internet bulduğum sürece gelicem ya hayattan kopmak çözüm değil malesef
aman espiri canım ya ne hacısı ne hocası
ben itibar etmem o tarz insanlara
kendim okuyup yatıyorum zaten
ama işin ehli birisi bulursam büyü olup olmadığına baktırcam
yani burda anlatamıyorum ama ilişkimizde bazı tuhaf şeyler var
ve gecen yatakörtümde yine yağ lekesi buldum
umursamadım iki gün sonra tekrar başka bi yerinde buldum
düşünüyoruz düşünüyoruz yatakodamıza yğlı hiçbişey girmiyo
anlamıyorum anlam veremiyorum odama kimsenin de girdiği yok
lazer için de araştırıyorum işte bakcam artıkın
ütüleme sisteminiduyan var mı?
Vafi üzülme özel albüm yapanlar var onlara bakabilirsin
aç bir tane sadece bizi ekle vafi:)
ayyy alaca karanlık kuşağı gibi olucak ama bende evde izmarit buldum banyonun kapısının önünde :26:
ayy ben en iyisi bahsetmeyeyim bunlardan hepiniz paronoyaya bağlicaksınız
bebeğim sigara izmariti bişey değil heryerden gelebilecek bişey
dışarıdan bile gelmiş olabilir
ya da misafirlerinzdn olabilir
bak bizim evliliğimiz normal evliliklere benzemiyo
ben bu sebeple şüpheye düşüyorum anladn mı
mutluluğuna bak sen öyle kuruntulara kapılma boşuna
kızlar 1v1y de kotonda süper indirim var bir bakın istersniz tükenmeden
Benim indirim kuponum var bir dolu derimoddan alışveriş yapınca vermişlerdi bugüne kdar pek bişey bulamadım bi bakalım kotona
kızlar 1v1y de kotonda süper indirim var bir bakın istersniz tükenmeden
ahsencim hoş geldin canım ben memnunum gittiğim yerden 2 yıldır gidiyorum çok uzun gelecek size ama farklı yerlere giden o kadar çok tanıdığım var ki hepsi o kadar süredir gidyo bi de çok sık gitmiyorum 2 ayda bi falan hatta bazen 3 ayı bile buluyo ve yazın gidemiyorum bronzlaştığım için haziranda bırakıyorum bak aralık oldu hala gidemedim sadece düğünden önce kol altı ve genital yaptırmıştım hala çıkmadılar 3 ay olmuş o bile şimdi rengim açıldı bu ay sonuna doğru komple gidicem bacaklarımı hazirandan beri yaptırmıyorum ama çok iyi durumdalar şu an gittiğiniz yeri araştırın gidenlere sorun ben çok memnunum tavsiye ediyorum herkese...
yağ lekesi miiiyaa korkutmak istemem ama annemgilin anlattığında da yataklarında yağlı yağlı düğümlenmiş pamuklar bulmuşlar. onuda babama bir hoca söylemiş. annemle babam eve girdikleri anda birbirlerinden nefret eder sürekli kavga edermiş. bi hoca babama evinizde büyü var onu arayıp bul dediğinde babam bütün evi dağıtmış, eski pamuk yataklardanmış yatakları onu bile sökmüş sonra götürüp yatağı çöpe atmışlar. mutfak dolaplarını bile boşaltmışlar, mutfak çekmecelerinin altına yapıştırılmış minik içi yağ dolu şişe gibi bişide bulmuşlar. bunları evden atınca araları düzelmiş ama yinede çok çok iyi olamamış hiçbir zaman babam hala bulamadığım bişiler de vardı diyor. sonra ben çok küçükken babam sattı o evimizi taşındık, annemle babam düzeldi.
insan kafaya takınca hersey tuaf geliyor canım
Malesef kötü niyetli insanlar bu büyüleri yapıyor yaptırıyorlar, Ahsencim sende çok dikkat et canım ya evine giren çıkan herkese dikkat et, evin sağına soluna iyice bak, sirkeli suyla sil hatta bi kaç damla kapı eşiklerine falan damlat bir de benim rahmetli babannemde bu işlerle ilgiliydi anlattığına göre varmış üç harflilerden, iç çamaşırını ters giy derdi sürekli aklıma geldikçe ters giyerim,
Bakın size babaennim hikayesini anlatim ama doğru ama yanlış anlatılanlar bu; babaannem arnavut kızı, küçük yaşta ilk eşine veriyorlar, (3 evlili yapmış) hamileyken küle basmış güya okuma yazma yok dua falan bilmezmiş, küle bastığı gece çarpılıyo kuyuya atmışlar düşünün hamile ve o bebek ölmemiş amcamız, ondan sonra okuma yazma dua hepsini öğrenivermiş:) komik geliyo ama kendisi de anlatırdı bize hatta isimlerini sayardı veli varmış bitane o iyiymiş zararsızmış dediğine göre 12 taneymiş sonra zamanla azalmışlat bırakıp gitmişler babannemi
Malesef kötü niyetli insanlar bu büyüleri yapıyor yaptırıyorlar, Ahsencim sende çok dikkat et canım ya evine giren çıkan herkese dikkat et, evin sağına soluna iyice bak, sirkeli suyla sil hatta bi kaç damla kapı eşiklerine falan damlat bir de benim rahmetli babannemde bu işlerle ilgiliydi anlattığına göre varmış üç harflilerden, iç çamaşırını ters giy derdi sürekli aklıma geldikçe ters giyerim,
Bakın size babaennim hikayesini anlatim ama doğru ama yanlış anlatılanlar bu; babaannem arnavut kızı, küçük yaşta ilk eşine veriyorlar, (3 evlili yapmış) hamileyken küle basmış güya okuma yazma yok dua falan bilmezmiş, küle bastığı gece çarpılıyo kuyuya atmışlar düşünün hamile ve o bebek ölmemiş amcamız, ondan sonra okuma yazma dua hepsini öğrenivermiş:) komik geliyo ama kendisi de anlatırdı bize hatta isimlerini sayardı veli varmış bitane o iyiymiş zararsızmış dediğine göre 12 taneymiş sonra zamanla azalmışlat bırakıp gitmişler babannemi
iç çamaşırını ters giymeyi bende duymuştum, bu sıralar kendimi hep yorgun hissediyorum, bende giyim bari, eşimle ben çok konuşuluyoruz çünkü, belki üzerimde ağırlık vardırda geçer..
benim evime hem de odama kimse girmiyo
cinlerin de bu tarz şeyler yaptığı oluyormuş
ne bileyim canım ya valla ben çok itibar etmezdim bunlara ama başıma geldi
ve ne olduğunu da anlayamıyorum
Ay kızlar böyle şeylerden çok bahsetmeyin korkuyoruzzaten şahsen ben bizzat kendim,bende bir iki denk geldim evde böyle şeylere ama pek üstüne düşmem düşmemek lazım neye inanırsan o olur diye düşünüyorum ,geçen gece gözümü açtım gece lambam yanıyor hemen kapattım baktım eşimin tarafındakide yanıyor onuda kapattım yanık bırakmıyoruz yatarken kendiliğinden yanmış dokunmatik kimse dokunmazsa yanmaz yani ama voltaj düşmüş olabilir bu yüzden olmuş olabilir herşeyin başka başka sebepleride olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?