2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

aslında evde yemek derdim falan olmazsa dükkana bende giderim tam bana göre dükkan makyaj malzemesi evlendiğimden beri 2 kere gittim dükkana gelene gecene baksam vakit gecer sanırım

Anladığımkaarı ile kozmetik oh hiçbir ihtiyacın yarım kalmıyodur ne şanslısın aa iki keremi gittin arada git ozdncim

Amin canım,yaralılara Allah acil şifa versin.. eskiden metrobüs olmadığında insan nasıl gidiyormuş o trafikte, ben z.kuyudan biniyordum ilk durak, akşamda biraz bekliyeyince oturabileceğim m.büs geliyordu..

Amin canım,eve metrobüs yokken daha zordu gidip gelmek, şimdi uzatıyorlar bakalım rahatlıycakmı yoksa metrobüse binmek dahamı zorlaşıcak

Anladığımkaarı ile kozmetik oh hiçbir ihtiyacın yarım kalmıyodur ne şanslısın aa iki keremi gittin arada git ozdncim

valla ne istesem getiriyor birde bu işleri bilen bir koca olması güzel :) marka yazamıyorum ama şu pahalı markalardan kullanıyorsan daha uyguna alırsın bizim dükkana gelin alışverişe

valla ne istesem getiriyor birde bu işleri bilen bir koca olması güzel :) marka yazamıyorum ama şu pahalı markalardan kullanıyorsan daha uyguna alırsın bizim dükkana gelin alışverişe

Ozdn ne şanslısın ya bu malzemeler dünya para tutuyor biliyorsun değilmi marka kullanıyorum ve pahalı olmasına rağmen alıyorum mecburen birkez rimelde uygunu deniyim dedim kullandım temizliyim derken gözümü çıkarıcaktı resmen

kızlar beni biri eklemiş çıkaramadım kim arkadaşlık gönderdi özel msj atar msnz kabul edicem ona göre çünkü tanımadığım çok ekleyen oluyo gizli olduğum halde anlamadım

tmm kabul ettim burdan ort.ark.var ama tanıyamadım izmirden kim vardı

şu büyük parfümeriler varya se..l al..ğ isim yazmayım bunların toptancıları ve eşimin toptancısı aynı onlar daha fazla ürün aldıkları için daha ucuza alıyorlar ama fiyatları 2 katı neredeyse kadıköye gelirsen uğra hatta banada haber ver maskara işini halledelim özelden yaz ne kulanıyorsun bende eşimden fiyat alıyım bitince bizden al ekonomiye can ver

özdn cim sen mydn kına da ojelerden süs yapıp dağıtan nasıl oldu

Noktalı yerleri doldurdum evet üstüne baya bir koyup satıyorlar bir ara eşimin parfümü bitmeye yakın bi bakalım dedik bu arada netten fiyat bakıp gittim 42Tl fark vardı maşallah dedim almadan çıktık eşim niye aldırmadın dedi dedim daha uygunu başka yerde satıyo ürün aynı ürün kazıklanıcaktık ayak üstü,ay ne demek ekonomiye can veririz

çağlasam mı olabilir diye düşünüyorum!!! izmir de mydn canım sen?

ben düğün telaşlarını çok özlediiim gerçekten ya. kına gecem düğünüm hayatımın en güzel günleriydi.. Bu kadar çabuk geçmemeliydi be yaaa

ben düğün telaşlarını çok özlediiim gerçekten ya. kına gecem düğünüm hayatımın en güzel günleriydi.. Bu kadar çabuk geçmemeliydi be yaaa

aynen elif ben her akşam izliyorum kına gecemi ağlıyorum bazen :2: fotolaara bakıyorum sürekli keşke yine yaşasak o günleri ah ahhh

demet ben mıyım kı kız dedıgın kısı acep :) ıstek gonderdım mı hatırlamıyom cunku yemek yapıyodum ondan gec yzdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…