2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ebru geçmiş olsun, adet sancıların olurmuydu belki üşütmüşsen oda artırmıştır ondan olabilir bilmiyorum hamilelik belirtilerini falan ama daha erken değil mi yahuu.. :93:
bu ay olmazsa bir ay sonrasına hazırlık yap bence, bi doktora falan git muayene ol, folik asit takviyesi almak çok iyiymiş. hamilelik öncesi vitamin mineral kan değerlerinde bir eksiklik varsa önce onları tamamlar sonra hamile kalırsın daha sağlıklı olur

Evet ya folik asit çook önemliymiş, hatta hamile kalmadan 6ay-1yıl öncesi başlanılması iyiymiş, bebeğin gelişimi için..

ebruuuuu duydun mu bak folik asit kullanmalısın öncesinde doktora muayene olmalısın, beslenme eşinde sende dikkat etmelisiniz yaaaa.

herşeyi a'dan z'ye araştırıyoruz, bi koltuk alırken bile 40 yere baktık.. hamile kalmadan öncede bebek için en sağlıklısı neyse onu yapmalıyız. araştırmalı sağlıklı beslenmeli herşey yolundaysa hamile kalmalıyız. ebru eğer muayene olmadıysan bebek işini erteleyin anacım..

bebekten önce muayene olmak lazım bide dimi.
ben bu aralar gitmeyi düşünüyorum bi kadın doğumcuya hiçde gitmedim biraz çekiniyorum açıkçası.. ama sol kasığımda bi ağrı oluyor zaman zaman. bide şey kızlar bi kezde ilişki sırasında ağrımıştı o ilk zamanlar. korkuyorumda bişey çıkar diye

canım üşüttüğün için olabilir benim de sağ yumurtalık tarafım ağrıyodu sıcak tuttum dikkat ettim geçti üşütünce ağrıyo hemen

Konu açılmışken ben de sorayım ilişki sırasında benmde bazen kasıklarımda ağrı oluyo bu neden olur ki sizde de oluyomu hiç?

iyi akşamlar kızlaaar.. akşam yemeğinden sonra eşim arkadaşlarına maç izlemeye gitti, hemen bende mutfağı bütün dağınıklığıyla bıraktım ve çıktım annemgile geldim :) şimdi muhteşem yüzyılı izliyoruz. maç bitincede geri evime dönerim..

ya benim eşimin bütün arkadaşları bekar kız arkadaşları bile yok hiçbirinin 5-6 kişi falanlar. ve eşim her maçta arkadaşlarını eve çağırmak istiyor. arkadaşları bekar old. için aileleriyle yaşıyorlar evi olan bitek eşim oluyor bu durumda, her beşiktaş maçında gelsinler istiyor. bende her seferinde gelmelerini istemiyorum. hiç gelmedi de değiller çok geldiler tek bayan ben oluyorum içlerinde.. eşim bunu anlamak istemiyor ne var bunda gelsinler sana ne zararları var ben tek izlemek her seferinde onlara gitmek istemiyorum diyor. bugünde bu konuyu hafiften tartıştık. evli olduğunu idrak edemedi hala benimki buna sinir oluyorum.

birde diğer konuda bende bir iki kere yaşamıştım o ağrıyı ama çok üşüttüğüm bir zamandı, iyileşince geçti, yani demetin dediği gibi üşütünce oluyor

Hayırlı aksamlar kızlarrrr.....
Butun gun esım evde oldugu ıcın pc yı bıle acmadım bugun...
Esımı ıse gonderdım bı sızlere bakayım dedım

Lemlemmmmmmmmm Nasılsın canım?
Doğru bugun besıktasın macı var demı, benım kardesım de fanatık besıktaslı, emınım suan dunyayla baglarını koparmıs bı halde mac ızlıyordur

Esın konusunda ne desem bılemedım kuzum, bu bana cok yabancı bır konu...
Bılemıyorum belkı garıp olan bızız ama ben katılmakla bırlıkte cok da memnunum bu durumdan...
Sana donecek olursak canım, kendımı senın yerıne koydum, canım cok sıkılırdı acıkcası... Bı sey sorucam, onlar gelınce sen ne yapıyorsun, kıskanmıyor mu senı arkadaslarından, sonucta ne olursa olsun yabancı erkekler...

Kızlar düğünden sonra hiç yazamadım buraya haklısınız
Evlendim çok mutluyum hiçbir problemim yok.Balayında rixos tkirova'ya gittik lemlem güzel mi diye soruyordum ya sana.İşte orada sadece 5 gün yerine 2 gün kalabildik.Otel mükemmeldi.Ama çok kötü bir olay oldu Kayınvalidem vefat etti.Zaten düğünümüz olurken hasta yatıyordu.İçimden topiğe yazmak gelmedi.İlk 1 ay eşim çok üzgündü.
Ama şimdi çok mutluyum dediğim gibi nazar değmesin

