istek gönderdim canm ama inş doğru kişidir
Benim işler yoğunlaştı birde ya. YArın c.tesi ve geç uyanıcam süper bişey... 2 tane d.günü kutlaması var cafede. yarında çalışıcam yani
günaydın hanımlaaaaar, ayy hepinizi ekledim sanırım, fotolarınıza baktım, biraz kafam karıştı tabe kim kimdi diye :) hepinizde çok güzelsiniz. ne kadar güzel günlerdi, bizimde oturma odamızda büyük bir fotoğrafımız asılı, yattığım yerden tv izlerken bakıp bakıp dalıyorum bazen, eşime diyorum yaa ben o güne tekrar dönmek istiyorum, bişey olsa bizi o ana ışınlasa 10 dak durup gelsem yeter diyorum. şimdiden çok özledim düğünümüzü.. bide fotolara bakıp vayyy be gençliğinde ne kadar yakışıklıymışsın filinta gibiymişsin şimdi göbekli biri oldun çıktın diyorum eşime
Gunaydınnn kızlar ben yenı uyandım, e 10 a doğru uyudum, butun gece uyanıktım, esım olmayınca cin gibi oluyorum resmen :)
Lemlemcım cok tesekkur ederım canım
aydasuu gelinliğin harikaymış çokk yakışmış, hem sade hem şık, sen mi tasarlamıştın?
yapıcaz zaten. Bakalım emniyetten özel izin gerekiyomu 12'den sonra açık olması için bi araştırmak lazım. yılbaşı ağacı aldı onu süsliycez. girişi paralı yaparız dedik. canlı müzik ayarlıcaz. içki yok tabiki, 1 bardak içecek bedava olur. bide masalara çerez filn koyarız işte. çekiliş yapalım kazanana çeyrek bilet verelim diyoruz benim aklıma geldi. bide sandalye kapmaca oyunu oynatalım o da benim aklıma geldi. onu kazanana da ufak bi hediye veririz. karaoke de var. belki karaoke oynatırız filan. iyi olur dimi ??
günaydınlarrr
yılbaşı gecesi eşim işte benim yaaakocasız gircem yılbaşına hani derler ya yeni yıla nasıl girersen öyle gidermiş bunu diyorum eşime sık sık
benim tek olduğumu duyan arkadaşım davet etti yılbaşında bize gel eşi, kardeşi ve kayınvalidesi geliceklermiş hepsini tanıyorum bende onlara giderim belki.
işler izin verdikçe burdayım, hava çok kötü oldu ya sulu kar yağıyo kapkaranlık oldu şimdide fırtına çıktıı eve gitmek istiyorum tembellik yapmak istiyorumm
benimde pazar günü misafirim var eşimle ünv sınıf arkadaşıyız biz..sınıf arkadaşlarımız geliyolar ben menümü oluşturdum:
kıymalı ve patatesli börek
brokoli ve karnıbahar salatası
mantar sote
makarna salatası
semizotu salatası
rus salatası
yaşpasta ve irmik tatlısı yapıcam=)
nasıl menüm sizce??
Aydasu eskiden ali baba ve kırk haramiler ne çok çıkardı dimi... Dün gece eşimle eskilerden sohbet ettik, ne zaman bahsetsek içim bi tuhaf olur. eski diziler, eski çizgi filmler, eski günler.... Şİmdiki çizgi filmler ne zevksiz dimi kızlar ya bizim zamanımızda sylvester ve tweetty vardı, buggs bunny,tom ve jerry,jetgiller,taş devri ne güzeldi yaa.. Hele susam sokağına bayılırdım. Annem önüme bi sofrabezi sererdi üstüne dökerdi balık krakerleri badem krakerleri. Nasıl severdim susam sokağını ayy...
Aydasu eskiden ali baba ve kırk haramiler ne çok çıkardı dimi... Dün gece eşimle eskilerden sohbet ettik, ne zaman bahsetsek içim bi tuhaf olur. eski diziler, eski çizgi filmler, eski günler.... Şİmdiki çizgi filmler ne zevksiz dimi kızlar ya bizim zamanımızda sylvester ve tweetty vardı, buggs bunny,tom ve jerry,jetgiller,taş devri ne güzeldi yaa.. Hele susam sokağına bayılırdım. Annem önüme bi sofrabezi sererdi üstüne dökerdi balık krakerleri badem krakerleri. Nasıl severdim susam sokağını ayy...
semerta kötü anılarına gitme kız mutlu anlarına git. Hiç bi dert yok kafanda. Tek düşüncen bugün hangi oyunu oynamak istediğin. Annenin mis yemeklerini ye,yaz günü at kendini sokağa, acıkınca gel annen salçalı ekmek yapsın peynirle birlikte ye. Tekrar sokağa. Ezan okunmaya başladımı ben hemen koşardım ewe. Biraz büyüyünce kardeşime sahip çıkmaya başladım aramızda 4 yaş var. Arada bir onun oynadığı yere gidip napıyo diye bakardım.
DEMETcim ne çok yemekli misafirin geliyo senin ya maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?