Hayırlı tezkereler canım. Allah kavuştursun. Kısa dönem çıkmasına çok sevindim. 5 ay çabucak geçiyo. Bende asker yolu beklemiştim. O da apayrı bi heyecan.
Günaydınlar;
bende bugün uykusuzum dün gece bizde asker yolladık kuzenm gitti benm de o da kısa dönem acemiliği de usta birliği de Ankara da yapıcak çok şanslı maşallh Allah herkese sağsağlim dönmelerini nasip etisn bayaaa kalabalıktık bizde enaz 30 kişi falandık heralde kaç araba konvoy yaptık bu da ayrı bi heyecan..
bizimde yakın olması tesellimiz oldu... anne baba eş başka ama kardeş bambaşka kalbimin yarısı onunla olucak 5 ay boyunca
günaydın kızlar kardeşimi askere yolcu edip geldim ofise ...şimdi kahvaltı yapıcam cuma ablamdaydık cumartesi annemde pazarda garipçe köyünde balık yedik baya yoğun bir haftasonuydu cuma işede gitmedim ohhh yattım evimde çok enerji topladım
Günaydın kızlar cuma'dan beri koştrmacadydık malum kardeşim askere gidicekti cuma günü sonuçlara baktık gece acemi birliği Ankara usta birliği Ardahan çıktı biz bu taraflara düşüceğini hiç aklımıza getirmemiştik kısa dönem olmasına rağmen çıkmaz demiştik ama kısmet işte dün gece uğurladık baya kalabalıktık bugün teslim olucak Ankarada amcamlar teslim edicekler Ankara'da kalsaydı evci çıkarabilirdik gözümüz arkada kalmazdı bugün hiç çalışma hevesim yok içim buruk 1 ay rahat edicez sonra 4 ay o Ardahan'da -30'larda askerlik yaparken biz burda nasıl rahat edicez artık gidip gelirim haftasonu çıkarırım evli olduğuma birkez daha sevindim
Benim eşimde acemi ve usta birliğini Ankarada yaptı. Kısa dönemdi. Çok rahat bi askerlik geçirdi çok şükür. İşallah hepinizin askerleri rahat sorunsuz bi askerlik geçirir kızlar.
Aminn inş.hepsi için rahat bi askerlik olsun.
sanırım herkes bebek düşünmeye başladı bende yılbaşından itibaren hapları bırakıcam son 1haftam kaldı haplar için doktora gidip bi kontrol olucam sonra başlıcaz bizde nasipse
Saol vaficim biraz rahatlattın beni, soğuk dışında bir zorluğu yokmuş inşallah çok soğuk olmaz hiç alışık degil kremler stickler vazelinler doldurduk çantasını alışık değiliz üşüycek diye bir gitsinde bakalım bizde gidicezHayırlı tezkereler.. Allah kavuştursun.. Benim eşim Ardahanlı, evet orası soğuk olurmuş ama İst. soğuğu gibi değilmiş, hava daha yumuşakmış..
yine sıkıcı bi iş günü hem de pazartesi artık çalışmak değil evde olmak istiyorummmm
cuma günü evdeydim ben çok güzeldi öğlene kadar yattım tv karşısında sonra ütü yaptım tekrar yattım valla evde olmak güzel ama akşama dopru sıkıldım :)
evd sıkılsak bile yatar uyuruz..eşimize yemekler yaparız kpss ye hazırlananlar ders çalışırız geçirirz günleri ..yeter ki evde olalım:)ahh ahhh şimdi evde olmak vardı işlerimi bitirip tv karşında uzanırdım...çalışmaya alışık olduğumuz için sıkılabiliriz ama bi süre sonra alışırız..
eee düğünler bittii şimdi 2012 anneleri topiklerine bakarsınız:d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?