2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Sağolun kızlar borçsuz olmak çok güzel Allah yardım etsin tüm borçlulara.Benimde gelinliğim giyinme odamda çantasının içinde duruyor birinin kuru temizlemeye götürmesi lazım.

Benim canım gelinliğim istanbulda kayınvalidemde kaldı ne durumda hiç bilmiyorum çok özledim ya. Ama çok yıprandı benimki. 2 düğün oldu ya, burdan istanbula gitti, fotoğraf çekimi falan filan. hep yırtıldı etekleri. EŞim 24 aralıkta istanbula gidicek söyliyimde getirsin eğer içine sığarsam yıldönümüde giyerim

Hmmm anladım canım bi ara çok kısa bi süre bende yapmıştım o işi çok yoğun haklısın allah yardımcın olsun..

amin cnm inşallah ...kpss düşünüyorum işte 4 sene okudum burda kalırsam boşuna okumuş oluyorum ama borçlar da sanki her ay artıyo gibi

herkese selam..
Lemancım doğum günün kutlu olsun canım mutlu yıllar diliyorum

bende düğün gecesi kayınavlidemde çıkarıp torbaya koymuştum hala o torbanın içinde misafir yatağının bazasının altına attım. en son gördüğümde etekleri kömür karasıydı en iyisi temizlettirip satmak ya da hayrına birine vermek bakalım yaza doğru düğün sezonu açılınca elden çıkartmaya bakıcam bende.

Dün haberlerde kpps atamalarında i''4 doğru cevapla 26 puan alan bir aday fizyoterapist olarak bakanlığa atandı. Bununla da kalmadı, Sağlık Bakanlığı 38 puanla mühendis aldı. İstanbul Küçükçekmece Belediyesi 48, Kalkınma Bakanlığına 60, İçişleri Bakanlığı 40 puanla memur alırken, Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğüne 53 puanla mütercim yerleştirildi. Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü, taban puanı 50'den başlayarak 89 kadroya psikolog alırken, sosyal çalışmacı uzmanlarının puanları 39'a kadar düştü.''diye duydum sizde gördünüzmü

Hey maşallah kızlar benden başka kimse gelinliğini temizletmemiş anlaşılan:))
etek ucları çok kirlenmiştir bakın söylim sonra çıkmazsa üzülürsünüz, benimki de çok kirlenmişti gece 2 ye kadar üstümdeydi düğün sonrası oturduk sonra ada başı yaptık gezdik ettik, ama hala doyamadım gelinliğime

Ne yoğun gündü yaw, şu son bir saatte geçsede evime gitsem kocama yemek hazırlasam sonra tembellik yapsam bütün akşam

benimde ütülerim azaldı ama beyazları yıkamam lazım dün deterjanım bitti atamadım makineye bide evi silmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…