Ayy kızlar askerlik demeyinn, benim eşim daha gitmedi aöf okuyo inş kısa dönem çıkar, işin kötüsü aöf de sistem değişmiş bütünleme sınavları kalkıyormuş çoook çalışması lazım benimkinin, kalırda askere giderse artık beni siz teselli ediceksiniz söz verin(
Benim ağbimde asker doğuda, bazen karakol planları çizmek için en kötü olayların yaşandığı yerlere gitmek durumunda kalıyo ki gidip geldikten sonra söylüyo hep aklımız kalmasın diye, Allah tüm askerlerimizin yardımcısı olsun
bulaşık mak su damlalarının kalması bi iki kere bende de oldu anlamadım, ama genellikle işi bittiğinde buharıyla leke kalmasın diye kapağını açmaya özen gösteriyorum, hafta da anca bir iki kere çalıştırdığım için de kabasını alarak makinaya dizdiğim için kirli çıkmıyo bulaşıklar, üst sepette bardaklarım oluyo altta tabak çatak vs. çatalları da ayrı ayrı bölmelerine yerleştiriyorum tencereleri de genelde elimde yıkıyorum cifliyorum falan
benim kardeşimde kasımda gidecekti 4 tertip ama şimdi tertipleri de a ve b grubu diye ayırmışlar b grubu olarak ocak ayında gidecek bi değişiklik olmazsa manisa merkeze gidecek askerlik şb.yazıcı
eşin senin ne çektiğini görmek istemiyor, senin fedakarlıklarının farkında değil demekki. ona sorsan kendisini senden daha kötü durumda görüyordur. oda senden ilgi bekliyor demekki. senin o kadar yol geldiğini görmek istemiyor geldiğinde evde yemekler yap etrafı topla temizle eşini pışpışla istiyor. zaten dedim ya çocuk gibiler o yüzden çocuklara davranır gibi davranmak gerekiyor bazen. canları bizden daha tatlı.. bi olayı çocuğa anlatır gibi tane tane sinirlenmeden güler yüzle anlatmak lazım. hatta yanlış bişey yaptıklarında kızmadan onun yanlış olduğunu anlatmak flan lazım galiba..
benim eşimde gitmedi askere, biz birbirimizi teselli ederiz canım..
E direk açıp çocuk gelişim kitapları okuyalım:) Ben şımartılmaya alışmış bir insanım, babamın evinde elimi sıcak sudan soğuk suya sokmadılar, kendi paraları olmadığında bile borç harç ayarlayıp beni hiç parasız bırakmadılar. İstediğim her türlü kursa gittim, her istediğim sosyal faaliyete katıldım. Eşimede evlenince şımarmayı planlıyodum, evlenmeden önce şımarıyordumda. Ama şimdi çekmiyor beni, tam tersi benim onu çekmemi bekliyor. Yerinden kalkmak istemiyor, sürekli mızmızlanıyor. Ben sabırlı değilimki çocuğa anlatır gibi sinirlenmeden güler yüz göstereyim. Yanlış bişey yaptığında susuyum diyorum susamıyorum. Hayatımda bitek 2 yaşındaki yeğenime sabırlıyım. O ne yapsa sinirlenmem, herşeyine katlanabilirim bebeğimin. İleride kendi çocuklarımada sabırlı olurum heralde. Ama 30 yaşında birine çocukmuş gibi sabredememki
şuan o kadar uzakmış gibi geliyor ki, o gün çabucak gelicek ve ben ne olduğunu anlamicam, bi de biz 3,5 senedir birlikteyiz aynı oda da çalışıyoruz yani sürekli birlikteyiz askere gittiğin de kesin depresyona gircem kesinnbi taraftan da çabucak gidip gelse diyorum çünkü askere gidip gelmeden bebek de düşünemiyoruz öyle karmakarışık bişi işte
Vafiii nolcak bizim halimiz:) ortak noktalara bakarmısın ya, ben askerlik olmasa 2- 3 aya çocuk isterdimyaw bizde 3,5 senedir birlikteyiz,aynı şirkette çalışıyoruz ve askere gidip gelmedende çocuk düşünemiyoruz
allahım daha eşleri asker olmayan varmış bir an önce gidip gelsinler inşallah
