2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ben görmemiştim senin dış çekimlerini canım ama diğerlerini gördüm . ben tüm fotoları aldım fotocudan cd olarak kimseye vermiyomuş pehhh

sofistike çok güzel olmuş çekimleriniz canım çok beğendim. ayrıca damatlarımızın damatlıkları aynı pierre cardin dimi ???
Bizimki burdaki düğünde gri takım giydi. düğünde yelek kaybolunca istanbuldakinde yeni aldık orda beyaz giydi. dış çekimlerde beyaz yelekle oldu.

çok güzel hepsi
saol canım :)
teşekkürler canım. evet pierre cardin:) benim eşimde düğün sonunda fularını kaybetti olsun canım değişiklik olmuş eşin için
Canım dış çekim resimlerin çok güzel gerçekten, ben malesef ekleyemiyorum fotocu vermiyo dış çekimleri cd ortamında malesef

saol canım. niye vermiyo ki bu foto çekenler çok ilginç dimi.. sonuçta en önemli günün ve yüzlerce foto çekiliyosun ama elinde istediğin zaman pcye takıp bakabileceğin fotolar yok

Canım dış çekim resimlerin çok güzel gerçekten, ben malesef ekleyemiyorum fotocu vermiyo dış çekimleri cd ortamında malesef

işte bu yüzden benim fotocuyu çok sewiyorum. Hemen gönderdi fotoların cd'sini sağolsun. Hediye video yaptı. Şimdi hatta benim cdlerden biri bozuldu virüs bulaştı. albümle birlikte tekrar cd vericek ve o videolarıda cd ye çekicek.

sofistike çok güzel olmuş canım çok beğendim ben de alsam bi fotoları paylaşmak istiyorum artık sabırsızlanıyorum

lemlem im buldum seni

saol canım. niye vermiyo ki bu foto çekenler çok ilginç dimi.. sonuçta en önemli günün ve yüzlerce foto çekiliyosun ama elinde istediğin zaman pcye takıp bakabileceğin fotolar yok

Bu konu canımı çok sıkıyo hele böyle resimlere bakınca aklıma geliyo gıcık adamların prensibiymişş

sofistike ve Lemlem ben sizi birbirinize benzettim biraz saç renginizden dolayı sanırım, birbirinizi andırıyorsunuz

kızlar ne güzel çıkmıssınız bayıldım valla.

Regl oldum,Karnım belim felaket.SOğuk soğuk terliyip üşüyorum.
Bi o kadar da iş çok bugün.
Tek istediğim sıcacık bi yatakta mışıl mışıl uyumak.

sofistike çok güzel olmuş canım çok beğendim ben de alsam bi fotoları paylaşmak istiyorum artık sabırsızlanıyorum

lemlem im buldum seni

çok saol canım. böyle sayfadaki herkesi görmek süper oluyor:))

lemlem ya saç rengin harikaa olmuş bayıldım resmen. fotolarda çok hoş.

semerta ben ekledim seni canım. kabul et. lemlem ve demet sizinde isteklerinizi bekliyorum. sofistike 10 dk dolsun sana da mesaj atıcam yada sen bana at

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…