günaydın cnm bugun kimsecikler gelmemiş...burda karla karışık yağmur yağıyo...ve soğukkk
canım burasıda çok soğuk fırtına var dışarda.. ama maalesef ne kadar soğuk olursa olsun buraya kar yağmıyor yaaakeşke yağsa.. yılbaşında süper olurdu, kızlar yılbaşında ne yapmayı düşünüyorsunuz? var mı planlarınız?
canım burasıda çok soğuk fırtına var dışarda.. ama maalesef ne kadar soğuk olursa olsun buraya kar yağmıyor yaaakeşke yağsa.. yılbaşında süper olurdu, kızlar yılbaşında ne yapmayı düşünüyorsunuz? var mı planlarınız?
Biz dükkanda sayım yapabiliriz tam bir kabusss gibiiii geçebilir :18:
yılbaşında mııgece gece sayım mı olur yaa
aaaa eliiiif siz cafenizde yılbaşı partisi yapsanızaaaa... canlı müzik için birilerini bulun, gece belli bi saatten sonra da discoya çevirin :) fix menü hazırlarsınız giriş şu kadar gibi.. ama tabii siz çok yorulursunuz bu seferde
Günaydın hatunlar,
yılbaşı bi ihtimal çalışabilriz ama şimdilik öyle bi durum yok gibi görünüyor çalışsakta 1 saatte hallolur devir yapılacak,
onun dışında eşime de söyledim o gün hem ailelerle hemde kardeşlerle vakit geçirmek istiyorum, şöyle istiyorum 10'a kadar falan ben annemlere geçeyim kız kardeşim de gelir inş. eşimde ananeye geçse, 10 dan sonrada evimize geçeriz aynı gece kız kardeşimin doğum günü birlikte kutlarız, 7 kişi oluyorz zaten 4 kız biz eşimin ağbisi, kardeşimin eşi bide eşim hiç arkadaşa ihtiyaç duymuyoruz yaşlarımızda birbirine yakın hep ayy seviyorum ben ailemi:) iyiki çok kardeşiz, çok güzel süslü püslü pasta yapmayı düşünüyorum kurabiyeler börekler çerezler vs. içecekler falan, bir de uygun fiyatlara herkese küçükte olsa hediye almak istiyorum çok şey istemiyorum, bi de bi yerden çam ağcımı yürütsemmm, evdeki kocaman salon çiçeğinimi süslesem yoksa bilemedim, bu benim fikrim kardeşlerle konuşmadık daha belki dışarı çıkalım derler geçen sene çalışmıştık eşimle tabi tüm gece değil, sonra kardeşim eşi arkadaşlar falan dışardaydık,
eşimin arkadaşları birlikte canlı müziğe gidelim demişlerdi belki öyle yaparız yada onlarla bizim evde oluruz....canım burasıda çok soğuk fırtına var dışarda.. ama maalesef ne kadar soğuk olursa olsun buraya kar yağmıyor yaaakeşke yağsa.. yılbaşında süper olurdu, kızlar yılbaşında ne yapmayı düşünüyorsunuz? var mı planlarınız?
meraba kızlar sabahtan beri açığım ama dahil olamıyorum size hepiniz çok güzel olmuşsunuz fotolarınıza baktım da hep mutlu olalım inşallah
sniperelit canım seni bulamadım diğer arkadaşlardan sen beni bul bekliyorum
ama kafam karışacak galiba sizi ezberlemek zor olmaz inş.
günaydınlarrr
yılbaşı gecesi eşim işte benim yaaakocasız gircem yılbaşına hani derler ya yeni yıla nasıl girersen öyle gidermiş bunu diyorum eşime sık sık
benim tek olduğumu duyan arkadaşım davet etti yılbaşında bize gel eşi, kardeşi ve kayınvalidesi geliceklermiş hepsini tanıyorum bende onlara giderim belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?