Vafiii nolcak bizim halimiz:) ortak noktalara bakarmısın ya, ben askerlik olmasa 2- 3 aya çocuk isterdim
Yaa özdencim daha asker edemedim eşimi:) 26 yaşındayım ben askere gideceği zaman belli değil 2 - 3 yıl var gibi, oo bekleseydik 30 yaşında olucaktım baskı yaptım al beni diye
şimdi de çocuk için yapıcam
Vafiii nolcak bizim halimiz:) ortak noktalara bakarmısın ya, ben askerlik olmasa 2- 3 aya çocuk isterdim
Yaa özdencim daha asker edemedim eşimi:) 26 yaşındayım ben askere gideceği zaman belli değil 2 - 3 yıl var gibi, oo bekleseydik 30 yaşında olucaktım baskı yaptım al beni diye
şimdi de çocuk için yapıcam
hahahah baskı büyükmüş baksanabenim eşim 2008 de gitti hayatımın en rezil 155 günüydü allah kolaylık versin herkeze
kızlar işten 1 kişi çıkaracaklarmış bana sordular..onlar kalsa ben gitsem kpss yi kaznırmıyım sizce çok korkuyorum bazen part time a geçiyim desem diyorum ama o zamanda çalışamam gibi kafam karışık
kızlar işten 1 kişi çıkaracaklarmış bana sordular..onlar kalsa ben gitsem kpss yi kaznırmıyım sizce çok korkuyorum bazen part time a geçiyim desem diyorum ama o zamanda çalışamam gibi kafam karışık
Geçmiş olsunc canım.Regl ağrısında baş ağrısı yapabilir. Sıcak tut kendini. Arada bir ateşini falan ölç. Kendini dikkat et, yanlızsın zaten aklımızda sende kalmasın.
aydasu canım ıhlamur,,bitki çayları yap iç yat ve dinlen iyi gelir...
Aydasu geçmiş olsun tatlım. Kızlar erkekler gerçekten çocuk. Hani çocukların her dediğini yaparsın çocuk şımarır daha fazlasını ister ya yapmadığında mızlanır küser.aynen öyleler. ve aynen çocuk gibi ilgi bekliyolar. ama kadınlarında buna hakkı var unutuyolar onu. Bazen eşim işte onu yapsana aşkım bunu getirsene aşkım filan diye üstüste isteklerini sıralıyo. Ben robocop gibiyim zaten hiç yorulmam, sen beni otomatiğe kur, istediğin yere yönlendir sonra kocacım ben her istediğini yaparım benim görevim bu diyorum. gerçekten bazen robot gibi hissediyorum kendimi. Ama olsun şikayetçi değilim. Şikayetçi olduğumuz zaman daha mutsuz oluyoruz çünkü. Hep iyi yönden bakmak lazım bugün böyle düşünüyorum. Ama yarın depresyona girebilirim de çok değişken ruh halim bu sıralar
Selam kızlar bu aralar iş yoğun birde kardeşim askere gidicek bu hafta canım sıkkınhiçbişey yapmak istemiyorum ama yapmadanda olmuyor,bu aralar bulaşık makinama takmış durumdayım en uzun programda yıkamama rağman hala içinde su damlaları oluyor veya bardaklar tam kurumamış,tencerelerim çok temiz yıkanmamış oluyor benmi yanlış yapıyorum diye hep farklı programlarda yıkadım ama sonuç aynı birde o kadar paa verdik iyisi olsun diye,annemin makinesi 4 senelik ve hiç problem yok gayet güzel yıkıyor herşey tam kurumuş çıkıyor poff
jelooo bulaşık makinesine tahta kaşık vs koymamak gerekiyormuş deterjanı emiyormuş çünkü. benimde tahta kaşıklarım küflü gibi çıkıyordu şaşırıyordum meğer küf değil deterjanın mavilikleriymiş kayınvalidem söyledi.. artık koymuyorum, hani tencerelerinin temiz çıkmaması bu yüzden olabilir tahta bişiler varsa çekmiştir deterjanı. bende 3'ü bir arada finish kullanıyorum, daha bulaşık makineme hiç tuz ve parlatıcı koymadım. gayetde güzel yıkıyor ve kuru çıkıyor memnunum benimkide bosch inox.. biter bitmez açmıyorum ama ben akşam yatarken çalıştırıp ertesi gün işten geldikten sonra yerleştiriyorum genellikle.
