2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ah ah ne güzel eşleriniz geçte olsa eve geliyor sonuçta her gece beraber uyuyosunuz. benim eşim geceye döndüğünde bi gece eşimleyim bi gece tek başıma şükredin kızlar halinize. ama gece tek kalmama rağmen keşke hep gececi olsa diyoruz çünkü gündüz gittiğinde 6 buçukta çıkıyo akşam 8 buçukta geliyo eve ve ctesi pazarı yok bize hiç vakit kalmıyo. gece çalıştığında bi buçuk günümüz oluyor bayağı geziyoruz, işlerimizi hallediyoruz. aşkımda bi güzel dinleniyor. dengesiz bi hayatım var anlıyacağınız

bu kadar korkmayın yaa kendi evinizdesiniz sonuçta ya benim gibi kocalarınız geç saatlerde gelse

Eşim arada iş yoğunluğundan geç gelir ama en geç 22:00 gibi bu saate kadar bile sıkılıyorum tek başıma seni hiç düşünemiyorum ben yapamazdım şahsen hergün sadece yatmaya gelicek haftasonu izni yok falan cık cık bana göre değil,hafta içi 7'de haftasonu zaten cumartesi pazar ikimizde evdeyiz, Allah sana sabır versin çok zor bir durum

sağol jeloo cum şimdilik sabrediyorum işte bakalım ne zamana kadar...

Selaaamm,
Lemlem valla topa tutmuşsun kızlarıııı, haksızda sayılmazsın aslında,
Dün yaşadığım en yoğun en stresli gündü aman aman bi daha böyle bi gün istemiyorum, artık güne suç bulut ne cenabatt gündü dedi durdu eşim:)) gerçekten herşey ters gitti herkez solundan kalımış bi afralar bi tafralar,
Akşam anneme gittik yemek hazırlayacak halim bile yoktu yorgunluktan, annemde yedik yemeğimiz sonra yaşlı bi teyze geldi sırf konuşmaya mecalim olmadığından ablamgilin dolabını boşaltıp tekrar katladı yerleştirdim yorgun olan bu, hee bu arada iş yerindeki problemler gece 12 ye kadar sürdü telefonlar susmadı en sonunda yazılımcıların kaldığı otele kadar gittikte sorunun çözdürdük, gece de uyuyamadık sürekli yaşanan sıkıntıları konuşup durduk, sabah gözümü açamadım geç uyandık bi de rüyamda resmen ağlamışım gözlerimde yaş kurumuş çapak olmuş o nasıl bişiydi anlamadım, çok sinirli kalktım artık rüyamda ne gördüysem:))

hanımlaaar epilasyon tarih ve saatleri belli olmuş.. bu haftasonu temizlik var

16 Aralık 2011 Cuma, saat 06:58' den
18 Aralık 2011 Pazar günü saat 09:06' ya kadar epilasyonunuzu yapabilirsiniz..

Günler bana uymuyo ya 2 hafta önce yapmıştım, gerçi ilerleyen sayfalarda 26 mı demiştin tekrar bi dönüp bakayımm
Adaşım nasıl dayanıyosun bu tempoya ya, bide sen çok yemekli misafir ağırlıyosun kahvaltıya da cabası, ben senin %50 kadar iş yapmıyorum yapamıyorum dayanamam yanii, dinlen biraz dinlennnn

semertacım sorma yoğun ama alışıo inson heralde ne bileyim

Ben bu hafta sonu annemleri ağırladım sadece temizlik bile yapmadım, bu hafta yatmadan yatmaya eve geçtik hep bi bihane oldu annemlere geçtik, işim 8 5 masa başı ama kafam o kadar doluyo ki, nefes almaya buraya geliyorum resmen, wc ye bile tuta tuta ikinci gelince anca gidebiliyorum, bazen de boş boş geçiyo belli olmuyo, ama eve gittiğimde acayip bi halsizlik açlık yorgunlum mafolmuş bi şekilde sadece yemek işini halledip oturuyorum

kızlar ets erken rez.başlamış 2 ocakta sonmuş otellere bakıorum ama çok pahalı yaaa
balayına gittiğimiz otel çok ucuzdu ve tek kelimeyle harikaydı ama şimdi bütün şubelerine bakıyorum en az 2000 tl gözden çıkarmak gerekiyo o da sezon sonu bu da bizi aşar balayında nerelere gitmiştiniz tavsiye eder msnz fiyatları nasıldı

yaz içinmi istiyorsun canım

cancaaazlarım napıyosunuz bakalım..

ben dün gecedn beri üşütmüş gibiydim midem ağrıyordu sabaha karşı bir de regl oldum sancılar iki katına çıktı ve sabah kalkıp işe gidemedim aradım söyledim gidemeyeceğimi.... evimdeyim dinleniyorum şimdi.... evde olmak ne güzel bi duygu yaaa keşke istediğimde gidip istemediğimde gitmeyeceğim bi işim olsa kendi işim

bu arada kocalaarınızın geç gelmesinden sitem etmişsiniz... sofişe katılıyorum en azından geliyor sizinkiler benimki ayda bi kaç kez seyahate gidiyor 2-3 gün gelmiyor... ben ne yapayım (( olmuyor zaten böyle zor oluyor inşallah burda daha güzel geliri olmasa da akşam evine gelebileceği bi iş bulursa bırakacak... siz de dua edin olur mu ??

