2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Dün yemeğe annecime gittik. aşure yapmışlardı dün hem onu yemeğe gittik. Nefis olmuş yaa zaten sadece kendi aşuremizi öle lezetle yiyorum, bol fındıklı fıstıklı ohh okey oynadık sonra annem babam kocacık ben. Biz kazandık Çıkışta cafeye uğradık tekrar yarım saat. 10'da ewdeydik. Hemen yattık kocacıkla 1,5 saat yatakta muhabbet etmişiz. Çok iyi geliyo bu sohbetler bize. Aşığım kocacııma yaaa

Günaydın kızlar h.sonu fırsat bulamadım aşure yapacaktım kısmet olursa bu pazar denerim artık güzel olursa komşularıma da veririm

Dün akşam annemin komşuları vardı kadın kadına oturduk 8 bayan çay keyfi yaptık h.sonundan tiramisu kalmıştı börek yaptım patates salatası yaptım bi de çikolata topları yaptım hepsi çok güzeldi beğendiler güzel geçti akşam 11 gibi kalktılar 11 buçuk gibi kocam geldi yemeğini hazırladım biraz oturduk yattık ama yine yorgunum zor uyandım saba her sabah olduğu gibi...

bende yapmaya niyetlendimde olmaz diye düşündüm ya...bu arada dün akşam komşularımla karşılaştım...görüşemiyoruz dediler bende pazar için davet ettim bu pazarda misafirim var :)

Benim daha yeni komşularım gelmedi hiç zaten fırsat yok biraz daha bekleseler iyi olur hep doluyum

bende yapmaya niyetlendimde olmaz diye düşündüm ya...bu arada dün akşam komşularımla karşılaştım...görüşemiyoruz dediler bende pazar için davet ettim bu pazarda misafirim var :)

tarife göre denemek lazım olursa denemeden nasıl öğrenicez

tarife göre denemek lazım olursa denemeden nasıl öğrenicez

deniycektim eşim sevmezmiş ben sevmem...katımdaki komşularla yeni tanışıcaz işte.. bide güzel olmazsa dağıtamam dedim..bilmiyorum ya bakalım yaparım belki..komşularda kaç def gelmişler evde yokmuşuz dediler ayıp olmasın artık bi tanışalım dedik..

hoş geldin cnm iyiyiz sen nasılsın bakalım...

hosbulduk hayatim nasil olayim iyiyim cok sukur
s'zde ne var ne yok

nie ziyaretçi olasın canım sen topic sahiplerindesin

farkli farkli bsayarlardan girdigim icin kullanici ismimi yazmak istemiyorum genelde
ondan dolayi sik sik ziyaretci olarak okuyodum yazdiklarinizi
megersem topikte ziyaretci krizi varmis haberim yoktu :)

Günaydın ahsenciiikk. Ee kızlar akşam menüde neler var baklaım. Bari böyle sohbet konusu açalım yahu. yoksa konuşacağımız yok.

Günaydın ahsenciiikk. Ee kızlar akşam menüde neler var baklaım. Bari böyle sohbet konusu açalım yahu. yoksa konuşacağımız yok.

gunaydin tatlim nasilsin nasil gidiyo
cafede dogumgunu kutlamalari bile baslamis hadi hayirlisi ins

ben evde degilim suan
sebzem falan yok dun sucuklu kuru fasulye yapmistim
tursu alirim bi corba bi pilav tmm ins :)

Bende buzluktan kıyma çıkardım sabah. Kurbandan kalma annem vermişti ama kuzu eti olduğu için köftesi güzel olmaz. Kıymalı patates yemeği yada oturtma yaparım . bide pilav yanında yeter.

gunaydin tatlim nasilsin nasil gidiyo
cafede dogumgunu kutlamalari bile baslamis hadi hayirlisi ins

ben evde degilim suan
sebzem falan yok dun sucuklu kuru fasulye yapmistim
tursu alirim bi corba bi pilav tmm ins :)

Ewet canım başladı bu h.sonu yine var. Eğlenceliydi ama kızlar çok fena ya, valla 4 saat içinde kimin ne olduğunu öğrendik anladık, hemen

Sucuklu kuru fasulye ımm nefis olur bende yapmayı düşünüyorum bakalım köyden dayım kendi fasulyelerinden getiricek. Daha lezzetli oluyo o yüzden şimdilik fasulye almıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…