2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

yaa bende işyerindeyim şimdi oof yaa boş boş bekliyorum. akşama bizimde yemekli misafirimiz var arkadaşlarımızı davet ettik :) evime gidip bi toparlamam süpürmem lazım, çerez kırıntıları vardı yaa

şu an yok bizim aramızdan hamiş yoksa eylül gelini msn sen de

şimdi baktım takvimine 4 ay olmuş galiba sen evleneli

benmki acayipti ya sorma valla 2 düğünüm oldu biri kendi memleketimde 29 temmuz diğeri eşimin memleketinde 3 eylül :) evlilik cüzdanı tarihim 29 temmuz ama nedense 3 eylül var kafamda temmuzda olan kına düğün beraberdi ondan heralde.

ayyy benimde 3 ay 10 gün olduuuu

dur daha ne hamilesiii

sana bebek baskısı yapan yok sanırım :) bana kayınvalidem daha evlenmeden basladı şimdide her telde konusmamızda(uzagız) bebek lafını gecirmeden kapanmaz o tel. o kadar ay oldu hala yok mu bişey bir ay oldu 3 ay oldu boş boş durmayın ben kara kara düşünmeye basladım ben torun istiyorum daha bi sürüüü eşimde istemeye basladı

yalnız değilsin cnm bizimkilerde istiyo:) eşimde dün son 20 gün kaldı sonra çalışmalara başlıycaz dedi...hayırlısı bakalım:)

yemekler falan hazır mı bari cnm...

yok yok bizde baskı falan yok zaten yapamazlarda. kimse çocuk lafını açmıyor,biz iki tarafında ilk çocuklarıyız, onlarda bir yandan istiyor ama bir yandan da anneanne,babaanne,dede olma fikri korkutuyor sanırım, yaşlı gibi hissedecekler ya kendilerini

yemekler falan hazır mı bari cnm...

yok canım hazır değil lahmacun yaptırmayı düşünüyoruz ne zamandır istiyorduk birtürlü kısmet olmamıştı, ama yinede hiçbirşeyim hazır değil pazara gitmemiştim almam gereken şeyler var, buzluktan kıymayıda çıkarmamıştık eşim bugün eve uğrayabilirse çıkaracak.

hahaha iyiymiş valla benm annem de bi sene falan olmasa daha iyi olur evlilik oturur dior bazı akrabalar da öyle sen evliliğe kocana alısırsın evlilik oturur borclarınızı bitirirsiniz sonra zaten sizde bebek ihtiyacını duyarsınız diorlar ama kayınvalidem anlamaz illede bebek... o da bi yönden haklı ama bana da bu kadar yüklenilmezki canım eltim ve kaynım 4 yıllık evliler ve onların cocukları olmuyor tedavi görüolar falan bi sürü bişey işte.kayınvalidem de haklı olarak torun istiyor ama bana sanki görevimmiş gibi gelmeye basladı ve üsteledikce benim isteğim azalıyor yani ne bileyim sanki onlar istediği için yapmak zorundaymısım gibi hissetmeye basladım eşime de daha erken gibilerinden bişeyler sölemeye calısıyordum ama ters tepki verdi ben de sustum.şimdilerde de ben de istiyormus gibi yapıorum artık napıyım. daha askere de gitmedi 27 e girdi ben 23e gircem daha.eşim bizim de cocugumuz olmaz diye korkuyor sanırım ama benm içimde öle bi korku yok.askerlik var bi de cocuk olmazsa 3-4 sene ugras dur.daha 3-4 sene de olursa yine iyi. şimdi olursa bi şekilde 3-4 yasına gelir dior.off bu aralar ne düşüneceğimi sapıttım valla olsa mı olmasa mı iyi bilemedim.ama böyle evlilik güzel yaa :) biraz tadını cıkaraydık hehe

erken çıkarsın umarım ...yetiştirirsin ya..ben düşünemiyorum bile bugun misafir ağırladığımı kabüs gibi olurdu benim için:)

Selam kızlar malesef hala çıkamadım.Patron toplamış arkadaşlarını film seyrediyor.Bizde çıkamıyoruz.Delireceğim ya....

o bazen bizde oluyo ya..oturuyo oturuyo bizde bekliyoruz..çok kötü oluyo

işverenler hep öyle işçinin halinden ne anlarlar kii ... sanki onlara köle işçi sinir oluyorum.benm eşimde 2 cııkıyor normalde bugün ama hiç 2 de geldiğini görmedim kesin 4 ü bulurda bazen 5i gectiği bile oluyo ... gecmiş olsun bu arada canım Allah acil şifalar versin

geçmiş olsun cnm ya neyi vardı...

kızlar merhaba kimsecikler yok ben annemdeyim kardeşimin asker yemeğini yedik acemiliğini kırkarelinde ustabirliğinide tekirdağda yapıcak veeeeeeeeeeeee kısa dönem :)

selam kızlarr benn geldimm:) çok özlemişim sizleri yaa şöylee bir geriye baktım şimdilk herşey normal heralde bende de normal evimdeyim kocamlayım ve bu ay çocuk çalışmalarına başladm:) hadi hayırlısı bakalım artıkk bebişim olsunn hemde kızım olsun istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:) dua edin bana ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…