2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Benim eşimde acemi ve usta birliğini Ankarada yaptı. Kısa dönemdi. Çok rahat bi askerlik geçirdi çok şükür. İşallah hepinizin askerleri rahat sorunsuz bi askerlik geçirir kızlar.

kIZLAR eşim bu sıralar bebek fikrine çok sıcak bakmaya başladı. Aslında bana göre daha erken ama bi tarafımda istiyo. Valla isteyip istemediğime kendim bile karar veremiyorum. Olsa üzülmem sevinirim. Ama olsun demeye cesaretde edemiyorum. maddi olarak hiç hazır değiliz. Bu h.sonu eşim korunmadı. Ama gebelik için uygun zaman değildi olmaz heralde

Hayırlı tezkereler.. Allah kavuştursun.. Benim eşim Ardahanlı, evet orası soğuk olurmuş ama İst. soğuğu gibi değilmiş, hava daha yumuşakmış..

Benim eşimde acemi ve usta birliğini Ankarada yaptı. Kısa dönemdi. Çok rahat bi askerlik geçirdi çok şükür. İşallah hepinizin askerleri rahat sorunsuz bi askerlik geçirir kızlar.

Aminn inş.hepsi için rahat bi askerlik olsun.
sanırım herkes bebek düşünmeye başladı bende yılbaşından itibaren hapları bırakıcam son 1haftam kaldı haplar için doktora gidip bi kontrol olucam sonra başlıcaz bizde nasipse

hepimiz aynı anda bebişlere başlıycaz anlaşılan:)hayırlısı olsun hepimiz için :)

arkadaslar korunma yöntemi olarak nolurrrrrr su hapları kullanmayın hiç iyi değil eşler korunsun sizler deil.

kısa dönem askerlik 5 ay mıı ?? daaha benim eşim askere gidicek tabi su okulu bitirirse ayyy 5 ay iyiymiş ya kısaaymıs.izin falan kullanmasa daha da düşermi aceba

bugun muhasebedeyim ama nedense sıkıldım kızlar ya...

kızlar bebek çalışmalarına başlanmış biz hala düşünmüyoruz daha doğrusu düşünemiyoruz ah şu borçlar bir an önce azalır inş...

Hayırlı tezkereler.. Allah kavuştursun.. Benim eşim Ardahanlı, evet orası soğuk olurmuş ama İst. soğuğu gibi değilmiş, hava daha yumuşakmış..
Saol vaficim biraz rahatlattın beni, soğuk dışında bir zorluğu yokmuş inşallah çok soğuk olmaz hiç alışık degil kremler stickler vazelinler doldurduk çantasını alışık değiliz üşüycek diye bir gitsinde bakalım bizde gidicez

yine sıkıcı bi iş günü hem de pazartesi artık çalışmak değil evde olmak istiyorummmm

yine sıkıcı bi iş günü hem de pazartesi artık çalışmak değil evde olmak istiyorummmm

cuma günü evdeydim ben çok güzeldi öğlene kadar yattım tv karşısında sonra ütü yaptım tekrar yattım valla evde olmak güzel ama akşama dopru sıkıldım :)

cuma günü evdeydim ben çok güzeldi öğlene kadar yattım tv karşısında sonra ütü yaptım tekrar yattım valla evde olmak güzel ama akşama dopru sıkıldım :)

çalışmaya alışık olduğumuz için sıkılabiliriz ama bi süre sonra alışırız..

çalışmaya alışık olduğumuz için sıkılabiliriz ama bi süre sonra alışırız..
evd sıkılsak bile yatar uyuruz..eşimize yemekler yaparız kpss ye hazırlananlar ders çalışırız geçirirz günleri ..yeter ki evde olalım:)ahh ahhh şimdi evde olmak vardı işlerimi bitirip tv karşında uzanırdım...

akşam çaya misafirim var kocam geç gelecek yine annemin apt.komşumuz annemle beraber gelecekler h.sonu tiramisu yapmıştım patates salatası yaparım bi de giderken yufka alırım peynirli börek yaparım yeter heralde zaten yemekten sonra gelecekler...

selam kızlar
iyi haftalar herkese.. kardeşleri askere gidenlere Allah kavuştursun... beni mde kardeşim okulu bitirdi ama tecil ettirdi şimdilik... bakalım ne zaman gidicek....

bu bebek mevzusu beni geriyor ya... eşim korunuyor yani çok düşük bi ihtimal ama bilindiği gibi hiç bir korunma yöntemi %100 değil malesef ve ben her ay adetimde gecikme olur ise panik oluyorum.... istemediğin ve hazır olmadığın bi anda olması çok zor bir durum. Ben aldıramam da Allah korusun... ama şu an hem maddi hem manevi olarak henüz hazır değilim ben de eşim de... bebek büyük sorumluluk başkasınınkini severken güzel ama sabahlra kadar uyumayan ağlayan ve sadece bana muhtaç olan bi canlının sorumluluğunu üstlenmek çok zor olmalıAma bu kadar korunmaya rağmen de olursa bi sebebi vardır denmeli diye düşünüyorum... Allah herkese istediği zaman nasip etsin... Bekleyenlere isteyenlere versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…