2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ben cıkıyorum kızlar malum yolum uzun iyi akşamlar kayınvalideme gitmem iptal oldu jelooooooooooo nerdesin

ben cıkıyorum kızlar malum yolum uzun iyi akşamlar kayınvalideme gitmem iptal oldu jelooooooooooo nerdesin

İyi akşamlar ozdn iptalmi oldu evine gidiceksin paşa paşa akşamda kk'ya gir canın sıkılmasın neyse ben yırtım bu akşam annemler kahve içmeye gelicek yuppiii

Kızlar hepinize iyi akşamlar bende çıkıyorum evime gidiyim çamşırlarımı asıyım kendime tost yapıyım eşimde yok yemek yiyemem tek başıma öptüm hepinizi

ben çıkıorum kızlar kocişle buluşup alışveriş yapıcaz h.sonu misafirler olduğu için fırsat bulamıyoruz evde de şehriye çorbam ıspanak yemeğim var akşamdan tavuk çıkarmıştım buzluktan onun pişirip suyuna bulgur pilavı yaparım eve geçince canım çekti hepinize iyi akşamlar öptüm

huhuu kızlar alttasınız ama kimse yazmıyoo
bende birazdan karnıyarık yapcam ilk evlendiğimde yapmıştım vasat olmuştu şimdi bakalım nası olcak

günaydın hanımlaaaaar, ayy hepinizi ekledim sanırım, fotolarınıza baktım, biraz kafam karıştı tabe kim kimdi diye :) hepinizde çok güzelsiniz. ne kadar güzel günlerdi, bizimde oturma odamızda büyük bir fotoğrafımız asılı, yattığım yerden tv izlerken bakıp bakıp dalıyorum bazen, eşime diyorum yaa ben o güne tekrar dönmek istiyorum, bişey olsa bizi o ana ışınlasa 10 dak durup gelsem yeter diyorum. şimdiden çok özledim düğünümüzü.. bide fotolara bakıp vayyy be gençliğinde ne kadar yakışıklıymışsın filinta gibiymişsin şimdi göbekli biri oldun çıktın diyorum eşime

aydasuu gelinliğin harikaymış çokk yakışmış, hem sade hem şık, sen mi tasarlamıştın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…