2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

İnşallah çalışır mezun olur kısa dönem gider,benim eşimi otogara götürene kadar ağlamamıştım ama o otogarda dank etti bana gidiyor diye bir ağladım otobüse bindi bana el salladı ordada bi koptum ben,annemle gittik yolcu etmeye gece biniceği için tek başına araçla o saatte dönemem diye gelmişti annem,dönüşte arabayı zor kullandım hem ağlıyorum hem eşim yani sevgilimdi telefonda teselli ediyor hemde yolu şaşırdım ta nerelere girdim sonra anneme geç sen kullan dedim eve geldik ve artık o yoktu bu şehirde ve uzun dönem asteğmendi acemiliği zor bitti ustalığa geçincede rahat ettik çünkü eve çıkabildi herkes yatağında mışıl mışıl uyurken ben sabahın 4lerinde elimde çantam havaalanında ordan oraya koşturuyordum sevdiceğime gidiyorum diye cuma akşamı gidip pazar dönerdim çok zor geçti bizim için uzun dönem yapması ama şu an gülüyoruz askerlik zamanına nasıl geçti diyoruz

Kapağını açıpta bir deniycem bakalım inşallah sorun çözülür

benim kardeşimde kasımda gidecekti 4 tertip ama şimdi tertipleri de a ve b grubu diye ayırmışlar b grubu olarak ocak ayında gidecek bi değişiklik olmazsa manisa merkeze gidecek askerlik şb.yazıcı

Hayırlısı ile gidip yapıp gelir inşallah,biz cuma gecesi öğrenicez kısa dönemmi uzun dönemmi ve nereye gidiceğini cuma günü çok önemli bizim için bakalım kısmeti nere ise

Son düzenleme:

E direk açıp çocuk gelişim kitapları okuyalım:) Ben şımartılmaya alışmış bir insanım, babamın evinde elimi sıcak sudan soğuk suya sokmadılar, kendi paraları olmadığında bile borç harç ayarlayıp beni hiç parasız bırakmadılar. İstediğim her türlü kursa gittim, her istediğim sosyal faaliyete katıldım. Eşimede evlenince şımarmayı planlıyodum, evlenmeden önce şımarıyordumda. Ama şimdi çekmiyor beni, tam tersi benim onu çekmemi bekliyor. Yerinden kalkmak istemiyor, sürekli mızmızlanıyor. Ben sabırlı değilimki çocuğa anlatır gibi sinirlenmeden güler yüz göstereyim. Yanlış bişey yaptığında susuyum diyorum susamıyorum. Hayatımda bitek 2 yaşındaki yeğenime sabırlıyım. O ne yapsa sinirlenmem, herşeyine katlanabilirim bebeğimin. İleride kendi çocuklarımada sabırlı olurum heralde. Ama 30 yaşında birine çocukmuş gibi sabredememki

benim eşimde gitmedi askere, biz birbirimizi teselli ederiz canım..

şuan o kadar uzakmış gibi geliyor ki, o gün çabucak gelicek ve ben ne olduğunu anlamicam, bi de biz 3,5 senedir birlikteyiz aynı oda da çalışıyoruz yani sürekli birlikteyiz askere gittiğin de kesin depresyona gircem kesinn bi taraftan da çabucak gidip gelse diyorum çünkü askere gidip gelmeden bebek de düşünemiyoruz öyle karmakarışık bişi işte

Canım içine ata ata haklı olarak o kadar dolmuşsun ki, bırak biraz o üstüne düşsün, sen kendinle ilgilen şuan, tabi alışmış hep sen gidince, o gelsin biraz.. Ama sinirlenmede, üzmede kendini..

yaw bizde 3,5 senedir birlikteyiz,aynı şirkette çalışıyoruz ve askere gidip gelmedende çocuk düşünemiyoruz

yaw bizde 3,5 senedir birlikteyiz,aynı şirkette çalışıyoruz ve askere gidip gelmedende çocuk düşünemiyoruz
Vafiii nolcak bizim halimiz:) ortak noktalara bakarmısın ya, ben askerlik olmasa 2- 3 aya çocuk isterdim
allahım daha eşleri asker olmayan varmış bir an önce gidip gelsinler inşallah

