2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

akşama hiç birşeyim yok.. eşim geçen bulgur pilavı istemişti yanına ayran ve salata olur galiba...yada turşu mu çıkarsam ben yemem ama eşim seviyormuş... kayınvaldem kocaman yapmış getirmişti:)
bu arada ben yarın akşama da arkadaşalrı çağırmayı düşünüyorum..pastam falan var nasılsa çerez meyvede hazır.. sadece bü süpürsem yeterli olur:)

Bezelyem ve pirinç pilavım var yeter sanırım turşumuz var ev yapımı ve yine ev yapımı yoğurt ayran yaparım belki

Kızlar açlıktan ölüyorum kahvaltı yapmadım bugün sabırsızlıkla yemeği bekliyorum inş.menü güzeldir gerçi lezzetli oluyo her zaman ama sevdiğim şeyler olsa

Aayy şurda kaç kişiyiz iki sohbet edemiyoruz 2 gündür bu ne durgunluk böyle canlanın biraz kızlar....lemlem gelmiyo haberiniz var mı işleri mi yoğun acaba

Kızlar açlıktan ölüyorum kahvaltı yapmadım bugün sabırsızlıkla yemeği bekliyorum inş.menü güzeldir gerçi lezzetli oluyo her zaman ama sevdiğim şeyler olsa
biz hep hazır yiyoruz öğleleri insan ne yiyeceğini bilemiyo sıkılıyo aynı şeylerden

dün pişirdiğim nohut yemeğim vardı yanına pirinç pilavı salata tursu yeter heralde 2 kişiyiz belki köfte kızartıverrim hazır olanlardan çeşit olsun

biz hep hazır yiyoruz öğleleri insan ne yiyeceğini bilemiyo sıkılıyo aynı şeylerden

ay evet sürekli hazır hep aynı şeyler insan ne yiyeceğini şaşırıo eski çalıştığım yerde aynı problemi yaşıoduk ama çok şükür aşçı abla bizim yerimize güzel şeyler düşünüyo

benim de canım köfte istedi bezelye ve pilavın yanına kızartırım ben de

böyle çok kötü ya..bi ara sadece patates kızartması yiyorduk .. hazır yemek alsak iyi çıkmıyo yiyemiyorum.. dürüm desen hergün hergün yenmiyo...ne yiyeceksek bugun bakalım...

kızlar dün komşumla konuştum ayak üstü 3 gün çalışıyormuş ne güzel...5 gün evde keşke bizimde böyle imkanımız olsa..

çalıştığın yerde mutfak ocak yok mu arada kendiniz bşyler hazırlasanız bizim eskiden dışardan almaya bıkınca bşyler yapardık menemen tavuk sote sosis sote patates kızartması patlıcan yemeği pataes kavurnası gibi basit vakit almayan şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…