selam kızlarr benn geldimm:) çok özlemişim sizleri yaa şöylee bir geriye baktım şimdilk herşey normal heralde bende de normal evimdeyim kocamlayım ve bu ay çocuk çalışmalarına başladm:) hadi hayırlısı bakalım artıkk bebişim olsunn hemde kızım olsun istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:) dua edin bana ...
regl sonrası deneme başarıyla gerçekleşmiştir
duyurulur...
aa canım hoşgeldin:) herşeyin yolunda gitmsi çok güzel.. sonunda bebiş çalışmalarına başlayan biri var aramızda oleyy. topiğimize bereket gelsin dimi yaa. hadi bakalım dualarım seninle canım. Rabbim tez zamanda bi bebiş verir inşallah size
günaydın kızlar kardeşimi askere yolcu edip geldim ofise ...şimdi kahvaltı yapıcam cuma ablamdaydık cumartesi annemde pazarda garipçe köyünde balık yedik baya yoğun bir haftasonuydu cuma işede gitmedim ohhh yattım evimde çok enerji topladım
jeloo senin kardeşin nereye gitti askere _?
kızlar allah kavuştursun allah yardımcıları olsun önümüzdeki ay benim kardeşim de gidiyo uzun dönem malesef
Ozdn Allah kavuştursun yakın yerlere çıkmış gidip görebilirsiniz ne güzel,acemi Ankara usta Ardahan çıktı Türkiye'nin öteki ucu yanii ve baya soğuk olurmuş bakalım nasıl geçicek kısa dönem çıkması sadece tek tesellimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?