ben zaten yalnızım evde ama korkmamaya calısıyorum ay acaba yeni annelere böle gelip rahatsız ederlermiş ya acaba yeni evlileredemi geliyorlar_?
ahsoş tatlım bunlar inanılmıycak şeyler değil. Ewet onlar var. Ve kötü niyetli insanlar size mutsuzluk vermek için onları kullanıyolar belliki. etrafımdan çok kişinin başına geldi. çifleri ewde huzursuz etmek için, birlikte olamamaları için, kavga etmleri için çeşit çeşit olanları var.çok duydum. gerçekten iyi bi hoca bulun canım bu işin şakası yok. bi baktırın. Öle iyi hocalarda var muska var mı varsa nerde hemen sölüyolar. Sen zaten bol dua ediyosundur sölememe gerek bile yok. Ama nolur şu hoca olayını ihmal etme. Bende çok üzülüyorum senin için, o kadar hevesle bekledik ewlenmeyi şimdi böyle huzursuzluklar çok kötü işallah biran önce ukurtulursun bu sıkıntılardan güzelim
Kızlar bu arada hepiniz taş gibisiniz maşallah. Valla ne güzel hatunlarmışsınız yahuuLemlem ne kadar zayıfsın ne güzel yaaa..
Arkadaşın müsadesiyle bikaç resminize baktım. Hepiniz hee mutlu olun işallah. Ya ben hepinizle bigün bi araya gelip şöyle sabahtan akşama, akşamdan sabaha kadar muhabbet etmek istiyorummmm
benim evime hem de odama kimse girmiyo
cinlerin de bu tarz şeyler yaptığı oluyormuş
ne bileyim canım ya valla ben çok itibar etmezdim bunlara ama başıma geldi
ve ne olduğunu da anlayamıyorum
ayy ben yine gündemi alt üst ettim ya kusura bakmayın kkızlar
zaten buraya gelmek istemememin ön önemli sebebi buydu
jeloş çok güzelsin maşallah, koyu saç daha da yakışmış
şuan benim saçlarım da altın sarısı, herkes gözlerinle aynı renk olmuş diyo
ama ben pek alışamadım değiştiricem yine kızıla dönerim heralde
Ozdn deme böyleebak buakşam eşim mesaiye kalıcak ben eve geçicem direk valla korkak değilim normalde çok korku filmide izlerim ama bu tarz şeylerde korkarım ne yalan söyliyim valla ararım seni bu akşam gelirsin bana korkuttun beni diye
ahsoş sen yinede gel anlat ben hem korkar hem okurum sorun yok yani:)) Rabbim tez zamanda kurtarır inşallah yapılmışsa sana böyle bişey.ayy ben yine gündemi alt üst ettim ya kusura bakmayın kkızlar
zaten buraya gelmek istemememin ön önemli sebebi buydu
Kızlar bu arada hepiniz taş gibisiniz maşallah. Valla ne güzel hatunlarmışsınız yahuuLemlem ne kadar zayıfsın ne güzel yaaa..
Arkadaşın müsadesiyle bikaç resminize baktım. Hepiniz hee mutlu olun işallah. Ya ben hepinizle bigün bi araya gelip şöyle sabahtan akşama, akşamdan sabaha kadar muhabbet etmek istiyorummmm
Geçmiş olsun mu denir bilemedim tırsağım en bu konularda Allah tez zamanda kurtarsın bu durumdan evinde mutluluğunuz daim olsun.
Eskiden yazın sarı kışın koyu renk yapardım saçlarımı geçen sene karar vermiştim koyu kalıcak diye kullanımıda rahat oluyorKahve tonlarını tavsiye ederim daha kalıcı oluyor kızılda iraz uğraşmak gerekiyor rengi korumak için bir ara şeker pembesi yapmıştım saçlarımı ay düşünce her rengi denemişim ben
anadolu yakasındaysan gelirim ama avrupadaysan sabah teselli ederim seni kedidir kedi diyee
ahsoş sen yinede gel anlat ben hem korkar hem okurum sorun yok yani:)) Rabbim tez zamanda kurtarır inşallah yapılmışsa sana böyle bişey.
sende çok tatlısın canım. hepinizi görüp tanımak çok güzel.. keşke imkan olsada bi araya gelebilsek ne kaynatırızbu arada seninle aynı ilçede benim en yakın arkadaşım var öğretmen orda dersanede.
Avrupa yakasıııyemezler ozdn metrobüs dibimde hemen sen gel sabah seni yolcu ederkene ben derim kedidir kedi diyee
sarıyı çok kullandım bende, sonra saçlarım yıpranmaya başlayınca ara verdim, kendi rengine döndüm, şimdi kahve tonlarında, kızılı bende denemek istiyorum, ama kendime yakıştıramazsam diye karar veremiyorum, kızıldan dönmek çok zormuş.. Aslında şu sıralar bir değişiklikte istiyorum, aralara 1-2 ton açık balyajda artırabilirim, offf ben saçımın rengini değiştirirken çok zorlanıyorum, bir hafta gözüm alışmıyor, aynaya bakmak istemiyorum..
ciddimisin.. Hangi dersane özelden yazsana bide ismi ne ??? O zamaaaan sen onun yanına gezmeye geliyosun vee benimde misafirim oluyosun.. Ne güzel plan dimi..
Benim işimde metrobüse çook yakın, bende gelimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?