Bu topicteki gelinlerin birbirine bağlılığı, arkadaşlığı ve dayanışması çok hoşuma gidiyor ya, tebrik ediyorum sizi kızlarBizim Ekim gelinleri topiciği uykularda ve dağılmış vaziyette
sende buraya takıl o zaman canım, kapımız açıkhem bizde bikaç tane ekim gelinimiz de var..
sağol cnm ya şimdi iyiyiym sağlık gibisi yok o kadar çok şükretmemiz gerekn şey varki ya..en önemlilerden biri de sağlık işte aspirinden korkuyorum ya zaten çok oluyorum bide onu içsem fena oluru heralde küçükken bilmiyordum iki tana içtim bi ay boyunca hastalanmıştım kabüs gibiydi hastaneler falan.. o günden beri uzak duruyorum korkudan:)servetcim geçmiş olsun üşütmüşsündür ondan sancılı geçiyodur. benimde üşüttüğüm aylarda sancım oluyo, geçenlerde bende çok kötüydüm. aspirin içsen geçer mi acaba yada majezik. bana bu ikisi adet sancılarımda iyi geliyor. aspirin kanı sulandırdığı için daha rahat olmasını sağlıyor ve sancımda olmuyor. majezikte ağrıyı geçiriyor. ikisinden birini seç ama ikisini birden içme
elif bence onlar başka bir topic daha açtılar veya komple başka bir siteyede gitmiş olabilirler.. zaten bu sitenin hiç bir güvenirliği yok, adımı aratınca herşey çıkıyo gıgılda sinir oluyorum
sağol cnm ya şimdi iyiyiym sağlık gibisi yok o kadar çok şükretmemiz gerekn şey varki ya..en önemlilerden biri de sağlık işte aspirinden korkuyorum ya zaten çok oluyorum bide onu içsem fena oluru heralde küçükken bilmiyordum iki tana içtim bi ay boyunca hastalanmıştım kabüs gibiydi hastaneler falan.. o günden beri uzak duruyorum korkudan:)
kızlar merhaba 3 gün gecikmeden sonra bugün regli oldum nihayet dün gece test yapıcaktım nerdeyse o kadar kafama takıldı
servet geçmiş olsun ...........shadow bende çok hayal kırıklığını uğrardım acıkcası erkekler bizim gibi düşünmüyor malesef sen o kadar yoldan gel yorgun olan o olsun neyse sıkma canını düşünmemeye çalış
ya kızlar nerelerdesiniz burda görüyorum bisürü kişi var ama niye yazmıyosunuz yaaaa.. canım sıkılıyo beniiiim
yemek bloglarındayım tabikiakşam barbunya yapıcam menu bakıyorum lemlem cim cacık birde bulgur pilavı
ooo afiyete olsun. ben barbunyaya minik minik havuçta doğruyorum güzel oluyor. off bizim bu akşamımız biraz karışık, hangi ara ne yapacamda ne zaman yiyecez bilemiyorum. benim dün kuaför işim yattı bugün gidecem. kadın düzeltme yapacağı için biran önce gitmem gerekiyor. eşiminde 8.30da maçı varmış, birde evimizin elektriklerinde problem vardı bu akşam bide elektrikçi gelecek. mantı vardı buzlukta onu yapmayı düşünüyorum tabi inşallah benim işim erken biterde eşim evden çıkmadan geleblirsem..
aslında sacını neden bağenmedinki ben doğum günü fotonda gördüğüm kadarıyla beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?