2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

semerta ve sofistike size mesaj atabildim... beni de ekleyiiiiiiiiiiin şimdi özdn ve lemlem in faceinden birileri hep arkadaş olmuş ama hanginiz kimsiniz bilemediğimden ekleyemiyorum çok komik :) eklerken nicklerinizi yazın

kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr
bırakın faceleri yahu
ayol beni çağırıp durdunuz geliverdim gari
haftasonu sınavlarım var zati hiç çalışasım yok

Bunca zamandır burada sizleri takip ediyorum ara ara sohbetlerinize katılmaya çalıştım ve dostluğunuz imrendirdi beni valla tebrik ederim kızlar, çünkü hayatımızda olan dost dediklerimizden daha dost olmuşsunuz hep böyle olursunuz inşallah,

benim bilgisayarımda faceboo yok odamdaki arkadaşta var. Bakamıyorum resimlerinize ama sabırsızlanıyorum :)

selam eliff_87,
düğün fotoları hakkında özelden attığım mesajı aldım, çok teşekkür ederim önerin için. mesaj sayım 100'ün altında olduğundan yazdığın son topiğin altına mesaj atarak teşekkür edebiliyorum ancak. umarım buradan sana ulaşabilirim.

korktum yaa, ne bilim hacılara hocalara gitmek nasıl olur bilmiyorumda nazar duası falan okuyun, yasin okuyun, evinizde dualar bulundurun diyecem ama zaten vardır eminim.
nazar boncuğu asın, başka ne yapılır bilmem ki.. ben bu tür olaylara inanıyorum annemle babamın başına gelmiş yeni evliyken neler neler yaşamışlar.. allah sizi kötü niyetli insanların şerrinden korusun canım

lazerde npl ye gidenlerden biride bendim, gerçekten hiç bir işe yaramayan saçma sapan bir alet. bütün lazer umutlarımı söndürdü hatta benim. alex nasıl bilmiyorum ama araştır iyice öyle karar ver, az para değil sonuçta.. ağda tarihlerine dikkat ederek alacam bakalım ondan umutluyum.

bu aradaaa demek ziyaretçilerden biri sendiiiin.. iyi hadi birini bulduk bakalım. canım sende öyle takılma kul adını açda girsene aaaa

Kızlarr resimlere baktıysak artık topğimizde bizi bekleyenleri unutmayalım, hem herkesin face adresi yok hem ocwmays de gelmiş hoş gelmişş,
canım ya sizde de tuhaf tuhaf şeyler oluyo aklınıza çokmu getiriyosun acaba bu büyü gibi şeyleri içini ferah tutsan

ya bana ne bende görmek istiyorum herkesi bugunluk açıyım face imi eşim duymasın :)

kızlar bizim elektrikler gitti bayada oldu. int modemi şarjlıydı oda bitmek üzeredir, laptopumda şarjı bitebilir. zaten karnımda acıktı birazdan bişiler yemeye çıkacam.

evet ahsen yaa çok özlüyoruz seni artık geliceksin demi

internet bulduğum sürece gelicem ya hayattan kopmak çözüm değil malesef

aman espiri canım ya ne hacısı ne hocası
ben itibar etmem o tarz insanlara
kendim okuyup yatıyorum zaten
ama işin ehli birisi bulursam büyü olup olmadığına baktırcam
yani burda anlatamıyorum ama ilişkimizde bazı tuhaf şeyler var
ve gecen yatakörtümde yine yağ lekesi buldum
umursamadım iki gün sonra tekrar başka bi yerinde buldum
düşünüyoruz düşünüyoruz yatakodamıza yğlı hiçbişey girmiyo
anlamıyorum anlam veremiyorum odama kimsenin de girdiği yok

lazer için de araştırıyorum işte bakcam artıkın
ütüleme sisteminiduyan var mı?

Ratutuy animasyon filmini izledinizmi, aşçı bi farenin filmiymiş yemek yapmayı sevmeyenler bu filmle severmiş:))) eşim öyle diyo

birde kız kardeşim mommo yu izlicem bu akşam inş. filmin müziği o kadar etkiledi ki beni kürtçe bi şarkı ninni gibi bişi sabırsızlıkla akşamı bekliyorum bu iki film için, gerçi peş peşe izlenecek filmler değil

yaaa benim face yok, ben hiçibirinizi göremiycekmiyim şimcik, çok yalnız hissetim kendimi

Son düzenleme:

ayyy alaca karanlık kuşağı gibi olucak ama bende evde izmarit buldum banyonun kapısının önünde :26:

Son düzenleme:

ewt ya ben geldim topiğe dönünnn
hayatım gğle oynaya yatmıştık çok neşeliydik yani aklımıda olumsu bişey de yoktu
ne bileyim yorgunluktan da olabilir
off çok çaresizim açıkcası
hacılara hocalara itibar eden bi insan da değilm açıkcası
ancak çok güvenilir işin ehli biri bulursam olabilr

kızkardeşim mommo yu izledim çok ağlamıştım
çok duragan ama çok duygulu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…