2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

benim biraz taze fasulyeyle, pilavım var, yanına pratik bişeyler yapmam lazım.. Bi tek evi süpürücem, ayy bide çamaşır yıkarım başkada bişey yapmam,yoruluyorum yoksa.. Dinlenemezsem, birgün sonra kabus oluyor, sabah kalkamıyorum yorgunluktan..

slm kızlarr nasıl geciyor gününüz ?? ohh vallla sanslısın ne iyiymiş kaynanan gerci benmki de iyidir ama uzak ben bi eski yazılara göz atım neler olmus bakalım

çeşme dalyanda ayşehatun otel diye ufak, müthiş kahvaltısı olan biyerdi bizim. kahvaltıdaki reçeller kendi ürünleriydi. çok tatlı biyerdi.

canım merak etme biz de gidemedik balayına falan benm cok içimde kalmadı acıkcası ama önümüzdeki yaz telafi edersek tabi edemezsek içimde kötü kalcak valla.lmustum .bizim komsunun kızı benden bi hafta önce evlendi onlar antalyaya gitmişler 3 günlüğüne anası övüne övüne bi hal olmustu.uyuz olmustum bendeeee.insanın canı yanıyor ya bazen.bu devirde kolay değil düğün yapmak ev kurmak.bi de bize kimse destek olmayınca zor oldu hayırlısı aman buna da şükür valla aynı evin içine girdik ya balayını da yaparız bi ara inş.

Kızlar ben bugün mantarlı tavuk sote yapmayı düşünüyorum varmı önerdiğiniz bi tarif ?

çok severim sık yaparım

tavuğu kendi suyunda soteliyorum sonra göz kararı 1 kaşık kadar sıvı yağ koyup soğanları kyuyorum sonra sivri ya da çarliston biberleri koyuyorum onlar ölünce çok az salça sonra mantarları koyuyorum salçayı az koyup 2 tane domates soyup doğruyorum mantarların üstüne kendi sulanıyo ama fazla sulanmazsa biraz su ilave edip pişiriyorum herkes de beğeniyo

demetciim böyle çok özlersiniz birbirinizi yaa, çalışma saatleri çok fazlaymış eşinin gerçektende.

vafi çok güzel bir tatil yapmışsınız, bende bu yaz patara plajı kaş olimpos turu çok istiyorum. arabayla çıkıp, pansiyonlarda veya kamp çadırımızı yanımıza alıp güzel koylarda kalabilriiz belki.

akşama eşimin takımının maçı var, arkadaşlarıyla izlemek istiyor. yemeği yiyip çıkacakmış hemen benimde canım sıkıldı yemek yapasım bile yok hiçbirşey düşünmedim. tek kalmayı hiç sevmiyorum.

ben ilk defa mantar pişiricem de canım korkuyorum pişmesini ayarlayamazsam diye :) karabiber kırmızı biber filan yakışır dimi bu yemeğe??

Antalyaya gittiğimizdede aklıma sen gelmiştin, hatta eşime benim burda bir arkadaşım oturuyor demiştim..

balayı için kapadokyayı düşünmez misiniz.ürgüp, göreme, zelve,avanos,derinkuyu,daha bi sürü yer var netten arastrmanızı tavsiye ederim belki ilginizi ceker. peribacaları,balon turu,daha bi sürü değişik aktivite var oralar harika hemde yusuf ve havvayı görürsünüz hehe.şimdilik ben cıkıorum yemek yapıcam daha yaa bugün eşimin karsıda işi varmıs bende sıkılmayım die beni de aldı onla gittik hem gezdik hem işini yaptı ama ben evde hiç bişey yapamadım hemen bezelye yapıvercem.dünden de corba ve pilav var zaten:) neyse yetişirsem gelirim yine size doyum olmaz

evet kızlar plan değişti kaynana iptal misafir geliyo eve gidip en acilinden yemek yapmam lazım amcamın kızı geliyo sadece o olsa önemli değil ama erkek arkadaşıyla gelecekmiş yeni tanışcaz daha

şehriye çorbası
fırında patatesli sebzeli tavuk
pilav
salata
ayran nasıl olur

bugün iş yerinde patates püresi vardı biraz da ondan götüreyim çok güzeldi

Demetcim bu saatten sonra yapılacak enn güzel menü bence. Tamamdır. Bide tatlı lazım yanına giderken hazır bişiler alıwer.