Yaa özdencim daha asker edemedim eşimi:) 26 yaşındayım ben askere gideceği zaman belli değil 2 - 3 yıl var gibi, oo bekleseydik 30 yaşında olucaktım baskı yaptım al beni diye
şimdi de çocuk için yapıcam

Aaa eşleriniz askere gitmemiş çok zor olucak sizin için ama inşallah hayırlısıyla gidip gelirler,bende askere gidiceksin diye diye gönderdim çünkü önümüzde engeldi iyikide göndermişim bitti gitti çok şükür,ama askerden önce çocuk yapmayın zor olur birde en güzel anlarında yanında olamaz falan bunları düşünün seni bırakıp giderken aklı burada kalıcak zaten birde çocuk olursa iyice kötü olur onun içinbunuda hesaba katın mutlaka kızlar

hahahah baskı büyükmüş baksana benim eşim 2008 de gitti hayatımın en rezil 155 günüydü allah kolaylık versin herkeze

kızlar işten 1 kişi çıkaracaklarmış bana sordular..onlar kalsa ben gitsem kpss yi kaznırmıyım sizce çok korkuyorum bazen part time a geçiyim desem diyorum ama o zamanda çalışamam gibi kafam karışık

Canım kpss yi kazanıp kazanamayacağın hakkında ne diyebiliriz ki senin birikimine ve ne kadar çalışacağına bağlı umarım kazanır ve atanırsın, işten çıkıp dersaneye gidebilecek durumda olsam çıkardım ben, çünkü evde çalışamazdım hele hele ki şimdi evliyiz temzilikti yemekti bi de çalışmayan bi ev hanımı olunca misafirlik olayları da yaşatmak isteyenlar olacaktır, çok iyi düşünülmesi gereken bi durum canım hayırlısı neyse o olsun inş.

Canım, durumuzunu hiç bilmiyorum ki.Borçunuz var mı? EŞin nasl yaklaşıyor böle bir duruma? daha önce kpss ye girdin mi?

Geçmiş olsunc canım.Regl ağrısında baş ağrısı yapabilir. Sıcak tut kendini. Arada bir ateşini falan ölç. Kendini dikkat et, yanlızsın zaten aklımızda sende kalmasın.

Cok sağol Banucum. Galıba reglden dolayı oldu dedıgın gıbı. Gecmıyor bır turlu tam azaldı ıyıyım dıyorum, kıtap okuyorum tv ızlıyorum hooop yıne baslıyor

aydasu canım ıhlamur,,bitki çayları yap iç yat ve dinlen iyi gelir...

Dınlenmekten sıstım artık Demetcım uc gundur yatıyorum Daha yenı cıktım yataktan o da zorla ya ay ınsanın agız tadı olsun da gerısı bosmus valla...

Tesekkur ederım Elıfcım...
Ben de senın gıbıyım esım bazen bıseyı cekınerek ıstıyor dıyorum sacmalama o benım gorevım. Bı de calısmıyorum ya kıyamam ona ben ay anlatırken aska geldım
Sen bı de calısıyorsun kendıne daha dıkkat et canım...

Jelo ınsallah rahat askerlık yapabılecegı bır yer cıkar da sızın de ıcınız rahat eder arkadasım... Sen yazınca ıcım hopladı bı. Benım kardesım de 21 yasına gırecek son sınıfta, gıdecektı askere ama ıkna ettık aof ıcın, haklarında hayırlısı olsun ınsallah...

Az cok hepımız makınemızle ılgılı aynı sorunları yasıyormusuz... Bende de aynı sorun oluyor bazen, makıneyı bır acıyorum damlacıklı damlacıklı, cok sınır bozucu bır durum...

