dış çekimler çok güzel çıkmış, fotoları çok güzel bir şekilde koymuş fotoğrafçınız. diğerlerini eklemiştin daha önce görmüştüm onları. bende dış mekan fotolarını eklemiştim ama bizim fotocumuz onları bile cd de falan vermediği için cep albümünden taratıp eklemiştim, gördünüz mü bilmiyorum sonra kaldırmıştım.
evet özel albüm yapınca sadece arkadaş listemiz görüyor ama yöneticiler falnda görüyodur eminim
bu arada dış çekim albümümü yükledim duyurulurr
özeli seçince arkadaş listemdekilerden başka kimse görmüyor değilmi albümü??
özdencim ekledim seni canım
saol canım :)çok güzel hepsi
teşekkürler canım. evet pierre cardin:) benim eşimde düğün sonunda fularını kaybettisofistike çok güzel olmuş çekimleriniz canım çok beğendim. ayrıca damatlarımızın damatlıkları aynıpierre cardin dimi ???
Bizimki burdaki düğünde gri takım giydi. düğünde yelek kaybolunca istanbuldakinde yeni aldık orda beyaz giydi. dış çekimlerde beyaz yelekle oldu.
Canım dış çekim resimlerin çok güzel gerçekten, ben malesef ekleyemiyorum fotocu vermiyo dış çekimleri cd ortamında malesef
Canım dış çekim resimlerin çok güzel gerçekten, ben malesef ekleyemiyorum fotocu vermiyo dış çekimleri cd ortamında malesef
saol canım. niye vermiyo ki bu foto çekenler çok ilginç dimi.. sonuçta en önemli günün ve yüzlerce foto çekiliyosun ama elinde istediğin zaman pcye takıp bakabileceğin fotolar yok
bende albüm resimlerimi eklediiiim, küçük cep albümünden taratılmış hali idare edin..
Bu konu canımı çok sıkıyo hele böyle resimlere bakınca aklıma geliyo gıcık adamların prensibiymişş
kabul et beniiii
sofistike çok güzel olmuş canım çok beğendim ben de alsam bi fotoları paylaşmak istiyorum artık sabırsızlanıyorum
lemlem im buldum seni
yaa demet sen kimi buldunda ekledin? eminmiisin? bana istek falan gelmedi, devamlı yeniliyorum bakıyorum yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?