2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kuaföre bende bi kere gitmiştim, hem daha çok utandım hemde o kadar temiz yapamadı. ama burda bir hamam var büyük biryer, masaj, güzellik salonu, ağda vs herşey var, tertemiz biryer ve çalışanlarda çok profosyonel orayı çok beğendim tertemiz aldı ve daha kaliteli ağda kullanıyorlar. hep aynı kişiye gidiyorum ben. kızın adını hangi günler hangi saatler çalıştığını öğrendim. sende bir kişi belirle hep aynı kişiye git, önce utanıyosun ama onlar alışkın olduklarından rahatlatıyor seni merak etme.

Ah güzelim ah sen benim yaşadığım yeri görsen 75-80 bin nüfusu var. hiç öyle yerler yok keşke olsa giderdim. kuaförlerde alıyolar bizim. ordada çekiniyorum işte. kendim yapmamda çok zor. makinede tam alamıyo illa kalıyo. ama napim kötünün iyisi işte.

bende kuaföre gittim çok güzel aldı acısı da çok olmadı ama hem fırsat olmuyo gitmeye hemde insan çekiniyo bide aşırı pahalı orası ya düğün öncesi ağdaya 80 tl verdim

bende kuaföre gittim çok güzel aldı acısı da çok olmadı ama hem fırsat olmuyo gitmeye hemde insan çekiniyo bide aşırı pahalı orası ya düğün öncesi ağdaya 80 tl verdim

çok pahalıymış gerçektende, abartmışlar yani. burda dediğim yerde komple ağda 35'e yapıyorlar. daha uygun biyer bul bence

Elifçim sizin nüfusun yarısı kadar burası:), ya büyük yerde de yaşaşam bikini bölgesi için gitmezdim ben, gidemezdimmm yooo, ama arada bir kardeşime bacaklarımı aldırırım yine diğer bölgeylede aynen eldiven makine allah ne verdiyse yapıyoz işte,
kızlar ya ben acayip kilo almışım dün gece dank diye farkettim evlilik resmen yaramış ama iyi olmamış rejim yapamam açlığa tahammülüm yok, yakın bi zamanda tahlil yaptırmam lazım kan şekerimmi düşüyo nedir, belim odun gibi olmuş ya en kilolu halimi yaşıyorum şuan sabah güzel kahvaltı yapıyorum öğlen yemeğimi de gayet güzel yiyorum ama kesinlikle ekmek yemiyorum öğlenleyin, akşamda gözüm hiç bişi görmüyo ya kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum eve girer girmez aşkım nolurr yemeğin altını yak bayılcam şimdi diyip duruyorum, işin kötüsü bu şişlik bizimkilerde başka düşüncelere yol açıyoo acilen zayıflamam lazım

semerta yarama tuz bastın bende çok kilo almışım. aşırıda yemiyorum halbuki ya. ama her sabah simit,poğaça,açma yemek yaramadı bana. öğlende akşamda ekmek yemem. yemeğide çok yemem. ama bu sıralar kocacığın ellerinden sandwich patates kızartması yeme olayını biraz fazla kaçırmış olabilirm. ay acil vermem lazım benim de ama spor yapmaya vakit yok. dediğin gibi rejim yapamam yemek en büyük zevkim napiciiiz biz yaaa

günaydın herkesee ağdadan bahsetmişsiniz bende bu ay 24ünde denemeyi düşünüyorum tabi o günden önce eşimin yanına gitmezsem. Ben yıllardır bacaklarım için kuaföre gidiyordum, düğün içinde tüm cesaretimi topladım ve bikini bölgesini aldırdım, ilk aldırmada emlayı kullandım en çok acıyan bölgeye sanırım yetmemiş ve tam uyuşma olmamıştı acıyı da hissettirdi tabi ki ama zaten tamamen geçirmiyor acısını, sadece hafif şekilde azaltıyor, 2. ve 3. aldırmamda krem kullanmadan gitmiştim hissedilen aynı acı değişen bir şey yok bence. Sadece ilk gidişimde cesaretlendirdi beni o kadar

Ben İzmitte oturuyordum orada belliydi kuaförüm ve gittiğim güzellik salonu ama evlenince Bursaya geldim burada bildiğim ve gidebileceğim hiçbir yerim yok henüz Aslında tam merkezde oturuyoruz her yanım kuaför ve güzellik merkezi ama tavsiye ile iyi bi yere gitmek istiyorum, deneme yanılma yöntemiyle uğraşmak istemiyorum.

halbuki önceden daha hareketsizdim, mesala yemeği annem hazırlardı yemekten sonrada koltuğa uzanır tv izlerdim babam çay isticekde yerimden anca kalkardım, dün annemdeydim yemekten sonra uyumuşum ya işte eskiden böyleydim ama bu kadar kilom yoktu, şimdi 6 gibi evde oluyorum yemekti masaydı, bulaşık vs topla et derken 8 den önce oturamıyorum sonra meyve, bitki çayı içiyorum eee hareket te var niye alıyorum ben bu kiloları anlamadım, kondisyon bisikletinin ayarını yaptırdım geçen hafta eşime güya her akşam yapcaktım artık dizilerimi bisikletin tepesinde izlicem bu gidişle,

selam hatunlarrrrr,

iki gündür işlerden uğrayamıyordum... baya konular derinleşmiş gene :)

