2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

canım aldığın yere söyle hemen baksınlar o kadar para veriyoruz kullanmadıktan sonra ne anlamı kaldı iyisine para vermenin

makinamı ilk 2-3 kez kullandığımda tam kuru çıkarmadı damlacıklar oluyodu ama sonra kendiliğinden düzeldi şimdi memnunum bekodan almıştım inox

Canım deterjan ne kullanıyosun? 3'ü bir arada olanlardan mı kullanıyosun? Bende de aynı sorun var
İnternette araştırdıgım kadarıyla a enerji olarak üretilen yeni makinelerin çogunda böle sorunlar oluyormus artık.
Ben 3'ü bir arada deterjanlar kullanıyorum. Geçen hafta sonu, parlatıcı bölümüne parlatıcı alıp döktüm.Sanki daha kuru çıktı.
Birde makine durur durmaz kapagını açıp beklemek lazımmış

evet makina bitince kapağını aralamak lazım buharı içinde kalınca damlacıklar oluyo su lekesi yapabiliyo

hımm, bendede damlacıklar oluyordu, demek kapağı hemen açıp beklemek gerek bide böyle deniyim ozaman..

jelooo bulaşık makinesine tahta kaşık vs koymamak gerekiyormuş deterjanı emiyormuş çünkü. benimde tahta kaşıklarım küflü gibi çıkıyordu şaşırıyordum meğer küf değil deterjanın mavilikleriymiş kayınvalidem söyledi.. artık koymuyorum, hani tencerelerinin temiz çıkmaması bu yüzden olabilir tahta bişiler varsa çekmiştir deterjanı. bende 3'ü bir arada finish kullanıyorum, daha bulaşık makineme hiç tuz ve parlatıcı koymadım. gayetde güzel yıkıyor ve kuru çıkıyor memnunum benimkide bosch inox.. biter bitmez açmıyorum ama ben akşam yatarken çalıştırıp ertesi gün işten geldikten sonra yerleştiriyorum genellikle.

3'ü bir arada deterjan kullanıyorum makinenin yanında bir yıllık deterjan hediye vermişlerdi,evet bende araştırdım böyle sorun yaşayanlar çokmuş bana kesinlikle tuz ve parlatıcı koymayın ışığı yanar am ekleme yapmayın dedi servis,parlatıcı yerine elma sirkesi kullanmak daha faydalıymış birde bunu deniycem,kapağını açmadım makina biter bitmez birde bunu deniyim inşallah sorun çözülür çünkü sıkıntı yaratmaya başladı bulaşık artık sorun oluyor,45-60 lık bir program var 2,30 saat sürüyor bunu seçiyorum iyi yıkasın aman iyi kurutsun diye ama sonuç hüsran

ahh jeloo benim kardeşimde gidiyor askere 12 sinde teslim olucak benimde içim sızlıyor valla insallah kısa dönem gider gelir bu hafta bellli olucak hepsi

Son düzenleme:

Tahta kaşık ve plastik ürünleri kesinlikle koymuyorum annem skı sıkı tembihlemişti,bunları işim biter bitmez elimde yıkıyorum,bende finish kullanıyorum sadece,benimkide bosch inox ama makinenin içinde damlacıklar var üst sepeti çekince damlacklar hop alt sepette bardakların içinde geziyolar tabi ben çıldırıyorum,aynı senin gibi yapıyorum gece çalıştırıyorum ertesi gün yerleştirmek için açıyorum ama sonuç hüsran birde makineyi çok doldurmam çok düzenli yerleştiririm üst çatal bıçak çekmecesini bile tek sıra dizerim çatal bıçaklarımda hep lekeli artıklı çıkıyor haydi tekrar elinde yıka

yaa jelo tam benim derdimi söyledin. Benimde bazı bulaşıkları yağlı çıkartıyo tekrar elde yıkıyorum. Bende anlamadım acaba yanlışmı yerleştiriyorum.. Annemin evinde bulaşık makinesi yoktu. Ewlendikten sonra kullanmaya başladım ben. Belkide yanlış yerleştiriyorumdur.

ahh jeloo benim kardeşimde gidiyor askere 12 sinde teslim olucak benimde içim sızlıyor valla insallah kısa dönem gider gelir bu hafta bellli olucak hepsi

