- 7 Eylül 2011
- 2.116
- 50
- 158
selam herkese...
bayağı sayfa olmuş bugün okuyamadım henüz geçmişi..
sabah eşim işten geldi onunla öğlene kadar uyudum kalkıp kahvaltı hazırladım ki kahvaltıda bi güzel kavga ettik... bu saat oldu hala konuşmuyoruz minik bi olay büyüdü asabımı bozdu. neymiş sabah sinirli olurmuş...bende o suratını görmiyeyim diye kalktım temizlik yaptım süpürdüm, sildim, toz aldım, tuvalet banyoyu cifledim, mutfağı tezgahını sildim ocağıda, bi de geceden kıyma çıkarmıştım köfte yaptım... ve o odadan bile çıkmadı hala eşortmanlarıyla karşımda uzanıyo öyle sinirliyim ki anlatamam. onca saat kıçım yer görmedi insan bi kalkar bakar bu napıyo oralarda soğukta ama yokkk. bende sofra hazırlamayı düşünmüyorum alıp tabağıma yicem o da gitsin yesin!!
Bugün eşim işyerime kocaman bir çiçek göndermiş. Romantikte bir not yazmış, yıldönümümüzü kutlamış. Demekki tepkilerim işe yarıyor, geçte olsa bir çiçek gönderdi.
köfte patates barbunya(dünden kalan) pilav (dünden kalan) belkide çorbada yaparım salata yoğurt turşu
benim de bütün yemekleri temizledik kalmadı bşyim evde ıspanak ve mantar var hangisini yapsam karar veremedim
mantar yaparsam pilav yaparım ıspanak yaparsam makarna yaparım
ben hastanede çalışıyorum canım nöbette kaldığımızda acil serviste nöbet tutuyoruz,ilk müracaat olur ya orda. Hemde deli gibi iş oluyo yaa
kafam allak bullak cnm ya eşimle akşam ölçüp biçicez artık...iş varken imkansız kazanmam ee çok geç gidiyoruz..işleri bile yetiştiremiyorum ki ders çalışıyım..benim öğrenim ve kredi kartlarım zaten ortayı karıştıryo amnn ne biliyim işte bakalım hakkımızda hayırlısı olsun bakalım...
burdayım:)
takipteyim yani
ctesi vajiyi yendim ertesi gün regl oldum
özdenciğim dediği gibi pek mesgul sayılmam yani :))
evlilğimde hala rayına oturmayan o kadar çok şey var ki buraya girmek içimden gelmiyo
sizin mutluluklarınızı uzaktan seyrediyorum
eşimi deliler gibi seviyorum, onun anlayışı ve yardımları sayesinde biçok şeyi aştım ama ne bileyim hala herşey olması gerektiği gibi değil yani
evimde netim yok
girebildiğim zmanlarda da derdime çare arıyorum
üzerinze alınmayın sizi terk etmiş değilim
dönücem inş:)
Bugün eşim işyerime kocaman bir çiçek göndermiş. Romantikte bir not yazmış, yıldönümümüzü kutlamış. Demekki tepkilerim işe yarıyor, geçte olsa bir çiçek gönderdi.
selam herkese...
bayağı sayfa olmuş bugün okuyamadım henüz geçmişi..
sabah eşim işten geldi onunla öğlene kadar uyudum kalkıp kahvaltı hazırladım ki kahvaltıda bi güzel kavga ettik... bu saat oldu hala konuşmuyoruz minik bi olay büyüdü asabımı bozdu. neymiş sabah sinirli olurmuş...bende o suratını görmiyeyim diye kalktım temizlik yaptım süpürdüm, sildim, toz aldım, tuvalet banyoyu cifledim, mutfağı tezgahını sildim ocağıda, bi de geceden kıyma çıkarmıştım köfte yaptım... ve o odadan bile çıkmadı hala eşortmanlarıyla karşımda uzanıyo öyle sinirliyim ki anlatamam. onca saat kıçım yer görmedi insan bi kalkar bakar bu napıyo oralarda soğukta ama yokkk. bende sofra hazırlamayı düşünmüyorum alıp tabağıma yicem o da gitsin yesin!!
Hayırdır canım ne oldu size küçücük bişey ne kadar büyüyor değilmi,olsun sen yinede normal davran belkide olay büyümesin diye sen temizlik yaparken gelmemiştir, öyle tek başına yemek yemek kendine yapmak olmaz hazırla oda gelsin beraber yiyin ama konuşma hatasını anlasın
ahsen bunları düşünme artık zorlamada oluruna bırak herşeyi zamanla düzelicek herşey destek alman gerekiyorsa al mutlaka ama herşey senin kafanda bitiyor sen bunu benden daha iyi biliyorsun ....eşin anlayışlı biri allahtan onunda desteği ile düzelicek evliliğin
kızlar ağdasını doolunaya göre yapan var mı aranızda? ben bir kere uygulayabildim gerçektende fark vardı daha geç çıkmışlardı ama devam edemedim tam evlilik öncesi koşturmacalara denk gelmişti evlendikten sonrada uygulayamadım ama yine yapmayı düşünüyorum, bu sitede bi topicte var bu konu bi kız bunla ilgili baya bir araştırma yapıp tarih ve saat veriyor, aralık ayının tarihleri daha açıklanmamış ama 18i gibiymiş sanırım. aslında bu sıralar almam gerekiyor ama beklesemmi bilemiyorum 10 gün var daha..
ben de gördüm o topiği ama biraz geç oldu çok şükür tüylerimden kurtuldum laser sayesinde inş.sizde kurtulursunuz bu dertten
ziyaretçiler sizede günaydın. bi üye olupta ses verin artık olmuyo böyle gizliden takip. sürekli 2 kişi ziyaretçi...!!!!
arada sıraada artıyo ziyaretçiler ama şu 2 kişi sürekli var nerdeyse. ne zaman girsem 2 ziyaretçi. lemlem bencede adımızı sanımızı değiştirsek iyi olucak galiba. ben şu albümü filan gizli yapayım. olmuyo böyle. bazen herşeyi anlatmak istiyorum burdaki arkadaşlarıma anlatmadıklarımı. sonra vazgeçiyorum. çünkü benim burdaki adımı işyerindekiler filan biliyo baştan saf gibi herkese açıkladım. değiştirmek şart..
Günaydın hatunlar,
ya şu ağda işini bi ben beceremiyorum, yapıştır tut çek sonra morarıyo benim tenim bu işte tecrübe gerekiyo, düğün öncesi marifetli kardeşime yaptırdım önce pudra sürüp üstüne ağdayı sürdürmüştüm zorla da pek acımadı, ama işte kendi kendime sürüp çekemem beeennnn, cesaretim gelene kadar epilatörle devamm
Günaydın hatunlar,
ya şu ağda işini bi ben beceremiyorum, yapıştır tut çek sonra morarıyo benim tenim bu işte tecrübe gerekiyo, düğün öncesi marifetli kardeşime yaptırdım önce pudra sürüp üstüne ağdayı sürdürmüştüm zorla da pek acımadı, ama işte kendi kendime sürüp çekemem beeennnn, cesaretim gelene kadar epilatörle devamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?