öncelikle bulaşık makinesi meselenize değinmek istiyorum be nde 3ü 1 arada tabletlerden kullanıyorum fakat makinemizi kuran servis elemanı 3in1 tablet de kullanıyor olsanız tuz ve parlatıcı kısmını doldurun demişti... be nde öyle yaptım... o nedenle memnunum makinemden çok şükür. ve tahta kesinlikle koymayın makineye o konuda da servisçiler uyarmıştı...

kıl tüy meselemize gelince de ... be nde lazere gidiyordum. 3 seans sonra balayında biraz bronzlaştığım için 1 ay gitmedim sonra da araya ananemin vefatı falan grince iice koptum olaydan zaten. hatta 2 ay oldu nerdeyse ama hala içimden hiç bişi yapmak gelmiyor kuaföre gitmiyorum bile.... makyaj bile yapmak gelmiyor içimden... şimdi yılbaşı geliyor... biz hep bir arada olurduk şimdi eksik olucaz. zaten bir arada da olmayız herhalde ananemden sonra dayımın karısı yengem azıttı onunla hepimiz kavga ettik konuşmuyoruz şimdi... ananemin vefat ettiği günden bir gün önce taşınmıştı ananemin vefat ettiği gün evinde çamaşır yıkayıp yıkayıp getirdi ananemin evine astı yeri yokmuş hanfendinin... daha buna benzer benzemez neler yaptı.... nefret ediyorum ondan... canım ananem iyi ki görmedi bunları... ananemi de çok üzerdi o domuz zaten... belki de onun yüzünden ananem hasta oldu... dayımı doldurup duruyordu hep hepimize karşı.... aslında bunları da burda böyle anlatıyorum ama birileri girip okumaz inşallah aman yaaa okursa okusun ama bu siteye üye olmayan insanların konuları rahatça okuması çok rahatsızlık verici bişey.. üye olmayan sadece başlıkları görsün konulara giremesin. bütün forumlarda böyle değil mi.... şikayet etsek ya ....

selam kızlar arada bakıyorum ama yazamıyorum işlerden dolayı müsait olduğum da katılırım size...

HeraGirl tahta kaşık spatula vslerden mi bahsediyorsun??? Ben onlardan koyuyordum makineye zarar mı veriyormuş ki :44:

heracım arabozan insanlar heryerde var. benimde halam düğünde o kadar çok üzdüki bizi. şimdi babamla konuşmuyolar. Benimde içimden hiç konuşmak gelmiyo. düğünden sonra 1 kez bayramda gördüm küçüklük görevimi yapıp elimi öptüm o kadar. ohoo anlatsam o kadar saçma o kadar gereksiz kıskançlıkları var ki Allah görüyo. Babamlar 2 kardeş. Babacıma üzülüyorum işte neticede ablası biz umursamayız ama o daha çok üzülüyo. Böyle densizleri kendi haline bırakıp muhattap olmıycanki seni daha fazla üzemesinler.

Şu gizlilik olayına gleince benide iyice sinir etmeye başladı bu olay ama nasıl şikayet edebiliriz ki?? Ewet üye olmayan en azından böyle sohbet topiklerini okuyamasın. yemek topiklerini filan okuyabilsinler. buralarda üyelere özel kalsın dimi. çoğu kişinin isteği bu ama neden uygulamıyoalr anlamadım.

Dün annemlerdeydik, hasret giderdik bizde..Kardeşimle eşim maç izlerken, annemle dizi izledik, uyuyup kalmışım,annecim üstümü örtmüş yarım saat uyku çok güzel geldi bir huzurla uyandım..
K.altı,g. lazere gidiyorum memnunum,şimdide bacak için gidiyorum..Ev işlerinden kendimle yeterince ilgilenemiyorum buda hiç hoşuma gitmiyor

HeraGirl tahta kaşık spatula vslerden mi bahsediyorsun??? Ben onlardan koyuyordum makineye zarar mı veriyormuş ki :44:

canım hem makineye zarar veriyor hem de tahta olduğu için deterjanı emerek bulaşıkların temizlenmemesine sebep oluyormuş....

Kızlar ziyaretçilere kapatılması çözüm olmaz ki, üye olmak çok mu zor üye olarak takip ederler etmek isteyenler

Nişanlıyken bu siteden bahsetmiştim nişanlıma nickimi de söylemiştim sorduğu için, o da merak etmiş bakmış -sonradan söyledi- ama mesajlarımı göremediği için üye olmuş ve tüm mesajlarımı okumuşşş. Gerçi banlanmış sonra erkek üye diye ama bu olmayacak birşey değil yapılabilir yani... O yüzden çok özel şeyler yazmamak gerekiyor tanıdık herhangi biri de okuyabilir, bazen bende öyle şeyler yazmak istiyorum kiiiiiii zor tutuyorum kendimi sırf bu yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…