Bak bunu ılk defa duyuyorum ama cıdden cok doğru benım de tahta kasıklarım rengı bı tuhaf cıkıyor bundan sonra ben de koymayım barı canım cok sağol uyarın ıcın... Aynen ben de hıc koymadım parlatıcıdır tuzdur... Esım evlenmeden once kampanyadayken fınısh almıs 3 lu olanlardan ben de onlardan kullandım ılk basta sonra bımden aldım cok agır olmayan kırlerde onu kullanayım dıye ama aklım faıry ın kapsul olanlarında kaldı fıyatı uygun olunca ondan aldım fınıshten daha ıyı yıkadı...

ahh jeloo benim kardeşimde gidiyor askere 12 sinde teslim olucak benimde içim sızlıyor valla insallah kısa dönem gider gelir bu hafta bellli olucak hepsi

Özden ınsallah senın kardesının de rahat edebılecegı bır yer cıkar canım hayırlısı ıle tez zamanda bıtırıp gelsınler sağ saglım...

Cok gecmıs olsun babana canım, Allah sıfa versın...
Asker gıdecek gerı gelecek ay ıcım hopladı be

Semerta ne zaman gıdecek esın askere? Insallah kısa donem cıkar...

Makınenın kapagını hemen actıgımda su damlacıkları oluyor dıye ben de hemen gerı kapatıyorum bır saat sonra falan acıyorum. Kafam karıstı sımdı bı de acarak deneyecegım...

benim kardeşimde kasımda gidecekti 4 tertip ama şimdi tertipleri de a ve b grubu diye ayırmışlar b grubu olarak ocak ayında gidecek bi değişiklik olmazsa manisa merkeze gidecek askerlik şb.yazıcı

oo ne guzel manısa merkez demek, hadı ınsallah demetcım, sımdıden hayırlısı olsun...

Canım, durumuzunu hiç bilmiyorum ki.Borçunuz var mı? EŞin nasl yaklaşıyor böle bir duruma? daha önce kpss ye girdin mi?

borçlar varda zaten 2 ay sonra falan düşünüyrdum çıkma işini..kpss için bu sene de denemzsem 2014 de kalır ve o zaman da bebek falan olur çalışamam sonuçta 4 sene okudum şimdiye kadar çıkamazdım ama en azından şimdi biraz kısarız hallederiz inşallah..ben memur olmazsam ev almamız falan da zor... burdada garantimiz yok..tamam beni seviyolar burda çıkmamı düşünmezler ama çok zor burda en fazla 2 sene daha çalışabilirim...patronumuz yaşlı allah göstermesn bişey olsa kapatılır burasıda gene ortada kalmış olurum..evde çalışabilirmmiyim bilmiyorum da misafir işine zaten girmem başından uyarırım herkesi...neyse eşim akşam düşünelim bişey söyleme sen dedi...

kızlaR farkındamısınız _? bazı kızlardan hiç hber yok mesele eftalya 0505 caponum(ki onun neti olmayabilir uzağa gelin gitti cünkü sanırım bitlisti) ebrumehmet kardelen 44 nostalgia ahsenden bir görünüp kayboldu zaten çok merak ediyorum ilk deneyimi belki iş cıkısı ararım sorararım

Servet iyi düşün derim işten ayrılma işini çünkü eve iki maaş girmesi başka tek maaş girmesi başka sen çıkınca kesilicek olan senin maaşın aslında evde çok fark ettirir diye düşünüyorum,kpss için biraz vakit ayır kedine iyice çalışabiliceğin bir ortam hazırla kendine eşinde yardımcı olsun sana bu konuda azmedip iyi çalışırsan hayırlısı ile kazanırsın canım ki azmetmiş gördüm seni geleceğin için ölç tart iyice şimdi düşünüyorum işten çıksam biz tepetaklak oluruz bu halimizle borcumuz var evimiz kira diye bişey kalmıyor ay sonunda tabi yeni evli olduğumuzdan borç çok iki kredimiz var kredi kartları batarız kesin.

kızlar merhaba ben genelde okuyorum ama yoğunluktan yazamıyorum bugün biraz rahatım..=)) bulaşık makinalarından konuşulmuş benimde deterjanımla ilgili bir sorunum var fairy kullanıyorum ama inanaılmaz koku yapıyor sanırım tam durulanmıyor ve ben bulaşıkları dolaplara yerleştirince de kapalı alanda koku oluyor..çatal kaşık ve tabaklarda çok farkedilmiyor ama bardaklarımı tekrara yıkamadan kullanamıyorum çok sinir bozucu bir durum..aydasu sanırım sen fairy alıcam demişsin ama bi daha düşün bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…