2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Kızlaar akşamki menünüz??

cumartesi misafir için hazırladığım yemeklerden çorba fırında tavuk ve islim kebabı kalmıştı herkes herşeyden yedi ama bizim ev belli olmuyo belki başka gelenlerden de olur diye fazla yapmıştım (ki kuzenim geldi fazladan) zaten çok yorgunum bugün yemek pişirmem tembellik yaparım çok uykum var

kızlar benim zigon sehpam hala gelmemişti bir de bazam da problem vardı baş kısmı biraz aşağıya çökmüştü onun için 2,5 aydır bekliyorum nihayet yarın geleceklermiş anahtarı annemlere bırakıcam inş.baza hemen yapılıcak bşydir ve bi daha problem çıkarmaz ilerde bi de ısrarla sehpayı getirdik diyolar adam kendi ellerimle kamyona yerleştirdim diyo bilerek 2,5 ay beklediler bence unutturmaya çalıştılar heralde

hayırlısı olsn canım, hele yarın bir gelsin, 2.5 ayın acısını alırsın sehpalardan :)

ne kadar abartmışlar 2 buçuk ayda bi sehba gelmez mi ya...

üzerlerine düşmeyince ilgilenmiyorlar,benim koltuklarıma 2 tane fazladan küçük yastık yapacaklarını söylemişlerdi,hala gelmedi..

kızlar ya ne sorcam, aşure ne zaman kadar yapılabilir?Bu ayın sonuna kadar mı?

ayy ben dün annem ve kayınvalidemle aşure yaptım :)) çok heves ettim kendi evimde yapacam diye, bigün öncesinde markete gidip malzemelerini aldım, sabaha kadar ıslattım sonra ayrı ayrı haşladım hazırladım malzemeleri, annelerle beraber yaptık, şimdi evim aşure dolu :) verdim verdim daha bisürü var, kızlar buyrun gelin beraber yiyelim

buancım zamanı bu sıralar işte ama ne zaman bitiyo bilmiyorum.

Allah kabul etsin.
Bende evimde pişirmek istiyom.Ne biliyim evimizin bereketi olsun diye. Annemler haftasonu taşıncaklar onlara yardıma giderim.Diğer haftasonu da cok mu geç olur,hiç bilmiyom ki?

benim bu akşamki menümde saç boyası var kuaföre gidecem yemek yemeyide düşünmüyorum, moralim bozuk öğle yemeği bile canım istemedi. eşimde maça gitti zaten 11de falan ancak gelir, bende eve gidince aşure yerim

Allah kabul etsin.
Bende evimde pişirmek istiyom.Ne biliyim evimizin bereketi olsun diye. Annemler haftasonu taşıncaklar onlara yardıma giderim.Diğer haftasonu da cok mu geç olur,hiç bilmiyom ki?

hafta içide pişirebilirsin, malzemelerini al, bi akşam ayrı ayrı düdüklüde haşla (nohut, fasulye,buğday), kayısı,kuru üzüm,incir gibi şeyleride suya ıslat açılsın onlarda bir gece boyunca.. ertesi akşamda yaparsın. hepsini haşladıktan sonrası kolay.

ne zaman dağıtcam canım o zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…