2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Canım benim işin gerçekten zor ve kabul etmek lazım erkekler genel olarak düşüncesizler.Seni durumun daha da farklı eşin evin uzakta.Ben senin yerinde olsam asla gitmezdim.Bunları rahata biz alıştırıyoruz.Bir şeyi bir kaç kere yap o senin görevin oluyor.Bırak o özleyipte gelsin.

Canım bazen insan çok bunalıyor.Eşinin davranışları gerçekten pek hoş değil. Ama eşine şans ver.Bence her şekilde o senin gönlünü alıcak.Yaptıklarından pişman anlaşılan.Baksana uçak bileti bile bakar mısın demiş.Bence bir kaç tane link gönder. Burlar ucuz falan de. Sonrada naptın,aldın mı,gelcen mi falan deme?

Sakın ama sakın,buhrana kapılıp,gözünde olayları büyütüp, eşinden soğuma ve ayrılma vs. düşünme.
Bence ikinizde uzaklıktan dolayı yıprandınız. Ben eminim canım herşey eskisi gibi olcak.
Azcık sabırlı ol yeterki...

Shadows:eşin yanlızlıktan sıkılmış ve yaptığı hiç biişi onu mutlu etmiyo anlattığından anladığım kadarıyla yani ilgisizliği sadece sana da değil normalde eğlendiği arkadaşlarıyla da senin ailenle olan ortmda da sıkılıo ona bi değişiklik gerekiyo iş,ev,internet arasına kısmış kendini sende yoksun onlara sığınmış gibi bişi olmuş.dediğin gibi yanına çağır eşini değişik bir yer görsün nerdesin bilmiyorum ama küçk bi yerde olsa gezicek değişk daha önce görmedğiniz yerler olabilir bunlar size ve tekdüze yaşamınıza da renk katar.sabırlı olmalısın erkekler böyleler bazen içlerine kapanrlar konuşmak dahi istemezler.bizde sabır taşı değiliz elbet çatlarız ama arayı bozmadan dile getirmek lazım bazen.Allah ikinizin de yardımcısı olsun inş.bugünleri çabucak atlatırsınız sonra size gülümseyeceğinz anı olarak kalır hayatınızda bu günler.

bencede shadow aranızdaki sorunlar sadece uzaklıktan kaynaklı. erkekler çocuk gibi oluyorlar maalesef olgunlaşmaları bizim gibi değil. belkide şu an onlar ergenlik çağına bile yeni girmiş gibi.. 30lu yaşlarında sanırım genç bir erkek gibi davranacak ancak 40 lı yaşlarda olgunlaşabilecekler. maalesef bizi baya bir geriden takip ediyorlar yani. arkadaşlarında dediği gibi bencde üstüne düşme biletini alıren bile umursama, geleceği gün karşılamaya gitme aaa sen gelmiştin diimi de :) hahaaa hatta bütün gün uyumak iste falan, onun sana yaptıklarını yap bakalım anlayacak mı :))

burayıda ihmal etme lütfen hepimizin dertleri sıkıntıları oluyor, gelip burda paylaştıkça azaltıyoruz derdimizi, bizi sıkmış olmuyorsun hiçte öyle düşünme. 11 ay kalmış bence çokda uzun bir zaman değil, 2-3 yılda olabilirdi. düşünsene normal askerlikten bile kısa yani

shadowshows canım bu konu hakkında herkes gibi düşünüyorum. sende ilgilenme biraz bakalım ne olacak. ama kendinide çok yıpratma her zaman diyorum tamam kocalarımız çok seviyoruz onları ama kimse kendimizden önemli değil....
bu arada bende ismimi değiştirmeyi düşünüyorum sürekli sayfamızda ziyaretçiler var. kıllanıyorum bende gerçi eşimle ilgili hiç şüpheleneceğim bi durum olmadı ama ne biliyim biliyo burdaki foruma takıldığımı sonuçta:44:

Kızlar ya benim yöneticilerimden birinden bahsetmiştim daha önce 6 sene sekreterlik yapmış son 2 senedirde organizyon yöneticisi.Bende organizasyon departmanında çalışıyorum.Neyse geldiğimden beri bu taktı bana.Diğer yöneticimiz antalyada.Ben bir önceki hafta manisadaydım.Bir cd kayıpmış.Antalyadaki yöneticim arayıp cd yi sormuş.Diğer sekreterlikten yöneticiliğe yükselen şahısta cd nin benim dolabımdan çıktlığın söylemiş ki ben o kayıp olan cd yi aylar önce kendisine teslim ettim.Kızlar artık korkutuyor bu kadın beni.Neyse tüm bunları yeni öğrendim antalyadaki yöneticim istanbula geldi.O bana söyledi şok oldum kendimi savunsamda hatırlamıyorsundur dedi.Sanki diğeri kusursuz.Bu yaptığı bir değil iki değil hep yapıyor ama Allah çok büyük şimdi odasınla teknik ekip sorumlusuyla tartışıyor ve ağlıyor.Allaha havele ediyorum.

