2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ahsencim hoş geldin canım ben memnunum gittiğim yerden 2 yıldır gidiyorum çok uzun gelecek size ama farklı yerlere giden o kadar çok tanıdığım var ki hepsi o kadar süredir gidyo bi de çok sık gitmiyorum 2 ayda bi falan hatta bazen 3 ayı bile buluyo ve yazın gidemiyorum bronzlaştığım için haziranda bırakıyorum bak aralık oldu hala gidemedim sadece düğünden önce kol altı ve genital yaptırmıştım hala çıkmadılar 3 ay olmuş o bile şimdi rengim açıldı bu ay sonuna doğru komple gidicem bacaklarımı hazirandan beri yaptırmıyorum ama çok iyi durumdalar şu an gittiğiniz yeri araştırın gidenlere sorun ben çok memnunum tavsiye ediyorum herkese...

yağ lekesi miii yaa korkutmak istemem ama annemgilin anlattığında da yataklarında yağlı yağlı düğümlenmiş pamuklar bulmuşlar. onuda babama bir hoca söylemiş. annemle babam eve girdikleri anda birbirlerinden nefret eder sürekli kavga edermiş. bi hoca babama evinizde büyü var onu arayıp bul dediğinde babam bütün evi dağıtmış, eski pamuk yataklardanmış yatakları onu bile sökmüş sonra götürüp yatağı çöpe atmışlar. mutfak dolaplarını bile boşaltmışlar, mutfak çekmecelerinin altına yapıştırılmış minik içi yağ dolu şişe gibi bişide bulmuşlar. bunları evden atınca araları düzelmiş ama yinede çok çok iyi olamamış hiçbir zaman babam hala bulamadığım bişiler de vardı diyor. sonra ben çok küçükken babam sattı o evimizi taşındık, annemle babam düzeldi.

ayyy alaca karanlık kuşağı gibi olucak ama bende evde izmarit buldum banyonun kapısının önünde :26:

ayy ben en iyisi bahsetmeyeyim bunlardan hepiniz paronoyaya bağlicaksınız
bebeğim sigara izmariti bişey değil heryerden gelebilecek bişey
dışarıdan bile gelmiş olabilir
ya da misafirlerinzdn olabilir

bak bizim evliliğimiz normal evliliklere benzemiyo
ben bu sebeple şüpheye düşüyorum anladn mı
mutluluğuna bak sen öyle kuruntulara kapılma boşuna

insan kafaya takınca hersey tuaf geliyor canım

Malesef kötü niyetli insanlar bu büyüleri yapıyor yaptırıyorlar, Ahsencim sende çok dikkat et canım ya evine giren çıkan herkese dikkat et, evin sağına soluna iyice bak, sirkeli suyla sil hatta bi kaç damla kapı eşiklerine falan damlat bir de benim rahmetli babannemde bu işlerle ilgiliydi anlattığına göre varmış üç harflilerden, iç çamaşırını ters giy derdi sürekli aklıma geldikçe ters giyerim,
Bakın size babaennim hikayesini anlatim ama doğru ama yanlış anlatılanlar bu; babaannem arnavut kızı, küçük yaşta ilk eşine veriyorlar, (3 evlili yapmış) hamileyken küle basmış güya okuma yazma yok dua falan bilmezmiş, küle bastığı gece çarpılıyo kuyuya atmışlar düşünün hamile ve o bebek ölmemiş amcamız, ondan sonra okuma yazma dua hepsini öğrenivermiş:) komik geliyo ama kendisi de anlatırdı bize hatta isimlerini sayardı veli varmış bitane o iyiymiş zararsızmış dediğine göre 12 taneymiş sonra zamanla azalmışlat bırakıp gitmişler babannemi

kızlar 1v1y de kotonda süper indirim var bir bakın istersniz tükenmeden

Benim alışverişe çıkasım var, öyle çok para harcamadan güzel bişeyler almak istiyorum.. Bide siyah ayakkabıya ihtiyacım var eşimi kandirim cmt. alışverişe çıkalım bari..

