2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

zyv niye okumakla yetiniyosun ??? Düğün öncesi her sıkıntıyı problemi beraber konuşup çözmeye çalışmıyomuyduk,, birbirimizden yardım istemiyomuyduk.. Şİmdi de aynı bi sıkıntın varsa konuşalım hep beraber. Biliyosun ki etrafımıza söyleyemediğimiz şeyleri burda birbirimizle paylaşıyoruz.

varda sürekli yapılmıyo cnm ya yogun olmadığı zamanlarda yapıyoruz...

albüme foto ekleyemiyorum bana yardımcı olabilir msnz işte size konu daha önce ekliyodum ama şimdi yüklenmiyo nie ne yapabilirim fotoların boyutları nasıl değişir daha önce de aynı mak.çektiğim fotoları yüklemiştim oluyodu ne evimi gösterebildim ne düğünümü

Son düzenleme:

bende foto ekyemedim ama boyutlarını ayarlamak gerekiyor sanırım

bi konu bulsakda konuşsak.....

Aşure yapmaya zaman bulamıyordum, bir tavsiye üzerine şu hazır aşure paketlerinden aldım, tarife, biraz daha kayısı,üzüm,fıstık,fındık ekledim, tadıda kıvamıda çok güzeldi, sadece yarım saatimi aldı, aşure yapmaya vaktiniz yoksa bence bunu deneyin kızlar..

ama nieeeeee??????

haklısınız ama olmuyo bazen işte... ne konuşabiliyosun, ne yazabiliosun....

günaydınlar herkese. çok zamanım yok eşimle bişeyler atıştırıp dışarı çıkıcaz. akşam da kimsecikler olmuyo:

öğretmenmiş cnm...aklım olsaydı 4 sene iktisat okuycamı öğretmenlik okurdum
ah ah yarama tuz basma. okuyupta atanamayan 264bin öğretmenden birimi olacaktın canım.

canım foto boyutlarını paintten aç resmi orda yeniden boyutlandır var yukarda boyut küçültüp tekrar kaydediyorsun o zaman yükleniyor.
öpüyorum hepinizi

Merhaba kızlar...
Gecmısı tam okuyamadım aklımda kaldıgı kadarıyla yazayım...

Kardesı askere gıdenlerı Allah kavustursun, sağ sağlım donsunler hepsı ınsallah...

Buanbuan gecmıs olsun canım, et kırıgı da cok kotu ya kolay degıl ev tasımak, kıyamam, dınlenmeden de gecmez kı bu meret...

Sofıstıke yaz yaklastıkca o 12-12 derdı benı gerecek gıbı gozukuyor kuzum...

Bebek ısteyenler var masallah dıyorum, bazen olsa fena olmaz dıyorum sonra erken gıbı gelıyor... Bı de tayın durumumuz var yaza, o kesınlesmeden hamıle kalmak ıstemıyorum, yollarda perısan olurum...

Dun basladım ben de yedıklerıme dıkkat etmeye, olmuycak yoksa, alıp basını gıdecek kılolar :) Ortalama 2 kılo almısım ama onunu almak lazım...

Mutfakta lahanalarımın sogumasını beklerken sıze bakayım bı dedım... Esım yıne dayanamadı lahana aldı, onu sarıcam bırazdan... Bı de mercımek corbası yaparım, dunden kalma da lahana salatası var yoğurtlu mayonezlı garnıturlu. Yeter daha ne olsun...

Öle ıste kızlar ben gıdıyım bı kosu sarmamı sarayım, gorusuruz yıne...

albüme 1 tane foto ekledim deneme amaçlı ama şu an vaktim olmadığı için daha sonra yavaş yavaş eklerim

arkadaşlığımı kabul edersen görürsün şimdi canım

vuavhh, elbisenin yırtmacı ne seksüymüşş öyle, eşinle birlikte ne güzel gülmüşsünüz, gözlerinizin içi gülüyor, buarada maşallah çok tatlı bir yüzün var.. Mutluluğunuz her daim devam etsin canım..

teşekkür ederim canım hepimiz mutlu olalım inş.fırsat buldukça eklicem resim hbr veririm bakarsınız

Son düzenleme:
iki gündür işlerimiz yoğundu giremedim. haftasonuda intmiz olmadığından giremedim.

ben iyiyim, akşama taze fasulyem var, iki üç gün önce yapmıştım da annemlere gitmiştik yiyememiştik, sonrada hep başka şeyler istedi canımız kala kala bugüne kaldı, bozulmamıştır inşallah. yanına da bulgur pilavı cacık

Vafı ben buralardayım mutfakta yemegımın pısmesını beklıyorum
Bırazdan dıger ıslere gececem, esım evde olunca bardak kaldırmıyorum tabırı caızse, ıkı gun ıs yapamıycam sımdı supurgeye falan gırısecem, kendımı kaybedebılırım, hakkınızı helal edın

Canım kolay gelsin, bende eşim evde olmayınca daha hızlı iş yapıyorum, o eve gelene kadar 1 saate yakın zamanım oluyor çoğu zaman.. O eve gelince hiçç bişey yapmak istemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…