isim değiştirmek benim de aklımdan geçiyo bi süredir ama karar veremedim:44: eşimle ilgili değil kesinlikle ama buraya kk ya takıldığımı bilen birileri var sürekli ziyaretçileri görünce son zamanlarda ben de rahatsız olmaya başladım açıkçası

Chiitlenbik doğru tespit etmişsin. Eşimin ilgisizliği sadece bana değil herşeye karşı. Önceden eğlendiği insanlarla bile eğlenemiyor. Ben yanına gittiğimde arkadaşlarımızla görüşüyoruz, ben yokken hiçbkimseyle görüşmüyor. 10 dk ileride annemler var, ki bizimkilere çok sever. Hergün işten gelirken önlerinden geçip uğramıyor. Tamamen hayattan koptu, hiçkimseyle muhabbeti, iletişimi kalmadı. Ben dayanamıyorum dünyayla ilişkisini kesmiş bi insanla vakit geçirmeye.
Lemlem uzaklık ve yalnızlıkta sebep. Ama bu yüzden değil sadece. Birlikte yaşarken bu zorlukları, o hep bunalımda ben hep bişeylerden özverideyim. tek taraflı olmuyormuş. Ben onun yanına gideceğim zaman saçlarıma fön çektiriyorum,makyajımı yapıyorum, süsleniyorum, uçaktan indiğimde kuaförden çıkmış gibiyim. O suratsız haliyle sarılıp öpüyor, sonra gününün ne kadar iğrenç geçtiğini anlatıyor. Dönüpte bi kere birşey demiyor ne güzel olmuşsun diye. Direk mesaiden gittiğim için eve aç giriyorum, saat gece 1 de evdeyim evde bi lokma yiyecek kahvaltılık bile olmuyor.bütün kahvaltılıklar küflü, o evde ne yiyor anlamadım hala. O saatte yemekte hazırlamak istemiyorum. Şimdiye kadar bana sadece 2 kere yemek yapıp karşıladı. Ondada ben hep söyledim o kdar yoldan aç geliyorum, evde yiyecek bişey bulamıyorum, dışarda o saatte açık yerde yok. aç yatıyorum diye kapris yaptımda benim zorumla yemek yapmıştı.
Biz böylemi olurduk? Eşimiz uzaktan gelecek diye saatlerce bişeyler hazırlardık, ona süprizler yapardık. o beni evde uzanıp maç seyrederek bekliyor. Çok heyecanlı olduğunu yattığı yerden uzanarak belirtiyor. Ben heyecanla birini beklediğimde tv izlemem, hep bişey için koştururum. Erkek bu yemek yapmaktan ne anlar demeyin, eşim benden daha güzel yemek yapıyor. Üstelik yoldan gelen insana yemek yapılır, bizde adet böyledir, bayanı erkeği yoktur. Yoldan gelen insan aç ve yorgundur. Önüme bir tabak sıcak makarna koysa razıyım ben. Ahh annecim ne güzeldi, eve girerdim annemle babam pervane olurdu etrafımda. Annem çeşit çeşit en sevdiğim yemekleri yapmış,odam pırıl pırıl, babam portakal suyu sıkmış evde herşey hazır gelmemi beklerlerdi. Şimdi napıyorum, eve gidip nevresim geçiriyorum, bulaşıkları yerleştiriyorum, bide eşimin işle ilgili yakınmalarını çekiyorum...

Terbiyesiz kadın Boşver canım dediğin gibi allahından bulsun.

Hayat böyle bir şey işte.Biz büyüdük ve sorumluluklarımızda.Erkekler değişen tavır ve davranışlarının farkında değiller kalplerinde bizleri sevmeleri yeterli, göstermeselerde olur onlara göre.Onun tüm bu hissettiklerinin farkında olmasını sağla.

cnm benim sen zaten erkeklri çözmüşsün.. odunlar işte boşuna düşünüpte canını sıkma ve sadece senin eşin böyleymiş gibi düşünüp üzülme..hepimizin eşinin odunlukları var .. benim eşim annemlere yada ablamlara pek gitmez az otururuz.. akşam gidelim derim yorgunum der bi saat sonra arar arkadalaşrım çağırdı akşam gidelim nolur der...en son ablama gittiğimizde yemegimizi yedik ve kalktık.. sen tatlı canını üzme ...

İnsan büyüdükçe sorumlulukları artıyo malesef Ama beni sadece içinden içinden sevmesin, dışındanda sevsinki göreyim ben:)

