2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

netten gül tatlısı tarifi aldım yarın ki misafirlerime denemeyi düşünüyorum bakalım fırsat olursa

ay kızlar ya çocukluğumda ne yaramazdımm Allahım erkeklerle kavga ederdim hep bide koca kız olana kadar ben cizgi film izlerdim çok iyi hatırlıyorum okuldan koşa koşa eve gelir çizgi film açardım şimdide arada bi pepee yi izliyorum yeğenim bayılıyo o çizgi filme bende açıp bakıyorum bazen

kızlar ben çıkıyorum çok işim var yatak odamı toparlayıp yerleştiricem dün nihayet bazamı ve gardrobumu yaptılar şimdi geri yerleştiricem bir sürü eziyet temizlik de yaparım iyi akşamlar

kızlar güzel bi tiramisu tarifiniz var mı aceba

çk pratik bir tarif sana cnm :)

ben hazır kakaolu kek alıyorum 1bardak suya 1paket neskafe 3ü bir arada döküp onunla kek kalıbımı ıslatıyorum üst ve altını kaşıkla iyice yediriyorum.sonra bir paket krem şantiyi bir bardak sütle çırpıyorum içine bir paket (200gr)labne peyniri atıp çırpıyorum.kek kalıbımın ara ve üst katına sürüyorum en üste çay süzgeci yardımıyla kahve serpiyorum kaplıyorum..hari.ka oluyor. püf nokta: kekin neskafe ile iyi ıslatılması....afiyet olsun ben bunu çk sık yaparım kolay ve lezzetli

Son düzenleme:
yaa bnm de akşama misafirim gelecek ne yapsam?
buzlukta elmalı pastam var
eşim çiğ köfte yaptı o da var
sarmam var
bisküvili pasta yapim
bi de börek ??

günaydın kızlar

ben hazır kakolu kekin her iki parçasını da nescafeyle ıslatıyorum tencerede 3 su bardağı süt,3 yemek kaşığı un,4-5 yemek kaşığı şekeri krema kıvamına gelene kadar çırpıyorum ocaktan aldıktan sonra 1 paket labne peyniri ilave edip tekrar çırpıyorum yarısını kekin arasına diğer yarısına üzerine sürüp en son kakao döküyorum kocam istediği için servis yaparken üzerine muz dilimleyip yanına çikolata parçaları koyarak servis yapıyorum bazen hatta muzu çok seviyo içine de koymamı istiyo bi dahakine denicem

günaydın hanımlaaar, kimse yok gelib ademetcim günaydın. normalde biz cmtleri çalışmıyorduk ama bugün çalılşıyoruz

günaydın hanımlar...benimde yarım misafirim var hemde çok kalabalık olunacak.. 4 çeşit kuru pastam var tatlımda vardı şerbet yapıcam yanına ne yapıcamı bilmiyorum ama

bnde börekten vazgeçtim biraz etimek tatlım vardı kremşantili yarım paket daha ilave edim yeter ya.. eşim ders arasında geldi kahvaltı yaptık :) h.sonu o çk yoğun c.tesi 10 pzr 11saat dersi var çk sıkılıyorummmmmmmmmmmmm...
temizliğe devam ben kızlar buralardayım herkese kolay gelsin..en çok da iş yerinde olanlara sabırrrrrrr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…