2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

olabilir tabi canım yaza doğru gidicem yanına hatta kafenize daimi müşteri oluyorlar tüm öğretmen arkadaşlarıyla tatlım:)) ne güzel dimi

bak mutlaka beklerim. doğru diosun kız cafemizin reklamını yap çabuk =) diyosunki benim bi arkadaşım var orda cafe açmışlar öğretmen arkadaşlarınla siz şimdi yapcak bişi bulamıosunuzdur o ufacık şehirde. oraya gidip tabu monopoly filan oynayın

evet saçlarım sarıyken banyodan çıkamıyordum, maske, b,yağı,kremler çok zamanımı alıyordu, sürekli ful makyajlı olmak gerekiyordu, şimdi sadece rimel bile yetiyor.. Çok sıkılırsam araya balyaj attırırım artık..

Son düzenleme:
hangi metrobüs durağı ben akşam sabah metrobüsteyim edirnekapı söğütlüçeşme gidip geliyorum hergün 3 saat yoldayım

Özden canım Rabbim size yardımcı olsun ya valla üzülüyorum böyle yolda çok vakit geçirenlere gerçkten. ya bir günde 3 saat ne demek hemde bi evli bi bayan için. Bu konuda şanslıyım ya. 5 dk ewimdeyim. Tebrik ediyorum sizi gerçekten.

Kızlarr ben geldım...
Ahsencım canım Rabbımden tez zamanda bu sorunlardan kurtulmanı dılıyorum canım...

Acıkcası o tarz yazdıklarınızın tek kelımesını bıle okumadan resmen gozum kapalı gectım kızlar cunku cok ama cok korkarım ben ustelık esım bu gece gececı, mumkun degıl okumam...

Bu arada ekledım ozelden mesaj atanları, sofıstıke cevrımdısın sanırım kuzum, ozden, elıf, cıtlenbık, eklendınız fıstıklar aksam ınceyelecem sızı

Benı tanıyan cıktı mı

bence biz kasınıyoruz bu gece allahtan kayınvalideme gidicem ben eve girer girmez direk salona gidip tv ye bakıyorum yerindemi diye benim korkum başka

Heh yırttın sen paçayı bu akşam tabi k.validene gidicen kalabalık içinde rahat edicen peki ya ben sabah evden çıkmadan çamaşır makinesini ayarladım 5'de çalışsın diye 7'de evde olucam bitmiş olucak hemen asarım diye yoksa anneme kaçardım bende ama tıpış tıpış eve gidicem,ay benimde ilk yaptığım şey tv'ye bakarım pc'ye bakarım annemin evinde başımıza gelmişti benim odamdaki ve salondaki lcd tvler geldiğimde evde yoktu odamdakini yeni almıştım 2 aylıktı hp laptopum gitti arabamın yedek anahtarı yoktu Allahtan arabayla gitmiştim işe yoksa oda uçmuştu Allah kimseye yaşatmasın

sorma hergün köprüyü geç eve gel birde normal değil elifcim istanbul trafiği iş çıkış saatti kalabalık oluyor yollar boşa vakit kaybı

hangi metrobüs durağı ben akşam sabah metrobüsteyim edirnekapı söğütlüçeşme gidip geliyorum hergün 3 saat yoldayım

Acıbadem durağı canım, ama şimdi metrobüsü kullanmıyorum bekarken z.kuyu-acıbadem gidip geliyordum, belkide metrobüste yan yana bile oturmuş olabiliriz

senin eşin en azından bugün mesaide benimki 9 :30 da geliyor ayy ne garip durumdayım

Acıbadem durağı canım, ama şimdi metrobüsü kullanmıyorum bekarken z.kuyu-acıbadem gidip geliyordum, belkide metrobüste yan yana bile oturmuş olabiliriz

evet olabilir yakınmışsız o zaman ben göztepe oturuyorum feneryolunda

Metrobüsleri camdan bakıp görüyorum o ne tıklım tıklım hergün Allah yardımcınız olsun dün akşam kaza oldu ama gördünüzmü bilmiyorum, bir otobüs metrobüs yoluna girdi ve çarpıştılar kaç tane yaralı var bir dolu ambulans geçti karışt bizim orası çaprazımızda bir bina var o bina olmasa göürdüm kazayı Allah tez zamanda sağlıklarına kavuştursun.

evet fena kalabalık ama ben edirnekapıdan binyorum akşam oturuyorum sabahta söğütlüçesmeden binince ilk durak zaten ondada oturuyorum

Bende eve yalnız girince tek tek odalara bakarım, kimse varmı diye.. Sanki biri olsa napcaksam İçim rahat etmiyor yoksa.. Ben 14-15 yaşındayken evde uyurken hırsız girmişti, annem o sıralar annanemi dr. götürüyordu, yalnızdım uyanınca çok korkmuştum.. o sıralar evde yalnız kalamıyordum gündüz bile, 1-2 sene sonra düzeldi.. ama yinede eve girince kontrol etmem gerek..

benimkide bugün yine maça gidiyo. Beşiktaş ve trabzonspor maçlarını kaçırmaz. Annemlerde misafirliğe gitceklermiş benide çağırdı belki giderim.

senin eşin en azından bugün mesaide benimki 9 :30 da geliyor ayy ne garip durumdayım

Evet çok zor senin için benimkide haftada birkaç gün mesai kalıyor 11'i falan bulduğu oluyor bazen hafta sonları gece gidiyor biraz karışık işi o olmayınca bende tv keyfi yapıyorum ama seninki hergün istisnasız bu zor olur

Hakikaten ne yapabiliceksek dimi, aman bir daha yaşatmasın rabbim,içini ferah tut bişeycik olmaz

aslında evde yemek derdim falan olmazsa dükkana bende giderim tam bana göre dükkan makyaj malzemesi evlendiğimden beri 2 kere gittim dükkana gelene gecene baksam vakit gecer sanırım

Amin canım,yaralılara Allah acil şifa versin.. eskiden metrobüs olmadığında insan nasıl gidiyormuş o trafikte, ben z.kuyudan biniyordum ilk durak, akşamda biraz bekliyeyince oturabileceğim m.büs geliyordu..

kızlar ben lemlem,özdn,semerta ve elif te ekliyim ordan ekleyin canlarım beni de isterseniz bi dolu foto var face de fotoğraf çekkilmeye bayılıyorum da ama daha stüdyodakileri alamadık amatör olanlar var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…