Gel vaficim gel bekleriz pijama gecesi yapıcaz daha doğrusu tırsaklar gecesi
olabilir tabi canım yaza doğru gidicem yanına hatta kafenize daimi müşteri oluyorlar tüm öğretmen arkadaşlarıyla tatlım:)) ne güzel dimi
Sarı saç kullanımında devamlı bakı yapmak gerekli hiç ihmal etmiycen renk koruyucu olucak şampuanında zor oluyor bakımı devamlı makyaj gerektiriyor,kahve tonları en iyisi dipler çıkmaya başlasada hemen gidemezsen kuaföre kötü durmuyor ama kızılı pek tavsiye etmem birkaç kez yaptırmıştım sarıdan daha kötü oluyor
hangi metrobüs durağı ben akşam sabah metrobüsteyim edirnekapı söğütlüçeşme gidip geliyorum hergün 3 saat yoldayım
bence biz kasınıyoruz bu gece allahtan kayınvalideme gidicemben eve girer girmez direk salona gidip tv ye bakıyorum yerindemi diye benim korkum başka
Özden canım Rabbim size yardımcı olsun ya valla üzülüyorum böyle yolda çok vakit geçirenlere gerçkten. ya bir günde 3 saat ne demek hemde bi evli bi bayan için. Bu konuda şanslıyım ya. 5 dk ewimdeyim. Tebrik ediyorum sizi gerçekten.
hangi metrobüs durağı ben akşam sabah metrobüsteyim edirnekapı söğütlüçeşme gidip geliyorum hergün 3 saat yoldayım
Heh yırttın sen paçayı bu akşam tabi k.validene gidicen kalabalık içinde rahat edicen peki ya bensabah evden çıkmadan çamaşır makinesini ayarladım 5'de çalışsın diye 7'de evde olucam bitmiş olucak hemen asarım diye yoksa anneme kaçardım bende ama tıpış tıpış eve gidicem,ay benimde ilk yaptığım şey tv'ye bakarım pc'ye bakarım annemin evinde başımıza gelmişti benim odamdaki ve salondaki lcd tvler geldiğimde evde yoktu odamdakini yeni almıştım 2 aylıktı hp laptopum gitti arabamın yedek anahtarı yoktu Allahtan arabayla gitmiştim işe yoksa oda uçmuştu Allah kimseye yaşatmasın
Acıbadem durağı canım, ama şimdi metrobüsü kullanmıyorum bekarken z.kuyu-acıbadem gidip geliyordum, belkide metrobüste yan yana bile oturmuş olabiliriz
Acıbadem durağı canım, ama şimdi metrobüsü kullanmıyorum bekarken z.kuyu-acıbadem gidip geliyordum, belkide metrobüste yan yana bile oturmuş olabiliriz
Metrobüsleri camdan bakıp görüyorum o ne tıklım tıklım hergün Allah yardımcınız olsun dün akşam kaza oldu ama gördünüzmü bilmiyorum, bir otobüs metrobüs yoluna girdi ve çarpıştılar kaç tane yaralı var bir dolu ambulans geçti karışt bizim orası çaprazımızda bir bina var o bina olmasa göürdüm kazayı Allah tez zamanda sağlıklarına kavuştursun.
Heh yırttın sen paçayı bu akşam tabi k.validene gidicen kalabalık içinde rahat edicen peki ya bensabah evden çıkmadan çamaşır makinesini ayarladım 5'de çalışsın diye 7'de evde olucam bitmiş olucak hemen asarım diye yoksa anneme kaçardım bende ama tıpış tıpış eve gidicem,ay benimde ilk yaptığım şey tv'ye bakarım pc'ye bakarım annemin evinde başımıza gelmişti benim odamdaki ve salondaki lcd tvler geldiğimde evde yoktu odamdakini yeni almıştım 2 aylıktı hp laptopum gitti arabamın yedek anahtarı yoktu Allahtan arabayla gitmiştim işe yoksa oda uçmuştu Allah kimseye yaşatmasın
senin eşin en azından bugün mesaide benimki 9 :30 da geliyor ayy ne garip durumdayım
Bende eve yalnız girince tek tek odalara bakarım, kimse varmı diye.. Sanki biri olsa napcaksamİçim rahat etmiyor yoksa.. Ben 14-15 yaşındayken evde uyurken hırsız girmişti, annem o sıralar annanemi dr. götürüyordu, yalnızdım uyanınca çok korkmuştum.. o sıralar evde yalnız kalamıyordum gündüz bile, 1-2 sene sonra düzeldi.. ama yinede eve girince kontrol etmem gerek..
Evet çok zor senin için benimkide haftada birkaç gün mesai kalıyor 11'i falan bulduğu oluyor bazen hafta sonları gece gidiyor biraz karışık işi o olmayınca bende tv keyfi yapıyorumama seninki hergün istisnasız bu zor olur
Metrobüsleri camdan bakıp görüyorum o ne tıklım tıklım hergün Allah yardımcınız olsun dün akşam kaza oldu ama gördünüzmü bilmiyorum, bir otobüs metrobüs yoluna girdi ve çarpıştılar kaç tane yaralı var bir dolu ambulans geçti karışt bizim orası çaprazımızda bir bina var o bina olmasa göürdüm kazayı Allah tez zamanda sağlıklarına kavuştursun.
Hakikaten ne yapabiliceksek dimi, aman bir daha yaşatmasın rabbim,içini ferah tut bişeycik olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?