2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

dün zor takip ediyodum bugün kimseyi bulamıyorum kızlar nerelerdesiniz????

işler izin verdikçe burdayım, hava çok kötü oldu ya sulu kar yağıyo kapkaranlık oldu şimdide fırtına çıktıı eve gitmek istiyorum tembellik yapmak istiyorumm

Benim işler yoğunlaştı birde ya. YArın c.tesi ve geç uyanıcam süper bişey... 2 tane d.günü kutlaması var cafede. yarında çalışıcam yani

oofff ben yarın da çalışıyorum üstelik yarın akşama misafirim var gidip temizlik ve yemek yapmam lazım....ne yapsam karar veremedim ama fikri olan
bezelye yapsam olur mu acaba??

Son düzenleme:
benimde pazar günü misafirim var eşimle ünv sınıf arkadaşıyız biz..sınıf arkadaşlarımız geliyolar ben menümü oluşturdum:
kıymalı ve patatesli börek
brokoli ve karnıbahar salatası
mantar sote
makarna salatası
semizotu salatası
rus salatası
yaşpasta ve irmik tatlısı yapıcam=)
nasıl menüm sizce??

Gunaydınnn kızlar ben yenı uyandım, e 10 a doğru uyudum, butun gece uyanıktım, esım olmayınca cin gibi oluyorum resmen :)

Lemlemcım cok tesekkur ederım canım, evet gelınlıgım benım tasarımım... Bı model denemıstım rengı sut beyazdı, model delı gıbı taslıydı straplez falandı. Ama dedım bunu ben adam edecem
Rengını krem yaptık, ustunde bellı belırsız altın sarısı sımler vardı, kollar ıspanyol ustu tamamen küpür süslemeydı, arkasını gorsen kuyrugunu ayy ozledım, yakından foto bulursam eklerım canım...

Elıfcım bu cok ıyı fıkır, ınsallah dolar tasar cafenız...

Belkı degısır sofıstıke ya, nobetler yer degısırse evde olma ıhtımalı olur mu kı acep :26:

işler izin verdikçe burdayım, hava çok kötü oldu ya sulu kar yağıyo kapkaranlık oldu şimdide fırtına çıktıı eve gitmek istiyorum tembellik yapmak istiyorumm

Kucukken hava kapalı olup yağmur yagdıgında annem ve kardesımle yaptığımız degısmez bır sey vardı... Perdeyı sonuna kadar acıp yagmurun sesı gelırken sobada denlenmıs mıs gıbı cayın yanında sarı leblebı yıyıp tv de ali baba ve kırk haramılerı ızlemek...

Özledım

menün bol çeşitli maşallah salatalarda bol bol, hmmmm herbirini canım çekti özellikle mantar

Aydasu eskiden ali baba ve kırk haramiler ne çok çıkardı dimi... Dün gece eşimle eskilerden sohbet ettik, ne zaman bahsetsek içim bi tuhaf olur. eski diziler, eski çizgi filmler, eski günler.... Şİmdiki çizgi filmler ne zevksiz dimi kızlar ya bizim zamanımızda sylvester ve tweetty vardı, buggs bunny,tom ve jerry,jetgiller,taş devri ne güzeldi yaa.. Hele susam sokağına bayılırdım. Annem önüme bi sofrabezi sererdi üstüne dökerdi balık krakerleri badem krakerleri. Nasıl severdim susam sokağını ayy...

Nasıl duygulandım anlatamam elıf...
Aynen canım bızım zamanımızdakı cızgıfılmler harıkaymıs meger... Eskılere gıttık valla, sen yazınca canlandı gozumde kucuk bı kız cocugunun onunde sofrabezı, balık kraker yıyısı
Casper vardı Allah ım ne zevkle ızlerdım... Sımdı cocuklar o kel kafalı cocukta ne buluyor bılmem

bu yoruma sadece katılırım aynı düşünceler ve annemin bize yaptığı uygulama:) ser örtüyü önümüze balık kraker, badem kraker, balık krakerin önce kuyruğunu bademi de ortasından ayırarak yerdim:) kurabiye canavarı gibi, kurabiyeleri olduğu gibi ağzıma tıkmaya çalışırdım:)

aynen bende öle yerdim krakerleri kız. çubuk krakeri de enlemesine hiç kırmadan kemire kemire yemeye çalışırdım Şimdiki çocuklar örtü mörtü dinlemiyolar geze geze heryere kırık döküyolar. biz usluymuşuz. o çizgi filmler mantıksızdı ewet ama çok zevkliydi ya. caoulliu güzel ama büyümüşte küçülmüş gibi bi çocuk zevk almazlar yazık onu izlerken.. oyy çocukluğuuuuumm 1 güncük geri dönsem ya bi güncük..

hmmm çoçukluğuma bir güncük geri dönsem şey yapardım,
bi çocuk vardı kavga ediyoduk kızdırdı beni apartamanın da hemen yanında boya kutuları vardı kutuyu alıp başından aşağı dökmüşüm hemde yağlı boya nerden bilim, çocuk nasıl ağladıydı ama kız gibi:)) yazık ya o çoçuğu bulup özür dilemek isterdim,

bi de civcivleri seveyim diye elime alıp birer birer bırakmışım yere, bunlar hiç kımıldamıyo ötmüyo diye çok üzgünüm hepsini boğarak öldürmüşüm

semerta kötü anılarına gitme kız mutlu anlarına git. Hiç bi dert yok kafanda. Tek düşüncen bugün hangi oyunu oynamak istediğin. Annenin mis yemeklerini ye,yaz günü at kendini sokağa, acıkınca gel annen salçalı ekmek yapsın peynirle birlikte ye. Tekrar sokağa. Ezan okunmaya başladımı ben hemen koşardım ewe. Biraz büyüyünce kardeşime sahip çıkmaya başladım aramızda 4 yaş var. Arada bir onun oynadığı yere gidip napıyo diye bakardım.

ahh kızlar ahhh ne güzel konuşmuşsunuz eski günelre dönmeyi o kadar istiyorum ki...

bende isterdim çocukluğuma dönmeyi desemde arada bir çok şükür halimize deyip bugünü yaşamaktan mutlu oluyorum :)
biraz geçmişi okudum da çoğumuz 2-3aylık evliyiz hemen tartışmalar küsüşmeler başlamış çok güldüm ilk yazılarda derdimiz ev eşya gelinlik düğündü..hep nişanlılarımızla romantiklikler yaşar paylaşırdık de mi?? şimdi kırgınlıklar bile oluyo Allahtan sudan sebepler de arayı düzeltmek kolay oluyor.

bu hafta çok dolu geçti yrn akşama 3aile arkadaş misafirim var:18: pzr da kayınvalidem aşure yapacak dolu dolu geçecek bi hafta sonu umarım yorulduktan sonra dinlenebilirim

ahh kızlar nerelere gitmişsiniz ben de bazen gidiyorum eskilere çok güzeldi valla çocukluğumuz ekmek elden su gölden gel keyfim gel sorumluluk yok

DEMETcim ne çok yemekli misafirin geliyo senin ya maşallah.

evet canım ikimizin çevresi de kalabalık olunca daha gelecek çok misafir ve gidilecek çok yer var küsüyolar valla 2,5 ay oldu hala gelmediniz falan diye hatta hem yemekli hem kahvaltılı misafirlerim oluyo yatıya gelen de çok bana ama hoşumuza gidiyo kalabalığa alışmışız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…