Selam kızlar bu aralar iş yoğun birde kardeşim askere gidicek bu hafta canım sıkkınhiçbişey yapmak istemiyorum ama yapmadanda olmuyor,bu aralar bulaşık makinama takmış durumdayım en uzun programda yıkamama rağman hala içinde su damlaları oluyor veya bardaklar tam kurumamış,tencerelerim çok temiz yıkanmamış oluyor benmi yanlış yapıyorum diye hep farklı programlarda yıkadım ama sonuç aynı birde o kadar paa verdik iyisi olsun diye,annemin makinesi 4 senelik ve hiç problem yok gayet güzel yıkıyor herşey tam kurumuş çıkıyor poff
Selam kızlar bu aralar iş yoğun birde kardeşim askere gidicek bu hafta canım sıkkınhiçbişey yapmak istemiyorum ama yapmadanda olmuyor,bu aralar bulaşık makinama takmış durumdayım en uzun programda yıkamama rağman hala içinde su damlaları oluyor veya bardaklar tam kurumamış,tencerelerim çok temiz yıkanmamış oluyor benmi yanlış yapıyorum diye hep farklı programlarda yıkadım ama sonuç aynı birde o kadar paa verdik iyisi olsun diye,annemin makinesi 4 senelik ve hiç problem yok gayet güzel yıkıyor herşey tam kurumuş çıkıyor poff
canım aldığın yere söyle hemen baksınlar o kadar para veriyoruz kullanmadıktan sonra ne anlamı kaldı iyisine para vermenin
Canım deterjan ne kullanıyosun? 3'ü bir arada olanlardan mı kullanıyosun? Bende de aynı sorun var
İnternette araştırdıgım kadarıyla a enerji olarak üretilen yeni makinelerin çogunda böle sorunlar oluyormus artık.
Ben 3'ü bir arada deterjanlar kullanıyorum. Geçen hafta sonu, parlatıcı bölümüne parlatıcı alıp döktüm.Sanki daha kuru çıktı.
Birde makine durur durmaz kapagını açıp beklemek lazımmış
Canım deterjan ne kullanıyosun? 3'ü bir arada olanlardan mı kullanıyosun? Bende de aynı sorun var
İnternette araştırdıgım kadarıyla a enerji olarak üretilen yeni makinelerin çogunda böle sorunlar oluyormus artık.
Ben 3'ü bir arada deterjanlar kullanıyorum. Geçen hafta sonu, parlatıcı bölümüne parlatıcı alıp döktüm.Sanki daha kuru çıktı.
Birde makine durur durmaz kapagını açıp beklemek lazımmış
jelooo bulaşık makinesine tahta kaşık vs koymamak gerekiyormuş deterjanı emiyormuş çünkü. benimde tahta kaşıklarım küflü gibi çıkıyordu şaşırıyordum meğer küf değil deterjanın mavilikleriymiş kayınvalidem söyledi.. artık koymuyorum, hani tencerelerinin temiz çıkmaması bu yüzden olabilir tahta bişiler varsa çekmiştir deterjanı. bende 3'ü bir arada finish kullanıyorum, daha bulaşık makineme hiç tuz ve parlatıcı koymadım. gayetde güzel yıkıyor ve kuru çıkıyor memnunum benimkide bosch inox.. biter bitmez açmıyorum ama ben akşam yatarken çalıştırıp ertesi gün işten geldikten sonra yerleştiriyorum genellikle.
ahh jeloo benim kardeşimde gidiyor askere 12 sinde teslim olucak benimde içim sızlıyor valla insallah kısa dönem gider gelir bu hafta bellli olucak hepsi
yaa jelo tam benim derdimi söyledin. Benimde bazı bulaşıkları yağlı çıkartıyo tekrar elde yıkıyorum. Bende anlamadım acaba yanlışmı yerleştiriyorum.. Annemin evinde bulaşık makinesi yoktu. Ewlendikten sonra kullanmaya başladım ben. Belkide yanlış yerleştiriyorumdur.
Tahta kaşık ve plastik ürünleri kesinlikle koymuyorum annem skı sıkı tembihlemişti,bunları işim biter bitmez elimde yıkıyorum,bende finish kullanıyorum sadece,benimkide bosch inox ama makinenin içinde damlacıklar var üst sepeti çekince damlacklar hop alt sepette bardakların içinde geziyolar tabi ben çıldırıyorum,aynı senin gibi yapıyorum gece çalıştırıyorum ertesi gün yerleştirmek için açıyorum ama sonuç hüsran birde makineyi çok doldurmam çok düzenli yerleştiririm üst çatal bıçak çekmecesini bile tek sıra dizerim çatal bıçaklarımda hep lekeli artıklı çıkıyor haydi tekrar elinde yıka
ben pastikleride koyuyorum bi sorun olmuyor. sadece altında plastik kap olan bi rendem vardı sıcak ayarda yıkamıştım plastik olan kısım çekmiş galiba metal rende kapağı kapanmıyor artık
bide az bulaşık vardı yarısı doluydu yarım yük programını seçtim kirli kirli çıktı bidaha o programıdda kullanmayacam.
benim sadece bıçaklarım kötü çıkıyor, bernardodan bıçak seti almıştım paslı paslı çıkıyor onları da artık koymuyorum makineye, başka sorun yok. alla allaa acaba servise söylesenmi?
ozdn ve jeloo kardeşlerinize hayırlı tezkereler kızlar. inşallah kolay geçer onlar için. benim kardeşimde bitirme tezini verdikten sonra mezun olacak şimdi ankaraya gitti işlemlerini yaptırmaya teyit ettirmiş biraz daha. yakında oda gider seneye falan belki. korkuyorum bende haberlere falan baktıkça.
Ayy kızlar askerlik demeyinn, benim eşim daha gitmedi aöf okuyo inş kısa dönem çıkar, işin kötüsü aöf de sistem değişmiş bütünleme sınavları kalkıyormuş çoook çalışması lazım benimkinin, kalırda askere giderse artık beni siz teselli ediceksiniz söz verin(
Benim ağbimde asker doğuda, bazen karakol planları çizmek için en kötü olayların yaşandığı yerlere gitmek durumunda kalıyo ki gidip geldikten sonra söylüyo hep aklımız kalmasın diye, Allah tüm askerlerimizin yardımcısı olsun
bulaşık mak su damlalarının kalması bi iki kere bende de oldu anlamadım, ama genellikle işi bittiğinde buharıyla leke kalmasın diye kapağını açmaya özen gösteriyorum, hafta da anca bir iki kere çalıştırdığım için de kabasını alarak makinaya dizdiğim için kirli çıkmıyo bulaşıklar, üst sepette bardaklarım oluyo altta tabak çatak vs. çatalları da ayrı ayrı bölmelerine yerleştiriyorum tencereleri de genelde elimde yıkıyorum cifliyorum falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?