Eşiim cafede olduğu için bizimde artık h.sonumuz filan yok. Ama ben gidiyorum yanına işlerimi bitirdikten sonra.Akşamları 8-8:30 geliyo.
Bazen iş çıkışı ben gidiyorum filan ayarlıyoruz bi şekilde. Çok özleniyo dimi ya Biz dün görüşemedik mesela bi yemeğe geldi tekrar gitti gece 11:30da geldi sonra ben uyudum zaten. Sohbet edemedik. Öğlen hemen yanına gittim. Özledim dedim seni. Beraber bişiler yedik. Allah onların yokluğunu göstermesin...

Biz düğünden sonra 15 gün pataradan başlayıp, kalkan,kaş,demre,finike,kemer, antalyada kaldık.. Sadece kemerde Fantasia De Luxe otelde kaldık, imkanları güzeldi zaten balayının son günleri olduğu için yorulmuştuk, otelden çıkmamıştık, çokta eğlenmiştik..2 gün kalmıştık 480 tl.di.. Onun haricinde pansiyonlarda kaldık, şansımıza birazda sezon sonu olduğu için beğendiğimiz yerlerde kaldık, pansiyon sahiplerinin hepsi çok tatlı insanlardı.. Eğer Kalkana giderseniz Gül pansiyonda kalmanızı tavsiye ederim, müthiiş bir manzarası var, ben her sabah o manzara kalksam hiç yaşlanmam, eşime göre de o manzarada ya şair olurmuşsun yada alkolik Yaaaaaaaaaaaa özledim ben o günleri, 1 güncük tekrar geri dönebilsem

slm kızlar dün kayınvaldeme gittik..çok geç eve döndük.. haliyle temizlik yapamadım..bugun akşam da bi dolu misafirim olacak eşimin arkadaşları geliyo çocugunun dogum gunu pasta alıcam çıkışta.. bide hediye aldım sabah ..işe geç geldim bi saat içinde hem evimi temizledim...hemde puaça yaptım..sonra kuaföre gittim kaş olayını hallettim ama başım ağrıyoooo...akşam olsun nolurrr..

vaficim belki pansiyon da olabilir diyoruz ama güzel ve uygun otel bulursak önceliğimiz olur söylediğin yerlere bakıcam

Özlersin kız ne güzel, (ben uzak kalmadığım için böyle diyorum) biz sürekli birlikteyiz ev iş:)) onun için haftada bi kaç gün izin veriyorum azaat ediyorum kendilerini, bende ablamlar la yada annemlerle vakit geçiriyorum,

hmmm inş. geliri güzel olan her daim evinde olacağı bir işi olur inş. ya bizde zam bekliyoruz dua edin de kabul edilsin teklifimizz

bi balayına gitmeyen biziz sanırım, biz gidemedik öncesinde araştırmıştık düğünden sonra elimizde bişiler kalırsa son anda kalkıp gidecektik lakin olmadı, ah şu maddiyet ahh, bak gene aklıma geldi bi sürü olumsuzluk, ee tabii erkek tarafı kız almıyo ya artık oğullarını evlendiriyolardı doğru, düğün borçları bi bitsin gerçi bitmese de izin alabilir isek yazın doğudan başlayıp karadeniz turu yapıcaz abim yengemle bu da bişidir

Ayy bide düğünden sonraki 3. günmüydü neydi evden çıktık kapının önünde 3 5 velet abiii siz balayına gitmedinizmi? yuhh o kadar gıcık olmuştum ki bacak kadar veletler bile soruyo

Son düzenleme:
bugün kocam izinliydi öğlene kadar uyumuş sonra annesine kahvaltıya gitmiş 1 sokak altımızda oturuyo akşam iş çıkışı beni de çağırıyolar yemeğe orda olucaz yemek yapmıcam yani bugün sulu köfte ve sarma yapmış kaynanam

Bizde çeşmede küçük bi otelde kalmıştık 3 gece. Sezon sonu olduğu için çok uyguna geldi bize. kahvaltı akşam yemeği içinde 360 ödemiştik galiba yanlış hatırlamıyosam Güzel zamanlardı. Ben üşütmüştüm biraz .dÜğünün yorgunluğu 3 günde anca gitti zaten.

kızlar hadi balayında gittiğiniz yerlerden bahsedin memnun kaldınız mı ya da memnun kalmadığınız neler vardı ona göre araştıralım şimdiden sorup araştırıyorum çünkü erken rez.başlamış bitmeden almak lazım sonra pahalı oluyo

biz limak limra kemer deydik düşünmeden gidebilirsiniz herkese tavsiye ederim ve yine gitmek isterim ki sürekli yıllardır gelen müşterileri vardı temizliği, hizmeti, otelin konumu, büyüklüğü, havuzu ve en önemlisi yemekleri harikaydı ama biz 1170 tl ye ayarlamıştık şimdi en az 2000 tl tutuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…