2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Gunaydın kızlar...
3 gündür felaket bas agrısı cekıyorum, yataktan cıkamadım, bugun bıraz daha ıyı gıbı sankı...
Bı de sey sancısı eklendı ustune tuz bıber oldu, esımı ıse gonderdım, bı sızlere bakayım dedım ben bı gecmısı okuyım ne var ne yok..

Günaydınn... Bugün yine nöbetçiyim ya poffff gece 11'e kadar işteyim ne sıkıcıııı.. Ama bu sabah yorgun kalkmadım ben 11:30 gibi uyuduk. Sabah ikimizde uykumuzu almışız. Ya sabahları kocacığımı görmek, onu öperek uyandırmak. yatakta bi 5 dk keyif yapmak çok güzel ya....

Ev kurmamanız zor olmuş. Biz ev kurduk. Eşim kalıyo kurduğumuz evde. Bende bazen diyorum evlenince şunu alalım, şöyle yapalım. O da evlendik ya aşkım biz:) Ben sevgiliyken daha çok görüyordum napıyım.

günaydın hanımlar...uyku konusunda ben de sıkıntılıyım...eşim genelde geç geliyo mecburen geç yatıyoruz şu an bilgisayar başında uyukluyorum o derece yani

Günaydın herkesee shadowshows biz sevgiliykende 3 yılımızı böyle geçirdik ama inan daha rahattık, çünkü her görüşmemiz bize ait oluyordu, dolu dolu geçerdi ama şimdi buraya geliyor yok ananeye gidicez yok, amcalara gidicez inan aile büyüklerini gezmekten kendimize vakit ayıramıyoruz ve bu durum hazirana kadar da böyle devam edicek. Kendini asla yalnız hissetme ne zaman canın sıkılırsa yaz buraya içimize attıkça daha kötü oluyoruz çünkü

Günaydın herkese,
Dün eşim gayretlere düştü. Annemlerin evindeki depoya gidip benim kpss kitaplarımı aldı, ders çalışmaya başladı. bu akşama iş yerindeki arklarıyla organizasyon yapmış, çıkışta maç izlemeye gideceklermiş. Yani aylardan sonra eşim ben yokken birileriyle görüşecek, ben burada heyecanlandım:) Bi günde herkes nişanlısını eşini alsın bi yerlere gidelim demişler. Tabi ben istifimi hiç bozmadım, ben orada yokum, bundan sonra sürekli gelmeyeceğim ya, siz görüşürsünüz artık dedim. gerçekten gelmeyecekmisin dedi, gelmeyeceğim, biletimi iptal ettireceğim, yarı parasını veriyolar. Yoruldum artık sürekli gelmeyeceğim dedim. ben varken yapmadı, şimdi sosyalleşsin tek başına.
Düşünüyorumda zaten hep benim arkadaşlarımla görüşmüşüz. Eşim arkadaşlarıyla doğru dürüst görüşmüyor. Memleketinde bi kısmı, ama onla aynı şehirde olanlarlada görüşmüyor. Mesela memleketinden bir arkadaşı atandı, aynı şehire geldi. Kaç aydır aynı yerdeler, sadece telefonlaşıyolar. Benim şimdi yaşadığım şehre bir arkadaşım atanacakki, ben havalara uçarım, evime davet ederim, görüşürüm, neler neler yaparım.