Şu günlerde eşimin doğumgünü var.Ağvada bir otele rezervasyon yaptırdım.
2. balayımız olacak orası allah kısmet ederse

merhaba aydasu iyiyim canım. yok kıskanmıyor zaten kıskanılacak bi tarafları yok,herbiri nerdeyse 130-150 kilo. ben bazen diğer odada oturup başka şeyler izliyorum bazen sıkılıp onların yanına gelip oturuyorum. çay sevmezler hiç birşey yaptırmazlar kola ve çerez tek istedikleri. yani işte çıkarmıyorlar bana ama her maçta da olmazkii, bağıra çağıra konuşuyorlar yan duvar ev sahibinin yatak odası ben evde aman ses olmasın diye bir eşya çekerken bile dikkat ederken onların geldiği akşamlar bağıra çağıra konuşmalarından gol olduğunda aptnı inletmelerinden ben rahatsız oluyorum. uyardığımda da aman bi maçı bile izleyemeyecekmiyiz der gibi bakıyorlar. birde eşimle dalga geçiyorlar, lemlemden izin aldın mı, yok çarşı kağıdını imzalattın mı gibi, kendileri sürekli bana sorup duruyorlar bana bi kız bul bilmem ne falan olsa atlayacaklar hemen.. ama eşimede evlendiği için sanki kötü bişey yapmış gibi, işte evlilik çok saçma, yok ben bağlanamam oğlum kimseye, yok takımım herşeyden önce gelir benim, özgürüz ayaklarındalar yani..

Ay ne sacma olur mu hıc oyle sey... Buyuyememısler daha demek kı... Emınım kız bulsalar bı daha takım ruhu dınlemezler canım ama yalan yok 150 kılo kısmına gulmedım desem yalan
Inan bılemedım ne dıyecegımı... Ama emınım zor bır durumdur ergen cocuklar gıbı onlarla basa cıkmaya calısmak...
Onlardan bırının evlenmesı lazım esının de anlaması ıcın sanırım...

ahhh başınız sağolsun canım yaaa.. çok üzüldüm. kadıncağız oğlunun mürvetini görüpte gitmiş demekki. eşin için çok çok çok zor olmuştur, tamda evliliğinizin ilk günlerine denk gelmiş haklısın gelmemiş yazmamış olmakla. ama düğün öncesi olsaydı daha kötü olurdu. Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın.

inşallah güzel bir doğum günü geçirirsiniz.aramıza tekrar hoşgeldin

iyi akşamlar kızlar.ya benim özel bi sorunum var.tabiki herşeyi paylaştığımız gibi bunuda önce sizinle paylaşıcam:)

ben doğum kontrol hapı olarak yazz kullanıyorum.20 taneydi sanırım pembe,5 beyaz (etkisiz) hapı var.ben 1 gün pembeyi unuttum,kullanma kılavuzuna göre beyaz hapları geçip yeni kutuya başladım.hastalanma zamanım normaldi ama önce 3-4 gün koyu renk bişeyler gelip durdu,sanki kan çok azdı hatta hamilemiyim şüphesiyle test bile yaptım,3-4 gün sonra ben normal bi şekilde hastalığa devam ettim ve 7-8 gündür hastalığım devam ediyo.fikriniz varmı?hapımı bırakıyım napıyım iyce kararsız kaldım ve korkuyorum bişeymi oldu acaba :18::18::18::18:

Günaydınn..
Mavisuperisi; başınız sağolsun canım Allah sabır wersin. 2.balayınız sorunsuz geçer işallah. Mutluluğunuza nazar değmesin. Artık daha sık bekliyoruz seni .

Lemancım benim eşimde beşiktaşlıdır, memleketten dolayı da trabzonlu.Dün ikisininde maçı vardı. trabzon maçı lig tv de olduğu için dışarıda izlemesi gerekiyodu. ben gitti sandım sürpriz yaptı ewe geldi çok sevindim. Ama sanki burayı okumuş gibi dün korkmaktan bahsettik ya, ben tuvaletteydim tam çıkıyodum, sessizce gelmiş kapının önünde bekliyo önüme bi çıktı ama bacaklarım titredi korkudan çok fena oldum. Sarıllıyo öpüyo dur dedim şimdi düşüp bayılıcam. Beşiktaş maçını bol gürültülü izledi bağıra çağıra.

günaydınlarr
eşimi işe yolladım sonrada uyuyamadım.
elif eşin trabzonlumu ki??
lemlem valla benim eşimde fanatik. ts maçını asla kaçırmaz ve öyle bi izler ki bide yenilirse (bu aralar çok sık olan bişey) yanına yaklaşılmaz çok sinirli oluyo. bi çok kez bu yüzden kavga etmişizdir. tmm bi takımı tutmak, tüm maçlarını izlemek desteklemek güzelde yenilince ne bu sinir sanki ne oldu

günaydınnn
mavisuperisi başınız sağolsun canım zor bi durum umarım bi daha böyle kötü günler yaşamazsınız 2.balayınız istediğiniz gibi geçer inş.

kızlar akşam misafirim yine iptal oldu kaynanama gittim sanki dalga geçiyorlar gibi hissettim kendimi ama neyse bi işleri çıkmış yarım saat içinde haber verdiler sonra iptal ettiler anlamadım

ayıp etmişler. yarım saat içinde haber verilir mi? umarım eve gidip hazırlık felan yapmamışsındır canım.

günaydın hanımlar... neyse dünkü maç krizini atlattık, ama nasıl bir takımsa haftada 3 defa maç mı olur yaaa... neyse, şampiyon falan olamasınlarda inşallah, bide şampiyonluk kutlaması için istanbula gitme işi çıkarmasın başıma..

bizde bugün yemeğe kayınvalideme davetliyiz, dün akşam eve geldikten sonra mutfağımı temizledim heryer tertemiz oldu. bugünde eşim işten çıkana kadar banyoyu temizlerim ve evi süpürür silerim nasılsa yemek yapmayacam. haftasonuna tertemiz olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…