yok be canım vermiyolar mesai ücreti filan. Haftaiçi nöbet tutarsak 2 nöbet, h.sonu olursa 1 nöbet denk geliyo. Çok iğrenç ya bütün akşam orda şimdi bu yorgunluğun üstüne.
burdayım:)
takipteyim yani
ctesi vajiyi yendim ertesi gün regl oldum
özdenciğim dediği gibi pek mesgul sayılmam yani :))
evlilğimde hala rayına oturmayan o kadar çok şey var ki buraya girmek içimden gelmiyo
sizin mutluluklarınızı uzaktan seyrediyorum
eşimi deliler gibi seviyorum, onun anlayışı ve yardımları sayesinde biçok şeyi aştım ama ne bileyim hala herşey olması gerektiği gibi değil yani
evimde netim yok
girebildiğim zmanlarda da derdime çare arıyorum
üzerinze alınmayın sizi terk etmiş değilim
dönücem inş:)
burdayım:)
takipteyim yani
ctesi vajiyi yendim ertesi gün regl oldum
özdenciğim dediği gibi pek mesgul sayılmam yani :))
evlilğimde hala rayına oturmayan o kadar çok şey var ki buraya girmek içimden gelmiyo
sizin mutluluklarınızı uzaktan seyrediyorum
eşimi deliler gibi seviyorum, onun anlayışı ve yardımları sayesinde biçok şeyi aştım ama ne bileyim hala herşey olması gerektiği gibi değil yani
evimde netim yok
girebildiğim zmanlarda da derdime çare arıyorum
üzerinze alınmayın sizi terk etmiş değilim
dönücem inş:)
ahsencim bende tam alışmış değilim yol beni çok yoruyor bir uctan bir uca gidiyorum her gün eşime günde 2 saat ancak görüyorum doyamıyorum evliliyiz ama bekarken daha fazla görüyorduk birbirimizi sende başka sorun yok demi kuzum
Hoşgeldin,
Canım sıkıntını paylaş ki içinde kalmasın bak bizler derdimizi yazıp rahatlıyoruz, eğer ki eşinin ailesiyse sorun içimden o gibi geldi takma fazla canım ya
kızlaR farkındamısınız _? bazı kızlardan hiç hber yok mesele eftalya 0505 caponum(ki onun neti olmayabilir uzağa gelin gitti cünkü sanırım bitlisti) ebrumehmet kardelen 44 nostalgia ahsenden bir görünüp kayboldu zaten çok merak ediyorum ilk deneyimi belki iş cıkısı ararım sorararım
kızlar dün gece eşim bilg. başında çalışıyodu sıkıldım kalktım yayla çorbası yaptım bugün için aman Allahım ben neyim böyle nasıl güzel oldu anlatamam, bi de kabak tatlısı yaptım o bi harika oldu ben bu işi kaptım galiba, bu işi kaptım derken annemin evinde o saatte kalkıp çay doldurmaya üşenen ben kalktım çorba yaptım, hep düşünüyodum evleniyorum ama yemek işi nolcak diye sıkıntı yapıyodum,
Servetcim kpss işine gelince, güzel bi program yapsan hem iş hem dersler olur herhalde böyle yapan birçok kişi var, aslında benimde güzel bi programla çalışmam lazım da nasıl ocak bilmiyorum
benim de bütün yemekleri temizledik kalmadı bşyim evde ıspanak ve mantar var hangisini yapsam karar veremedim
mantar yaparsam pilav yaparım ıspanak yaparsam makarna yaparım
bana dua edin
yarın da burda olurum büyük ihtimal
inanın hepinizi çok özledim ama beni tanımışsınızdır az çok
moralim bozuk olduğu için konu dönüp dolaşıp benim sorunlarıma gelir
ben de bunu pek istemiyorum
zaten içimden de gelmiyor pek
ben normale döndükçe sizinle paylaşırım zaten
sizi seviyorum
dönüşüm muhteşem olacak söz :))
Bugün eşim işyerime kocaman bir çiçek göndermiş. Romantikte bir not yazmış, yıldönümümüzü kutlamış. Demekki tepkilerim işe yarıyor, geçte olsa bir çiçek gönderdi.
kızlar ağdasını doolunaya göre yapan var mı aranızda? ben bir kere uygulayabildim gerçektende fark vardı daha geç çıkmışlardı ama devam edemedim tam evlilik öncesi koşturmacalara denk gelmişti evlendikten sonrada uygulayamadım ama yine yapmayı düşünüyorum, bu sitede bi topicte var bu konu bi kız bunla ilgili baya bir araştırma yapıp tarih ve saat veriyor, aralık ayının tarihleri daha açıklanmamış ama 18i gibiymiş sanırım. aslında bu sıralar almam gerekiyor ama beklesemmi bilemiyorum 10 gün var daha..
kızlar ağdasını doolunaya göre yapan var mı aranızda? ben bir kere uygulayabildim gerçektende fark vardı daha geç çıkmışlardı ama devam edemedim tam evlilik öncesi koşturmacalara denk gelmişti evlendikten sonrada uygulayamadım ama yine yapmayı düşünüyorum, bu sitede bi topicte var bu konu bi kız bunla ilgili baya bir araştırma yapıp tarih ve saat veriyor, aralık ayının tarihleri daha açıklanmamış ama 18i gibiymiş sanırım. aslında bu sıralar almam gerekiyor ama beklesemmi bilemiyorum 10 gün var daha..
ben yapıyorum lemlem 6 aydır o günleri takip etmeye calıştım düğün ağdamı bile ona denk getirdim sonuş harika bacaklarım belki 30 tane cıkıyor onunda renkleri baya açıldı sende takip etmeye calış
ben de gördüm o topiği ama biraz geç oldu çok şükür tüylerimden kurtuldum laser sayesinde inş.sizde kurtulursunuz bu dertten
ben bi ara lazerede gittim ama bi etkisini görmedim, gerçi sonradan araştırdığım kadarıyla zaten lazerinde çeşitleri varmış.. ama yinede en etkilisi bile tamamen yok etmiyomuş bi zaman sonra yine çıkarmış, seninki bittimi tamamen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?