bide siz gündüz yazıyosunuz.ben işte yazamıyorum bilgisayarlar kontrol ediliyo,ve ekranım tam kapıya baktıgı için,içeri biri girdiğinde direk benim ekranımı görüyo..anca akşam yorgunluktan canım bilgisayarı açmak isterse giriyorum,bu saatlerdede siz olmuyosunuz genelde
NEYSE YAAA,SİZ BANA DİYİN HELE ISPANAKLI PASTA YAPTINIZMI HİÇ?TARİFİNİZ VARMI,BEN HİÇ YEMEDİM AMA NETTEN FOTOLARINA BAKIYORUM İÇİM GİDİYO YEŞİL YEŞİL
evet bence de ...caglasam_mi, düğünden sonra bikaç kez geldi ama yaklaşık 2 aydır gelmiyor.
0505, yaseminde düğünden sonra gelmişti ama oda uzun zamandır gelmeyenlerden.
eftalya, düğünden sonra bikaç kez geldi ama tekrar gelmedi.
nostalgia, 2 aydır hiç gelmedi
gelinn, taaa ağustostan beri hiç gelmemiş, düğün öncesinde bırakmış bizleri.
angelprenses, düğünden sonra gelmiş evinde int olmadığını yazmış, ekimden beri gelmedi.
mLsvT, düğünden sonra sadece birkez gelmiş bir daha gelmemiş.
MucizesinSen, düğünden sonra o da 1 kez gelmiş ama en yakın zamanda tekrar aramızda olacağına inanıyorum.
mavi_superisi, düğünden sonra gelmiş ama topiğimize hiçbirşey yazmamış farklı topiğe yazıp gitmiş olan vefasızlardan.
_mina, temmuzdan beri hiç gelmemiş.
seven_up, hazirandan beri gelmemiş.
ballifinduk, düğünden sonra gelmeyen vefasız arkadaşlardan çıktı.
mlkkmt, aynı şekilde düğünden sonra kayboldu.
zahter, en son iş arıyordu evde pc olmadığını söylemişti.
atladıklarım olmuş olabilir. ama ben arkadaş listemdende bu kişileri çıkaracam artık. düğün öncesi şunu mu alalım bunu böyle mi yapalım diye devamlı burda olan ama düğünden sonra en azından haber bile vermeden hiç uğramayan kişiler bundan sonrada gelmesin bence..
Lemlem çok haklısın.. Sanki köprüyü geçene kadar varmışız gibi dimi. fikirlerden faydalandık, değişik alınan şeyler nelermiş,aa o da varmış şurda indirim varmış öğrendik hep birlikte.. Sonra noldu fıss. Tamam ewde internet yoktur anlaşılır. Ama interneti olupta bi selam ne var ne yok kızlar nasılsınız denmiyosa bu vefasızlıktır.
lemlem erol köseninki gibi olmuş iletin :) topiğe gelmeyenleri afişe ettin
Geyik bölümleri filan varya orda sohbet topikleri var. Kızlar ne kadar güzel sohbet ediyolar. Sayfalar akıp aıp gidiyo. Ama benim hiçbirine yazasım gelmiyo. İstiyorumki bizim topikte böyle hareketli olsun. İyi kötü , herşeyi paylaşalım. Benim derdim var kızlar sizide sıkmiyim filan demeyelim. DErdide üzüntüye sevincide paylaşalım. Derman bulalım, moral bulalım. GEvezeliklerde yapalım, +18de konuşalım. Dedikoduda yapalım =) Siz böyle düşünmüyomusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?