2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kızlar dün gece eşim bilg. başında çalışıyodu sıkıldım kalktım yayla çorbası yaptım bugün için aman Allahım ben neyim böyle nasıl güzel oldu anlatamam, bi de kabak tatlısı yaptım o bi harika oldu ben bu işi kaptım galiba, bu işi kaptım derken annemin evinde o saatte kalkıp çay doldurmaya üşenen ben kalktım çorba yaptım, hep düşünüyodum evleniyorum ama yemek işi nolcak diye sıkıntı yapıyodum,

Servetcim kpss işine gelince, güzel bi program yapsan hem iş hem dersler olur herhalde böyle yapan birçok kişi var, aslında benimde güzel bi programla çalışmam lazım da nasıl ocak bilmiyorum

ben de merak ediyorum topic dağıldı onlar hep aramızda olurdu özledik eftelya biraz sorunlar yaşıodu akrabaydı onlar biliyosun umarım iyidir herkes
ahsen de başarmış çok mutluydu artık gelirim sıksık dedi ama gelmio

Canım ben aldım kullandım zaten, cok memnun kaldım, fınıshten daha ıyı temızledı ama koku yapmadı cok sukur, sen hangısını kullanıyorsun? Ben hanı sarı yesıl kapsulluler var ya ondan aldım 3 lu etkılı olanlardan lımonlusunu aldım...

Ay ben cok daraldım markete cıkıyorum bı dolasayım kendıme geleyım, gorusuruz kızlar...
Ha bu arada aksamkı menulerı alalım hanımlar, belkı bır sonrakı gun bırımız faydalanırız...

Ben yazayım bugun ılk madem...
Tarhana corbası
Fırında besamel soslu kıymalı karnıbahar (yıne mı sebze dedıgınızı duyar gıbıyım napayım esım de ben de cok sevıyoruz sebzeyı)
Pılav
Yoğurtlu mayonezlı mor lahana salatası

ahsen çok yoğun sanırım eftalda amcasının oğluyla evlenmişti evet düğününden bile haberimiz olmadı nasıl geçti nasıl oldu belki gelirler

aydasu bende onlardan kullanıyorum ama inanılmaz koku yapıyor anlamadım böyle bi tarafı sıvı gibi olanlar değilmi yanlış bilmiyorum..bardaktan su içmek imkansız o derece yani..

köfte patates barbunya(dünden kalan) pilav (dünden kalan) belkide çorbada yaparım salata yoğurt turşu

ahsen çok yoğun sanırım eftalda amcasının oğluyla evlenmişti evet düğününden bile haberimiz olmadı nasıl geçti nasıl oldu belki gelirler

düğünden sonra gelmişti evine misafirleri gelmişti yemeğine falan biraz karışmışlar kaynansı galiba şikayet etmişti umarım iyidir şimdi herşey

ilk sayfaya baktımda 45 tane gelinimiz varmış şimdi kaç kişi kalmış ilk zamanlar levrek çok katılırdı ama ne oldu ne bitti hiç haberimiz yok şimdi

benim de bütün yemekleri temizledik kalmadı bşyim evde ıspanak ve mantar var hangisini yapsam karar veremedim
mantar yaparsam pilav yaparım ıspanak yaparsam makarna yaparım

ben hastanede çalışıyorum canım nöbette kaldığımızda acil serviste nöbet tutuyoruz,ilk müracaat olur ya orda. Hemde deli gibi iş oluyo yaa

kafam allak bullak cnm ya eşimle akşam ölçüp biçicez artık...iş varken imkansız kazanmam ee çok geç gidiyoruz..işleri bile yetiştiremiyorum ki ders çalışıyım..benim öğrenim ve kredi kartlarım zaten ortayı karıştıryo amnn ne biliyim işte bakalım hakkımızda hayırlısı olsun bakalım...

Elif 6 saat nöbetten sonra ertesi gün normal mesaimi yapıyorsunuz peki, mesai ücreti veriyorlarmı bari, zor olur ya böylesi de

yok be canım vermiyolar mesai ücreti filan. Haftaiçi nöbet tutarsak 2 nöbet, h.sonu olursa 1 nöbet denk geliyo. Çok iğrenç ya bütün akşam orda şimdi bu yorgunluğun üstüne.

Kafan karışır tabiki bir tarafta işin var ama çok geç saatlere kadar çalışıyosun tatilin az ve ders çalışmak için fırsat yaratman bir mucize çünkü evdeki işlerlede ilgilenmen lazım bir yandan da evin giderleri var ne bilim canım senin çok iyi düşünmen lazım belki şirkettekilere kpss ye hazırlanıcam mesai saatlerimde kısa bir süre değişiklik yapabilirmiyiz diye sorsan acaba yardımcı olurlar belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…