2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ay evet bir konu açalım bizbize konusalım dizlerde olurya kızlar + 18 olunca izllenme rekoru kırar bizde öle bişey yapalım yada kavga edelim o zaman rağbet olur:)

acitasyon ve kavgada iyi reyting alıyor

rağbet olsun ama kendi aramızda rağbet olsun kızlar yaaa, tanımadığımız bilmediğimiz insanlar dolmasın topiğimize. biz iyiyiz böyle bizbize :13:

hanımlaaar epilasyon tarih ve saatleri belli olmuş.. bu haftasonu temizlik var

16 Aralık 2011 Cuma, saat 06:58' den
18 Aralık 2011 Pazar günü saat 09:06' ya kadar epilasyonunuzu yapabilirsiniz..

rağbet olsun ama kendi aramızda rağbet olsun kızlar yaaa, tanımadığımız bilmediğimiz insanlar dolmasın topiğimize. biz iyiyiz böyle bizbize :13:

kesinlikle haklısın, bazen değişik kişileri görüyorum 1-2 gün takılıyorlar, hiç bişey yazmadan gidiyorlar bide.. Hiç hoşuma gitmiyor

günaydın şekerlerimmm
lemlem iyi yaptın canım listeni temizlemekle.. bende geçen bi baktım uzun zaman dır gelmeyen muhabbetimiz olmayan o kadar çok kişi varki siliyim diye düşündüm sonra belkigelirler felan dedim. bu arada sizin düşüncelerinize canı gönülden katılıyorum ben hakikaten sizleri hayatıma soktum ve kolay kolayda çıkarmam hayatımdaki insanları. bayrama memlekete gittiğimde bile pc bulduğum yerde hemen girip yazıyodum okuyamasam bile..

aa epilasyon tarihleri bana uymuyo ama ben bugün regli oldum 18 indede bitmez ki bu arada ağrıdanda ölüyorum belim kopuyo sanki.
bi de gece eşimle hiç uyuyamadık sürekli kabus gördüm içim hiç rahat değildi sürekli uyandım artık dayanamadım kalkıp bi dolanayım dedim ki eşimde uyanmış o da hiç uyuyamamış ikimizinde içinde bi sıkıntı vardı sabahı zor ettik dua felan okuduk ama çok sıkıntılı bi gece geçirdim...

sofistike canım benim adetliyken oluyo bazen öyle sıkıntılar. Bide gece tuvalete giderken filan korkuyorum ben. Yatakodasının hemen karşısı tuvalet aslında ama sanki biri gelip boğazıma yapışıcak gibi geliyo. AMa eşime filan sölemiyorum. Dalga geçmesin benle =)

canım bir tarih daha vardı aralığın 24ünde, o sana uyar o zaman. ben bu haftasonu tarihi diye bunu yazmıştım.
aynen bende öyleyim, annemlere gittiğimde hemen bilg. başına geçiyorum, eşimde biliyo tabii hayırdır kızlara bişey mi anlatacaksın yoksa falan deyip pis pis sırıtıyo.

hahahaaaa yaa bende de öyle oluyor, wc ye kalktığımda veya odadan mutfağa gideceğimde falan şimdi evde bir hırsız falan varsa ağzımı kapatıp şurda öldürmeye kalksa acaba bağırma fırsatım olur mu falan diye düşünüyorum.

bu düşüncelere sahip tek kişi olmadığım için çok sevindim valla ne yalan söyliyim:)) benim eşimde bu kadar korkak olmama bayağı kızıyo bende artık paronayaklıklarımı ona söylemiyorum

bu düşüncelere sahip tek kişi olmadığım için çok sevindim valla ne yalan söyliyim:)) benim eşimde bu kadar korkak olmama bayağı kızıyo bende artık paronayaklıklarımı ona söylemiyorum

dün akşam ben iş çıkışı birini havaalanına bıraktığım için eşimin çıkış saati gibi evdeydim. anahtarla açtım kapıyı, ayakkabılarımı çıkarmadan içeri baktım sessizce dinledim biraz eşim gelmişmi acaba diye, hiç ses ışık falan yok. ama tam onunda gelme saati ya gelmişte bana şaka falan yaparsa bi köşeden fırlarsa diye içeri seslendim ben geldiiiim nerdesiiiiiin çık hadii falan. yine ses yok. ama sokak kapısınıda kapatamıyorum ayakkabılarda ayağımda..hani bişi olsa fırlayacam hemen. tlfla eşimi aradım baktım dışarda eve doğru geliyorum dedi, hahhh tamam dedim öyle girebildim içeri.

kızlar kocam torıum avmden akmerkez e transfer oldu arada pazar izin kullanıodu şimdi hiç kullanamayacak h.içi de geç gelio çoğunlukla 12 de gelio gece çok zor oluyo benim için o gelene kadar uyuyamıyorum o gelio yemek faslı falan saat çok geç oluyo sabah 7 de kalkıyorum çok yoruluyorum ne kadar dayanabilirim bu duruma bilmiyorum çok uykum varrrr

Selam kızlar işler yoğundu bugün müsait oldum çok şükür wc meselesi malesef hepimizde var sanırım bn korku filmlerini çok severim izlerim eşimde sayemde izliyor tabi genelde haftasonu izliyebiliyoruz geç saatlerde bu durumda ne oluyor tırsak ben wc'ye yatmadan gidiyorum bütün ışıkları açıyorumsu içmeden yatmaya çalışıyorum bir daha wc'ye gitmemek için film bitiminde eşim koş wc'ye ben yatmadan bak burdan gözlerim seni diye dalga geçiyor korkuyosun madem niye izliyosun dimi ama

bu kadar korkmayın yaa kendi evinizdesiniz sonuçta ya benim gibi kocalarınız geç saatlerde gelse

çok zor bir durum ama senin durumun benimkindende kötüymüş benim eşimde 21:30 da geliyor insanın ne yemek yapası geliyor ne yiyesi nede masa toplayıp bulaşık yıkayası

çok zor bir durum ama senin durumun benimkindende kötüymüş benim eşimde 21:30 da geliyor insanın ne yemek yapası geliyor ne yiyesi nede masa toplayıp bulaşık yıkayası

iş yapmak probem değil hiç üşenmiyorum ama oturup sohbet etmeye vakit olmuyo hemen yatıyoruz mecburen...

offf, ne kadar yoğun bir çalışma saati, izin günü yok mu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…