Ben demekki bu kadar sene bi odunu yontamamışım:) İşin aslı çok anlayışlı bi sevgiliydim, eşim hem çalışıp hem okudu sıkıntılarla. O yüzden yıllarca hiç bişe beklemedim, doğum günümde bile hediye aldırmadım ona. O da pek alıştı, benim için bişey yapma ihtiyacı duymuyo. Nasılsa ben çok anlayışlı bi sevgiliyim. sigarayı bıraktım 10 gün önce. Patlamaya hazır bomba gibiyim, eşime patladım bende. Kendime ödül olarakta ıphone 3 alacağım. eşim çok pahalı, bu kadar borcun arasında alma dedi. Ama kusura bakmasın, bu benim ödülüm. zaten çoğu borcun yükünü ben sırtlanmış durumdayım maaşım yüksek olduğu için, bu kadar sıkıntı çekip istediğim telefonu kullanmak hakkımdır heralde. Bu iş için herşeyi bıraktım, çok sıkıntılar çekip geldim buraya. Ama daha aldığım maaşın hiçbi hayrını göremedim, alıyorum borca yatıyorum, şöle keyifli bi alışveriş yapamadım o kadar kazandığım halde

boşver cnm allaha havale et sen...nasılsa çıkar acısı..ağlaması da iyi olmuş:)hep sizi mi huzursuz edecek..

cnm benim bu odunlar yontulmaz cinsten:) al bakalım para harcamak alışveriş yapmak bizi mutlu ediyo bu kadar çalışıyoruz bari kendimiz içinde bişeyler yapalaım demi...ben olsam ama telefon yerine farklı şeyler alırdım galiba daha çok alışveriş yapmak için:)

ya aslında tlfna o kadar para yatırmak saçma bende biliyorum:) üstelik ben hiçbir özelliğini kullanmam, en fazla internete girerim acil bişe bakmak için. Ama niyeyse bu sefer alasım var. aslında o kadar paraya kıyafetler alınır:) uff bilemedim şimdi. aslında bi spor aleti bile alabilirim, kilo almaya başladım.

Shadowshows bence ne olursa olsun bunların seni üzmesine, seni ve ilişkinizi yıpratmasına izin verme. Bende eşimden ayrı ailemle yaşıyorum, çok üzücü, çok sinir bozucu bir durum düşünsene, yıllarca evlenip aynı evi yaşamanın hayalini kurarken evleniyorsun ama hala ayrısın. Erkekler bu konuda bizden biraz daha hassas oluyorlar sanırım yani daha farklı tepkiler veriyorlar. Benim eşimde garip tepkiler, davranışlar sergiliyor, biz 5 yıldır beraberiz bazen öyle an oluyorki sanki ben bu adamı hiç tanımamışım diyorum, ama biliyorum ki o benim aşık olduğum sevdiğim adam, sadece ayrlık onu bu duruma getiriyor. Kavga ettiğinizde, seni üzdüğünde aklına hep mutlu anlarınızı getir ve sakinleşmeye çalış, benim en büyük kurtarıcımdır. Umarım bundan sonraki günler sizin için çok daha mutlu ve bol aşklı geçer.

Bu forumda benimle aynı durumda birileri varmış. Çok iyi anlıyorum seni, insan evlendiğini hissedemiyor. Kendimi hala bekar sanıyorum ben. Peki ev kurdunuzmu siz? Yani eşin yanına geldiğinde ailendemi kalıyosunuz?
Eşimi artık bende tanıyamıyorum. O kadar asosyal bir insan olduki,sanki zamanında o eğlenceli çift biz değiliz. Eşim birileriyle görüştüğümüzde konuşmuyor, ağzını bıçak açmıyor. hep ben konuşuyorum, eve gitmek isityor erkenden. Başbaşa kalmak istiyorum diyor, tamam diyorum, ama başbaşa kaldığımızdada sıkılıyorum. arkadaşlarımı ailemide göremediğim için, herkesle vakit geçirmeye çalışıyorum. Oraya gitmek bana deşarj oluyor. O kadar çok konuşacak şey birikiyoki herkesle, o konuştuklarımın yarısı kadar konuşmuyoruz eşimle. Bende agresifleştim bu yüzden, sürekli şikayet ediyorum. Onun gözünde ben hiçbişeyden memnun olmayan, sürekli şikayetçi olan biriyim artık. Böyle bir durumda geçmişte çok mutlu anlarımız varmış gözüm bile görmüyor benim. Önemli olan şimdi ve geleceğimiz benim için

İnan bende seni çok iyi anlıyorum, kesinlikle evli miyim değil miyim farkında değilim, bazen konuşurken evlenince şöyle yapalım tamam mı falan diyorum, o kadar yabancı şuan bana evlilik. Borçlarımız olduğu için ev kurmadık eşim geldiği zaman biraz benim ailemde kalıyoruz biraz onun ailesinde kalıyoruz ve inan bu durum her şeyden daha kötü çünkü bir araya geldiğimizde bizim diyebelieceğimiz bir evimiz bile yok. Bende bu aralar çok şikayetçi olmaya başladım her şeyden, sanırım bizde bu şekilde patlıyoruz ama hepimiz kendimize göre haklıyız ve buna sabretmekten başka çaremiz yok çünkü biliyoruz ki bunlar sadece mesafelerden kaynaklı sorunlar. Madem sen oraya gittiğinde ailenede vakit ayırman gerekiyor, zamanın kısalıyor eşin senin yanına geldiğinde neler yapacağınızı düşün yani sevgiliyken neler yapıyordunuz, eşinle değilde sevgilinle şehir dışına kaçamak yapmışsınız gibi zaman geçirmeye çalış belki böyle eski mutluluğunuzu bulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…