İstanbul'da nerde gidiyorsun hayatım

benim evlilğim ilk on gün hastahanede sedyelerde geçmişti hatırlarsan
ve gardorabımda bi yastıkta yag lekesi bulmuş annemler bana söylemedi
ben o yastık yakıldığı saniyede gözlerimi açtım ayaga kalktım yemek yedim iyileştim
sonra bana söylediler böyle böyle yastık bulduk yaktık diye
yani korkuyorum lemllem korkuyorum yaşadıklarımı bi ben biliyorum çünkü

insan kafaya takınca hersey tuaf geliyor canım

mesela örnek vereyim, eşim evde durmak istemiyo
ilk zamanlar daha fenaydık
mutluyduk iyiydik ama evde bize bişeyler oluyodu
canımız sıkılıyodu içimiz şişiyodu
eşim sürekli bi bahane bulup annemlere götürüyodu beni
orda kalıyoduk sürekli
şimdi düzelmeye başladı sanki ama yine aynı
eşim evde duramıyo
beni bırakıp bi yere gittiği yok ama sürekli sürükleniyoruz oraya buraya
halbuki evlensek de başbaş kalsak diyoduk

iç çamaşırını ters giymeyi bende duymuştum, bu sıralar kendimi hep yorgun hissediyorum, bende giyim bari, eşimle ben çok konuşuluyoruz çünkü, belki üzerimde ağırlık vardırda geçer..

benim evime hem de odama kimse girmiyo
cinlerin de bu tarz şeyler yaptığı oluyormuş
ne bileyim canım ya valla ben çok itibar etmezdim bunlara ama başıma geldi
ve ne olduğunu da anlayamıyorum

ocwmaysciim yatağınzı incelesene bi, çarşafı falan kaldır alez varsa onuda kaldır bak iyice, bütün yastıklarını yorganlarını battaniyeni çıkar onlarıda iyice didik didik incele. gerçekten söylüyorum bak bunu, yapılmış işte bişeyler. demekki yağla yapılıyo büyü, yağ lekesini daha öncede duymuştum çünkü. kendin biliyosun yaşadıklarını, büyü inanılmayacak bişey değil gerçektende var, kuranda da var sen daha iyi bilirsin. mutfağını falan araştır, çekmecelerin altına elini gezdir bak bakalım. en üst dolaplarına falan bak. paronoyaklık değil bence bu, ben olsam arardım. ve bence bişeylerde bulacaksındır, inşallah kurtulursunuz her ne varsa.

bunları yapan insanlarda hiç mi allah korkusu yok onada şaşırıyorum, nasıl bir düşünce tarzıdır bu nasıl yapar nasıl yaptırır böyle şeyleri aklım almıyor. şüphelensen birilerinden oda günah ya masum birinden şüphelenirsen. sen bence dediğimi yap lütfen, kendini yormadan hergün biyerleri araştır.

iç çamaşırını ters giymeyi bende duymuştum, bu sıralar kendimi hep yorgun hissediyorum, bende giyim bari, eşimle ben çok konuşuluyoruz çünkü, belki üzerimde ağırlık vardırda geçer..

Ay kızlar böyle şeylerden çok bahsetmeyin korkuyoruz zaten şahsen ben bizzat kendim,bende bir iki denk geldim evde böyle şeylere ama pek üstüne düşmem düşmemek lazım neye inanırsan o olur diye düşünüyorum ,geçen gece gözümü açtım gece lambam yanıyor hemen kapattım baktım eşimin tarafındakide yanıyor onuda kapattım yanık bırakmıyoruz yatarken kendiliğinden yanmış dokunmatik kimse dokunmazsa yanmaz yani ama voltaj düşmüş olabilir bu yüzden olmuş olabilir herşeyin başka başka sebepleride olabilir

ocwmays birileri rahat durmamış belli baya ağır baksana bence iyi birini bul hatta bende bir soruşturayım sizin oralarda varmı biri

benim evime hem de odama kimse girmiyo
cinlerin de bu tarz şeyler yaptığı oluyormuş
ne bileyim canım ya valla ben çok itibar etmezdim bunlara ama başıma geldi
ve ne olduğunu da anlayamıyorum

hadi ya bak onu bilmiyodum o zaman felak nas oku bol bol.. halılarının altınada bak.. koltuklarının arasına arkasına falan bak. ya işte aklına gelen en olmadık yerlere bak.

ben zaten yalnızım evde ama korkmamaya calısıyorum ay acaba yeni annelere böle gelip rahatsız ederlermiş ya acaba yeni evlileredemi geliyorlar_?

uuuu şu işlerden bahsetmeyin yaa ben gece tek kalıyorum zaten korkağın tekiyim bu konularda. gözüm açık uyuyorum resmen tek kaldığım geceler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…