Evet sevgiliyken çok rahat. Ben nişanlıyken atandım geldim, o zaman daha güzeldi. Gittiğimde nişanlımla buluşup gezerdik, istediğimiz gibi davranırdık. Şimdide çok akraba ziyareti olayına girmiyoruz ama, annemlerle birlikte kalmadığım için onları görmek istiyorum, yeğenimi çok özlüyorum. Onu görmeden dönünce içim cız ediyor. Asıl değişen nişanlıyken ben nereye istiyosam oraya gidiyoduk, ve o 2 günü dolu dolu geçirirdik. Onun evine gidemezdik, bizim evde oturur sonra gezmeye çıkardık. Şimdi eşim 2 gün full bir şekilde evde oturmak istiyor. Gideceklerini göreceklerini ben işteyken gör diyor. Evet aynen böyle diyor, Cumartesi gündüz dışarı çıkmışken, arayıp akşam evde kaçta olacaksın diyor. Sen nerde olacaksın, bende yanına geleyim, devam edelim ne yapıyorsan demiyor. Ama nişanlıyken ben nerdeysem kimleyse m oraya gelirdi.

günaydın hanımlaaar.. bugün burda hava yağmurlu kapalı, koca koca camlı olan ofiste ışıkları açtık bu saatte.. sanki akşam olmuş gibi hissediyorum hava kapalı olunca insanın içi de kararıyor.

ben dün saçlarımı düzelttirdim sonunda. tam olarak istediğim gibi olmasada kötünün iyisi.. tabi uçları yıprandı bu seferde üst üste boyanınca.. hafta sonu kestirecem biraz.

demetcim sende sabret canım işteki huzursuzluk gibi kötü bişey yok, en çok zamanımızı geçirdiğimiz yer ve böyle kötü niyetli insanlar oldukça daha zor geçer. ama iyisini yapmışsın allaha havale et, o en güzel cezasını verecektir onun. her iş yerinde var bu tür çekemeyen kötü niyetli insanlar. düşün bizim iş yerinde 8 kişi falandık bir tane yerden bitme sekreter herkesi birbirine düşürmüştü, nasıl kurnazlıklar nasıl laf taşımalar anlatamam. burayı karıştırmak için gösterdiği performansı işlerinde gösterseydi şu an hala çalışıyor olurdu. herkes gibi benim arkamdan da atıp tutan kadın şimdi 1 buçuk ay oldu burdan çıkalı iş bulamıyormuş arayıp benden intde iş ilanlarına bakmamı istiyor. allah işte düşürdü elime.

eşin senin ne çektiğini görmek istemiyor, senin fedakarlıklarının farkında değil demekki. ona sorsan kendisini senden daha kötü durumda görüyordur. oda senden ilgi bekliyor demekki. senin o kadar yol geldiğini görmek istemiyor geldiğinde evde yemekler yap etrafı topla temizle eşini pışpışla istiyor. zaten dedim ya çocuk gibiler o yüzden çocuklara davranır gibi davranmak gerekiyor bazen. canları bizden daha tatlı.. bi olayı çocuğa anlatır gibi tane tane sinirlenmeden güler yüzle anlatmak lazım. hatta yanlış bişey yaptıklarında kızmadan onun yanlış olduğunu anlatmak flan lazım galiba..

Bence bu geçici bi durum bak arkadaşlarıyla görüşmeye başlamış, bi adım atmış devamı gelecektir, canını sıkma sen her şey yoluna girecek sadece inan akraba ziyaretlerini bende hiç sevmiyorum hatta benim akrabalarımı gezmiyoruz zaten, sadece eşimin akrabalarını geziyoruz çünkü garip bir aile yapısı var eğer buraya gelipte onlara gitmezsek küserlermiş!

geçmiş olsun canım. bitki çayı yap kendine mis gibi otur iç.. zencefil, bal, ıhlamur, portakal doldur ne bulursan kaynat.

geçmiş olsun canım. bitki çayı yap kendine mis gibi otur iç.. zencefil, bal, ıhlamur, portakal doldur ne bulursan kaynat.

Cok sağol canım,ıyı gıbıydım sabah kalktıgımda ama agrım gıttıkce sıddetlenıyor en ıyısı yatayım ben, kalkınca da dedıgın gıbı ıhlamur falan kaynatayım...

Sacların da emınım guzel olmustur, takma kafana emı, hem kestırınce uclarından daha da canlanır canım..

