2011 EYLÜLde EVLENİP HAMİŞ KAALANN VAR MIII ????
şu an yok bizim aramızdan hamiş yoksa eylül gelini msn sen de
şimdi baktım takvimine 4 ay olmuş galiba sen evleneli
şu an yok bizim aramızdan hamiş yoksa eylül gelini msn sen de
şimdi baktım takvimine 4 ay olmuş galiba sen evleneli
ayyy benimde 3 ay 10 gün olduuuu
dur daha ne hamilesiii
yalnız değilsin cnm bizimkilerde istiyo:) eşimde dün son 20 gün kaldı sonra çalışmalara başlıycaz dedi...hayırlısı bakalım:)sana bebek baskısı yapan yok sanırım :) bana kayınvalidem daha evlenmeden basladı şimdide her telde konusmamızda(uzagız) bebek lafını gecirmeden kapanmaz o tel. o kadar ay oldu hala yok mu bişey bir ay oldu 3 ay oldu boş boş durmayın ben kara kara düşünmeye basladım ben torun istiyorumdaha bi sürüüü eşimde istemeye basladı
yaa bende işyerindeyim şimdi oof yaa boş boş bekliyorum. akşama bizimde yemekli misafirimiz var arkadaşlarımızı davet ettik :) evime gidip bi toparlamam süpürmem lazım, çerez kırıntıları vardı yaa
sana bebek baskısı yapan yok sanırım :) bana kayınvalidem daha evlenmeden basladı şimdide her telde konusmamızda(uzagız) bebek lafını gecirmeden kapanmaz o tel. o kadar ay oldu hala yok mu bişey bir ay oldu 3 ay oldu boş boş durmayın ben kara kara düşünmeye basladım ben torun istiyorumdaha bi sürüüü eşimde istemeye basladı
yemekler falan hazır mı bari cnm...
yok yok bizde baskı falan yok zaten yapamazlarda. kimse çocuk lafını açmıyor,biz iki tarafında ilk çocuklarıyız, onlarda bir yandan istiyor ama bir yandan da anneanne,babaanne,dede olma fikri korkutuyor sanırım, yaşlı gibi hissedecekler ya kendilerini
yok canım hazır değil lahmacun yaptırmayı düşünüyoruz ne zamandır istiyorduk birtürlü kısmet olmamıştı, ama yinede hiçbirşeyim hazır değil pazara gitmemiştim almam gereken şeyler var, buzluktan kıymayıda çıkarmamıştık eşim bugün eve uğrayabilirse çıkaracak.
Selam kızlar malesef hala çıkamadım.Patron toplamış arkadaşlarını film seyrediyor.Bizde çıkamıyoruz.Delireceğim ya....
o bazen bizde oluyo ya..oturuyo oturuyo bizde bekliyoruz..çok kötü oluyo
Çok can sıkıcı kız kardeşim ameliyat oldu daha göremedim yanına gidecektim düşüncesiz ya.Kaldıki evli barklı insanlarız bunun keyfini mi bekleyeceğiz.Saat 12 de eşofmanlarıyla geldi arkadaşlarınıda getirmiş.
geçmiş olsun cnm ya neyi vardı...Çok can sıkıcı kız kardeşim ameliyat oldu daha göremedim yanına gidecektim düşüncesiz ya.Kaldıki evli barklı insanlarız bunun keyfini mi bekleyeceğiz.Saat 12 de eşofmanlarıyla geldi arkadaşlarınıda getirmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?