2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

aa canım hoşgeldin:) herşeyin yolunda gitmsi çok güzel.. sonunda bebiş çalışmalarına başlayan biri var aramızda oleyy. topiğimize bereket gelsin dimi yaa. hadi bakalım dualarım seninle canım. Rabbim tez zamanda bi bebiş verir inşallah size

selam hatunlar,

bu pazar ütülerimi yarısını dün yapmış olmamdan dolayı erken bitirdim. çok mutluyum :) dün akşam annem ve babam geldi ilk kez yemeğe bize... sağolsun annecim yardım etti çok güzel bir sofra hazırladık....

cuma akşamı da midem kötüleşti sonra sabahı sabah ettim ishal mide bulantısı ile... regl im de gecikti... annem de hamile olabilir misin böyle hastalıkla başlar dedi ödümü koparttı (( daha çok erken kızlarrrrrr..... test yapmaya da korkuyorum... ya eşim korunuyor bu çok uzak bir ihtimal ama böyle de hamile kalan oluyormuş.... eee napıcaz biz yaa her ay bu korkuyla yaşanmaz ki

selam kızlarrrr nabersiniz çok özledim sizi yaaa sohbet etmeyi. hala iş bulamadım o yüzden kocam pc almıyor bana ne zaman işe girersem ozaman kkya kavuşacağım öpüyorum herkesi

regl sonrası deneme başarıyla gerçekleşmiştir
duyurulur...

günaydın hanımlar.ocwmaysgözün aydın cnm:)
ebru memet çok ama çok sevindim rabbim tez zamanda bebişine kavuşturur inşallah :)

zahtercim umarım en kısa zamanda iş bulursun gelirsin aramıza:)
birazda kendimden bahsedeyim dün misafirlerim vardı ama sabah gene midem agrıdı ülserim gene başlıyo galiba annecim sagolsun yardım etti akşamada düzelmiştim hallettik misafir işini gelmeyenler olmasına rağmen epey bi kalabalıktık ya...böyle bi kaç misafir daha ağarlamam gerekiyo ama hallederim inşallah.. bu arada çerez vermiştim çoçuklarda olunca heryer batmış bugun gene evi temizlemem gerekli:)

Günaydınlaaarr.. Yeni bir haftaya başladık yine. Hepimiz için güzel geçsin. ebru ve zahter uğramışlar bu h.sonu Daha sık beraber olmak istiyoruz artık. Ebrucum bebek çalışmaları başlamış hayırlısı olsun işallah tatlım. Benimde her an olabilir

Ahsenciiiiiik biliyodum senin bunu başaracağını canım. Gözünaydın çok sevindim. İşallah bidaha o sıkıntıyı yaşamazsın. Tamam artık dewamı gelicek ve sen hergeçen gün hiiiç acı hissetmiyceksin...

günaydınlarrrr

ebrumemet ve zahter tekrar hoşgeldiniz aramıza biz de sizi özledik bizi bırakmayın fırsat buldukça gelin olur mu

bende calısmaya basladım. önceden kararsızdım ama dün burdaki arkadaslar bana bi cesaret vermişler ondan sonra oturdum düşündüm bi güzel.kararlıyım benim de olsun istiyorum artık.Allah isteyen herkese nasip etsin inş.. dün bi de dolastık biraz esimle avmler felan cok seker seyler var yaa bi bebek battaniyesi gördüm bayıldım.nazar boncuklu gri mavi karısımı bugulu bişey.b,rb,r,m,ze dua edelim.Rabbim aratmadan versin inş.:)

bu arada herkese günaydın işe giden arkadaslara kolay gelsinnn herkese güzel bi hafta diliyorum...

EE kızzlar nasıl geçti h.sonunuz anlatın bakalım. Ben süpürgemi cuma akşamdan yaptım. c.tesi günü uzun zaman sonra geç kalktım,11:30'a kadar uyudum.Güzel bi kahvaltı yaptım.küçük odamı toparladım biraz,depo görevi gördüğü için hala dağınık ama eskisinden iyi oldu. Ewi toparladım.Cafede d.günü kutlaması vardı yardım için oraya gittim. annemde yemeği yedik. Gece 23:30'a kadar cafedeydik.
Pazar günü eşim öğleden sonra gidicekti işe. Geç kalktık. Karıkoca güzel bi kahvaltı yaptık. SOnra ben etrafı sil,toz al,banyoyu temizle. Akşama misafirim gelicekti. poğaça yaptım,etimek tatlısı yaptım. Dayımlar geldiler akşam, 1,5 aylık azra bebeğimizde geldi. Onu gördükçe bebek sevdam depreşiyo. Çok güzel maşallah ya...

günaydın kızlar kardeşimi askere yolcu edip geldim ofise ...şimdi kahvaltı yapıcam cuma ablamdaydık cumartesi annemde pazarda garipçe köyünde balık yedik baya yoğun bir haftasonuydu cuma işede gitmedim ohhh yattım evimde çok enerji topladım

Günaydın kızlar cuma'dan beri koştrmacadydık malum kardeşim askere gidicekti cuma günü sonuçlara baktık gece acemi birliği Ankara usta birliği Ardahan çıktı biz bu taraflara düşüceğini hiç aklımıza getirmemiştik kısa dönem olmasına rağmen çıkmaz demiştik ama kısmet işte dün gece uğurladık baya kalabalıktık bugün teslim olucak Ankarada amcamlar teslim edicekler Ankara'da kalsaydı evci çıkarabilirdik gözümüz arkada kalmazdı bugün hiç çalışma hevesim yok içim buruk 1 ay rahat edicez sonra 4 ay o Ardahan'da -30'larda askerlik yaparken biz burda nasıl rahat edicez artık gidip gelirim haftasonu çıkarırım evli olduğuma birkez daha sevindim

kızlar allah kavuştursun allah yardımcıları olsun önümüzdeki ay benim kardeşim de gidiyo uzun dönem malesef

Hayırlı tezkereler canım. Allah kavuştursun. Kısa dönem çıkmasına çok sevindim. 5 ay çabucak geçiyo. Bende asker yolu beklemiştim. O da apayrı bi heyecan.

jeloo senin kardeşin nereye gitti askere _?

Ozdn Allah kavuştursun yakın yerlere çıkmış gidip görebilirsiniz ne güzel,acemi Ankara usta Ardahan çıktı Türkiye'nin öteki ucu yanii ve baya soğuk olurmuş bakalım nasıl geçicek kısa dönem çıkması sadece tek tesellimiz

Son düzenleme:

bizimde yakın olması tesellimiz oldu... anne baba eş başka ama kardeş bambaşka kalbimin yarısı onunla olucak 5 ay boyunca

Günaydınlar;
bende bugün uykusuzum dün gece bizde asker yolladık kuzenm gitti benm de o da kısa dönem acemiliği de usta birliği de Ankara da yapıcak çok şanslı maşallh Allah herkese sağsağlim dönmelerini nasip etisn bayaaa kalabalıktık bizde enaz 30 kişi falandık heralde kaç araba konvoy yaptık bu da ayrı bi heyecan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…