bi balayına gitmeyen biziz sanırım, biz gidemedik öncesinde araştırmıştık düğünden sonra elimizde bişiler kalırsa son anda kalkıp gidecektik lakin olmadı, ah şu maddiyet ahh, bak gene aklıma geldi bi sürü olumsuzluk, ee tabii erkek tarafı kız almıyo ya artık oğullarını evlendiriyolardı doğru, düğün borçları bi bitsin gerçi bitmese de izin alabilir isek yazın doğudan başlayıp karadeniz turu yapıcaz abim yengemle bu da bişidir
Ayy bide düğünden sonraki 3. günmüydü neydi evden çıktık kapının önünde 3 5 velet abiii siz balayına gitmedinizmi? yuhh o kadar gıcık olmuştum ki bacak kadar veletler bile soruyo
Kızlar ben bugün mantarlı tavuk sote yapmayı düşünüyorum varmı önerdiğiniz bi tarif ?
Biz düğünden sonra 15 gün pataradan başlayıp, kalkan,kaş,demre,finike,kemer, antalyada kaldık.. Sadece kemerde Fantasia De Luxe otelde kaldık, imkanları güzeldi zaten balayının son günleri olduğu için yorulmuştuk, otelden çıkmamıştık, çokta eğlenmiştik..2 gün kalmıştık 480 tl.di.. Onun haricinde pansiyonlarda kaldık, şansımıza birazda sezon sonu olduğu için beğendiğimiz yerlerde kaldık, pansiyon sahiplerinin hepsi çok tatlı insanlardı.. Eğer Kalkana giderseniz Gül pansiyonda kalmanızı tavsiye ederim, müthiiş bir manzarası var, ben her sabah o manzara kalksam hiç yaşlanmam, eşime göre de o manzarada ya şair olurmuşsun yada alkolikYaaaaaaaaaaaa özledim ben o günleri, 1 güncük tekrar geri dönebilsem
semertacım sorma yoğun ama alışıo inson heralde ne bileyim
çok severim sık yaparım
tavuğu kendi suyunda soteliyorum sonra göz kararı 1 kaşık kadar sıvı yağ koyup soğanları kyuyorum sonra sivri ya da çarliston biberleri koyuyorum onlar ölünce çok az salça sonra mantarları koyuyorum salçayı az koyup 2 tane domates soyup doğruyorum mantarların üstüne kendi sulanıyo ama fazla sulanmazsa biraz su ilave edip pişiriyorum herkes de beğeniyo
demetciim böyle çok özlersiniz birbirinizi yaa, çalışma saatleri çok fazlaymış eşinin gerçektende.
vafi çok güzel bir tatil yapmışsınız, bende bu yaz patara plajı kaş olimpos turu çok istiyorum. arabayla çıkıp, pansiyonlarda veya kamp çadırımızı yanımıza alıp güzel koylarda kalabilriiz belki.
akşama eşimin takımının maçı var, arkadaşlarıyla izlemek istiyor. yemeği yiyip çıkacakmış hemen benimde canım sıkıldı yemek yapasım bile yok hiçbirşey düşünmedim. tek kalmayı hiç sevmiyorum.
yaa bak arasaydın gelir şehir turunuda ben attırırdım size
Eşimin kuzeninin 9 haz. düğünü var Antalyada, bi bakmışsın kapını çalmışım
evet kızlar plan değişti kaynana iptal misafir geliyo eve gidip en acilinden yemek yapmam lazım amcamın kızı geliyo sadece o olsa önemli değil ama erkek arkadaşıyla gelecekmiş yeni tanışcaz daha
şehriye çorbası
fırında patatesli sebzeli tavuk
pilav
salata
ayran nasıl olur
bugün iş yerinde patates püresi vardı biraz da ondan götüreyim çok güzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?