2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Slm kızlar;
ağda ve lazerden bahsetmişsiniz.ben ağdaya yeni başlayanlardnım ne yazıkki bu zamana kadar makine kullandım ama evlilik olayı çıkınca mecbur adaya başaladım aslında lazre gitmek istiyorum ama korkuyorum acır mı diye hiç cesaretim yok buyüzden :44:

Hayırdır canım ne oldu size küçücük bişey ne kadar büyüyor değilmi,olsun sen yinede normal davran belkide olay büyümesin diye sen temizlik yaparken gelmemiştir, öyle tek başına yemek yemek kendine yapmak olmaz hazırla oda gelsin beraber yiyin ama konuşma hatasını anlasın

Bugün eşim işyerime kocaman bir çiçek göndermiş. Romantikte bir not yazmış, yıldönümümüzü kutlamış. Demekki tepkilerim işe yarıyor, geçte olsa bir çiçek gönderdi.

Ay Shadowshows çok sevindim canım, demek ki eşin normal hayata dönmeye başlamış ve tepkilerin işe yaramış, umarım her şey istediğin gibi olur. Aaahh ahh umarım çiçek konusunda darısı bana olur aylar oldu çiçek almayalı, oysa önceden sürekli sebepsiz yere sürpriz yapardı, şimdi tık yok

köfte patates barbunya(dünden kalan) pilav (dünden kalan) belkide çorbada yaparım salata yoğurt turşu

Afıyet olsun canım...
Barbunya kuru demı, tarıfını ıstıyorum kuzum, kurusunu hıc yapmadım hep mevsımde taze yapardı annem...
Cok severım barbunyayı ama almaya cesaret edemedım... Islatıyoz mu onu napıyoz? Ay cok cahılce oldu demı yaa :26:

benim de bütün yemekleri temizledik kalmadı bşyim evde ıspanak ve mantar var hangisini yapsam karar veremedim
mantar yaparsam pilav yaparım ıspanak yaparsam makarna yaparım

Of ıkısıne de bayılırım, afıyet olsun canım, mantarın yer turlusu muthıs olur ben de en cok tavuk soteye yakıstıyorum ama meze de yapıyorum onunda soğuk olarak o da cok guzel oluyor sofrada ozellıkle davetlerde... Ispanagın gecen hafta yemegını yapmıstım bu yuzde n yarın boregını yapıcam ınsallah...

ben hastanede çalışıyorum canım nöbette kaldığımızda acil serviste nöbet tutuyoruz,ilk müracaat olur ya orda. Hemde deli gibi iş oluyo yaa

Kayıt kabulde mısın elıfcım, cok zor bı ıs ıyı bılırım... Hangı hastane programını kullanıyorsunuz, ay meslegımı mı ozledım ne

Hakkında hayırlısı olsun ınsallah, borc varken cok zor ama dedıgın gıbı ozellerın hıc bır garantısı yok... O ogrenım kıme dert degıl kı alırken bereketını bıle goremıyorsun bı cırpıda bıtıyordu ıs odemeye gelınce of of

Kuzum donusunu dort gozle beklıyor olacagız, hep aklımızdasın, dualarımız senınle...
Allah a emanet ol, kalbını her konuda ferah tutmaya calıs emı...

Bugün eşim işyerime kocaman bir çiçek göndermiş. Romantikte bir not yazmış, yıldönümümüzü kutlamış. Demekki tepkilerim işe yarıyor, geçte olsa bir çiçek gönderdi.

Yok yok kesın ayar lazımmıs arkadasım, olsun ıse yaramıs aynen devam

Hersey guzel gıderken sacma sapan bı nedenden neler oluyor demı...
Allah bılır ne onemsız konudur...

Illakı hepımız bunları yasıyoruz canım, moralını bozma dıyecegım ama ıse yarar mı bılmem...
Daha da sınırı bozuluyor ınsanın bı gelıp bakmayınca...
Cok onemlı bı mesele degılse uzatmayın kuzum be, bazen sacma bı goz teması ya da bır gulus butun kavgayı unutturabılıyor umarım dargınlıgınız uzun surmez, bence hazırla sen sofranı, yemek kendıne getırebılır

