Ağda bende yapamıyorum ya aynen makineye dewam. bacak ve koltuk altım hiç problem değil acımıyo ama genital bölge çok fena acıyo... bi kısmını eldivenle alıyorum bi kısmını makineyle. Kuaföre gitmeyede utanıyorum. burası küçük yer çünkü, büyük şehirde olsam giderdim. ama burda çarşıda pazarda karşılaşmak mümkün olduğu için çok utanıyorum.
kuaföre bende bi kere gitmiştim, hem daha çok utandım hemde o kadar temiz yapamadı. ama burda bir hamam var büyük biryer, masaj, güzellik salonu, ağda vs herşey var, tertemiz biryer ve çalışanlarda çok profosyonel orayı çok beğendim tertemiz aldı ve daha kaliteli ağda kullanıyorlar. hep aynı kişiye gidiyorum ben. kızın adını hangi günler hangi saatler çalıştığını öğrendim. sende bir kişi belirle hep aynı kişiye git, önce utanıyosun ama onlar alışkın olduklarından rahatlatıyor seni merak etme.
bende kuaföre gittim çok güzel aldı acısı da çok olmadı ama hem fırsat olmuyo gitmeye hemde insan çekiniyo bide aşırı pahalı orası ya düğün öncesi ağdaya 80 tl verdim
Ah güzelim ah sen benim yaşadığım yeri görsen 75-80 bin nüfusu var. hiç öyle yerler yok keşke olsa giderdim. kuaförlerde alıyolar bizim. ordada çekiniyorum işte. kendim yapmamda çok zor. makinede tam alamıyo illa kalıyo. ama napim kötünün iyisi işte.
çok pahalıymış gerçektende, abartmışlar yani. burda dediğim yerde komple ağda 35'e yapıyorlar. daha uygun biyer bul bence
semerta yarama tuz bastın bende çok kilo almışım. aşırıda yemiyorum halbuki ya. ama her sabah simit,poğaça,açma yemek yaramadı bana. öğlende akşamda ekmek yemem. yemeğide çok yemem. ama bu sıralar kocacığın ellerinden sandwich patates kızartması yeme olayını biraz fazla kaçırmış olabilirm. ay acil vermem lazım benim de ama spor yapmaya vakit yok. dediğin gibi rejim yapamam yemek en büyük zevkimnapiciiiz biz yaaa
HeraGirl tahta kaşık spatula vslerden mi bahsediyorsun??? Ben onlardan koyuyordum makineye zarar mı veriyormuş ki :44:
canım hem makineye zarar veriyor hem de tahta olduğu için deterjanı emerek bulaşıkların temizlenmemesine sebep oluyormuş....
canım hem makineye zarar veriyor hem de tahta olduğu için deterjanı emerek bulaşıkların temizlenmemesine sebep oluyormuş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?