canım hem makineye zarar veriyor hem de tahta olduğu için deterjanı emerek bulaşıkların temizlenmemesine sebep oluyormuş....
kızlar ya size bişey sorucam. benim dundurucumda 2 ay önceden kalma patatesli harç var. börek yapmıştım artanı koymuştum. sizce bozulmuşmudur ??
kızlar şu dolunayda ağda yapma yöntemi aralık ayı tarihini açıklamamışlar tarihi bilen var mı??
demet86 canım biz senin düğün fotolarını görmedik dimi?? ve diğer gelinlerimizide görmedik aslında. niye paylaşmıosunuz kızlar albümyapında görelim güzelliğinizi yahuu
demet86 canım biz senin düğün fotolarını görmedik dimi?? ve diğer gelinlerimizide görmedik aslında. niye paylaşmıosunuz kızlar albümyapında görelim güzelliğinizi yahuu
Valla canım ben bi ara koydum albüm yaptım burdan da söyledim ama kimseden ses seda çıkmayınca bakıp bakmadığıyla ilgili,sonra giren çıkan da belli değil bende sildim tekrardan.
hatta yapabilirsem evim güzel evim bölümüne de aklemek isterim siz de ekleyin bakalım ordan
bu arada dış çekim albümümü yükledim duyurulurr
özeli seçince arkadaş listemdekilerden başka kimse görmüyor değilmi albümü??
bu arada dış çekim albümümü yükledim duyurulurr
özeli seçince arkadaş listemdekilerden başka kimse görmüyor değilmi albümü??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?