Gecen gun bız de sebebını bıle hatırlamadıgım ama herzamankı gıbı kesın esımı sucladıgım bı tartısma yasadık, konusmuyoruz, ay bı saat gectı tık yok ıkı uc derken aksam oldu, ben tartıstıgıma bıle pısman oldum sıkıldım cunku ole put gıbı durmaktan Gıttım nar soydum, muz doğradım meyve tabagı yaptım gırdım ıcerı, esım yan yan bakıyo, oturdum dıbıne, kasıkla narı verdım agzına hıc ıstıfını bozmadan yıyor, bır ıkı derken koca tabagı ben yedırdım aldımı bızı bır gulme napayım sıkıldım, yoksa tabıkı ben haklıydım

aynen öyle canım ikimizde inadız o yüzden kavga edince barışmamız zaman alıyor... bende öyle yaptım canım gittim sofrayı hazırladım açsan gel dedim o da hemen oturdu tabi yine konuşmadık ama sofrayı kaldırırken yardım etti... bakalım bu suskunluğu kim bozacak

inşaAllah cancağızım

ben o topiği takiip edyorum 3-4 aydır
gerekirse bekliyorum çünkü etkisi inanılmaz
tüylerim zaten çok kalın değildir sir agda kullandığım için ama
seyrek syılmazdı
bu uygulamaya başlayalı daha d ainceldiler sanki ve tabiki seyrekleştiler farkedilir derecede
bende geç çıkmıyolar yalnız normal zamanında çıkıyolar
yani etkisi bünyeden bünyeye değişyo ama ben bunu uygulayıp da işe yaramadığını söyleyen birine rastlamadım o topikte

ben de gördüm o topiği ama biraz geç oldu çok şükür tüylerimden kurtuldum laser sayesinde inş.sizde kurtulursunuz bu dertten

son zamanlarda düşünmeye başladım
hangi makinada tedavi gördün canım ve ne kadar süre sürdü?
ben araştırdım biraz ama karar vermek zor

ziyaretçiler sizede günaydın. bi üye olupta ses verin artık olmuyo böyle gizliden takip. sürekli 2 kişi ziyaretçi...!!!!

şuan 8 ziyaretçiyiz.....

Son düzenleme:
Günaydın mutlu sabahlar kızlar... :)

Ziyaretçiler google amcada arama yaparken sayfaya düşmüş olabilirler...

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 2 ziyaretçi)
baLHuzur, eliff_87, hurr, servet85, lemlem07, semerta, demet86+

Bende bu şekil:)

arada sıraada artıyo ziyaretçiler ama şu 2 kişi sürekli var nerdeyse. ne zaman girsem 2 ziyaretçi. lemlem bencede adımızı sanımızı değiştirsek iyi olucak galiba. ben şu albümü filan gizli yapayım. olmuyo böyle. bazen herşeyi anlatmak istiyorum burdaki arkadaşlarıma anlatmadıklarımı. sonra vazgeçiyorum. çünkü benim burdaki adımı işyerindekiler filan biliyo baştan saf gibi herkese açıkladım. değiştirmek şart..

Günaydın hatunlar,
ya şu ağda işini bi ben beceremiyorum, yapıştır tut çek sonra morarıyo benim tenim bu işte tecrübe gerekiyo, düğün öncesi marifetli kardeşime yaptırdım önce pudra sürüp üstüne ağdayı sürdürmüştüm zorla da pek acımadı, ama işte kendi kendime sürüp çekemem beeennnn, cesaretim gelene kadar epilatörle devamm

işte burda da nick değiştirilmiyor, ben bi aralar düşünmüştüm ya hani, yöneticilere o kadar mesaj attım hepsi tınnn.. cevap bile yazan olmadı. tek yapılacak şey bu üyelikleri iptal edip yeni bir isim almak, veya başka bir mail adresiyle tekrar üye olmak. sonrada ben geldiim nickimi değiştirdim dememek gerekiyo tabi birbirimize özel msjla bildirmek lazım.

kendin yaptığında çok uzun sürüyor, ne kadar hızlı olursanda o kadar az acı hissediyorsun. bunun içinde ağdacıya gitmek en iyisi, benim 3 saatte bitirebildiğim işi 20dak da hallediyor. hemde tertemiz oluyor. bende gidecemde işte şu dolunay 17-18inde falanmış onu bekleyeyim diyorum, bide saati varmış tabii uyar inşallah..

Ağda bende yapamıyorum ya aynen makineye dewam. bacak ve koltuk altım hiç problem değil acımıyo ama genital bölge çok fena acıyo... bi kısmını eldivenle alıyorum bi kısmını makineyle. Kuaföre gitmeyede utanıyorum. burası küçük yer çünkü, büyük şehirde olsam giderdim. ama burda çarşıda pazarda karşılaşmak mümkün olduğu için çok utanıyorum.

günaydın güzeller...nasılsınız bakalım...ben bugun kendimi iyi muhasebeye inmedim zaten .. pazar günü büyük misafir ağırlıycam...dayımlar teyzemler kızları falan hep gelecek.. pazar tüm gün temizlikçe geçecek anlaşılan:) ben bu agda olayına alışamadım henüz ya zorlanıyorum emla krem aldım bakalım bu defa kendim deniycem ...

shadoww sevindim çiçek gelmesine tümsorunlar düzelir umarım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…