çok şükür ütü konusunda rahatım kocam çok güzel ütü yapar
Kızlaar akşamki menünüz??
kızlar benim zigon sehpam hala gelmemişti bir de bazam da problem vardı baş kısmı biraz aşağıya çökmüştü onun için 2,5 aydır bekliyorum nihayet yarın geleceklermiş anahtarı annemlere bırakıcam inş.baza hemen yapılıcak bşydir ve bi daha problem çıkarmaz ilerde bi de ısrarla sehpayı getirdik diyolar adam kendi ellerimle kamyona yerleştirdim diyo bilerek 2,5 ay beklediler bence unutturmaya çalıştılar heralde
kızlar benim zigon sehpam hala gelmemişti bir de bazam da problem vardı baş kısmı biraz aşağıya çökmüştü onun için 2,5 aydır bekliyorum nihayet yarın geleceklermiş anahtarı annemlere bırakıcam inş.baza hemen yapılıcak bşydir ve bi daha problem çıkarmaz ilerde bi de ısrarla sehpayı getirdik diyolar adam kendi ellerimle kamyona yerleştirdim diyo bilerek 2,5 ay beklediler bence unutturmaya çalıştılar heralde
kızlar ya ne sorcam, aşure ne zaman kadar yapılabilir?Bu ayın sonuna kadar mı?
kızlar ya ne sorcam, aşure ne zaman kadar yapılabilir?Bu ayın sonuna kadar mı?
Allah kabul etsin.
Bende evimde pişirmek istiyom.Ne biliyim evimizin bereketi olsun diye. Annemler haftasonu taşıncaklar onlara yardıma giderim.Diğer haftasonu da cok mu geç olur,hiç bilmiyom ki?
evet canım bende öle biliorum aşure mi yapcaksın bende yapim diorum aslında komşulara dağıtırım bide güzel olmazsa die çekiniyorum
önemli olan niyet canm neden çok geç olsun ki
Allah kabul etsin.
Bende evimde pişirmek istiyom.Ne biliyim evimizin bereketi olsun diye. Annemler haftasonu taşıncaklar onlara yardıma giderim.Diğer haftasonu da cok mu geç olur,hiç bilmiyom ki?
hafta içide pişirebilirsin, malzemelerini al, bi akşam ayrı ayrı düdüklüde haşla (nohut, fasulye,buğday), kayısı,kuru üzüm,incir gibi şeyleride suya ıslat açılsın onlarda bir gece boyunca.. ertesi akşamda yaparsın. hepsini haşladıktan sonrası kolay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?