2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

burdayım:)
takipteyim yani
ctesi vajiyi yendim ertesi gün regl oldum
özdenciğim dediği gibi pek mesgul sayılmam yani :))
evlilğimde hala rayına oturmayan o kadar çok şey var ki buraya girmek içimden gelmiyo
sizin mutluluklarınızı uzaktan seyrediyorum
eşimi deliler gibi seviyorum, onun anlayışı ve yardımları sayesinde biçok şeyi aştım ama ne bileyim hala herşey olması gerektiği gibi değil yani

evimde netim yok
girebildiğim zmanlarda da derdime çare arıyorum
üzerinze alınmayın sizi terk etmiş değilim
dönücem inş:)

yok be canım vermiyolar mesai ücreti filan. Haftaiçi nöbet tutarsak 2 nöbet, h.sonu olursa 1 nöbet denk geliyo. Çok iğrenç ya bütün akşam orda şimdi bu yorgunluğun üstüne.

Mesai ücretimi nerde görülmüş kim veriyor kimse vermiyor mesai kal sadece emek ver ama karşıığı yok Allah kolaylık versin elif hayırlı nöbetler şimdiden.

Son düzenleme:

ahsencim bende tam alışmış değilim yol beni çok yoruyor bir uctan bir uca gidiyorum her gün eşime günde 2 saat ancak görüyorum doyamıyorum evliliyiz ama bekarken daha fazla görüyorduk birbirimizi sende başka sorun yok demi kuzum

Hoşgeldin,
Canım sıkıntını paylaş ki içinde kalmasın bak bizler derdimizi yazıp rahatlıyoruz, eğer ki eşinin ailesiyse sorun içimden o gibi geldi takma fazla canım ya

malum problem olduğundan dolayı bi ev arkadaşlığı gibi bişey bizimki
eşim sıkmıyo canını
öpüyo seviyo geçicek diyo sorun etmiyo
onun yardımıyla atlattım zaten ama
ben hala "istek anlamında" normale dönemedim
bu problem olduğu sürece evlilik rayına oturmayacak gibi zaten

Hoşgeldin,
Canım sıkıntını paylaş ki içinde kalmasın bak bizler derdimizi yazıp rahatlıyoruz, eğer ki eşinin ailesiyse sorun içimden o gibi geldi takma fazla canım ya

yok bebeğim ya
eşimin ailesiyle alakalı bişeyler yok
ama önceden yaşadıkalrımız aklımdan çıkmış değil
eşimle yakınlaştığımda bile aklıma geliyolar mesela
yaptıkları haksızlıkları hala unutmadım
ve farkındayım bunlar zihnimi hala mesgul ediyo ufak ufak
ya hala üzerimizde büyü var gibi geliyo açıkcası
ne bileyim garip bi haldeyiz biz
psikolog yardımı alabilirm

benimde bugün aklıma gelmişti, birçok kişi yok. zvy vardı mesela oda gelmiyor int.i yoktu onunda.. eftelyada inşallah iyidir evlendikten sonra bikez gelmişti evet bende hatırlıyorum.

ooo maşallah hamaratlaştık galiba iyice :)) benimde canım çorba istiyordu, hatta pirinç pilavım vardı iki gün önceden kalma, o pilavı yayla çorbası haline getirsemmi acaba

benim de bütün yemekleri temizledik kalmadı bşyim evde ıspanak ve mantar var hangisini yapsam karar veremedim
mantar yaparsam pilav yaparım ıspanak yaparsam makarna yaparım

bence mantarı yap.. mantarın buzdolabında çok fazla beklemesi iyi değilmiş, ya aldığın gün ya ertesi günü pişirin kızlar çok bekletmeyin..tavuklu mantar sote yap çok güzel oluyor

bana dua edin
yarın da burda olurum büyük ihtimal
inanın hepinizi çok özledim ama beni tanımışsınızdır az çok
moralim bozuk olduğu için konu dönüp dolaşıp benim sorunlarıma gelir
ben de bunu pek istemiyorum
zaten içimden de gelmiyor pek
ben normale döndükçe sizinle paylaşırım zaten
sizi seviyorum
dönüşüm muhteşem olacak söz :))

ahsen bunları düşünme artık zorlamada oluruna bırak herşeyi zamanla düzelicek herşey destek alman gerekiyorsa al mutlaka ama herşey senin kafanda bitiyor sen bunu benden daha iyi biliyorsun ....eşin anlayışlı biri allahtan onunda desteği ile düzelicek evliliğin

hadi bakalım bekliyoruz ocwmays ciiim (isim yazmamaya çalışıyorum artık)
zamanla sayımız azalsada biz hep buralardayız inşallah..kalan sağlar bizdendir

Bugün eşim işyerime kocaman bir çiçek göndermiş. Romantikte bir not yazmış, yıldönümümüzü kutlamış. Demekki tepkilerim işe yarıyor, geçte olsa bir çiçek gönderdi.

