bu kadar korkmayın yaa kendi evinizdesiniz sonuçta ya benim gibi kocalarınız geç saatlerde gelse
Günler bana uymuyo ya 2 hafta önce yapmıştım, gerçi ilerleyen sayfalarda 26 mı demiştin tekrar bi dönüp bakayımmhanımlaaar epilasyon tarih ve saatleri belli olmuş.. bu haftasonu temizlik var
16 Aralık 2011 Cuma, saat 06:58' den
18 Aralık 2011 Pazar günü saat 09:06' ya kadar epilasyonunuzu yapabilirsiniz..
Adaşım nasıl dayanıyosun bu tempoya ya, bide sen çok yemekli misafir ağırlıyosun kahvaltıya da cabası, ben senin %50 kadar iş yapmıyorum yapamıyorum dayanamam yanii, dinlen biraz dinlennnnkızlar kocam torıum avmden akmerkez e transfer oldu arada pazar izin kullanıodu şimdi hiç kullanamayacak h.içi de geç gelio çoğunlukla 12 de gelio gece çok zor oluyo benim için o gelene kadar uyuyamıyorum o gelio yemek faslı falan saat çok geç oluyo sabah 7 de kalkıyorum çok yoruluyorum ne kadar dayanabilirim bu duruma bilmiyorum çok uykum varrrr
semertacım sorma yoğun ama alışıo inson heralde ne bileyim
kızlar ets erken rez.başlamış 2 ocakta sonmuş otellere bakıorum ama çok pahalı yaaa
balayına gittiğimiz otel çok ucuzdu ve tek kelimeyle harikaydı ama şimdi bütün şubelerine bakıyorum en az 2000 tl gözden çıkarmak gerekiyo o da sezon sonu bu da bizi aşar balayında nerelere gitmiştiniz tavsiye eder msnz fiyatları nasıldı
kızlar ets erken rez.başlamış 2 ocakta sonmuş otellere bakıorum ama çok pahalı yaaa
balayına gittiğimiz otel çok ucuzdu ve tek kelimeyle harikaydı ama şimdi bütün şubelerine bakıyorum en az 2000 tl gözden çıkarmak gerekiyo o da sezon sonu bu da bizi aşar balayında nerelere gitmiştiniz tavsiye eder msnz fiyatları nasıldı
cancaaazlarım napıyosunuz bakalım..
ben dün gecedn beri üşütmüş gibiydim midem ağrıyordu sabaha karşı bir de regl oldum sancılar iki katına çıktı ve sabah kalkıp işe gidemedim aradım söyledim gidemeyeceğimi.... evimdeyim dinleniyorum şimdi.... evde olmak ne güzel bi duygu yaaa keşke istediğimde gidip istemediğimde gitmeyeceğim bi işim olsa kendi işim
bu arada kocalaarınızın geç gelmesinden sitem etmişsiniz... sofişe katılıyorum en azından geliyor sizinkiler benimki ayda bi kaç kez seyahate gidiyor 2-3 gün gelmiyor... ben ne yapayım(( olmuyor zaten böyle zor oluyor inşallah burda daha güzel geliri olmasa da akşam evine gelebileceği bi iş bulursa bırakacak... siz de dua edin olur mu ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?