ne işiymiş o kız merak ettim
çalıştığın yerde mutfak ocak yok mu arada kendiniz bşyler hazırlasanız bizim eskiden dışardan almaya bıkınca bşyler yapardık menemen tavuk sote sosis sote patates kızartması patlıcan yemeği pataes kavurnası gibi basit vakit almayan şeyler
albüme foto ekleyemiyorum bana yardımcı olabilir msnz işte size konu daha önce ekliyodum ama şimdi yüklenmiyo nie ne yapabilirim fotoların boyutları nasıl değişir daha önce de aynı mak.çektiğim fotoları yüklemiştim oluyodu ne evimi gösterebildim ne düğünümü
bi konu bulsakda konuşsak.....
ama nieeeeee??????
zyv niye okumakla yetiniyosun ??? Düğün öncesi her sıkıntıyı problemi beraber konuşup çözmeye çalışmıyomuyduk,, birbirimizden yardım istemiyomuyduk.. Şİmdi de aynı bi sıkıntın varsa konuşalım hep beraber. Biliyosun ki etrafımıza söyleyemediğimiz şeyleri burda birbirimizle paylaşıyoruz.
ah ah yarama tuz basma. okuyupta atanamayan 264bin öğretmenden birimi olacaktın canım.öğretmenmiş cnm...aklım olsaydı 4 sene iktisat okuycamı öğretmenlik okurdum
albüme foto ekleyemiyorum bana yardımcı olabilir msnz işte size konu daha önce ekliyodum ama şimdi yüklenmiyo nie ne yapabilirim fotoların boyutları nasıl değişir daha önce de aynı mak.çektiğim fotoları yüklemiştim oluyodu ne evimi gösterebildim ne düğünümü
albüme 1 tane foto ekledim deneme amaçlı ama şu an vaktim olmadığı için daha sonra yavaş yavaş eklerim
ama ben göremiyorum(
arkadaşlığımı kabul edersen görürsün şimdi canım
vuavhh, elbisenin yırtmacı ne seksüymüşş öyle, eşinle birlikte ne güzel gülmüşsünüz, gözlerinizin içi gülüyor, buarada maşallah çok tatlı bir yüzün var.. Mutluluğunuz her daim devam etsin canım..
Aayy şurda kaç kişiyiz iki sohbet edemiyoruz 2 gündür bu ne durgunluk böyle canlanın biraz kızlar....lemlem gelmiyo haberiniz var mı işleri mi yoğun acaba
sorma demet ya aynen öyle valla bi muhabbet edemiyoruz. Lemlemi bende merak ettim. Dünde yoktu bugünde..
Vafı ben buralardayım mutfakta yemegımın pısmesını beklıyorum
Bırazdan dıger ıslere gececem, esım evde olunca bardak kaldırmıyorum tabırı caızse, ıkı gun ıs yapamıycam sımdı supurgeye falan gırısecem, kendımı kaybedebılırım, hakkınızı helal edın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?