Canım kolay gelsin, bende eşim evde olmayınca daha hızlı iş yapıyorum, o eve gelene kadar 1 saate yakın zamanım oluyor çoğu zaman.. O eve gelince hiçç bişey yapmak istemiyorum..
O bı saatte ates gıbı yapıyorsundur degıl mı vafı...
Ben de aynen oyleyım... Saat farketmez valla supurge tutacam sımdı, Allahtan alt katım bos, apartman zaten tımarhane gıbı, ust katımda tam bır Hüsnü Çoban aılesı oturuyorazcık da onlar benı ceksın
Vafı ben buralardayım mutfakta yemegımın pısmesını beklıyorum
Bırazdan dıger ıslere gececem, esım evde olunca bardak kaldırmıyorum tabırı caızse, ıkı gun ıs yapamıycam sımdı supurgeye falan gırısecem, kendımı kaybedebılırım, hakkınızı helal edın
yani ben geç saatlere kadar bazen tek kalıyorum evde hele kampanya falan varsa gece 1 de gelio sabah 5 te geri gidio kocamı doğru dürüst göremiyorum görsem bile çok uykum gelmiş oluyo
ooo ne iş yapıyo ki bu kadar yoğun? neyseki bizim eşimle çalışma saatlerimiz hemen hemen aynı ben 1 saat önce evde oluyorum sadece, o sürede de yemeği hazırlıyorum.
canım teknosada çalışıo şu kampanyalar turuncu indirim falan diye reklamları çıkıo ya hep işte o zaman çok yoğun oluyo
kolay gelsin o zaman yaa, çalışma saatlerinin yoğun olması çok yorar insanı. ben teknosanın indirimlerine pek inanmıyorum ama
normalde pahalı ama çok güzel kampanyalar oluyo bazen mesela c.tesi 49 tl ye foto mak.aldık canon çok güzel
normalde pahalı ama çok güzel kampanyalar oluyo bazen mesela c.tesi 49 tl ye foto mak.aldık canon çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?