2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Bu topicteki gelinlerin birbirine bağlılığı, arkadaşlığı ve dayanışması çok hoşuma gidiyor ya, tebrik ediyorum sizi kızlar Bizim Ekim gelinleri topiciği uykularda ve dağılmış vaziyette

sende buraya takıl o zaman canım, kapımız açık hem bizde bikaç tane ekim gelinimiz de var..

servetcim geçmiş olsun üşütmüşsündür ondan sancılı geçiyodur. benimde üşüttüğüm aylarda sancım oluyo, geçenlerde bende çok kötüydüm. aspirin içsen geçer mi acaba yada majezik. bana bu ikisi adet sancılarımda iyi geliyor. aspirin kanı sulandırdığı için daha rahat olmasını sağlıyor ve sancımda olmuyor. majezikte ağrıyı geçiriyor. ikisinden birini seç ama ikisini birden içme

elif bence onlar başka bir topic daha açtılar veya komple başka bir siteyede gitmiş olabilirler.. zaten bu sitenin hiç bir güvenirliği yok, adımı aratınca herşey çıkıyo gıgılda sinir oluyorum

shadowshows; gerçekten zor bir dönemden geçiyosun. Ama güçlü ve akıllı davranmasın. Değişen olayların,nedenlerini araştırmalısın bence. Kaprislerini bunaltıcı olmucak şekilde yapmanı öneririm. Dediğin gibi her hafta gitme, bakalım özledim diyip gelecek mi? Bide kaçan kovalanır hesabı var ya, belki ondandır. Sabırlı olcan,eminim herşey düzelicek.

sağol cnm ya şimdi iyiyiym sağlık gibisi yok o kadar çok şükretmemiz gerekn şey varki ya..en önemlilerden biri de sağlık işte aspirinden korkuyorum ya zaten çok oluyorum bide onu içsem fena oluru heralde küçükken bilmiyordum iki tana içtim bi ay boyunca hastalanmıştım kabüs gibiydi hastaneler falan.. o günden beri uzak duruyorum korkudan:)

1 ay boyuca mııı aman aman uzak dur o zaman.. şaşırdım ya, benimde ilk üç günden sonra fazla gelmez aspirin rahatlatır baya. neyse inşallah geçer ağrıların, sağlık gibisi yok gerçekten de çok şükür halimize

kızlar merhaba 3 gün gecikmeden sonra bugün regli oldum nihayet dün gece test yapıcaktım nerdeyse o kadar kafama takıldı
servet geçmiş olsun ...........shadow bende çok hayal kırıklığını uğrardım acıkcası erkekler bizim gibi düşünmüyor malesef sen o kadar yoldan gel yorgun olan o olsun neyse sıkma canını düşünmemeye çalış

sağol özdencim hoş geldin .. olmayınca insan nasıl korkuyo ben de bu ay geç oldum tırsmaya başlamıştım. aşkım hamileyim dedim durdum.. ama eşim nedense pek sevinmedi daha zamanı var diye.. gerçekten hamile oldumda napıcaksa....bu ayıda atlattık:)

meraba kızlar burdaymış gibi olsamda bi türlü katılamıyorum aranıza işlerden ve karnım ağrıyo çok şükür biraz önce hastalandım gerçi gecikme falan olmuyo bende ama yine de her ay dört gözle bekliyorum hadi bakalım bu ayı da atlattık darısı diğer aylara

ya kızlar nerelerdesiniz burda görüyorum bisürü kişi var ama niye yazmıyosunuz yaaaa.. canım sıkılıyo beniiiim

yemek bloglarındayım tabiki akşam barbunya yapıcam menu bakıyorum lemlem cim cacık birde bulgur pilavı

ooo afiyete olsun. ben barbunyaya minik minik havuçta doğruyorum güzel oluyor. off bizim bu akşamımız biraz karışık, hangi ara ne yapacamda ne zaman yiyecez bilemiyorum. benim dün kuaför işim yattı bugün gidecem. kadın düzeltme yapacağı için biran önce gitmem gerekiyor. eşiminde 8.30da maçı varmış, birde evimizin elektriklerinde problem vardı bu akşam bide elektrikçi gelecek. mantı vardı buzlukta onu yapmayı düşünüyorum tabi inşallah benim işim erken biterde eşim evden çıkmadan geleblirsem..

aslında sacını neden bağenmedinki ben doğum günü fotonda gördüğüm kadarıyla beğendim

bende dün oldum regl. bu ay ağrısız oldum. Tabi sürekli bi bel ağrısı oluyo ama şiddetli sancılarım olmadı çok şükür. Bende dedim eşime buayı da kurtardık hadi

hadi bakalım eylül gelinlerinin ilk hamişi kim olacak bakalım kızlar?....

