2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ben geldim ay hafta sonu ne kadar uzun geçti. eşim 12-12 çalıştı şu geçtiğimiz 3-4 gün ne zormuş Allahım akşam gidip sabah gelip yine akşam gidiyodu. sefil oldu yawrucum
kardeşleri askere gidenlere Allah kavuştursun diyorum. benimde kardeşim gibi sevdiğim bi arkadaşımın askerliği ankaraya çıktı:) bugün onu görmeye gidecez eşimle. ağlarım herhalde. eşim askere giderken ne feci olmuştum o günleri hatırladım şimdi ne ağlamıştım.

kısa dönem askerlik 5 ay mıı ?? daaha benim eşim askere gidicek tabi su okulu bitirirse ayyy 5 ay iyiymiş ya kısaaymıs.izin falan kullanmasa daha da düşermi aceba

canım bu 5 ay izin kullanılmamış hali.

Selam arkadaşlar,

Kardeşe askere gidenlere ilk öncelikle Allah kavuştursun.
Benimde eşimin askere gittiği zaman geldi aklıma.
Gideceği yerin AĞRI oldugunu görünce ağlama krizine girmiştim.İzmir nere Ağrı nere
Şükür arkadaşlar sizin yakın yerler çıkmış.

Bebiş isteyen tüm arkadaşlara,allah en kısa zamanda nasip eder inşallah...

Cumartesi günü annemler taşındı ama mahvolduk resmen.
Taşıma şirketi cuma günü akşam saat 10 da arayıp gelemeceğini söylemiş(Terbiyesizler!),babamlarda acele başka bir şirket bulmuş.
Allahım ama ne şirket. Cumartesi 8 de başladılar,gece saat 12 de bitti.Bir takım bardak çanağı kırdılar.
Yorgunluk,soğuk,stres derken bide alt kattaki kadının "bu saatte ev mi taşınır" çığlıkları ile tüm apartman ayağa kalktı.
Resmen sinir imtihanından geçtik ogün.
Gece 3 e geliyodu eve geldiğimizde.
Kayınvalidem de pazar günü aşure yapalım demişti.Onada söz verince sabahın köründe kalkıp oraya gittik (Yorgun olunca 10 da sabahın körü gibi geldi)
KAhvaltı- aşure yapma-aşure dağıtma derken - öğlen 3 ü geçiyodu onların yanından ayrıldıgımızda.
eşime alışverişe gidelim dedik. Bide alışverişe gittik.Gelince biraz evi toplayım yemek yapıyım derken erkenden sızıp kalmışım.

Sabahta zili duymamışız.Eşya taşıma sırasında her yerimi et kesmiş galiba. AĞrıyo. Soğukta yedim galiba hapşuruk hapşuruk üstüne.
Eve gidip güzelce bir dinlesim var ama, akşam eşimle klima araştırması yapmamız gerekiyor

bugun çok sıkıldım ben ya .. akşam olsunnnnnnnnnnnn

Merhaba kızlar, bebek muhabbetleri başlamış.Allah isteyen herkesin en kısa zamanda kucaklarına versin kuzucuklarını.Ben 2 sene daha istemiyorum.Borçlarımız bu ay bitti çok şükür biraz keyif yapalım diyoruz.

ebrucum uzun zamandır yoktun nerelerdesin neler yapıosun anlat bakalım

valla ev telaşı tatlım yaa.. evin temizliği hiç bitmiyor sanki bir ordu kalıoruz evde hergün süpür sil toz al düzelt zaten mutfkta hergün bir yer değiştiriyorum.. onun haricide yemek öğrenme pasta börek tutturma ile uğraşıyroum canım bir yandanda kpss açıköğretim filan derken...birde son zamanlarda ağır uyku çekiorum uyu uyu bitmiyor uyku sende ne var yok ?

benim de her haftasonu misafirim oluyo çok yoğun geçiyo düğün yorgunluğunu hala atamadım desem yeridir işe git gel yemek yap temizlik yap misafirler falan derken uyku haram hiç uykumu alamıyorum

servet,sniperelit uyuyor msnz kızlar???? kafayı yedim sonunda sıkıntıdan...

yaw ben haftasonu temizlik adına hiçç bişey yapamadım, Allahtan yemeğim var, Pzt. sendoromuna bide temizlik eklendi

ya ben çok kilo aldım.. ama hala elimde bisküvi yiyorum biri beni durdursun:)

Kızlar perşembe akşam arkadaşımla sevgilisi bize geliceklr akşam oturmaya
ıspanaklı börek
kadayıflı muhallebi
bide yaptınızmı hiç bilmiyorum ama
mayonezli yoğurtlu mor lahana salatası yapmak istiyorum nasıl sizce uyumlu mu bunlar birbiryle?

Günaydın hanımlar güzel bir gün geçiririz inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…