Aayy şurda kaç kişiyiz iki sohbet edemiyoruz 2 gündür bu ne durgunluk böyle canlanın biraz kızlar....lemlem gelmiyo haberiniz var mı işleri mi yoğun acaba
biz hep hazır yiyoruz öğleleri insan ne yiyeceğini bilemiyo sıkılıyo aynı şeylerdenKızlar açlıktan ölüyorum kahvaltı yapmadım bugün sabırsızlıkla yemeği bekliyorum inş.menü güzeldir gerçi lezzetli oluyo her zaman ama sevdiğim şeyler olsa
zyv güzelim arada girip okuyosun ama artık hiç yazmıyosun bize.
selam eylül gelinleri, şimdilik yazamıyorum, okumakla yetiniyorum... inşallah tekrar aranıza döneceğim...
biz hep hazır yiyoruz öğleleri insan ne yiyeceğini bilemiyo sıkılıyo aynı şeylerden
dün pişirdiğim nohut yemeğim vardı yanına pirinç pilavı salata tursu yeter heralde 2 kişiyizbelki köfte kızartıverrim hazır olanlardan çeşit olsun
ay evet sürekli hazır hep aynı şeyler insan ne yiyeceğini şaşırıo eski çalıştığım yerde aynı problemi yaşıoduk ama çok şükür aşçı abla bizim yerimize güzel şeyler düşünüyo
kızlar dün komşumla konuştum ayak üstü 3 gün çalışıyormuş ne güzel...5 gün evde keşke bizimde böyle imkanımız olsa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?