aslında sacını neden bağenmedinki ben doğum günü fotonda gördüğüm kadarıyla beğendim

canım ben saçıma balyaj istedim, tamam dedi, düz renge boyadı aralarada aklınca sarı balyaj attı (atamadı) onlar diğerleriyle karıştı küllü sarı gibi bi renk, sanki saçlarımın ortadan aşağısı solmuş gibi tüy tüy gibi duruyor. bide resmen kulak hizamdan başlamış boyamaya yarım yamalak bişey oldu, dün gittim doğruya doğru olmamış diyor ama kendini de suçlamıyor hanfendi, iştee altta bakır olunca tutmadıda işte ben saça zarar vermeyeyim dedim ondan oldu da, aralardan boyayınca böyle olduda, vırtta zırtta.. neyse bakalım düzeltebilirse düzeltecek. inşallah saçlarımı yakmaz bide ondan korkuyorum.

hepimizin hastalığı aynı günlere denk gelmiş kızlar.. bebişlerimiz aynı zamanlarda olur inşallah:)

merhaba kızlar, gene size bişi sorcam :) Annemler bu hafta sonu taşıncaklar.Evde sıcak su vardı o yüzden ısınma problemleir yoktu. Ama şimdi taşındıkları evde bişi yok.
Klima almak gerekecek.18000 lik falan. Eşimle biz almayı düşünüyoruz. Klima fiyatları resmen uçmuş
Tavsiye edeceğiniz marka model falan var mı?

Yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim. Bu forumu seviyorum ya. Çok fazla yazmıyorum çünkü sizin anlattığınız evlilik hayatından çok başka bi hayattayım. Habire araya felaket tellağı gibi girmek istemiyorum. ama dün gece çok doldum, bu tarz şeyleride çok yeni evlinin yaşadığını düşünerek yazdım. Erkekler aslında odun, sadece bunu evlenene kadar saklıyolar bence.
Biz öğrenciyken 1 saat fazla vakit geçirmek neler yapardı. Evden izin alınca havalara uçardı. Şimdi gidiyorum, ohh mis uykusunu alsın yorulmasın o yeterki. Eskiden gezmeyi severdi, birilerine gidince, yada buluşunca çok hevesle gelirdi. Şimdi nereye gitsek kalkalım diye kaş göz yapıyor. Kimle buluşmak istesem paramız yok diyor. Ben gidince cmt işte oluyor. Bende vaktimi maksimum kullanıp ailemi, yeğenimi, arkadaşlarımı görmeye çalışıyorum. Ona bişey demiyor ama tüm gün tlfnda ben gelmeden evde olursun demi diyor. Bunu ben anlayamıyorum.
Evet eşim bunalımda, benim için geldi yine yalnız kaldı. Onun açısındanda yaşadığı çok zor bişey. Ne hayallerle geldi, evlendik ona rağmen istediğimiz olmadı. Ama bu bana ilgisiz, umursamaz davranmasını haklı çıkarmaz. Suratsız, hayattan bezmiş hali benim enerjimi ve hevesimi çalıyor. Bayramda evli bir arkadaşımıza gittik. Çok güzel bir sofra hazırlamışlar, biz bekarken onlara çok giderdik. ve 4 ümüz birlikte çok güzel vakit geçirirdik. Ama en son gittiğimizde o kadar sıkıcıydıki anlatamam. Çünkü eşlerimiz kum torbası gibi otururken, biz arkadaşımla ne yapsak ortamı neşelendiremedik. Özelliklede benim eşim kös kös oturdu ağzını bıçak açmadı. Bayramda birde ablama yemeğe gittik, yemekleri yedik, bir bardak çayımızı içtik, saat tam 21.00 de bana ne zaman kalkacaz diye sordu. kızdım gece 2.00 ye kadar okey oynadık, herkesin uykusunu açtım. bayram tatili, ertesi gün iş yok, ablamı ve yeğenimi 1 ay görmemeşim ve 21.00 da kalkmak istiyor. Bide arkadaşlar çok ayıp değilmi? Kim olursa olsun yemeğe gidilen yerde yemek yenip kalkılırmı hemen? Ben artık eşime akıl sır erdiremiyorum.
Tayinim için 11 ayımız kaldı, zaman azaldı ama ben artık tayin olmak bile istemiyorum. İçimde hiçbirşey için heves kalmadı. Bugün beni aradı, ona uçak bileti bakmamı istedi. Ben ucuz uçak bileti bulmayı iyi biliyomuşum sürekli aldığım için. Buraya gelmeye karar vermiş bi pazar günü. Hatta iş yerini zorlayıp cmtye izin alabilirse cumadan bincekmiş. Bakarım dedim. Ama hiç tepki vermedm. Ben bundan sonra hiçbirşey yapmayacağım, beni kırdığı gibi uğraşıp telafi ederse eder. Yoksa evlendim diye iş işten geçmiş değil benim gözümde. Her an her çılgınlığı yapabilecek durumdayım..

shadowshows kafana takma canım şu an ayrısınız ve durumunuz çok zor zamanla herşey düzelecek emin ol ve istediğin zaman sıkıntılarını burada bizimle paylaş ki rahatlayabilesin bazen öyle şeyler yaşanıyor ki yüzyüze gördüğün samimi olduğun arkadaşlarına ve akrabalarına bile anlatamıyo insan içindekileri ama bu topic çok farklı...bize sıkıntı verdiğin düşüncesiyle bizi bırakırsan asıl o zaman üzülürüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…