ay evet bir konu açalım bizbize konusalım dizlerde olurya kızlar + 18 olunca izllenme rekoru kırar bizde öle bişey yapalım yada kavga edelim o zaman rağbet olur:)
acitasyon ve kavgada iyi reyting alıyor
http://www.kadinlarkulubu.com/yasanmis-gercek-ask-hikayeleri/489826-arkadasim-gorucusu.html
kızlar şuna bi bakın nelerle uraşıyo insanlar yaaa.. yorumumuda yaptım tabii ben
o konuya cukk oturmuş cevap, Allahım ne dememizi bekliyorsa, sonunda cevapları yüzdeye vuracak sanırım, %70 olumlu cevap bu iş olur!!!!!!!!!!!
rağbet olsun ama kendi aramızda rağbet olsun kızlar yaaa, tanımadığımız bilmediğimiz insanlar dolmasın topiğimize. biz iyiyiz böyle bizbize :13:
günaydın şekerlerimmm
lemlem iyi yaptın canım listeni temizlemekle.. bende geçen bi baktım uzun zaman dır gelmeyen muhabbetimiz olmayan o kadar çok kişi varki siliyim diye düşündüm sonra belkigelirler felan dedim. bu arada sizin düşüncelerinize canı gönülden katılıyorum ben hakikaten sizleri hayatıma soktum ve kolay kolayda çıkarmam hayatımdaki insanları. bayrama memlekete gittiğimde bile pc bulduğum yerde hemen girip yazıyodum okuyamasam bile..
aa epilasyon tarihleri bana uymuyo ama ben bugün regli oldum 18 indede bitmez kibu arada ağrıdanda ölüyorum belim kopuyo sanki.
bi de gece eşimle hiç uyuyamadık sürekli kabus gördüm içim hiç rahat değildi sürekli uyandım artık dayanamadım kalkıp bi dolanayım dedim ki eşimde uyanmış o da hiç uyuyamamış ikimizinde içinde bi sıkıntı vardı sabahı zor ettik dua felan okuduk ama çok sıkıntılı bi gece geçirdim...
sofistike canım benim adetliyken oluyo bazen öyle sıkıntılar. Bide gece tuvalete giderken filan korkuyorum ben. Yatakodasının hemen karşısı tuvalet aslında ama sanki biri gelip boğazıma yapışıcak gibi geliyo. AMa eşime filan sölemiyorum. Dalga geçmesin benle =)
o konuya cukk oturmuş cevap, Allahım ne dememizi bekliyorsa, sonunda cevapları yüzdeye vuracak sanırım, %70 olumlu cevap bu iş olur!!!!!!!!!!!
sofistike canım benim adetliyken oluyo bazen öyle sıkıntılar. Bide gece tuvalete giderken filan korkuyorum ben. Yatakodasının hemen karşısı tuvalet aslında ama sanki biri gelip boğazıma yapışıcak gibi geliyo. AMa eşime filan sölemiyorum. Dalga geçmesin benle =)
hahahaaaa yaa bende de öyle oluyor, wc ye kalktığımda veya odadan mutfağa gideceğimde falan şimdi evde bir hırsız falan varsa ağzımı kapatıp şurda öldürmeye kalksa acaba bağırma fırsatım olur mu falan diye düşünüyorum.
bu düşüncelere sahip tek kişi olmadığım için çok sevindim valla ne yalan söyliyim:)) benim eşimde bu kadar korkak olmama bayağı kızıyo bende artık paronayaklıklarımı ona söylemiyorum
kızlar kocam torıum avmden akmerkez e transfer oldu arada pazar izin kullanıodu şimdi hiç kullanamayacak h.içi de geç gelio çoğunlukla 12 de gelio gece çok zor oluyo benim için o gelene kadar uyuyamıyorum o gelio yemek faslı falan saat çok geç oluyo sabah 7 de kalkıyorum çok yoruluyorum ne kadar dayanabilirim bu duruma bilmiyorum çok uykum varrrr
çok zor bir durum ama senin durumun benimkindende kötüymüş benim eşimde 21:30 da geliyor insanın ne yemek yapası geliyor ne yiyesi nede masa toplayıp bulaşık yıkayası
kızlar kocam torıum avmden akmerkez e transfer oldu arada pazar izin kullanıodu şimdi hiç kullanamayacak h.içi de geç gelio çoğunlukla 12 de gelio gece çok zor oluyo benim için o gelene kadar uyuyamıyorum o gelio yemek faslı falan saat çok geç oluyo sabah 7 de kalkıyorum çok yoruluyorum ne kadar dayanabilirim bu duruma bilmiyorum çok uykum varrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?