Geçmiş olsunc canım.Regl ağrısında baş ağrısı yapabilir. Sıcak tut kendini. Arada bir ateşini falan ölç. Kendini dikkat et, yanlızsın zaten aklımızda sende kalmasın.

günaydın hanımlar..bugun de muhasebedeyim ..burda olmak iyi müşteri falan yok...yalnızım ama bazen de insan sıkılıyo yalnız olunca...aşağıda bide cam falan yok...neyse ben sürekli yorgun kalkmaktan sıkıldım vafide öyle demişti galiba...kendimi hiç dinlenmiş hissetmiyorum evde çok işte yapmıyorum bi sürü işim birikti...halim olmuyo akşamları yorgunluktan sızıp kalıyorum napıcamı da bilmiyorum patronla konuşuyum en iyisi bi gün daha izin için maaşımdan kessin..tabi cesaret edebilirsem:)
aydasu geçmiş olsun..dikkat et ayağına çorap giy ısınsın sancın hafifliyo ayağın sıcak olunca...

lemlemcim saçları güzel olmuştur eminim biraz kestr hem sen rahatlarsın..

aydasu canım ıhlamur,,bitki çayları yap iç yat ve dinlen iyi gelir...

Son düzenleme:

cumartesi çalışmamayı bende isterdim ama olmuyor canım, bende fırsatları kaçırmıyorum ama, işe gidip geldiğim kişinin işi vardı 2 saat önce çıkacaktı bende işimi ayarlayıp onunla çıktım.. Eve girdim oturmadan hemen çamaşır attım makinaya, onları astım,evi süpürüp,sildim, g.dolabı yerleştirdim derken eşim geldi yemek yedik mutfağı toparladım.. Sonra k.valdemlere gittik ordada çay faslı, öyle bir geçer zamanki seyrettik(eşim çok seviyor, ben dizileri izleyemiyorum artık) bitmesini bekledik derken eve gelip yatmamız 1'i buldu.. Şimcikte uykusuzluktan,sanırım hastada olucam gözlerim yanıyo..

Aydasu geçmiş olsun tatlım. Kızlar erkekler gerçekten çocuk. Hani çocukların her dediğini yaparsın çocuk şımarır daha fazlasını ister ya yapmadığında mızlanır küser.aynen öyleler. ve aynen çocuk gibi ilgi bekliyolar. ama kadınlarında buna hakkı var unutuyolar onu. Bazen eşim işte onu yapsana aşkım bunu getirsene aşkım filan diye üstüste isteklerini sıralıyo. Ben robocop gibiyim zaten hiç yorulmam, sen beni otomatiğe kur, istediğin yere yönlendir sonra kocacım ben her istediğini yaparım benim görevim bu diyorum. gerçekten bazen robot gibi hissediyorum kendimi. Ama olsun şikayetçi değilim. Şikayetçi olduğumuz zaman daha mutsuz oluyoruz çünkü. Hep iyi yönden bakmak lazım bugün böyle düşünüyorum. Ama yarın depresyona girebilirim de çok değişken ruh halim bu sıralar

kararsızlıklar ve silsilesi sizi yeni görüyorum daha önce konuştuk mu sohbete katılmaz msnz??

Selam kızlar bu aralar iş yoğun birde kardeşim askere gidicek bu hafta canım sıkkın hiçbişey yapmak istemiyorum ama yapmadanda olmuyor,bu aralar bulaşık makinama takmış durumdayım en uzun programda yıkamama rağman hala içinde su damlaları oluyor veya bardaklar tam kurumamış,tencerelerim çok temiz yıkanmamış oluyor benmi yanlış yapıyorum diye hep farklı programlarda yıkadım ama sonuç aynı birde o kadar paa verdik iyisi olsun diye,annemin makinesi 4 senelik ve hiç problem yok gayet güzel yıkıyor herşey tam kurumuş çıkıyor poff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…