2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Canım kolay gelsin, bende eşim evde olmayınca daha hızlı iş yapıyorum, o eve gelene kadar 1 saate yakın zamanım oluyor çoğu zaman.. O eve gelince hiçç bişey yapmak istemiyorum..

O bı saatte ates gıbı yapıyorsundur degıl mı vafı...

Ben de aynen oyleyım... Saat farketmez valla supurge tutacam sımdı, Allahtan alt katım bos, apartman zaten tımarhane gıbı, ust katımda tam bır Hüsnü Çoban aılesı oturuyor azcık da onlar benı ceksın

Bazen bende 10 gibi evi süpürüyorum, belki ses gidiyor ama napim zamanım yok.. Eve gitmeden zamanımın hepsini planlıyorum, her dk değerlendiriyorum..

Benimde ütülerim var ama gidince 1 saat dinleneyim diyorum. Eşim 8de gelicekmiş. 6 da başlasam patates yemeği pilav yetişir o saate dimi. bide supangle yağim diyorum. yada browni kurabiye tarifi buldum bitane canım isterse belki onu yaparım. Ütülerimi hangi ara yapıcam ama bilmiyrum işkence gibi yaaaa

bende tam tersi eşim evde olmayınca hiç bişey yapamıyorum. mesela cmt günleri evde teksem hasta oluyorum, yataktan çıkamıyorum, bir halsizlik bir üşengeçlik tedirginlik falan oluyor üstümde,yataktan çıkarsamda evden çıkyorum zaten. eşim evde olsun bi odada otursun hiçbirşeye karışmasa da olur, onun orda olduğunu bileyim yeter ben mutfağı falan temizliyorum, işlerimi yapıyorum. ama tek başıma korkuyorum, sanki elektrikli süpürgeyi açıp onun sesiyle biryerleri süpürürken arkamdan sessizce birisi gelip böhhh falan diyecek gibi geliyor. ben aslında tek kalmaya korkan biri falan değilimdir ama nedense tek olunca üstümde acayip bir halsizlik ve korku oluyor

ben de eşim yokken işimi yapıyorum c.tesi erken çıktığım için bütün evi kaldırıp temizliyorum bi taraftan da misafirlere yemek yapıyorum akşam oluyo her c.tesi misafir oluyo çünkü
benim eşimin çalışma saatleri maalesef kötü h.içi genelde 12 yi buluo gelmesi onun için o yokken işlerimi yapıorum ki onunla biraz daha fazla vakit geçirelim

yani ben geç saatlere kadar bazen tek kalıyorum evde hele kampanya falan varsa gece 1 de gelio sabah 5 te geri gidio kocamı doğru dürüst göremiyorum görsem bile çok uykum gelmiş oluyo

yani ben geç saatlere kadar bazen tek kalıyorum evde hele kampanya falan varsa gece 1 de gelio sabah 5 te geri gidio kocamı doğru dürüst göremiyorum görsem bile çok uykum gelmiş oluyo

ooo ne iş yapıyo ki bu kadar yoğun? neyseki bizim eşimle çalışma saatlerimiz hemen hemen aynı ben 1 saat önce evde oluyorum sadece, o sürede de yemeği hazırlıyorum.

ooo ne iş yapıyo ki bu kadar yoğun? neyseki bizim eşimle çalışma saatlerimiz hemen hemen aynı ben 1 saat önce evde oluyorum sadece, o sürede de yemeği hazırlıyorum.

canım teknosada çalışıo şu kampanyalar turuncu indirim falan diye reklamları çıkıo ya hep işte o zaman çok yoğun oluyo

kolay gelsin o zaman yaa, çalışma saatlerinin yoğun olması çok yorar insanı. ben teknosanın indirimlerine pek inanmıyorum ama

normalde pahalı ama çok güzel kampanyalar oluyo bazen mesela c.tesi 49 tl ye foto mak.aldık canon çok güzel

normalde pahalı ama çok güzel kampanyalar oluyo bazen mesela c.tesi 49 tl ye foto mak.aldık canon çok güzel

bizimkilerde mikrodalga almışlardı bir keresinde, kendi mağazasından %50 daha ucuzdu.. Kampanyaları takip etmek gerek, bazen uygun şeyler yakalanıyor..

