aslında evde yemek derdim falan olmazsa dükkana bende giderim tam bana göre dükkan makyaj malzemesievlendiğimden beri 2 kere gittim dükkana gelene gecene baksam vakit gecer sanırım
Amin canım,yaralılara Allah acil şifa versin.. eskiden metrobüs olmadığında insan nasıl gidiyormuş o trafikte, ben z.kuyudan biniyordum ilk durak, akşamda biraz bekliyeyince oturabileceğim m.büs geliyordu..
Anladığımkaarı ile kozmetik oh hiçbir ihtiyacın yarım kalmıyodur ne şanslısınaa iki keremi gittin arada git ozdncim
valla ne istesem getiriyor birde bu işleri bilen bir koca olması güzel :) marka yazamıyorum ama şu pahalı markalardan kullanıyorsan daha uyguna alırsınbizim dükkana gelin alışverişe
Ozdn ne şanslısın ya bu malzemeler dünya para tutuyor biliyorsun değilmimarka kullanıyorum ve pahalı olmasına rağmen alıyorum mecburen birkez rimelde uygunu deniyim dedim kullandım temizliyim derken gözümü çıkarıcaktı resmen
tmm kabul ettim burdan ort.ark.var ama tanıyamadım izmirden kim vardı
şu büyük parfümeriler varya se..l al..ğ isim yazmayım bunların toptancıları ve eşimin toptancısı aynı onlar daha fazla ürün aldıkları için daha ucuza alıyorlar ama fiyatları 2 katı neredeyse kadıköye gelirsen uğra hatta banada haber ver maskara işini halledelim özelden yaz ne kulanıyorsun bende eşimden fiyat alıyım bitince bizden al ekonomiye can ver
özdn cim sen mydn kına da ojelerden süs yapıp dağıtan nasıl oldu
bak ya nasıl hatırlıyor :) yok onu yapmadım ojeleri cocuklar acar vs diye onun yerine kalpli cubuklar dağıttık
aklımda kalmış çubuklarda iyi fikir
ben düğün telaşlarını çok özlediiim gerçekten ya. kına gecem düğünüm hayatımın en güzel günleriydi.. Bu kadar çabuk geçmemeliydi be yaaa
demet ben mıyım kı kız dedıgın kısı acep :) ıstek gonderdım mı hatırlamıyom cunku yemek yapıyodum ondan gec yzdım
sen değilsin galiba izmir bornovadan n.ş.ş. tanıt kendini
Benim o aranan şahısss ortalığı karıştırmışım iki dakkadayeni girdim nete canım şimdi gördüm yazını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?