kızlaR farkındamısınız _? bazı kızlardan hiç hber yok mesele eftalya 0505 caponum(ki onun neti olmayabilir uzağa gelin gitti cünkü sanırım bitlisti) ebrumehmet kardelen 44 nostalgia ahsenden bir görünüp kayboldu zaten çok merak ediyorum ilk deneyimi belki iş cıkısı ararım sorararım
kızlar merhaba ben genelde okuyorum ama yoğunluktan yazamıyorum bugün biraz rahatım..=)) bulaşık makinalarından konuşulmuş benimde deterjanımla ilgili bir sorunum var fairy kullanıyorum ama inanaılmaz koku yapıyor sanırım tam durulanmıyor ve ben bulaşıkları dolaplara yerleştirince de kapalı alanda koku oluyor..çatal kaşık ve tabaklarda çok farkedilmiyor ama bardaklarımı tekrara yıkamadan kullanamıyorum çok sinir bozucu bir durum..aydasu sanırım sen fairy alıcam demişsin ama bi daha düşün bence..
ben de merak ediyorum topic dağıldı onlar hep aramızda olurdu özledik eftelya biraz sorunlar yaşıodu akrabaydı onlar biliyosun umarım iyidir herkes
ahsen de başarmış çok mutluydu artık gelirim sıksık dedi ama gelmio
Ay ben cok daraldım markete cıkıyorum bı dolasayım kendıme geleyım, gorusuruz kızlar...
Ha bu arada aksamkı menulerı alalım hanımlar, belkı bır sonrakı gun bırımız faydalanırız...
Ben yazayım bugun ılk madem...
Tarhana corbası
Fırında besamel soslu kıymalı karnıbahar (yıne mı sebze dedıgınızı duyar gıbıyımnapayım esım de ben de cok sevıyoruz sebzeyı)
Pılav
Yoğurtlu mayonezlı mor lahana salatası
ahsen çok yoğun sanırımeftalda amcasının oğluyla evlenmişti evet düğününden bile haberimiz olmadı nasıl geçti nasıl oldu belki gelirler
düğünden sonra gelmişti evine misafirleri gelmişti yemeğine falan biraz karışmışlar kaynansı galiba şikayet etmişti umarım iyidir şimdi herşey
ben bugn nöbetçiyim 11!e kadar işteyim. Yemek yapamıcam. off nefret ediyorum nöbetten yaa..
Servet iyi düşün derim işten ayrılma işini çünkü eve iki maaş girmesi başka tek maaş girmesi başka sen çıkınca kesilicek olan senin maaşın aslında evde çok fark ettirir diye düşünüyorum,kpss için biraz vakit ayır kedine iyice çalışabiliceğin bir ortam hazırla kendine eşinde yardımcı olsun sana bu konuda azmedip iyi çalışırsan hayırlısı ile kazanırsın canım ki azmetmiş gördüm seni geleceğin için ölç tart iyice şimdi düşünüyorum işten çıksam biz tepetaklak oluruz bu halimizle borcumuz var evimiz kira diye bişey kalmıyor ay sonunda tabi yeni evli olduğumuzdan borç çok iki kredimiz var kredi kartları batarız kesin.
ben bugn nöbetçiyim 11!e kadar işteyim. Yemek yapamıcam. off nefret ediyorum nöbetten yaa..
Elif 6 saat nöbetten sonra ertesi gün normal mesaimi yapıyorsunuz peki, mesai ücreti veriyorlarmı bari, zor olur ya böylesi de
kafam allak bullak cnm ya eşimle akşam ölçüp biçicez artık...iş varken imkansız kazanmam ee çok geç gidiyoruz..işleri bile yetiştiremiyorum ki ders çalışıyım..benim öğrenim ve kredi kartlarım zaten ortayı karıştıryo amnn ne biliyim işte bakalım hakkımızda hayırlısı olsun bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?