2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

günaydın cnm bugun kimsecikler gelmemiş...burda karla karışık yağmur yağıyo...ve soğukkk

Günaydın kızçeler;
Lemlemin dediği gibi hepiniz çok güzel çok şeker gelinler olmuşsunuz sizleri gördüğüme sevindim

günaydın cnm bugun kimsecikler gelmemiş...burda karla karışık yağmur yağıyo...ve soğukkk

canım burasıda çok soğuk fırtına var dışarda.. ama maalesef ne kadar soğuk olursa olsun buraya kar yağmıyor yaaa keşke yağsa.. yılbaşında süper olurdu, kızlar yılbaşında ne yapmayı düşünüyorsunuz? var mı planlarınız?

günaydın arkadaşlar güzel bir gün geçirmeniz dileğiylee ...

Biz dükkanda sayım yapabiliriz tam bir kabusss gibiiii geçebilir :18:

Aslında bişeyde kalmamış, ama plan yapmadık daha..

aaaa eliiiif siz cafenizde yılbaşı partisi yapsanızaaaa... canlı müzik için birilerini bulun, gece belli bi saatten sonra da discoya çevirin :) fix menü hazırlarsınız giriş şu kadar gibi.. ama tabii siz çok yorulursunuz bu seferde

Günayddın kızlarr. Dün annemle gezmeye gittim eşim maça gitmişti. Sonra geldi beni almaya. 1 saat yatakta muhabbet etiik kocacımla. 2 gündür tam görüşemiyoduk özlemişiz sohbet etmeyi. Eskilerden yenilerden, eski dizilerden,çizgi filmlerden filan bahsettik şimdi de uykum varrrrr...

yapıcaz zaten. Bakalım emniyetten özel izin gerekiyomu 12'den sonra açık olması için bi araştırmak lazım. yılbaşı ağacı aldı onu süsliycez. girişi paralı yaparız dedik. canlı müzik ayarlıcaz. içki yok tabiki, 1 bardak içecek bedava olur. bide masalara çerez filn koyarız işte. çekiliş yapalım kazanana çeyrek bilet verelim diyoruz benim aklıma geldi. bide sandalye kapmaca oyunu oynatalım o da benim aklıma geldi. onu kazanana da ufak bi hediye veririz. karaoke de var. belki karaoke oynatırız filan. iyi olur dimi ??

Günaydın hatunlar,
yılbaşı bi ihtimal çalışabilriz ama şimdilik öyle bi durum yok gibi görünüyor çalışsakta 1 saatte hallolur devir yapılacak,
onun dışında eşime de söyledim o gün hem ailelerle hemde kardeşlerle vakit geçirmek istiyorum, şöyle istiyorum 10'a kadar falan ben annemlere geçeyim kız kardeşim de gelir inş. eşimde ananeye geçse, 10 dan sonrada evimize geçeriz aynı gece kız kardeşimin doğum günü birlikte kutlarız, 7 kişi oluyorz zaten 4 kız biz eşimin ağbisi, kardeşimin eşi bide eşim hiç arkadaşa ihtiyaç duymuyoruz yaşlarımızda birbirine yakın hep ayy seviyorum ben ailemi:) iyiki çok kardeşiz, çok güzel süslü püslü pasta yapmayı düşünüyorum kurabiyeler börekler çerezler vs. içecekler falan, bir de uygun fiyatlara herkese küçükte olsa hediye almak istiyorum çok şey istemiyorum, bi de bi yerden çam ağcımı yürütsemmm, evdeki kocaman salon çiçeğinimi süslesem yoksa bilemedim, bu benim fikrim kardeşlerle konuşmadık daha belki dışarı çıkalım derler geçen sene çalışmıştık eşimle tabi tüm gece değil, sonra kardeşim eşi arkadaşlar falan dışardaydık,

ne güzel kalabalık aileymisiniz. benimde eşiminde bekar erkek kardeşlerimiz var zaten biri 16 yaşında daha. diğerlerinin kız arkadaşları başka şehirlerde hatta benim kardeşiminki almanyada. o yüzden hepberaber olamayız, zaten takılmazlar onlar bize. arkadaşlarımız var evli bir çift, birde sevgili bir çift onlarla hepberaber dışarda bi yerlere gitmeyi düşünüyoruz ama nere gideceğimiz daha belli değil.

meraba kızlar sabahtan beri açığım ama dahil olamıyorum size hepiniz çok güzel olmuşsunuz fotolarınıza baktım da hep mutlu olalım inşallah

sniperelit canım seni bulamadım diğer arkadaşlardan sen beni bul bekliyorum

ama kafam karışacak galiba sizi ezberlemek zor olmaz inş.

eşimin arkadaşları birlikte canlı müziğe gidelim demişlerdi belki öyle yaparız yada onlarla bizim evde oluruz....

istek gönderdim canm ama inş doğru kişidir

günaydınlarrr
yılbaşı gecesi eşim işte benim yaaa kocasız gircem yılbaşınahani derler ya yeni yıla nasıl girersen öyle gidermiş bunu diyorum eşime sık sık
benim tek olduğumu duyan arkadaşım davet etti yılbaşında bize gel eşi, kardeşi ve kayınvalidesi geliceklermiş hepsini tanıyorum bende onlara giderim belki.

benm eşimde çalışcak galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…