kuaför saçımı düzeltirde benimde moralim yerinde olursa

borçları bitirmek ne güzel... benim yani kocam ve benim için biraz uzak bi kavram biz herşeyimizi kendimiz aldık... kredi çekmiştik daha 2 yıl onu ödiycez (( neyse Allah büyük o da biter elbet...

kızlar aa bişey sorcam size bu benim için uzun süredir halledemediğim bi problem... gelinliklerinizi naaptınız??? benimki düğün gecesi çıkartıp içine tıktığım kocaman poşettte leş gibi duruyor ne yapsam bilemedim küçük odamda durduk yere yer kaplıyor tarlatanıyla birlikte...

Ben napcağımı düşünmeyeyim diye yaptığım kamuoyu araştırmasından sonra gelinliğimi üzerime göre diktirip kiralamıştım.. kesem ve gelin çiçeğim hatıra kaldı.. Annemin gelinliği hala duruyor atsam atamıyorum, saklayacak yer bulamıyorum diye söylenirdi hep.. Bakalım şimdilik böyle yaptığım için pişman değilim..

o konuyu bende halledemedim canım henüz kabına koydum bazının altında leş gibi aynen kuru temizlemeye falan ver dediler ama baya da ağır nası götürcem bide bi sürü para ister temizlemeci ona

walla açıkçası ben de saklamayı düşünmüyorum.... satmak oldukça mantıklı bir fikir gibi duruyor ama onun için de temizletip parçalanan etek kısımlarını tadilat yaptırmak gerek. çabucak satılıcağını bilsem hemen yaptırayım diicem... gleinliğim çoook güzel herkes bayıldı düğünde de... tamamen kendi tasarımım :) tasarımcıya çizdirmiştim anlatarak ve baya uğraşıldı üzerinde ama saklasam neye yarıcak yaaa... bi süre sonra sararıp solacak kalacak öylece... duvağımı vermem ama onu saklıycam :)

Ayy benim canım gelinliğimm, ben kuru temizlemeye vermiştim 50 TL ye temizlediler, kılıf ve kutusuna koyup gardropun üstüne kaldırdım, tabi kaldırmadan önce tarlatanın telini çıkardım çok yer kaplamıyo bu şekilde, yakın bi zamanda giysem mi napsam özledim gelinliğimi

kızlar ben de gelinliğimi ilerde sıkılırsam satarım düşüncesiyle aldım küçük odada oturmaya başlamadık henüz orada duruyo kocama söylemekten dilimde tüy bitti ama bitürlü temizlemeye götürmedi temizlenince kılıfa koyup gardrobun üzerine kaldırmayı düşünüyorum evlilik yıldönümlerimde giyerim heralde satılana kadar

benimkide temizlenmedi kılıfına koydum onu da elbise dolabının üstüne koydum...duruyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…