- 7 Eylül 2011
- 2.116
- 50
- 158
Bende izlemedim daha, hatta c.tesi film izlemek istediğimizde onumu izlesek demiştim.. hımm ilk izlenecekler listesine ekliyim o zaman..
selam kızlar, cumartesi iş çıkışı alışverişe gittim akşamada biraz ütüm vardı.Temizliğimi hafta içi akşam yaptığım için zaten hafta sonu temizlik yapmıyorum.Borçlarımız vardı biraz bu ay son taksitlerıde yatırdık bitti çok şükür eşim istersen işi bırak dedi ama şimdi ben bırakmak istemiyorum tam rahata ermişim benim maaşı kenara atıp birikim yapalım diyorum bende.Sonuçta çocuk falanda yok ama belki cumartesi çalışmayacağım bir iş bulurum.Allah borçlu olan herkesin yardımcısı olsun inanın kuş gibi hafifledik.
ewt kızlar yendim yendim yendiiiiimmmmmmm
vajinismusu yendim ya o illeti yendim
yaklaşık 1-1 buçuk saat önce kurtuldum bu salak şeyden
sevincimden ağlıyorum eşim de gülüyo halime
sırf bu sorunun zihnimde oluşturduğu sıkıntı yüzünden buraya bile girmek istemiyodum
ama artık döndüm sanırım sahalara
buralardayım kuzum ben sen nerelerdesin... azcık tadını çıkarın bence de... gene aynı olmaz merak etme ve öyle düşünme.... artık gayetttt yolunda gidicek herşey merak etme... herkese mutlu sabahlar ama walla ben acayip depresifim pzt üüüüffff
aaaaaaaaaa bugün Lemlem in doğumgünüüüüüüüüüüüüüüü hem de kocasının da Lemleeeeeeeeeem iyi ki doğduuuuuun sana da kocana da mutlu yılllllarrrrr ...
Eki Görüntüle 301304
Mutlu yıllar lemancım.. İyiki doğdun... Uzun, sağlıklı, huzurlu mutlu yıllar eşinle ve doğacak bebişlerinle işallah.
Günaydın herkeseee, İyi haftalarr
Lemlem Mutlu yıllaaaaar, İyiki Doğdun İyiki Tanıdık Senii:)))
Ahseeen hadi bakalım, yenmişsin sorununu, maşallah düzelir düzelmezde buraya gelip yazmışsın sen çok yaşa emi:)
yine pazartesi yine koskoca 5 gün iş iş işşş, çabucak geçse barii
günaydın herkese...
ahsencim çok sevindim gözün aydın ...bi kere yaptın ya devamı gelir..korkma yeter..
lemlemcim doğum günün kutlu olsun tatlım...nice mutlusenelere..
lemancım doğumgünün kutlu olsun
lemanım doğum günün kutlu olsun canım sağlık mutluluk huzur dolu koca bir ömür geçirmeniz dileğiyle
selam kızlar, cumartesi iş çıkışı alışverişe gittim akşamada biraz ütüm vardı.Temizliğimi hafta içi akşam yaptığım için zaten hafta sonu temizlik yapmıyorum.Borçlarımız vardı biraz bu ay son taksitlerıde yatırdık bitti çok şükür eşim istersen işi bırak dedi ama şimdi ben bırakmak istemiyorum tam rahata ermişim benim maaşı kenara atıp birikim yapalım diyorum bende.Sonuçta çocuk falanda yok ama belki cumartesi çalışmayacağım bir iş bulurum.Allah borçlu olan herkesin yardımcısı olsun inanın kuş gibi hafifledik.
bugun o kadar kalabalık ki iş yerimiz zamanın nasıl geçtiğini anlamadım bile böyle devam eder de akşam çabuk olur inşallah...
borçları bitirmek ne güzel... benim yani kocam ve benim için biraz uzak bi kavram biz herşeyimizi kendimiz aldık... kredi çekmiştik daha 2 yıl onu ödiycez(( neyse Allah büyük o da biter elbet...
kızlar aa bişey sorcam size bu benim için uzun süredir halledemediğim bi problem... gelinliklerinizi naaptınız??? benimki düğün gecesi çıkartıp içine tıktığım kocaman poşettte leş gibi duruyorne yapsam bilemedim küçük odamda durduk yere yer kaplıyor tarlatanıyla birlikte...
borçları bitirmek ne güzel... benim yani kocam ve benim için biraz uzak bi kavram biz herşeyimizi kendimiz aldık... kredi çekmiştik daha 2 yıl onu ödiycez(( neyse Allah büyük o da biter elbet...
kızlar aa bişey sorcam size bu benim için uzun süredir halledemediğim bi problem... gelinliklerinizi naaptınız??? benimki düğün gecesi çıkartıp içine tıktığım kocaman poşettte leş gibi duruyorne yapsam bilemedim küçük odamda durduk yere yer kaplıyor tarlatanıyla birlikte...
ne iş yapıyorsunuz canım siz?merak ettim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?