kızlar ağdasını doolunaya göre yapan var mı aranızda? ben bir kere uygulayabildim gerçektende fark vardı daha geç çıkmışlardı ama devam edemedim tam evlilik öncesi koşturmacalara denk gelmişti evlendikten sonrada uygulayamadım ama yine yapmayı düşünüyorum, bu sitede bi topicte var bu konu bi kız bunla ilgili baya bir araştırma yapıp tarih ve saat veriyor, aralık ayının tarihleri daha açıklanmamış ama 18i gibiymiş sanırım. aslında bu sıralar almam gerekiyor ama beklesemmi bilemiyorum 10 gün var daha..

kızlar ağdasını doolunaya göre yapan var mı aranızda? ben bir kere uygulayabildim gerçektende fark vardı daha geç çıkmışlardı ama devam edemedim tam evlilik öncesi koşturmacalara denk gelmişti evlendikten sonrada uygulayamadım ama yine yapmayı düşünüyorum, bu sitede bi topicte var bu konu bi kız bunla ilgili baya bir araştırma yapıp tarih ve saat veriyor, aralık ayının tarihleri daha açıklanmamış ama 18i gibiymiş sanırım. aslında bu sıralar almam gerekiyor ama beklesemmi bilemiyorum 10 gün var daha..

Bugün eşim işyerime kocaman bir çiçek göndermiş. Romantikte bir not yazmış, yıldönümümüzü kutlamış. Demekki tepkilerim işe yarıyor, geçte olsa bir çiçek gönderdi.

aaaaa shadow çok sevindiiiim süper süper.. demekki bu sefer ne kadar kırdığını gerçekten anlamış.. beklenmeden gelen bi çiçek ne kadar sevindiriyor değil mi? inşallah aranız iyice düzelir hiç bir sorun kalmaz canım.

ben yapıyorum lemlem 6 aydır o günleri takip etmeye calıştım düğün ağdamı bile ona denk getirdim sonuş harika bacaklarım belki 30 tane cıkıyor onunda renkleri baya açıldı sende takip etmeye calış

ben de gördüm o topiği ama biraz geç oldu çok şükür tüylerimden kurtuldum laser sayesinde inş.sizde kurtulursunuz bu dertten

hadi yaaa o kadar fark ediyormu gerçektennnn... of acayip sabırsızlandım beklesemmi 10 gün daha acaba yaaa :26: bacaklarımı bekletebilrimde bikini bölgesi beklemez o kadr işte. bacaklara bu ay başlayayımda diğer bölgelere bi sonraki ay başlayayım ben en iyisi..

ben de gördüm o topiği ama biraz geç oldu çok şükür tüylerimden kurtuldum laser sayesinde inş.sizde kurtulursunuz bu dertten

ben bi ara lazerede gittim ama bi etkisini görmedim, gerçi sonradan araştırdığım kadarıyla zaten lazerinde çeşitleri varmış.. ama yinede en etkilisi bile tamamen yok etmiyomuş bi zaman sonra yine çıkarmış, seninki bittimi tamamen

bitti sayılır k.altı kalmadı genital ve bacaklarda 3-5 tane incecik tüy çıkıo 3-4 seans daha giderim biter onlarda ilerde hormon değişikliği falan olursa ilaç falan kullanınca çıkabilirmiş ama max.%10-15 miş o da fazla değil zaten

selam herkese...
bayağı sayfa olmuş bugün okuyamadım henüz geçmişi..
sabah eşim işten geldi onunla öğlene kadar uyudum kalkıp kahvaltı hazırladım ki kahvaltıda bi güzel kavga ettik... bu saat oldu hala konuşmuyoruz minik bi olay büyüdü asabımı bozdu. neymiş sabah sinirli olurmuş...bende o suratını görmiyeyim diye kalktım temizlik yaptım süpürdüm, sildim, toz aldım, tuvalet banyoyu cifledim, mutfağı tezgahını sildim ocağıda, bi de geceden kıyma çıkarmıştım köfte yaptım... ve o odadan bile çıkmadı hala eşortmanlarıyla karşımda uzanıyo öyle sinirliyim ki anlatamam. onca saat kıçım yer görmedi insan bi kalkar bakar bu napıyo oralarda soğukta ama yokkk. bende sofra hazırlamayı düşünmüyorum alıp tabağıma yicem o da gitsin yesin!!

Tam tamına 10 senedir ağda yaptığımdan belkide dolunay günlerine denk geldi ağdam 2 ayda bir ağda yaptırıyorum gittiğimde tam çıkmamış oluyorlar ama ben kıl tüy meselesine takıntılı olduğumdan yaptırıyorum,abla söylene söylene daha çıkmamış tam çıksa çok daha iyi alınır diyo ben dinlermiyim alt bacağımda çok az var sadece üst bacağımda çıkar birde malum bölge ama burası bile seyrektir ağda sayesinde çok memnunum bence bu dolunay olyını takip e Lemlem faydası olabilr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…