2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ben hastalandığımda annemler didik diidk etti evimi
işte o yastığı öyle buldular
başka bişey bulamamışlardı
gecen ben de yatakörtümde gördüm işte
soruşturuyorum şuan
bu işlerden anlayan Allah rızasını gözeten birini bulucam
hacı hoca artı kim olursa olsun güvenilir birini bulucam
öyle üfürükçülere falan inanmıyorum
büyücülere de gitmem
ben daha da bakıcam eve lemlem dediğin gibi

ben zaten yalnızım evde ama korkmamaya calısıyorum ay acaba yeni annelere böle gelip rahatsız ederlermiş ya acaba yeni evlileredemi geliyorlar_?

Ozdn deme böylee bak buakşam eşim mesaiye kalıcak ben eve geçicem direk valla korkak değilim normalde çok korku filmide izlerim ama bu tarz şeylerde korkarım ne yalan söyliyim valla ararım seni bu akşam gelirsin bana korkuttun beni diye

ahsoş tatlım bunlar inanılmıycak şeyler değil. Ewet onlar var. Ve kötü niyetli insanlar size mutsuzluk vermek için onları kullanıyolar belliki. etrafımdan çok kişinin başına geldi. çifleri ewde huzursuz etmek için, birlikte olamamaları için, kavga etmleri için çeşit çeşit olanları var.çok duydum. gerçekten iyi bi hoca bulun canım bu işin şakası yok. bi baktırın. Öle iyi hocalarda var muska var mı varsa nerde hemen sölüyolar. Sen zaten bol dua ediyosundur sölememe gerek bile yok. Ama nolur şu hoca olayını ihmal etme. Bende çok üzülüyorum senin için, o kadar hevesle bekledik ewlenmeyi şimdi böyle huzursuzluklar çok kötü işallah biran önce ukurtulursun bu sıkıntılardan güzelim

Kızlar bu arada hepiniz taş gibisiniz maşallah. Valla ne güzel hatunlarmışsınız yahuu Lemlem ne kadar zayıfsın ne güzel yaaa..
Arkadaşın müsadesiyle bikaç resminize baktım. Hepiniz hee mutlu olun işallah. Ya ben hepinizle bigün bi araya gelip şöyle sabahtan akşama, akşamdan sabaha kadar muhabbet etmek istiyorummmm

ayy ben yine gündemi alt üst ettim ya kusura bakmayın kkızlar
zaten buraya gelmek istemememin ön önemli sebebi buydu

jeloş çok güzelsin maşallah, koyu saç daha da yakışmış
şuan benim saçlarım da altın sarısı, herkes gözlerinle aynı renk olmuş diyo
ama ben pek alışamadım değiştiricem yine kızıla dönerim heralde

inş. bebegim araştırıcam

bi araya gelmeyi ben deçok isterim ya
istanbula gelenleriniz olur heralde
çok süper olarr

benim evime hem de odama kimse girmiyo
cinlerin de bu tarz şeyler yaptığı oluyormuş
ne bileyim canım ya valla ben çok itibar etmezdim bunlara ama başıma geldi
ve ne olduğunu da anlayamıyorum

Çeyiz zamanında yatak odanıza giren olmuştur mutlaka canım belki de zoaman oldu bu şeyler...

Geçmiş olsun mu denir bilemedim tırsağım en bu konularda Allah tez zamanda kurtarsın bu durumdan evinde mutluluğunuz daim olsun.
Eskiden yazın sarı kışın koyu renk yapardım saçlarımı geçen sene karar vermiştim koyu kalıcak diye kullanımıda rahat oluyor Kahve tonlarını tavsiye ederim daha kalıcı oluyor kızılda iraz uğraşmak gerekiyor rengi korumak için bir ara şeker pembesi yapmıştım saçlarımı ay düşünce her rengi denemişim ben

anadolu yakasındaysan gelirim ama avrupadaysan sabah teselli ederim seni kedidir kedi diyee

tontiniler ben kçıyorum
ders çalışayım azcıkın haftasonu sınav var
görğşmek üzere inş, öptüm hepinizii

ayy ben yine gündemi alt üst ettim ya kusura bakmayın kkızlar
zaten buraya gelmek istemememin ön önemli sebebi buydu

ahsoş sen yinede gel anlat ben hem korkar hem okurum sorun yok yani:)) Rabbim tez zamanda kurtarır inşallah yapılmışsa sana böyle bişey.

sende çok tatlısın canım. hepinizi görüp tanımak çok güzel.. keşke imkan olsada bi araya gelebilsek ne kaynatırız bu arada seninle aynı ilçede benim en yakın arkadaşım var öğretmen orda dersanede.

sarıyı çok kullandım bende, sonra saçlarım yıpranmaya başlayınca ara verdim, kendi rengine döndüm, şimdi kahve tonlarında, kızılı bende denemek istiyorum, ama kendime yakıştıramazsam diye karar veremiyorum, kızıldan dönmek çok zormuş.. Aslında şu sıralar bir değişiklikte istiyorum, aralara 1-2 ton açık balyajda artırabilirim, offf ben saçımın rengini değiştirirken çok zorlanıyorum, bir hafta gözüm alışmıyor, aynaya bakmak istemiyorum..

ciddimisin.. Hangi dersane özelden yazsana bide ismi ne ??? O zamaaaan sen onun yanına gezmeye geliyosun vee benimde misafirim oluyosun.. Ne güzel plan dimi..

ahsencim bahçelievlerde nexus kuaför ve güzellik merkezine gidiyorum klinik de açtılar bunun için artık kuaförlerde yasak biliyosun zeytinburnu ve bayrampaşada da şb.si var canım ben b.evlerde oturuyorum kuaför olarak da hep oraya gidiyorum

Sarı saç kullanımında devamlı bakı yapmak gerekli hiç ihmal etmiycen renk koruyucu olucak şampuanında zor oluyor bakımı devamlı makyaj gerektiriyor,kahve tonları en iyisi dipler çıkmaya başlasada hemen gidemezsen kuaföre kötü durmuyor ama kızılı pek tavsiye etmem birkaç kez yaptırmıştım sarıdan daha kötü oluyor

ciddimisin.. Hangi dersane özelden yazsana bide ismi ne ??? O zamaaaan sen onun yanına gezmeye geliyosun vee benimde misafirim oluyosun.. Ne güzel plan dimi..

olabilir tabi canım yaza doğru gidicem yanına hatta kafenize daimi müşteri oluyorlar tüm öğretmen arkadaşlarıyla tatlım:)) ne güzel dimi

kızlaaaar face de ekleyenler bi tanıtsın kendini özelden ya da faceden msg atıp walla ben karıştım bi semertayı çözdüm kim diye diğerlerini çözemedim henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…