2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

canım hem makineye zarar veriyor hem de tahta olduğu için deterjanı emerek bulaşıkların temizlenmemesine sebep oluyormuş....

Zarar verdiğini bilmiyordum,Dün sadece tahtanın detarjanı emdiğini konuşmuştuk,hatta anneme bile söyledim.. Sizleri bu yüzden çok seviyorum, hem içimizi dökebiliyoruz hemde bu şekilde birbirimizden hep yeni şeyler öğreniyoruz..

kızlar şu dolunayda ağda yapma yöntemi aralık ayı tarihini açıklamamışlar tarihi bilen var mı??

ocwmays canım benim kullandığım lazer cihazlarını sormuşsun ilk önce tüylerim azalana kadar IPL die bi cihaz var onu kullandılar barkod okuyucu gibi bi alet sonra alexsandrite a geçtiler ince tüyleri daha iyi görüyo şimdi bitti gibi ve merak edenler ağdadan daha çok acıtmıyo ilk seanslarda az bi acı hissediyosun ama dayanılmayacak gibi çok değil sonra azaldıkça acı kalmıo

kızlar ya size bişey sorucam. benim dundurucumda 2 ay önceden kalma patatesli harç var. börek yapmıştım artanı koymuştum. sizce bozulmuşmudur ??

demet86 canım biz senin düğün fotolarını görmedik dimi?? ve diğer gelinlerimizide görmedik aslında. niye paylaşmıosunuz kızlar albümyapında görelim güzelliğinizi yahuu

kızlar şu dolunayda ağda yapma yöntemi aralık ayı tarihini açıklamamışlar tarihi bilen var mı??

Bu tarihleri yazan arkadaşın sınavları varmış o yüzden ilk sayfada güncelleme yok ama forumda yazmış cevapları birinci alternatif 16-18 aralık arası ikinci alternatif 24 aralık 11 aralıktan sonra yine saatleriyle yazıcakmış

günaydın kızlar : )saat 12 oluyor ama neyse bugün çok soğuk istanbul.. şimdi sıcacık evde olup tv karşısında yatmak vardı

demet86 canım biz senin düğün fotolarını görmedik dimi?? ve diğer gelinlerimizide görmedik aslında. niye paylaşmıosunuz kızlar albümyapında görelim güzelliğinizi yahuu

sadece arkadaşlarının görebiliceği gizli albüm yapılabilir bence

Valla canım ben bi ara koydum albüm yaptım burdan da söyledim ama kimseden ses seda çıkmayınca bakıp bakmadığıyla ilgili,sonra giren çıkan da belli değil bende sildim tekrardan.

Valla canım ben bi ara koydum albüm yaptım burdan da söyledim ama kimseden ses seda çıkmayınca bakıp bakmadığıyla ilgili,sonra giren çıkan da belli değil bende sildim tekrardan.

özdenin dediği gibi sadece arkadaşlarımızın görebileceği özel albüm yaparsak ekli olmayanlar göremez canım. silmene gerek yok yani.

canım evimi ve düğün fotolarımı paylaşmak istiyorum ama uğraştım fotoları kabul etmedi eklenmedi uzantısıyla ilgili olabilirmiş ama yapamadım bi türlü paintte uğraşmak gerekiyomuş ona da vakit bulamıyorum iş yerinde evde de bilg yok ama isterseniz özelden msj atın face den ekleyim sizi bol bol resim var kına düğün balayı

hatta yapabilirsem evim güzel evim bölümüne de aklemek isterim siz de ekleyin bakalım ordan

günaydın hanımlarrr
ankarada hava çok kapalı lamba yakıyorum resmen..
tahta konulmuyomuymuş ya makineye ben bilmiyodum aaa bunı öğrenmem çok iyi oldu. teflon ve bıçaklarıda koymayın diyolar. teflonu bozuyomuş bıçaklarıda köreltip paslandırıyomuş ki benim bıçaklarım paslandı bile gidip değiştirecem daha.
bende evlenmeden önce okumuştum o topici niyetlenmiştim ama uygulayamamıştım. bu ay bi aksilik olmazsa uygulamaya çalışıcam. bende memleketi değiştirdiğim için henüz kendime daimi bi kuaför edinemedim ağdayıda kendişm yapıyorum o yüzden üşendiğim zamanlarda makineyle alıyorum ama ağda gibi olmuyo tabi...
şu ziyaretçi işide can sıkıntısı oldu bende gerçekten napsak acaba..

aralık ayı ağda tarihleri 17-18, falanmış.. bende saat bekliyorum inşallah saatleride uyarda giderim ağdacıma.

ziyaretçilerden bu kadar konuşunca kalmamış şu an :)) ama tabi devamlı bilmediğimiz insanlar tarafından okunması benide çok rahatsız ediyor.

evet yaa elif doğru söylüyo düğün fotolarını görmediğimiz bisürü kişi var.. demett şimdi sana msj atacam facende ekle beni

bu arada dış çekim albümümü yükledim duyurulurr
özeli seçince arkadaş listemdekilerden başka kimse görmüyor değilmi albümü??

Son düzenleme:
bu arada dış çekim albümümü yükledim duyurulurr
özeli seçince arkadaş listemdekilerden başka kimse görmüyor değilmi albümü??

dış çekimler çok güzel çıkmış, fotoları çok güzel bir şekilde koymuş fotoğrafçınız. diğerlerini eklemiştin daha önce görmüştüm onları. bende dış mekan fotolarını eklemiştim ama bizim fotocumuz onları bile cd de falan vermediği için cep albümünden taratıp eklemiştim, gördünüz mü bilmiyorum sonra kaldırmıştım.

evet özel albüm yapınca sadece arkadaş listemiz görüyor ama yöneticiler falnda görüyodur eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…