İnan bende seni çok iyi anlıyorum, kesinlikle evli miyim değil miyim farkında değilim, bazen konuşurken evlenince şöyle yapalım tamam mı falan diyorum, o kadar yabancı şuan bana evlilik. Borçlarımız olduğu için ev kurmadık eşim geldiği zaman biraz benim ailemde kalıyoruz biraz onun ailesinde kalıyoruz ve inan bu durum her şeyden daha kötü çünkü bir araya geldiğimizde bizim diyebelieceğimiz bir evimiz bile yok. Bende bu aralar çok şikayetçi olmaya başladım her şeyden, sanırım bizde bu şekilde patlıyoruz ama hepimiz kendimize göre haklıyız ve buna sabretmekten başka çaremiz yok çünkü biliyoruz ki bunlar sadece mesafelerden kaynaklı sorunlar. Madem sen oraya gittiğinde ailenede vakit ayırman gerekiyor, zamanın kısalıyor eşin senin yanına geldiğinde neler yapacağınızı düşün yani sevgiliyken neler yapıyordunuz, eşinle değilde sevgilinle şehir dışına kaçamak yapmışsınız gibi zaman geçirmeye çalış belki böyle eski mutluluğunuzu bulursun.
Günaydın herkesee shadowshows biz sevgiliykende 3 yılımızı böyle geçirdik ama inan daha rahattık, çünkü her görüşmemiz bize ait oluyordu, dolu dolu geçerdi ama şimdi buraya geliyor yok ananeye gidicez yok, amcalara gidicez inan aile büyüklerini gezmekten kendimize vakit ayıramıyoruz ve bu durum hazirana kadar da böyle devam edicek. Kendini asla yalnız hissetme ne zaman canın sıkılırsa yaz buraya içimize attıkça daha kötü oluyoruz çünkü
Evet sevgiliyken çok rahat. Ben nişanlıyken atandım geldim, o zaman daha güzeldi. Gittiğimde nişanlımla buluşup gezerdik, istediğimiz gibi davranırdık. Şimdide çok akraba ziyareti olayına girmiyoruz ama, annemlerle birlikte kalmadığım için onları görmek istiyorum, yeğenimi çok özlüyorum. Onu görmeden dönünce içim cız ediyor. Asıl değişen nişanlıyken ben nereye istiyosam oraya gidiyoduk, ve o 2 günü dolu dolu geçirirdik. Onun evine gidemezdik, bizim evde oturur sonra gezmeye çıkardık. Şimdi eşim 2 gün full bir şekilde evde oturmak istiyor. Gideceklerini göreceklerini ben işteyken gör diyor. Evet aynen böyle diyor, Cumartesi gündüz dışarı çıkmışken, arayıp akşam evde kaçta olacaksın diyor. Sen nerde olacaksın, bende yanına geleyim, devam edelim ne yapıyorsan demiyor. Ama nişanlıyken ben nerdeysem kimleyse m oraya gelirdi.
Evet sevgiliyken çok rahat. Ben nişanlıyken atandım geldim, o zaman daha güzeldi. Gittiğimde nişanlımla buluşup gezerdik, istediğimiz gibi davranırdık. Şimdide çok akraba ziyareti olayına girmiyoruz ama, annemlerle birlikte kalmadığım için onları görmek istiyorum, yeğenimi çok özlüyorum. Onu görmeden dönünce içim cız ediyor. Asıl değişen nişanlıyken ben nereye istiyosam oraya gidiyoduk, ve o 2 günü dolu dolu geçirirdik. Onun evine gidemezdik, bizim evde oturur sonra gezmeye çıkardık. Şimdi eşim 2 gün full bir şekilde evde oturmak istiyor. Gideceklerini göreceklerini ben işteyken gör diyor. Evet aynen böyle diyor, Cumartesi gündüz dışarı çıkmışken, arayıp akşam evde kaçta olacaksın diyor. Sen nerde olacaksın, bende yanına geleyim, devam edelim ne yapıyorsan demiyor. Ama nişanlıyken ben nerdeysem kimleyse m oraya gelirdi.
Gunaydın kızlar...
3 gündür felaket bas agrısı cekıyorum, yataktan cıkamadım, bugun bıraz daha ıyı gıbı sankı...
Bı de sey sancısı eklendı ustune tuz bıber oldu, esımı ıse gonderdım, bı sızlere bakayım dedım ben bı gecmısı okuyım ne var ne yok..
geçmiş olsun canım. bitki çayı yap kendine mis gibi otur iç.. zencefil, bal, ıhlamur, portakal doldur ne bulursan kaynat.
Gunaydın kızlar...
3 gündür felaket bas agrısı cekıyorum, yataktan cıkamadım, bugun bıraz daha ıyı gıbı sankı...
Bı de sey sancısı eklendı ustune tuz bıber oldu, esımı ıse gonderdım, bı sızlere bakayım dedım ben bı gecmısı okuyım ne var ne yok..
günaydın hanımlar..bugun de muhasebedeyim ..burda olmak iyi müşteri falan yok...yalnızım ama bazen de insan sıkılıyo yalnız olunca...aşağıda bide cam falan yok...neyse ben sürekli yorgun kalkmaktan sıkıldım vafide öyle demişti galiba...kendimi hiç dinlenmiş hissetmiyorum evde çok işte yapmıyorum bi sürü işim birikti...halim olmuyo akşamları yorgunluktan sızıp kalıyorumnapıcamı da bilmiyorum patronla konuşuyum en iyisi bi gün daha izin için maaşımdan kessin..tabi cesaret edebilirsem:)
aydasu geçmiş olsun..dikkat et ayağına çorap giy ısınsın sancın hafifliyo ayağın sıcak olunca...
lemlemcim saçları güzel olmuştur eminim biraz kestr hem sen rahatlarsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?