2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ya benim face kapalı eşimin face e takıntısı var nefret ediyo kapattım dedim dondurdum.. açsam mı acaba merak ediyorum hepinizi:)

lemlemm hala arkadaşlık isteği gelmedi bana şekerim. arkadaşa sürekli baktırıyorum diğer kızlar mesaj atın sizide ekleyelim hadi.

ayy tontinilerr ben face kullanmıyorum kıskandım şimdi sizi
benim fotolarım 2 aydan fazla süre boyunca özel albümdeydi gecen hafta sildim

şu ziyaretçi meselesine takılmışsınız,
ben farklı b.sayarlardan girdiğim için genelde giriş yapmıyorm
bişey yazacağım zaman girip çıkıyorum
bu sebeple zaman zaman ziyaretçi konumunda gözüküyorum yani bilginiz olsun

lemlem, aycangülün verdiği tarihlerde almak önemli
verdiği saatler en kuvvetli saatler oluyor ancak sana uymazsa da yine o tarihler arası alman faydalı oluyor
benim şimdiye kadar hiç saatlerim uymadı mesela
ama o tarihlerde almak müthiş işime yaradı
lazere başladığımda lazer randevülerimi bile ona göre alıcam inş

lazer epilasyona gidenlerler hangi makinayı kullanıyosunuz ben araştırma evresindeyim
demet alex in iyi olduğunu duydum ama çok sert bi makinaymış ve yapanların çok tecrübeli olması gerekiyomuş
aksi takdirde yanma riski falan var diyolar
ıpl den uzak duruyorum çünkü bi lazer cihazı değil bir çeşit modern ağda gibi
bu sitede de yerden yere vuruyolar o cihazı
sen alexle ne kadar zamanda sonuç aldın

kızlar dün gece kocişle yattık bi iki kelime konuştuk
be tam uykuya dalmak üzereydim kociş bi anda bi sıçrayıp kalktı
bi yumruk büyüklüğünde böcek gibi bişey çarpmış suratına
uykuda falan değildim gözlerim açıktı diyo
ben de onun sıçramasıyla uyandım

ay bu ara çok olağanüstü şeyler yaşıyoruz
en sonunda hacılara hocalara düşücem yane

karabasan olmasın sakın banada ünide olmuştu ... sekerim öle perili 3 harfli şeyler onu düşünen aklından gecirenlere gelir bırak düşünme artık

benim bilgisayarımda faceboo yok odamdaki arkadaşta var. Bakamıyorum resimlerinize ama sabırsızlanıyorum :)
Elif çok şey kaçırıyosun telefonlara cevap veremiyorum resimlere bakmaktan
ayyy semerta seni ilk defa görüyoruumm. ne kadar çıtı pıtı tatlısın.. kızlar sizleri görmek çok güzel.

Sağol canımm, benim facede çok resim yok ama, evet ya böyle çok güzel olduu, zaten birbirimizi tanıyoruz birbirimizin hakkında fikirlerimiz vardı şimdi tam oturdu ayy ben hepinizi görmek tanımak istiyorumm

karabasan olmasın sakın banada ünide olmuştu ... sekerim öle perili 3 harfli şeyler onu düşünen aklından gecirenlere gelir bırak düşünme artık

yok bebeğim ya o işin espirisi
eşim çok yorgun olduğu zamanda oluyo genelde böyle şeyler

ben suan fotolara bakamıyorum ama duvarımda gördüğüm kadarıyla baya bakılacak foto var :) valla eylül gelinleri masallah hepsi güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…