Allah tez zamanda kavuştursun inşallah kısa dönem çıkar,üzüldüm senin adınada bizimkine kesin gözüyle bakıyoruz kısa dönem çıkar diye bakalım kısmet 12'si teslim olucak bu hafta bizim için çok önemli,birde babam merdivenlerden düşüp sol köpücük kemiğini kırdı,hangisine üzülelim bilemedik oğlu askere gidicek aklı burda kalıcak kardeşimin üzülmesin diyede babam gülüyor ağrım yok benim gayet iyiyim abartmayın diyo,dün gittik odasını toparlamış fenerbahçe atkısı ile türk bayrağını odaya asmış ben gelene kaar indirmeyin gelince indiricem diyor bilmiyorum karışık duygular içindeyiz

Yerleştirmenle alakası yok annem benden çok doldurduğu halde pırıl pırıl çıkıyor hiç sorunsuz başka bir nedeni olmalı

ben pastikleride koyuyorum bi sorun olmuyor. sadece altında plastik kap olan bi rendem vardı sıcak ayarda yıkamıştım plastik olan kısım çekmiş galiba metal rende kapağı kapanmıyor artık
bide az bulaşık vardı yarısı doluydu yarım yük programını seçtim kirli kirli çıktı bidaha o programıdda kullanmayacam.
benim sadece bıçaklarım kötü çıkıyor, bernardodan bıçak seti almıştım paslı paslı çıkıyor onları da artık koymuyorum makineye, başka sorun yok. alla allaa acaba servise söylesenmi?

ozdn ve jeloo kardeşlerinize hayırlı tezkereler kızlar. inşallah kolay geçer onlar için. benim kardeşimde bitirme tezini verdikten sonra mezun olacak şimdi ankaraya gitti işlemlerini yaptırmaya teyit ettirmiş biraz daha. yakında oda gider seneye falan belki. korkuyorum bende haberlere falan baktıkça.

Ben krkudan koymuyorum plastikleri kesin bişey olur diye,inanki yarım yükü hiç kullanmadım kesin yanlış bişey olur diye makineden korktum artıkın, çatallar özelikle hem artıklı hem paslanmış gibi çıkıyor anlıyamadım,en iyisi servise danışıyım ama aynı sorunları yaşayanlara işte suların kireş ayarından falan demişler birde 3'ü bir arada deterlan önermiyorlarmış o zamn niye makinenin yanında 3'ü bir arad detrjan hediye ediyosun bu kafamı karıştırdı mazeret üretiyorlar gibi

Ayy kızlar askerlik demeyinn, benim eşim daha gitmedi aöf okuyo inş kısa dönem çıkar, işin kötüsü aöf de sistem değişmiş bütünleme sınavları kalkıyormuş çoook çalışması lazım benimkinin, kalırda askere giderse artık beni siz teselli ediceksiniz söz verin(
Benim ağbimde asker doğuda, bazen karakol planları çizmek için en kötü olayların yaşandığı yerlere gitmek durumunda kalıyo ki gidip geldikten sonra söylüyo hep aklımız kalmasın diye, Allah tüm askerlerimizin yardımcısı olsun

bulaşık mak su damlalarının kalması bi iki kere bende de oldu anlamadım, ama genellikle işi bittiğinde buharıyla leke kalmasın diye kapağını açmaya özen gösteriyorum, hafta da anca bir iki kere çalıştırdığım için de kabasını alarak makinaya dizdiğim için kirli çıkmıyo bulaşıklar, üst sepette bardaklarım oluyo altta tabak çatak vs. çatalları da ayrı ayrı bölmelerine yerleştiriyorum tencereleri de genelde elimde yıkıyorum cifliyorum falan

[
Teşekkür ederim Lemlem inşallh biran önce gidip gelirler,eninde sonunda gidicekler mezun olunca Allah hayırlısı ile gidip gelmelerini naip etsin aklımıza kötü şeyler getirmemeliyiz

benim kardeşimde kasımda gidecekti 4 tertip ama şimdi tertipleri de a ve b grubu diye ayırmışlar b grubu olarak ocak ayında gidecek bi değişiklik olmazsa manisa merkeze gidecek askerlik şb.yazıcı

benim eşimde gitmedi askere, biz birbirimizi teselli ederiz canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…