hayırlı olsun çok uygunmuş gerçekten. biz tv alacağımız zaman eşim taip etmişti teknosayı ama orda indirimde dedikleri ürünü başka yerde (vatanda) teknosadaki indirimli halinden çok daha uyguna gördük. buna benzer birçok üründe böyle yapıyorlar.

neyse.. kızlar yoklama yapacam, bugün yetişirse bugün, yoksa yarına yapabilrim. kim nerde ne zamandır yok yazacam buraya. ne diyorsak o

kardelen44 = en son ekim sonunda evelendikten sonra gelmiş, herşeyin yolunda olduğunu güzel geçtiğini yazmış ama başka haber alınamamış kardelen arkadaşımızdan.

similla = ara ara gelip yazıyordu ama 2 haftadır yok.

zvy= yakın zamanda aramızda olacak, hemde çok yakın

northstar = evinde neti olmadığı için çok sık giremiyordu en son bir aydır gelmiyor hemşiremiz

levrek = en son düğün öncesi gelmişti, evlendikten sonra hiç haber alamadık, gelip bir mesaj bile yazmamış olan vefasız arakdaşlardan çıktı.

caponumm = uzun zamandır yoktu ama geçen hafta gelip evinde internet hatta pc nin bile bulunmadığını söylemişti. zaten uzaklara gelin gitti arkadaşımız.

cukulata = cukulata da levrek gibi vefasız çıkan ve düğünden sonra hiç uğramayanlardan.

uurbocee = cukulata ve levrekgilllerden...

şimdilik bu kadar inceleme fırsatım oldu, çıkmam gerekiyor, kalanları yarın dökecem ortaya

herkese iyi akşamlar...

ben direk itiraf ediyim tespit edilmeden:
sürekli takip ediyorum okuyorum ama işler çok yoğun olduğu için çok nadiren yazabiliyorum..=)

ben eşimle eve girip eşimle çıkıyorum...yalnız kalma fırsatım olmuyo...yarın misafirlerim gelecekya..akşam evi süpürecektim ama eşimin teyzesinin kahvesi içilecekmiş bugun akşam oraya gidicez geldiğimizdede geç olur nasıl açıcam makinayı ben ya sabah işe geç gelicem dedim ama bi saatti napsam acaba uzatsam mı zni

Yakalandımmmm.lemlem wallahi sen polis fln olmalıymışsın :)
ben en fazla 2 günde bir giriyorum aslında okuyorum ama yazmıyorum :)

bide siz gündüz yazıyosunuz.ben işte yazamıyorum bilgisayarlar kontrol ediliyo,ve ekranım tam kapıya baktıgı için,içeri biri girdiğinde direk benim ekranımı görüyo..anca akşam yorgunluktan canım bilgisayarı açmak isterse giriyorum,bu saatlerdede siz olmuyosunuz genelde

NEYSE YAAA,SİZ BANA DİYİN HELE ISPANAKLI PASTA YAPTINIZMI HİÇ?TARİFİNİZ VARMI,BEN HİÇ YEMEDİM AMA NETTEN FOTOLARINA BAKIYORUM İÇİM GİDİYO YEŞİL YEŞİL

Ben de kendimi hemen ihbar edeyim, ama biliyosunuz kızlar ben daha önce de yazmıştım eve geç geliyorum malesef o yüzden beni hayırsız,vefasız yazmayın olur mu:) Cuma günü kahvaltıya misafirim olucak baya da erken gelicekler nasıl yapıcam diye düşünüyorum hadi bana biraz fikir verin yarın akşam okurum ben,hepinize sevgiler öpüyorum

günaydınnnn eylül gelinleriii nasılsınız bugünn kimseler yok topicte.lemlem07 beni unutma tamm mı gerci ben temmuz eylül melezi oldum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…