Eşimin kuzeninin 9 haz. düğünü var Antalyada, bi bakmışsın kapını çalmışım

ayy buyur gel ne demek. yolu antalyaya düşen kızlar eşlerinizle birlikte beklerim herzaman. ben eylül gelinlerimizden miracle ile tanıştım sadece, aynı şehirde olduğumuzdan dolayı. ama tekrar görüşemedik birtürlü. en yakın zamanda görüşmeyi düşünüyorum. istanbulda olsam arayıp bulmuştum çoğunuzu, kaç kişi var istanbulda? hala birbiriyle tanışanlarınız olmadı diimi?
benimde izmire gelme ihtimalim olabilir iş nedeniyle. haber veririm izmirlileeeeer..

menü güzelde kayınvalidenlere gidip hazır yemek yiyecekken pat diye yemekli misafir alacak olman zor :)) benim elim ayağıma dolaşırdı heralde gerçi kuzeninmiş gelecek olanlar ağır misafir sayılmaz

oyyy öyle yoruldum ki temizlik yaptım.

balayından konuşulmuş bizde öyle önceden ayarlanmış bi balayımız olmadı çünkü eşimin ne kadar izin alacağı belli değildi o yüzden sinopta bi otele gitmiştik. aslında o otelide istemiyodum ama gidince o kadar memnun kaldıkki anlatamam harika bi manzarası ve yemekleri vardı. Allah kısmet ederse bu senede bi kaç günlük de olsa oraya gidip kalmak istiyoruz

bende pırasa yemeği yaptım kendime:)
tavuklu pilav, mercimek çorbası ve salata da yaparım tamamdır

selam kızlar yaa canım sıkıldı gene he belim ağrıyor çok kötü resmen bütün hamilelik belirtilerini yaşıyıyorum ama henüz korunmadan ilişkiye gireli ilk günden bu yana 14 gün oldu yani bukadar erken bu belirtileri vermesi imkansız bence benimki pskolojik biliyorum daha adetimede 5 gün var acaba adet olucam diyemi ağrıyor belim içimden bir his evet öle diyor..nasip kısmet bu işler biliyorum ama çok istiyordum olmasını buakdar isterken bu ay olmazsa bir sonraki ay diyoruz ama o bir ay nasıl geçmiyor bunu anladım .. nolur dua edin bana.. bir yandan çok istiyorum bebişim olsun ama öteki yandan korkuyorum aslında bu nasıl bir duygudur ben çözemedim çözen olursa sevinirim:)

biz balayında izmir gümüldüre çok güzeldi.. gümüldür resort otelde kaldık...çok kalabalık değildi yemekler kahvaltılar .. havuz ve deniz çok güzeldi...sakin bi tatil isteyenler bence gitmeli...

Benim de bu akşam çok işim varr yarın akşam arkadaşlar gelceği için börek ve tatlıyı bu akşamdan hazırlıcam ama daha eve gidip yemek yapmam lazım önce etli nohut bide pilav yapıcam dün yapsaymışım keşke bu yemeği kalırdı en azından bugüne uğraşmazdım hazır yemek olurdu.daha kurumuş çamaşırları boş odamdan toplayıp yerlerine kaldırmam lazım toz alıp banyoyu yıkamam da lazımm off off buakşam da rahat yok valla yoruldumm.
biz balayımızı kıbrısta yaptık acapulco otelde çok güzeldi biz çok eğlendik gezdik dolaştık ve en önemlisi çok iyi dinlendik güzel biyer tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…