ahh jeloo benim kardeşimde gidiyor askere 12 sinde teslim olucak benimde içim sızlıyor valla insallah kısa dönem gider gelir bu hafta bellli olucak hepsi
Allah tez zamanda kavuştursun inşallah kısa dönem çıkar,üzüldüm senin adınada bizimkine kesin gözüyle bakıyoruz kısa dönem çıkar diye bakalım kısmet 12'si teslim olucak bu hafta bizim için çok önemli,birde babam merdivenlerden düşüp sol köpücük kemiğini kırdı,hangisine üzülelim bilemedik oğlu askere gidicek aklı burda kalıcak kardeşimin üzülmesin diyede babam gülüyor ağrım yok benim gayet iyiyim abartmayın diyo,dün gittik odasını toparlamış fenerbahçe atkısı ile türk bayrağını odaya asmış ben gelene kaar indirmeyin gelince indiricem diyor bilmiyorum karışık duygular içindeyiz
Ayy kızlar askerlik demeyinn, benim eşim daha gitmedi aöf okuyo inş kısa dönem çıkar, işin kötüsü aöf de sistem değişmiş bütünleme sınavları kalkıyormuş çoook çalışması lazım benimkinin, kalırda askere giderse artık beni siz teselli ediceksiniz söz verin(
Benim ağbimde asker doğuda, bazen karakol planları çizmek için en kötü olayların yaşandığı yerlere gitmek durumunda kalıyo ki gidip geldikten sonra söylüyo hep aklımız kalmasın diye, Allah tüm askerlerimizin yardımcısı olsun
bulaşık mak su damlalarının kalması bi iki kere bende de oldu anlamadım, ama genellikle işi bittiğinde buharıyla leke kalmasın diye kapağını açmaya özen gösteriyorum, hafta da anca bir iki kere çalıştırdığım için de kabasını alarak makinaya dizdiğim için kirli çıkmıyo bulaşıklar, üst sepette bardaklarım oluyo altta tabak çatak vs. çatalları da ayrı ayrı bölmelerine yerleştiriyorum tencereleri de genelde elimde yıkıyorum cifliyorum falan
benim kardeşimde kasımda gidecekti 4 tertip ama şimdi tertipleri de a ve b grubu diye ayırmışlar b grubu olarak ocak ayında gidecek bi değişiklik olmazsa manisa merkeze gidecek askerlik şb.yazıcı
Canım, durumuzunu hiç bilmiyorum ki.Borçunuz var mı? EŞin nasl yaklaşıyor böle bir duruma? daha önce kpss ye girdin mi?
borçlar varda zaten 2 ay sonra falan düşünüyrdum çıkma işini..kpss için bu sene de denemzsem 2014 de kalır ve o zaman da bebek falan olur çalışamam sonuçta 4 sene okudum şimdiye kadar çıkamazdım ama en azından şimdi biraz kısarız hallederiz inşallah..ben memur olmazsam ev almamız falan da zor... burdada garantimiz yok..tamam beni seviyolar burda çıkmamı düşünmezler ama çok zor burda en fazla 2 sene daha çalışabilirim...patronumuz yaşlı allah göstermesn bişey olsa kapatılır burasıda gene ortada kalmış olurum..evde çalışabilirmmiyim bilmiyorum da misafir işine zaten girmem başından uyarırım herkesi...neyse eşim akşam düşünelim bişey söyleme sen dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?