2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Günaydın.. Bu yoklamayı arada
kendikendime bende yapıyorum lemlemcim bakıyorum bizim kızlar kk'ya giripte bize selam vermeden gidiyolarmı diye

günaydın kızlar

similla cım ıspanaklı kek soruyosun galiba ben hiç yapmadım ama lezzetli oluyo komşumuz yapardı ayrıca eltim de yapıo ben de tarif alıp yapmak istiyorum onlardan alınca burada paylaşırım tarifi fıstıklı gibi duruyo aynı yeşil yeşil

günaydın hanımlar.. yoklamama bugün devam edeceğim, ama bak okuyupta yazmadan çıkanlar şimdiden dökülmüş ortaya cıkk cıkk cık kızlar insan bi gelirde ben okuyorum ama yazma fırsatı bulamayorum der bi selam verir bari.. aşkolsun yani.

ıspanaklı kek annem yapıyodu bi aralar, fıstıklı gibi yeşil yeşil çok güzel oluyordu gerçekten. ıspanaklı olduğunu bilmeyen inanmaz alakası bile olmuyor tat olarak. tarif bende bilmiyorum ama..

caglasam_mi, düğünden sonra bikaç kez geldi ama yaklaşık 2 aydır gelmiyor.

0505, yaseminde düğünden sonra gelmişti ama oda uzun zamandır gelmeyenlerden.

eftalya, düğünden sonra bikaç kez geldi ama tekrar gelmedi.

nostalgia, 2 aydır hiç gelmedi

gelinn, taaa ağustostan beri hiç gelmemiş, düğün öncesinde bırakmış bizleri.

angelprenses, düğünden sonra gelmiş evinde int olmadığını yazmış, ekimden beri gelmedi.

mLsvT, düğünden sonra sadece birkez gelmiş bir daha gelmemiş.

MucizesinSen, düğünden sonra o da 1 kez gelmiş ama en yakın zamanda tekrar aramızda olacağına inanıyorum.

mavi_superisi, düğünden sonra gelmiş ama topiğimize hiçbirşey yazmamış farklı topiğe yazıp gitmiş olan vefasızlardan.

_mina, temmuzdan beri hiç gelmemiş.

seven_up, hazirandan beri gelmemiş.

ballifinduk, düğünden sonra gelmeyen vefasız arkadaşlardan çıktı.

mlkkmt, aynı şekilde düğünden sonra kayboldu.

zahter, en son iş arıyordu evde pc olmadığını söylemişti.

atladıklarım olmuş olabilir. ama ben arkadaş listemdende bu kişileri çıkaracam artık. düğün öncesi şunu mu alalım bunu böyle mi yapalım diye devamlı burda olan ama düğünden sonra en azından haber bile vermeden hiç uğramayan kişiler bundan sonrada gelmesin bence..

evet bence de ...

Lemlem çok haklısın.. Sanki köprüyü geçene kadar varmışız gibi dimi. fikirlerden faydalandık, değişik alınan şeyler nelermiş,aa o da varmış şurda indirim varmış öğrendik hep birlikte.. Sonra noldu fıss. Tamam ewde internet yoktur anlaşılır. Ama interneti olupta bi selam ne var ne yok kızlar nasılsınız denmiyosa bu vefasızlıktır.

topiğimizi hiç bırakmayan (veya arada bir bırakıp gelen ) arkadaşlar;

elif_87
jeloo1981
ozdn
demet86
demet9
sofistike
servet85
semerta
Demet9
ocwmays
vafi
Heragirl
sniperelit
chittlenbik
ebrumemet

unuttuklarım varsa affola...

Son düzenleme:

lemlem erol köseninki gibi olmuş iletin :) topiğe gelmeyenleri afişe ettin

evet erol köseyide takip ediyorum zaten

ya herkes devamlı gelip buraya bişeyler yazmak zorunda değil, evlerinde intde olmayabilir, müsait de olmayabilirler. ama benim kızdığım nokta düğün öncesi sürekli burdan konuştuğumuz arkadaşlık isteği gönderip albümlerimize bakan ama kendisi hiçbir foto paylaşmayan ve düğünden sonrasında da en azından bir kez gelip düğünüm iyi geçti, şöyleyim böleyim yazmadan sır olup gidenler.. bu kişilere çok kızıyorum. arkadaş listemi temizledim artık. temizlemeyede devam edeceğim kalanlar varsa.

Geyik bölümleri filan varya orda sohbet topikleri var. Kızlar ne kadar güzel sohbet ediyolar. Sayfalar akıp aıp gidiyo. Ama benim hiçbirine yazasım gelmiyo. İstiyorumki bizim topikte böyle hareketli olsun. İyi kötü , herşeyi paylaşalım. Benim derdim var kızlar sizide sıkmiyim filan demeyelim. DErdide üzüntüye sevincide paylaşalım. Derman bulalım, moral bulalım. GEvezeliklerde yapalım, +18de konuşalım. Dedikoduda yapalım =) Siz böyle düşünmüyomusunuz

tabi canım bende bazen bakıyorum kimse hiçbirşey yazmamış bende yazmadan kapatıp gidiyorum. ama aklıma takılan bişey varsa da araştırmada önce burda sizlere soruyorum, hani tanıdığım kişilere sormak daha iyi olur gibi düşünüyorum :))

hem benim evimde işyerimde int im olmasa bile, düğünden sonra en az 3 ay geçmiş, arada birde bayram geçmiş.. hiç mi int olan biyerlere gidilmemiş, yaa bizim kızlar merak etmiştir bir bakayım düğünümün iyi geçtiğini söyleyeyim bari demez insan.

ay evet bir konu açalım bizbize konusalım dizlerde olurya kızlar + 18 olunca izllenme rekoru kırar bizde öle bişey yapalım yada kavga edelim o zaman rağbet olur:)

Valla kızlar ben biraz geç keşfettim burayı ama şimdi hergün sürekli olarak girdiğim bi site haline geldi hatta burdaki duyduğum şeyleri yeni tarifleri öğrendiğim yeni bilgileri anneme bile anlatıyorum aynı zamanlarda aynı şeyleri yaşayan insanlarla bişiler paylaşmak çok hoşuma gidiyo insan kendini yanlız hissetmiyo bikere a diyosun aynı durumu başkaları da yaşıyo ve gerektiğinde örnek alıyosun açıkçası burası bana çok iyi geliyo Lemlemcim iyiki açmışsın bu topiği bizde iyiki burdayızz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…